dagens sötis.


Det blir kanske en ny header och bakrund när skolan börjar.

När skolan börjar så ska jag kanske göra en ny header och bakrund såklart så ska jag få hjälp av Zandra ♥♥ om hon kan hjälpa mig och om hon har tid det hoppas jag.

Solade i balkongen :D.

Har solat i balkongen ganska länge blev lite röd mamma och syrran kommer snart hem mamma ska köpa hamburgare men har typ precis ätit ris men kan äta hamburgare med.


Paris Hilton bbf dubai och made...

Heej kollade på paris Hilton bbf dubai förut och kollade på made nyss fast den är slut nu men vet inte vad jag ska göra nu vi får väll se vad jag hittar på.

Ska kolla på Kopps med familjen.

Ska kolla på Kopps med familjen. Detta är sista inlägget för idag men vi hörs imorgon igen kram ♥♥.

Kollade på Klara filmen förut :P

Jag kollade på Klara filmen förut med mamma den var jättebra tycker jag iallafall. Nu så kollar jag på en film på tv som jag alltid kollar på.

Köpte saker!! :)

jag fick med mig hem filmer en som heter Klara och en som heter Kopps och två nagellack och cotton pads 80 stycken i det är sånt man kan ta bort nagellack med. Och tuggummi och barcelona pennor och suddigummi och pennvässare och linjal och en bok som var barcelona. Och så en nagelfil tror inte att det var något mer.
FC Barcelona ringbunden skrivbok A5
Och en nagelfil som är svart men hittar inte en bild på den.

Ska till stan!!

Hejhej jag ska till Stan med mammas kompis ska ta bussen snart men ska gå ner till busshållsplatsen men vi hörs sen.

Ska kolla på farsan :D

Ska stänga datorn nu och kolla på farsan med familjen men vi hörs imorgon.

Kollar på en film!! :D

Har fikat med familjen och nu så kollar jag på en film på tv med min mamma och min storasyster. Sen ska jag lyssna på musik sen efter det så vet jag inte vad jag ska göra kanske göra poäng på bloggtrafik.nu.

Jag och Edina gick till kiosken

Jag och Edina gick till kiosken och köpte godis jag köpte en tuggummi och en klubba sen när vi var på väg hem så såg vi Cindy och Nathalie vi pratade med de länge sen gick jag och Edina hem till mig och kollade på en film.

Har varit med Edina! :D

Jag har varit med Edina hela tiden idag vi gick en promenad sen gick vi till mig och dansade och sjöng camp rock 2 danserna och låterna var där ifrån. Vi var hos Sheena och Shelly innan med, ska logga in på msn och chatta lite.

Ska äta toast! :P

Duschade typ nyss gjorde det så jag slipper och göra det imorgon. Åt en klubba och nu så ska jag göra toast har inte ätit det på länge.

We♥it


Väntar tills Edina kommer.

Ska till Sheena och Shelly väntar tills Edina kommer men hoppas det inte tar jättelång tid tills hon kommer hem.

Risifrutti ! :D

Hejsan svejsan lyssnar på musik, äntligen så kommer Edina hem idag yes yes yes. Är redan hungrig haha men åt risifrutti på morgonen haha har inte ätit det från när jag var liten. Men nu är jag glutenfri med mindre protein så har inte ätit det på jättelänge. Men åt det nu men sen får jag inte äta något som är mer protein än vad jag åt ska ändå bara äta kebabtallrik som igår det är så himla gott aa.. det vet ni ju redan.

Haft så kul med Sheena och Shelly idag.

Hade jättekul var med Sheena och Shelly igen. Imorgon är det torsdag, det har gått så fort men aa.. vi hörs imorgon ska inte sova än utan ska göra det jag brukar ta på mig mina pyjamas sen tvätta ansiktet sen borsta tänderna sen kolla på tv sen krypa in i min älskade säng.

Veckans kändisar

Lil Wayne är min favoritkändis så jävla grym du är bäst äru på sjunga ♥♥.
Fergie är jättefin och jättesöt hon är en av mina favoritkändisar hon sjunger så bra ♥♥.
Shakria är jättefin och jättesöt med fast inte min favoritkändis men hon sjunger fint och dansar bra med ♥♥.
Jennifer Lopez är jättefin och jättesöt med hon är en av mina favoritkändisar med hon sjunger så himla bra tycker verkligen om låten ''on the floor'' tycker om dansen som hon dansade med ♥♥.

Miley Cyrus!

Jag gillar inte Miley Cyrus men har gjort det förut tycker att hon är fin och söt. Men bara för jag lägger ut denna låten som hon sjunger så betyder det ju inte att jag gillar henne. Tycker att låten är lite bra jag har inte bäddat in och sånt från youtube utan från grooveshark gjorde jag det skulle testa om det funka och det gjorde det visst.

Var ute!

Har varit ute med Sheena och Shelly hade på mig jeans byxor och en tröja som var svartvit och kort armar har på mig den nu med men bytte om till shorts för det är så varmt.

Svar på kommentar.

Beatrice om Älskar den nya lampan :):
Heeej :)
allt bra ? :) 
kram
Svar: Heej japp allt är bra. Kram!

Therese om Älskar den nya lampan :):
Fin blogg ! 
Allt bra med dig sötnos? :)
Svar: Tack så jättemycket ja allt är bra sötis :D.

Nicole om Ska till Sheena och Shelly :D.:
Jätte fin blogg! :)
Svar: Tack så mycket nicole är ett fint namn.

elinor om Ska vara med Shelly sen.:
cool design ! :)
Svar: Tack så mycket söta Elinor förresten fint namn du har :).

karen om Har så tråkigt!:
fin blogg! :d
Svar: Tack ska du ha!

mysan om Ska vara med Shelly sen.:
Vad tycker du om min blogg då? :D 
har ny heder och allt!
Svar: Den är jättefin!



Det är varmt xD

Heej gick precis ut i balkongen det var varmt på fredag ska det vara 23 grader när jag kollade på lilla aktuellt så sa de det. Ska ut i balkongen snart igen.

Älskar den nya lampan :)

Är i vardagsrummet och kollar på tv och mamma öppnade precis lampan den är ny älskar den det blir så mysigt när den är öppen.

Ska till Sheena och Shelly :D.

