Har inte gjort så mycket.

Hej på er jag vet inte ens vad jag ska skriva om för har inte gjort något typ är i mitt rum och tråkar ska till Sheena sen tror jag. Alltså omg ni har inte frågat något kom igen en fråga skadar inte. Hoppas det blir varmt idag så jag kan sola i balkongen haha.

Kommentarer
Postat av: jennifer

Nu har jag frågestund på bloggen vore jätte kul om du ville ställa nån fråga :) kanske även följas på Blog lovin? :)Du har inte någon gång funderat på att blogga hos oss på Finest? du får mycket förmåner och du dubblar dina läsare då vi hjälper dej att lägga upp din blogg på vår startsida när flera tusen bloggare besöker varje dag och även kända profiler.. MVH vi på Finest (http://finest.se/jenniferfast)

2011-08-06 @ 12:30:28
URL: http://www.finest.se/jenniferfast
Postat av: © sarastille

Hej! Vill du vara den lyckliga vinnaren som får välja ut smycken för 150 kronor, som sedan skickas hem gratis till dig inom några dagar? I samarbete med MissBella.se har jag nu startat en tävling på min blogg där jag den 8/8 drar en vinnare som får sina utvalda smycken hemskickade till sig. Vinnaren blir även länkad på min blogg med cirka 2000-3000 besökare om dagen! :) Låter detta intressant? Kika in länken nedan, en direktlänk till tävlingsinlägget, och läs mer;

http://saramagdalena.blogg.se/2011/august/tavling-i-samarbete-med-missbellase.html#comment



Om du inte är intresserad, inte vill ha reklam eller har fått den här kommentaren förut så ber jag om ursäkt! :) Hoppas att du deltar och att du får en bra lördag.

2011-08-06 @ 12:51:38
URL: http://saramagdalena.blogg.se/
Postat av: CEZZii

Hej! :) vill du vara med i min "dagensblogg"-tävling med chansen till extra besökare? Skriv bara "jag är med" i det här inlägget (http://cezzii.blogg.se/2011/july/dagens-blogg-3-extra-vinnare.html) SPAM ÄR TILLÅTET.



Take care, LOVE CEZZii ♥

2011-08-06 @ 13:17:25
URL: http://cezzii.blogg.se/
Postat av: emma

hej, allt bra? :D

2011-08-06 @ 16:20:56
URL: http://emmalundkvistt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0