Har precis kommit hem och inte har tagit av mig min skinnjacka än gick fort till bärbar datorn haha ska ta av mig skinnjackan nu sen ska jag gå till sheena och shelly.

Ska vara med Shelly sen.

Hejhej jag och mamma ska åka till a6 snart tror jag eller när syrran kommer hem. lyssnar på musik sen så ska jag och Shelly va det var jättelänge sen jag inte såg sötisen vi bestämde att vi skulle va vi bestämde det igår när vi smsade varandra hon var så jävla rolig igår när vi skickade sms till varandra.

Har så tråkigt!

Har tråkigt!! vet inte ens vad jag ska skriva om för har inte gjort något roligt sen när jag gjorde inlägget med rubriken ''ska kolla på filmen jag inte har kollat på än''.

Ska kolla på filmen jag inte har kollat på än.

Har precis gjort poäng på bloggtrafik.nu och nu så ska jag äntligen kolla på filmen som jag inte hade hunnit kolla på än.

Kom nyss hem!!

Kom nyss hem och ska kolla på film på datorn nu sjöng och dansade innan haha vill verkligen börja på dans men vet inte om jag ska fortfarande.

Ska handla med mamma snart.

Heej är inne på msn och har mick med edina snart ska jag och mamma åka och handla. Ska ta tuggummi älskar det köper mycket tuggummi ibland.

Ska tvätta ansiktet sen....

Nu så ska jag tvätta ansiktet med vatten som jag gör varje natt sen ta på mig mina pyjamas sen borsta tänderna sen kolla på tv ja.. som jag brukar göra. Och så ska jag stänga av bärbar datorn och det ska jag göra nu när jag är klar med detta inlägget.

Dagens tips.

För att dina finnar ska gå bort så ska du göra detta
. Tvätta ansiktet varje natt med ljummet vatten.
. Ta en handduk och torka ansiktet ta inte hårt när du torkar bort vattnet från ansiktet hoppas ni förstår vad jag menar.
. Spräck aldrig dina finnar utan tvätta bara med vanligt vatten, jag gör det varje natt och det funkar. Det finns ju också kräm och sånt så man kan använda om man har finnar men har aldrig testat tycker inte att man ska köpa det tycker att man ska göra så som jag skrev testa det.

I love hamburger !! :D

Åt för några minuter sedan och mamma och syrran kom visst inte så snabbt men de kommer snart och mamma skulle köpa hamburgare till mig och brorsan, mums jag älskar hamburgare vem gör inte det?.

Dagens snyggingar :D

File:Eva Longoria @ Festival Internacional de Cine en Guadalajara 02.jpg
Eva Longoria Parker in Marbella Spain 2010


Amy Winehouse!

Fick precis reda på att Amy Winehouse har dött och att hon tydligen hittades död i sitt hus :o
Stackars, men egentligen det här förvånade mig inte så jätte mycke..eller jo lite med tanke att hon knarkade så jävla mycket. Hennes pappa sa ju med att hon skulle dö och för ganska så länge sen så stog det att hon skulle dö om hon fortsatte som hon gjorde. Aja synd att hon bara blev 27 år hon var fin på bilden tycker jag rip Amy Winehouse.

Plattade håret för en timme sedan saknat det ;).

Hejsan hoppsan plattade håret för en timme sedan har verkligen saknat och ha platt hår eftersom jag inte har haft det på länge nu. Ska sätta upp håret nu vill inte ha det utsläppt har haft utsläppt från när jag plattade håret tills nu så vill ha toffs nu. Skulle egentligen följa med mamma och syrran till a6 och lämna tillbaka en tröja fast lite onödigt om jag gör det för de skulle komma hem snabbt.

Ska stänga av datan.

Ska stänga av bärbar datorn så ska jag och familjen sitta och kolla på tv sen när vi är trötta så ska vi sova. Fast ska borsta nu sen kolla på tv så får det bli för tänk så sover jag och har inte borstat så gör det nu. Godnatt sötnosar<3<3.

Frågestunden är avslutad de frågorna fick jag :D.

Cicci- om Ställ några frågor.:
om du fick en miljon vad skulle du köpa?
Svar: Mycket men vet inte vad!
emma- Photo and a little bit of hope. om Frågestund!!:
vad tycker du om kisse? dessie ? foki ? kenza? tyra ? blondinbella? gaybloggen ? :)
Svar: tycker att foki är så fin och söt och kenza med men de andra tycker jag inte om.
Emma om Ställ några frågor.:
Fin blogg! allt bra? :)
svar: Tack så jättemycket, japp allt är bra.

Moa ([email protected]) om Frågestund!!:
Favorit bloggar?
Har du någon förebild, vem?
Vad är det bästa du vet att göra?
Var är din favoritplats?
Favoritmat?
Hur gammal är du?
Vad vill du bli då du blir stor?
Svar: tiepamandahhs blogg, zandras blogg och några till. Har ingen förebild. Resa, lyssna på musik och massa annat. Har ganska många favoritplatser som new york och göteborg och några fler. Hamburgare med pommes och potatisgratäng och några till. Jag är 12 år. Jag har tänkt och bli polis haha eller jobba på klädaffär.



Åt glass sen två kex sen..

Har ätit glass sen två kex sen daim tårta satt i balkongen med familjen och åt daim tårta. Lyssnade på musik nyss med gör det typ varje dag.

Målade naglarna förut.

Målade naglarna förut det blev jättefint mamma målade naglarna med och tånaglarna fast inte i samma färg som mig. Ska kolla på en film nu på datorn sen får vi se vad jag hittar på.

Chelise♥♥

Chattar med Chelise på msn har inte sätt någon som är så snäll som henne på internet hon är så söt och fin hon har en dotter som heter Stella och hon är två år och hon är jättesöt hon kommer säkert och bli som hennes underbara mamma när hon blir stor :D♥♥. Jag tycker ju om mina vänner med men också Chelise såklart.

Kollar på Lotta på Liseberg :D.

Kollar på Lotta på Liseberg de sjunger så jag sjunger med haha kan typ alla låtar de sjunger så det är ju bra. Frågestunden är avlsutad när jag skriver att den är avlsutad så ni kan fråga något så länge http://slm.blogg.se/2011/july/fragestund.html#comment.

Frågestunden är avslutad imorgon istället.

Frågestunden är avslutad imorgon istället glömde bort att den var avlsutad idag så får bli imorgon det är bra det med. Är jättetrött ska sova nu så vi hörs imorgon ♥♥.

Det jag gjorde när jag inte var vid datorn.

Jag vet att jag inte har gjort så många inlägg idag detta har jag gjort när jag inte var vid datorn jag och mamma åkte till a6 för lämna tillbaka bärbar datorn för det hända en sak med den sen köpte vi en annan som liknade den. Och sen påväg hem såg jag sheena och vi var en stund sen gick jag hem och kollade på en film och nu så fikade jag och min familj. Duschade före vi fikade glömde jag skriva med.

Svar på kommentar :D

Emilia om Vet inte vad jag ska göra imorgon vi får se vad som händer ;).:
guuuud vilken söt blogg du hade :)
Svar: Så söt du är tack så jättemycket du har med en söt blogg♥
emelieeriksson om Detta köpte mamma igår när vi var i stan till mig!! :D.:
fin blogg:D
Svar: Tack så jättemycket du har också en fin blogg sötnos ♥
Beatrice om Har inte gjort så mycket idag.:
hur äre med diig ?:) kram
Svar: Jo, det är bra hur äre med dig? kram♥
Ellinor om Ska stänga av bärbar datan nu.:
Söt blogg!
Allt bra? :)
Svar: Så gullig du är tack så mycket du har med en fin blogg. Japp allt är bra, är allt bra med dig med?

Väntar tills en film börjar :).

Tjena alla underbara läsare kollar på tv och väntar tills en film jag kollar på börjar fast det är länge kvar tills den böriar jag väntar det måste jag göra kan ju inte göra så den börjar nu.

Vet inte vad jag ska göra imorgon vi får se vad som händer ;).

Japp nu så ska jag stänga av bärbar datorn, vet inte vad jag ska göra imorgon så vi får se vad jag hittar på bamsekramar till mina söta och fina läsare ♥♥ godnatt och sov gott!.

Fråga något på blogresponse.

Åt precis soppa åt inte allt åt bara två gånger för orkade inte mer. Ska kolla på en film på tv sen med, det får bli ett sånt kort inlägg vet inte vad jag ska skriva mer om. Ingen frågar något på blogresponse (bloggsvar) längre jag tycker att ni ska ta och göra det tryck på den där blåa rutan där längst upp som står våga fråga! blogresponse sen fråga något.

Detta köpte mamma igår när vi var i stan till mig!! :D.

RACE MARINE W  MIX BAND PR S10 stripe Och underdelen från stadium.
Och ett linne som var svart från new yorker som var röd mun på sen finns det två fickor hittade inte någon bild på den. Det var typ linne eller tröja vet inte exakt hur man ska beskriva.
Och tror att det var något mer hon köpte till mig men nu ska jag och mamma åka och köpa potatis och grädde och något mer.

Ställ många frågor imorgon är frågestunden avslutad.

Kom igen ställ några frågor på frågestunden imorgon är den avslutad så ni bara vet vill få in många frågor. Ställ några frågor på http://slm.blogg.se/2011/july/fragestund.html#comment inte på detta inlägget.

åtta låtar som min bror har hjälpt mig och ladda ner :D.

Äntligen så har jag mer låtar nu tack vare min bror som hjälpte mig. När vi åker till Göteborg så kan jag lyssna på de hur många gånger jag vill.
De låtarna min bror laddade ner till mig var de.
. the black eyed peas - just can't get enough.
. Wiz Khalifa - black and yellow.
. Chris Brown ft. Justin Bieber - next 2 you.
. Jennifer Lopez - papi.
. Don Omar - danza kuduro.
. Katy B- lights on.
. Nicola Fasano feat Pitbul - oye baby.
. Pitbull give me everything ft. Ne-Yo afrojack nayer.

Längtar tills vi åker till Göteborg ♥♥.

Hej alla fina läsare längtar tills vi åker till Göteborg där ska vi köpa massvis med kläder och sånt om man hittar något som är så fint det tror jag nog. För i nordstan är det skit stort jag vet det för har varit där många gånger. Ingen aning om vad jag ska skriva om just nu för har inte gjort så jättemycket. Mamma ba ska åka och köpa chips och sånt tills imorgon jag ba vadå imorgon? hon ba det är ju fredag imorgon jag ba skojar du eller vad snabbt det har gått hon ba aa jag vet.

Har inte gjort så mycket idag.

Ska göra det gamla vanliga ta på mig pyjamas och så, och när jag blir trött så ska jag gå och sova. Har glömt bort och göra några inlägg men har varit i stan med mamma ganska länge idag så har inte hunnit göra många inlägg. Men har inte gjort så mycket idag hoppas jag har kul imorgon då kan jag skriva vad jag har gjort och så. Detta är sista inlägget vi hörs imorgon igen.

Målade naglarna sen tog bort det.

Målade mina naglar sen tog bort de många gånger sen målade de igen sen till sist tog jag bort de igen med depend så nu ska jag vänta till imorgon så ska jag fixa de så det blir finare har inte lust och göra de nu. Ska städa mitt rum det är lite stökigt.

Kom nyss :D.

Jag och mamma har precis kommit hem vi köpte ganska mycket som biljetter till Göteborg och kläder från new yorker och hårspännen från lindex som var leopard färg. Och bikini till mig från stadium de var jättefina. Och så köpte vi något mer tror jag. Ska kolla på en film på svt.se nu.

Ska stänga av bärbar datan nu.

Ska inte sova än men ska stänga av bärbar datan nu sen ska jag och familjen kolla på en film får se vilken det blir. Säger godnatt och sov gott mina sötnosar älskar er mina läsare ♥♥. Jag svättas ska ta på mig mina pyjamas men vi hörs imorgon, kram.

Bilder!!


Hade skit kul :P.

Kom nyss det regnar ute, snart börjar en film jag kollar på varje dag på tv. Min morbror skjutsade oss hem älskar hans bil verkligen vi var hos min moster vi hade skit kul skrattade hela tiden det var några som min mamma och min moster och min morbror kännde de kom från syrien från där min mamma kommer ifrån. Från ett ställe som heter kamishli.

Åt kebabtallrik och.....

Jag och mamma ska dra någon stans när syrran kommer vet inte om hon ska följa med. Åt precis kebabtallrik med kebabsås och drack fanta och åt sallad som man kan köpa från pizzerian det var så gott :), det var faktiskt länge sedan jag inte åt det.
Kollar på tv och ska snart ta på mig pyjamas ska man ju inte gå runt med ute haha. Ska vila lite börjar få ont i magen.

Skriv era namn när ni kommenterar fick en kommentar men det står anonym.

Hejsan igår köpte mamma inte biljetter till Göteborg vi ska göra det imorgon tror jag det var. Fick en kommentar om länkbyte om vi kunde göra det men det står anonym då kan jag ju inte veta vem det är så snälla när ni kommenterar skriv namn så jag kan kika in i er blogg.

Ställ några frågor.

Ni har inte ställt några frågor än. Trodde att ni skulle det men det har ni inte gjort än ställ några frågor nu kom igen http://slm.blogg.se/2011/july/fragestund.html#comment.

Länkbyte!

Denna fina tjejen har en så fin blogg, har sätt den lite grann och från första början så tyckte jag att den var fin.
Läs gärna den och hoppas ni tycker om den http://beahedvind.blogg.se/ ♥♥.

Ni får gärna kommentera och skriva kan vi göra ett länkbyte.

Beatrice om Ska till stan med cindy och natta imorgon.:
du har inte lust att göra ett länbyte tjejen? 
alltså att vi gör ett inlägg om varann? 
Kram

Svar: Jo detklart vi kan göra ett länkbyte.


Ni som vill ha länkbyte med mig får gärna kommentera det och skriva ''kan vi göra ett länkbyte'' eller något liknande.
Har bara gjort länkbyte en gång.

Hade så kul i stan med Cindy och natta :).

jag lever men har inte orkat blogga så gör det nu vi hade så kul i stan :D. Jag svättas ska ta av mig tröjan och ha på mig bara linnet. ska äta chips, mums känns som jag inte har ätit chips på länge fast gjorde det för några dagar sedan.

Ska till stan med cindy och natta imorgon.

Har varit ute med sheena och sen såg vi cindy och natta och natta och cindy och jag ska till stan imorgon. Mamma ska köpa biljetter till Göteborg imorgon vi ska åka till Göteborg någon stans på augusti :D

Har inte bloglovin bara så ni vet.

Det var någon som kommenterade om jag kunde följa henne på bloglovin och om jag gör det så följer hon min men har inte det skrev detta för ni skulle veta. Jag kanske blir medlem på det någon gång får se om jag vill ha det en annan gång för vill inte ha det nu. Har fått några kommentarer där det står om jag kan följa de på bloglovin och om jag följer de på bloglovin så följer de mig på bloglovin.

Visste att det skulle regna.

Vi har precis kommit hem köpte inget mamma handlade från coop forum bara. Lyssnade på musik på mobilen hade med mig mina hörlurar. Visste väll att det skulle regna, regna regna regna det tar aldrig slut haha. Har sjungt mohombi ft nicole scherzinger coconut tree för många gånger nu gjorde det i a6 och nu så gör jag det med.

Hoppas det inte regnar.

Ska till a6 med mamma och syrran har tagit på mig en tröja som jag aldrig har haft på mig förut den är jättefin. Men vi ska dra nu hoppas man hittar något fint då kan jag skriva vad jag har köpt hoppas det inte regnar för som det ser ut nu blåser det lite grann så vet inte om det kommer att regna. Men sån tur a6 är iallafall inne inte ute.

Frågestund!!

Ni frågar jag svarar hoppas ni frågar något ni är så snälla om ni gör det, frågestunden är avslutad på fredag hoppas man får några frågor tills på fredag.

Har varit ute med Sheena.

Har varit ute med Sheena en stund vi var i gården vi satt på en bänk och Sheena hållde på med en sak vet inte vad det heter men typ tog bort något från en sak som hon sparkade på sen tog hon upp den och grjeade med den. Edina skulle logga in på msn den tiden jag sa till henne men hon har inte loggat in än. Hoppas hon loggar in snart vet inte vad jag ska göra tills hon loggar in.

Vill ha Lil Wayne tröja och Messi tröja ♥♥

Har precis ätit chips och popcorn med familjen och nu så sitter jag i mitt rum och dricker fanta. Lyssnar på musik♥♥, vill ha en lil wayne tröja och messi tröja haha någon som vet vart man kan köpa det ifrån?.

Var i stan!!

Har precis kommit hem från stan haha i bussen var jag nära på att sova och syrran med. Ska äta glass snart eller tror det får bli sen. Jag tror att jag ska till Sheena och Shelly sen det var länge sedan jag var med de.

Ska sova snart.

Är det lugnt om jag sover när jag sitter vid datorn? haha ne är ju svaret kan ju inte sova här när jag sitter vid datorn. Är så trött måste man just borsta tänderna haha ska göra det snart vill inte ha äckliga tänder.. detta är sista inlägget för idag sitter och gäspar här det får man väll göra hehe. Ska göra det jag brukar göra som detta borsta tänderna och sen kolla på tv en stund sen gå raka vägen till mitt älskade rum och sova. Godnatt alla fina läsare ♥♥.

Fikade nyss med familjen :D

Har duschat och nyss så fikade jag och familjen nu så kollar jag på en film med mamma och syrran :D. Det har regnat idag det gjorde det igår med det blir alltid så på sommar aja sånt händer. Det kan inte vi ändra på.

22 frågor och svar :)

1. Är du beredd? - Aa fan :).
2. Okej då börjar vi - Japp.
3. Vad heter du? - Silvia.
4. Hårfärg? - Brunt.
5. Är du lång eller kort? - lång typ.
6. Är du en kille? - Nee.
7. Är du en tjej? - Aa förfan :P.
8. Är du tjock? - Ne vill inte det heller.
9. Tycker du om jordgubbar? - Aa det är för gott.
10. Tycker du om att sola? - Japp.
11. Har du körkort? - Ne inte än.
12. Gillar du Messi? - Detklart♥♥.
13. Har du eget rum? - Yesbox :D.
14. Är rummet stort? - Typ.
15. Hur gammal är du? - 12 år.
16. Hatar du någon? - Ne, varför skulle jag det för?.
17. Vem är roligast av dina vänner? - Alla min vänner är roliga.
18. Hur mycket är klockan just nu? - 18.14
19. Lyssnar du på musik just nu? - Ne.
20. Går du på någon sport? Nepp.
21. Vilka sidor är du inne på nu? - msn och blogg.se
22. Gillar du godis? - Ja fan, vem gör inte det?.

David Guetta Feat Wynter Gordon - Toy Friend


Ställt 13 frågor på zandras frågestund ställ några frågor ni med :P.

Har ställt 13 frågor på zandras underbara blogg :D, ställ frågor ni med kom igen nu jag vet att ni vill www.lindbloomen.blogg.se ni kommer tycka att den är jättebra jag tycker det iallafall hon är så snäll (det var hon som gjorde min header).

Snart ska jag äta pyttipanna :).

Hejsan har varit inne på youtube och lyssnat på musik, nu är jag hungrig haha mamma håller på att lägga pyttipanna i ungnen har inte ätit det på länge. Vill bara åka till a6 med någon men vet inte om någon vill åka sen.

Kronprinsessan Victoria fyller 34 år idag :P.

Det står att kronprinsessan Victoria fyller 34 år idag det stog det på msn, grattis Victoria Ingrid Alice Désirée :D. Hatar när allt ger virus man kan knappast logga in på något som nu vill logga in på något fast det ger virus skulle önska att virus inte finns.

Har inte blogglust idag verkar det som..

Har verkligen inte blogglust idag verkar det som glömt bort och göra inlägg har bara gjort två inlägg idag och med denna tre såklart jag inte gör många inlägg har fan ingenting och skriva om. Vill bara få svar av Cindy om vi ska till a6 på lördag eller söndag hoppas hon säger okej har faktiskt saknat och vara med henne ;).

Har frågat Cindy om vi kan åka till a6 på lördag eller söndag.

Har frågat Cindy om vi kan åka till a6 på lördag eller söndag ingen aning om vi kan åka till a6 på lördag för hon ska kanske till skarasommarland men hoppas vi kan annars på söndag :). Frågade det på hennes blogg läs hennes blogg www.cindyss.blogg.se den är jättebra tycker jag :).

Jag och min mamma och min bror ska till min morbror :P.

Hej sötisar snart ska jag och mamma och brorsan till min morbror sen ska vi handla från Willys som ligger nära där min storasyster praoar där vi kanske ser henne :D. Hoppas jag hinner prata med Edina på mick sen när jag kommer hoppas hon är inne då. Men vi hörs sen!! ♥♥.

Har haft så himla tråkig dag :(.

Har precis pratat med Edina på msn vi hade mick på hon loggade ut för några minuter sedan. Vi bestämde att vi skulle göra samma sak imorgon och att jag alltid skulle vara inne på msn. Haft så tråkigt idag jag hoppas verkligen på att det blir jätteroligt imorgon. Tror att detta får bli sista inlägget för idag men imorgon hörs vi igen. Ska inte sova nu orkade inte göra några inlägg till eftersom dagen har varit tråkig och att jag inte vet vad jag ska skriva mer om inget jag skrev om idag är roligt.

Glass, mums :D.

Ska äta glass nu och har testat de nya solstolarna vi köpte igår, de var bra och sköna och sitta i testade de i balkongen haha. Har lite kalla händer ska lägga de i varmt vatten smart tjej va? då blir de varma. Måste skynda är jätte sugen på äta glass. Glass glass glass i stora lass lass lass jag är galen i glass haha vi sjungde den i dagis eller så var det förskolan. Denna glassen på bilden ska jag äta fast inte hela bara lite i en skål.

Jag och min mamma och min storasyster ska promenera.

Kollat på tre filmer på svt.se och nu så är jag trött och min panna är varm och jag kokar :O. Ska gå en promenad med min mamma och min storasyster sen ska jag äta glass åt det igår men bara för jag åt det igår betyder det inte att jag inte får äta det idag ;). Hoppas jag inte blir varm också när vi kommer hem.

Har så tråkigt vad ska man göra?.

Har så tråkigt därför har jag inte gjort något inlägg eller jo med rubriken ''svar :D" men där skrev jag inte vad jag gjorde. Hoppas vi kan åka till min morbror idag istället för att vara här och ha det skit tråkigt. Vad ska ni göra idag? ni kommer väll inte ha det så jävla tråkigt som mig jag gör ingenting. Ska ta på mig sen vet jag inte vad jag gör tråkar igen såklart jag ska sitta vid datorn vad ska jag annars göra.

Svar :D

ida ([email protected]) om Vi köpte ganska mycket.:
snacka om snygg header !! wow ! :D 
har du gjort den själv?? 
besök gärna min blogg 
Sv: Tack så jättemycket =), ne jag har inte gjort den själv utan har fått hjälp av en som är jättesnäll :). Detklart jag ska besöka din blogg :D.

jasmine om Har ont i magen :(.:
fin blogg! gjort något roligt nu i sommar? :D
Sv: Tack så mycket :P, nepp har inte gjort så jätteroligt i sommar har varit hemma och i a6 och stan och mina mostrar har kommit och lite så. Men någon stans i augusti ska jag och familjen till Göteborg har varit där många gånger.

Vi köpte ganska mycket.

Vi köpte ganska mycket mat och ett linne och två hårklämmor och två solstolar och något mer. Kollade på en film nyss inte på DVD utan en film som kommer på tv. Mamma köpte cola, fanta och loka och chokladkex som är glutenfri den heter snack så jag drack fanta och åt en snack i a6. Och min syrra åt något som var choklad med och drack cola. Mamma drack bara loka såg en kompis där pratade lite med henne. Vi såg min morbrors fru där med vi pratade med henne.

Ska till a6, min bror är i liseberg så han kan inte följa med. Vill med till Liseberg :)

Jag och mamma och syrran ska till a6 har inte ont i magen längre sånt tur är :D. Ska fixa mitt hår och sånt man måste ju vara snygg där ne skoja.. men jag vill det. Min bror är i Liseberg och jag som inte har åkt dit har aldrig varit där men det kommer en dag där det är min tur och åka dit. Vi ska till Liseberg i 6an och nu så börjar jag ju 6an så får se hur det är där är det roligt där eller vad tycker ni mina underbara läsare♥♥?

Gillar de klänningarna och den sista bilden♥♥


Har ont i magen :(.

Hej bloggen har så himla ont i magen idag nu sitter jag i vardagsrummet med en jätteskön täcke och mammas sköna jacka :). Kollar på tv såg precis att kompisar på nätet skulle börja idag yeeees fast det är samma med ändå tur att den börjar igen.

Ska gå till köket och göra en macka ! :D

Ska gå till köket och göra en macka är lite hungrig sen blir det nog att ta på sig pyjamas sen vet jag inte något kul blir det säkert. Kollar på tv en tjej har en man fast hon går med en annan med hennes kompis man och han har en fru fast han går med en annan.

Jag och min storasyster och min mamma gick på en promenad :D.

Jag och mamma och syrran gick en promenad sen satt vi en stund i vår gård sen gick vi hem jag tog glass med lite strössel precis när vi gick hem. Nu så gör jag inte så mycket börjar få lite ont i mage, vill verkligen inte få ont i magen.

Ska kolla på fångad nu :)

Kollar på en film på tv och glömt bort att Fångad har börjat fast jag ska kolla på den nu tur att svt.se finns då kan man ju kolla där om man har missat på tv. Kollar alltid på den på svt.se istället. Ska kolla på den nu det går lika bra om på tv.

Slänga precis sopor :).

Nu har jag gått och slängt sopor det var bara en påse så skulle göra det istället för mamma. När jag skulle slänga sopor så var det en kille som var typ 8 eller 9 år som sa kan du hålla min cykel sen så sa jag okej. Sen sa han tack då sa jag varsågod när jag skulle gå hem så sa hans bror tack för du hållde cykeln åt han jag sa varsågod. Jag tror att de var lika gamla aja.. skit i de nu haha. Det var inte ens det jag skulle säga. Mamma håller på och gör potatisgratäng till mig mums jag som älskar det ♥♥. Mamma mår lite bättre nu tur att jag gick ner och köpte fanta och cola.

Gick och köpte cola och fanta burkar

Hejsan gick ner till centrum för det finns en affär som heter Tempo och man kan köpa mat och sånt där. Jag köpte fanta och cola till mamma hon mår illa köpte sånna där burkar. Nu ska jag göra poäng på bloggtrafik.nu ska göra 200 poäng ;).

Har mick med edina.

Jag pratar med Edina på msn vi har mick på. Åt chips förut och sen åt jag något annat vet inte vad det heter. Edina snälla kom hem nu haha fast måste vänta till 27 juli eller 28 juli var du tvungen på åka till Kosovo.

Har inte gjort så jättemycket idag.

Har precis kommit hem jag svättas. Ska snart öppna bärbar datan efter detta inlägget, har inte gjort något så jättemycket idag annars skulle jag skriva vad jag hade gjort. Har inte något annat och skriva om så det får bli detta tills jag har gjort något som är roligt.

Min bror ska äntligen ladda ner låtar till mig :).

Hejhej vi ska till kyrkan sen :) brorsan sa att han skulle ladda ner låtar till mig snart han är bäst och för snäll. Gillar han som bror bara när han är snäll ♥♥. Det är varmt ute idag med det var ju superbra. Har tänkt och klippa mig någon gång så här som på bilden tycker det var skit fint sa det till mamma en gång hon sa okej.

15 frågor och svar :D

När skrattade du sist? - Idag.
Vilken bok läste du sist? - fan vet jag haha, läser inte ens så jättemycket :).
Vilken är din favoritaffär? - HM, New yorker och massa andra.
Har du någonsin färgat håret? - Nepp, det har jag inte ville det en gång när jag var 11 år ville färga mitt hår till blont haha usch.. det passar inte mig sen ville jag inte.
När var det du sist blev arg? - Igår tror jag..
När lyssnade du på musik? - För några minuter sedan ;).
Har du någonsin sakt att du ska sluta blogga? - Ja, det har jag.
Gillar du att kolla på tv? - Konstig fråga typ.. ja det gör jag :).
Har du bra humor? - Aa fan :P.
Är du trött? - Aa lite grann.
Orkar du fyra frågor till? - Ja detklart.
Vilken klass ska du börja i? - I 6:an.
Gillar du dina vänner? - Aa det gör jag som fan ♥♥.
Är det något du vill börja på? - Har tänkt och tänkt om jag ska börja på dans men venne fortfarande.
Vad tänkte du på när du skulle skaffa blogg? - Kommer inte ihåg.

Jag och min storasyster var i balkongen, det är jättevarmt ute :)

För några minuter sedan så var jag och min storasyster i balkongen det är jättevarmt. Jag åt tre jättegoda kakor som heter Biscotti och glass som heter calippo det är 5 stycken i den förpackningen. Och min storasyster åt en snickersglass och några ballerinakex.
calippo

Kommentera och skriv om Hp märket är bra :D.

Nu så har vi en annan bärbar data :D, nu får vi bara hoppas att den inte laggar för mycket och länge som den andra gjorde. Märket är Hp om ni har det märket så kan ni inte vara så snälla och kommentera om den är bra eller inte?. Har precis ätit pommes och kött mums.

Fyra bilder på "vem tycker ni den klänningen passar bäst i"

Vem tycker ni passar bäst i den klänningen Shakira eller Pink?. Jag tycker Shakira :D.
who-owns-it-gucci-eva-longoria-garner-jennifer.jpg
Vem tycker ni passar bäst i den klänningen Eva Longoria eller Jennifer Garner?. Jag tycker Eva Longoria :).
Sao dien vay giong nhau
Vem tycker ni passar bäst i den klänningen Madonna eller Jennifer Lopez?. Jag tycker Jennifer Lopez ;).
Sao dien vay giong nhau
Vem tycker ni passar bäst i denna klänningen Kim Kardashian eller Kristin Cavallari?. Jag tycker Kim Kardashian :P.

Comviq väckte mig :(.

Heej lyssnar på musik på min mobil snart så ska mamma och brorsan lämna tillbaka bärbar datorn vi är inte nöjda med den så vi ska få en ny :D. Hoppas den är bättre än den vi har haft. Har fått ett sms av comviq att min comviq kompis är slut men jag köpte redan så ska fylla i det sen. Det var comviq som väckte mig för de skickade ju sms varför just när jag sover haha.

Vi kollade på Lassie igår :).

Känns som jag inte har lyssnat på musik på jättelänge fast ska göra det nu. Sen så tror jag att jag ska lägga en låt på bloggen. Kommer inte ihåg när jag gjorde det sist. Kollar på tv med som jag alltid gör igår sa jag att jag och min familj skulle kolla på en film och vi kollade på Lassie har sätt den två gånger förut med den är bra.


Mammas kompis är hos oss :D

Hallå där blev så glad innan för bloggtrafik.nu funkar jag ba jaaaaaaaaa :D. Just nu är mammas kompis här som jag brukar vara med. Hon är så snäll hennes dotter är ett år och hon har en blogg med hon har precis skaffat den. Hennes mamma skriver det klart hon är ju fortfarande liten. Nu så ska vi snart äta börjar bli lite hungrig faktiskt.

Mammas kompis är hos oss :D

Hallå där blev så glad innan för bloggtrafik.nu funkar jag ba jaaaaaaaaa :D. Just nu är mammas kompis här som jag brukar vara med hon är så snäll hennes dotter är ett år och hon har en blogg med hon har precis skaffat den hennes mamma skriver det klart hon är ju fortfarande liten. Nu så ska vi snart äta börjar bli lite hungrig faktiskt.

Ska kolla på en film med min familj :D.

Lyssnar på musik och kollar lite på tv med, ska ta på mina pyjamas sen ska jag kolla på en film med min underbara familj. Ska stänga av datorn nu men vi hörs imorgon.

Jag ska skriva upp låtar jag vill ha på min mobil.

Nu har jag precis kommit hem jag och mamma handlade. Nu så ska jag skriva upp alla låtar jag vill ha på min mobil sen ska jag be brorsan ladda ner de när han kommer hem. Så jag slipper tänka och tänka vilken låt jag vill ha så kan jag bara skriva upp de låtarna :D. Snart så börjar ju en film jag brukar kolla på eller jag och mamma.

Åt mammas goda sallad, älskar salladen som hon brukar gör ;).

Hejhej har typ precis ätit pasta och skinksås det var så gott :D, sen åt jag mammas goda sallad älskar när hon gör sallad man kan aldrig sluta äta den då haha. Nu så kollar jag på tv och sitter vid bärbar datan. Idag börjar ju fångad på svt.se det är den som är en av mina favoritprogram. Idag är det torsdag mitt andra favoritprogram på tv börjar som bara är på torsdagar.

Kom nyss jag och mamma hade roligt :D

Nu har jag och mamma kommit hem först var vi lite i stan vi köpte lite kläder där. Sen åkte vi till a6 och köpte saker där med i coop forum. Och nu har jag lite tråkigt har saknat klassen vill bara börja skolan igen fast det är ju snart man får träffa sina underbara vänner igen ♥♥.

Jag och mamma ska till a6 :D

Hejsan svejsan snart ska jag och mamma åka till a6. Jag kollar på Simpson på tv med min underbara bror fast det är reklam nu. Men vi hörs kanske när jag kommer hem från a6 eller sen ;).

Kollade nyss på mitt favoritprogram som jag alltid gör missar den aldrig.

Har precis kollat på mitt favoritprogram på svt.se satt i min säng och kollade på den, ska gå till köket och dricka vatten är så törstig. Sen vet jag inte vad jag ska göra fortsätta sitta vid datorn kanske ;). Idag blir det en film till jag ska kolla på fast då blir det inte vid datorn utan vid tv den filmen kollar jag varje dag på den är så bra.

Jag ska inte ha bloggpaus mer kan inte ha det.

Hej sitter i vardagsrummet yes mamma köpte biff igår älskar det jag ska äta det idag mums. Jag ska inte ha bloggpaus mer kan inte ha det. Eftersom jag aldrig har haft det förut och tänker alltid på min blogg så jag ska börja göra inlägg som jag brukar göra.

Är så arg bloggtrafik.nu har inte fungerat från igår :(:(

Kan inte sluta tänka på bloggen måste göra ett inlägg :D. Läser några bloggar det har jag inte gjort på jättelänge har tråkigt ändå vad finns det och göra hemma? svar: tråka som vanligt ;). Är så fruktansvärt arg för bloggtrafik.nu inte fungerar det har varit så från igår är det bara så med mig eller med er med kommentera vill se om det bara är så med mig.

Not Found

The requested URL / was not found on this server.


Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny8 with Suhosin-Patch Server at www.bloggtrafik.nu Port 80

det kommer upp så när man skriver www.bloggtrafik.nu :(:(.

Bloggpaus!!

Hejhej bloggen nu har jag tänkt och ha bloggpaus en stund tills bloggtrafik.nu fungerar. Det kan hända att jag loggar in och kollar på statistiken och kanske gör ett inlägg vet inte. Men vi hörs ju det är ju inte så att jag aldrig mer ska blogga haha vill ju blogga :).

Är med söta Shelly :D

Jag är med Shelly i vardagsrummet jag är verkligen kär i mina naglar kollar på de typ hela tiden för min kusin har målat de så otroligt fint :D.  Vi har precis varit ute med några, jag har varit i kyrkan med mamma och syrran innan.

Skinksås med pasta ♥♥.

Har precis fixat mitt hår och har inte plattat håret vill inte det längre fast plattade bara framme gjorde som förra gången sen bak la jag shockwaves alltså så det blir krulligt. Vi ska till kyrkan klockan 6 :D♥♥. Lyssnar på musik på tv innan så loggade jag in på google för skulle se om det finns recept på skinksås. Jag skrev allt på ett papper hur man gör för älskar äta skinksås med pasta mums. Har aldrig ätit det hemma utan vi brukade äta det i skolan får bara äta lite grann skinksås :(.
pasta med skinksås

Åt något som var skit gott

Åt precis det var så gott åt bara lite får egentligen inte äta sånt men smakade bara lite ni vet varför jag inte får det hoppas jag. Nu så kollar jag på tv på någon fillm som jag inte har någon aning om vad den heter :). Jag svättas här inne tur att balkongdörren är uppe. Ska äta lite sallad sen mammas sallad är så jävla god.

Bloggtrafik.nu funkar inte :(

Hej på er nu så kollar jag på tv har loggat på bloggtrafik.nu. Fast det står att det inte funkar och sånt hoppas det funkar sen. Har precis ätit en macka med ost ;), och nu så gör jag inte så jättemycket.

Var precis ute

Var precis ute med sheena och shelly och några till vi hade skit roligt det var så länge sedan jag var med de. Jag svättas här inne nu i några dagar har det varit så varmt hos oss alltså inne. Haha kollar hela tiden på mina naglar för min kusin målade de så otroligt fint älskar de.

Haha Khadidje är för rolig alltså anagina ;).

Kollade precis på svt.se på khadidje alltså anagina började garva så jävla rolig hon är. Fan hatar egentligen svt.se fast har börjar bli som min kompis hon är alltid inne på svt.se haha :D. Mitt favoritprogram på svt.se kommer inte ut idag fast på måndag kommer den ut klockan halv fyra.

We ♥ it

- Untitled
A N D R E A / FOTON & VARDAG - Tumblr

Jennifer Lopez - papi


Har precis ätit fast ska äta tacos nu.

Nu har de åkt till kyrkan sen vet jag inte vart de ska. Har precis ätit klart fast ska äta tacos nu med haha hoppas jag bara inte blir för fet.

Sitter i balkongen

Nu så sitter jag i balkongen med min syrra och mamma och min moster och hennes dotter de håller på och fixar sig för de ska ju till bröllop idag ;). Jag chattar på msn med, det var så länge sedan jag inte läste de bloggarna jag brukar läsa har inte så mycket tid till det men jag ska läsa de bloggarna någon gång om jag har tid som jag hade förut. Min kusin ska snart fixa mina naglar så fint.

Svar

Sussane Hagerman om Var trött innan sen tvättade jag ansiktet med vatten så blev jag inte trött mer.:
Asså allvar hon har rätt skaffa kamera och ta bilder på dej då kommer mer folk och tittar på din blogg istället

Elin Ekerman om Var trött innan sen tvättade jag ansiktet med vatten så blev jag inte trött mer.:
asså din blogg är sämst för att du har inga bilder på dej det är tråkigt om man inte har bilder på sej lilla gumman skaffa kamera ;)

Svar: Jag har redan skrivit på ett inlägg en gång varför jag inte lägger bilder på mig. Själv vill jag lägga bilder på mig. Ni får väll tycka att min blogg är dålig fan ska jag annars göra läs inte min blogg då.

Min kusin är så snäll och fin ♥

Hej igår sa min kusin jag få se dina händer sen hon ba vad fina händer jag ba tack :) hon ba jag måste måla dina naglar vill du att jag ska göra de nu eller imorgon jag ba imorgon :D. Hon är så snäll och fin hon är 21 år♥♥ nu ska jag göra poäng på bloggtrafik.nu sen lyssna på musik.

Det har kommit vatten i mitt öra.

Nu har de kommit de kom nyss konstigt är inte trött det brukar jag ju vara. Ett öra är stängt jag gnuggar på den hela tiden men det funkar inte det har typ kommit vatten i örat hatar när det blir så. Jag gör ingenting just nu ska spela sims en stund sen göra något annat detta är sista inlägget för idag hörs mer imorgon.

Jesus kan göra allt ♥♥.

När jag var liten så hade jag tur det har jag idag med egentligen så får jag inte så mycket tur men Jesus ger tur när han vill. Men jag är glad att jag lever och har det jag har det kan inte jag ändra på ingen kan bara Jesus. Jag vet att jag är glutenfri med mindre protien och det kan jag inte heller ändra på jag är glad att jag har det och inte något annat tack och lov. Tack för du alltid är med mig ♥♥.

Vi ska fika nu ;)

Jag och mamma och syrran kollar på en film vi ska fika nu min moster och hennes dotter har inte kommit än. Hoppas de kommer snart. Det kommer två anvsnitt av den filmen vi kollar på nu men vi ska fika nu hörs sen.

Min moster och hennes dotter kommer sen eller snart de skulle komma på morgonen egentligen.

Har precis duschat och har tagit på mina pyjamas och de har jag aldrig tagit på mig förut älskar den tröjan så sjukt snygg :P. Min moster och hennes dotter kommer sen eller snart de skulle komma på morgonen egentligen fast de kommer sen eller snart. Fan det känns inte som fredag idag vi ska fika sen det kommer bli jätteroligt eftersom min moster och hennes dotter ska fika med oss och sova över. Imorgon ska de på bröllop det var så länge sedan jag var på bröllop jag vet inte ens vem som ska gifta sig.
tpl_MainImageLarge_p (1)

Kollade precis på mitt favoritprogram!!

Har precis kollat på min favoritprogram det var så spännande sist när den var slut jag ba vadfan varför just nu. Missade igår så kollade på den innan istället fast missade lite idag med men kan kolla på den på måndag med. Jag gör inte så rätt mycket lyssnar på musik som jag gjorde igår med hela tiden. Vad jag ska skriva mer om har jag ingen aning om för har inte gjort så mycket.

Länkbyte

Hon är så fin läs gärna hennes blogg http://bbypeach.myshowroom.se/

Länkbyte.

bbypeach<3 om Glömde säga att jag målade naglarna igår ;).:
hej!
Intresserad av ett länk byte? :)

Svar: Visst :D.

Har aldrig haft länkbyte förut men vill ha det nu :D.

Glömde säga att jag målade naglarna igår ;).

Hejhej ni skulle bara veta när jag sov igår omg det var verkligen inte tidigt.. har aldrig varit vaken så länge som igår. Haha satt på rihanna california king bed så kom det på MTV med :D. Glömde säga att jag målade naglarna igår det blev fint har typ alltid den färgen den är typ lite rosavit älskar den färgen när jag har den på naglarna det blir sjukt fint då enligt mig iallafall.

Var trött innan sen tvättade jag ansiktet med vatten så blev jag inte trött mer.

Fan det hände en grej så min moster ska sova hos oss imorgon hon och hennes dotter de kommer till oss igen på morgonen. Innan var jag jättetrött och så tvättade jag hela ansiktet med vatten så blev jag inte trött längre är inte trött nu med. Ska göra det jag brukar göra borsta och ta på mig mina pyjamas sen kolla lite på tv sen gå och sova. Ska stänga av datorn nu men vi hörs imorgon ju ;).

RSS 2.0