Lol datorn är trög ibland haha.

Hahah datorn laggade typ i några minuter eller typ ungefär en timme jag ba meeen så frågade brorsan om han fixa den. Så han gjorde det nu funkar den som den ska äntligen. Min moster kommer snart hon ska sova över, imorgon tror jag då är allt klart hon och hennes man och hennes barn ska flytta till jönköping de har tagit bort allt från huset alla möbler det gör man ju när man ska flytta såklart haha.

Målade naglarna till..

Hejhej orkade inte göra ett inlägg innan så har lite tråkigt nu så ville göra ett inlägg istället. Målade naglarna innan till ljusrosa det blev fint. haha den färgen målar jag typ mest med på naglarna den är fin. Haha sov jätte länge idag mamma ba silvia vakna jag ba vill sova. Sen så vaknade jag hon ba äntligen ska vi ha fest nu för du vaknade hahaha jag ba kanske haha.

Kladdkaka med vaniljsås är det jag älskar :D.

Äter kladdkaka med vaniljsås mums haha det är lite sent för äta sånt jag vet haha men blev sugen :). Tusen tack för er som har ställt frågor på frågestunden.

30:e november.

Hejsan svejsan min moster och hennes man var här innan en liten stund. Min mosters man sa att klockan har ändrats. Idag är det ju 30:e oktober det har gått ganska så snabbt. Imorgon är det ju första november. Sheena fyller tredje november men hon ska göra sitt kalas fjärde istället. Just nu gör jag inte så jättemycket gör bara det gamla vanliga. Såg nyss att en har ställt en fråga på frågestunden tack så mycket Tilda. Ställ ni med någon fråga så blir jag jätteglad.

Frågestund.

Kör igång en frågestund fråga på, och nu måste ni ställa frågor för har haft det några gånger förut då har inte så många ställt frågor. Snälla snäll några frågor det räcker med en fråga med. Aja ska stänga av datorn nu så vi hörs imorgon kram.

Har tråkigt (som vanligt).

Min moster kom inte idag hon håller på att flytta ut sakerna i huset hon och hennes man och hennes barn ska ju flytta men hon kommer till oss imorgon :). Just nu så gör jag typ ingenting bara hare tråkigt som vanligt :(. Ska logga in på msn och kolla om Emilia är inne. Så kan jag chatta med henne det kanske finns fler som är inne.

Sabrina ♥

Har precis fått en ny vän hon är för rolig hon heter Sabrina vi snackade lite på msn nyss. Hon läste min blogg hon tyckte att den var skön haha. Vi snackade khadidje språket hahaha hon är bäst på det ;).

♥ sabrina.


Min moster kanske kommer :D.

Just nu så har jag lite tråkigt lyssnar på musik. Ska snart äta mamma håller på att göra de pommesfritten jag älskar asmycket. Min älskade moster kanske kommer idag och sover över hon som bor i helsingborg med sin man och sina två söner hennes dotter studerar. Så hennes dotter Victoria bor någon annan stans i amerika. Men nu så ska de flytta till jönköping. De bodde i jönköping för länge sedan så sen ville de bo i helsingborg. Haha nu så ska de flytta till jönköping igen så det ska bli superkul :). Jag och hela familjen var ju i helsingborg i sommras.

Ska lyssna på musik.

Shit kommer snart sova vid datorn jag är astrött. Fast ska inte sova just nu ska lyssna på musik lite sen får vi se vad jag gör för något. Ska läsa lite bloggar med, det var ganska länge sedan jag läste tiepamandahhs blogg. Så ska nog läsa den nu.

Det jag gjorde idag.

Heej var i bassängen innan äntligen fredag nästa vecka äre ingen skola. Nu kan jag äntligen få sova länge jag är lite trött men det är jag alltid på fredagar. Idag i skolan hade vi profil och på profilen har jag musik min musik lärare sjungde och spelade en låt för Cindy som jag skrev Cindy tyckte att den var jättebra :). Var i tandläkaren med skulle kolla om jag behövde tandställning som jag hade för länge sedan eller rels. Men en specialist sa att jag inte behöver det egentligen för den tanden som är konstig stör mig iallafall inte. Haha jag och Johanna hade skit kul idag på forum efter maten så fick vi gå till forum vi skrattade skit mycket jag och hon. Johanna är så snäll och så underbar kompis söt är hon verkligen min underbara kompis :).
Här är det jag simmar :D.

Har höstlov nästa vecka ;).

Nu ska jag stänga av datorn för det är skola imorgon men jag ska inte sova riktigt än ska sova när jag blir trött. Nästa vecka så äre höstlov då kan jag sitta vid datorn längre. Skolan stör allt är dens fel haha ne men serriöst man måste ju lära sig mycket också. Inte bara sitta hemma och hare tråkigt, i skolan kan man ju snacka med sina underbara kompisar. Och massa annat aja alla underbara läsare vi hörs imorgon kram♥♥.

Stefan är för rolig.

Tjena idag i skolan på musiken skrattade jag skit mycket Stefan är så rolig. Han går i min klass, vi skulle skríva om någon kändis. Och han skrev om en arabisk kändis som heter George wassouf sen som rubrik så skrev han nu kommer det bilder. På power point sen han la in bilder på George wassouf sen han ba vad snygg han är. Och på en annan bild så skrev han aabboowww. Hahaha sen på en annan skrev han vad synd för på den bilden så var George wassouf i sjukhuset. Mamma tycker om George wassoufs låtar jättemycket. Jag garvade hela tiden sen så la han en låt och så sjungde han låten hette Beyonce 1+1 haha. Han frågade vår lärare om han fick visa den hon sa aa. Jag ba stefan den var bäst fan så rolig du är hahaha. Jag satt brevid han när han gjorde power point han ba Silvia ska jag skriva så?. Jag ba alla kommer garva aa skriv så han ba okej.
Detta är George wassouf

Vi var på teater.

Jag och Edina var i forum lite sen nu kom vi hem. Idag i skolan så var vi på teater det var kul och kolla. Mina två kusiner var på scenen med deras klass. Vi skrattade ganska mycket jag och Johanna och massa andra. Min lärare fick damp på oss sen när vi var i klassrummet hon blev skit arg på allihopa. För vi pratade mycket och att vi kollade inte så mycket vad de gjorde på scenen. Hon ba jag ska aldrig ta med er någon stans hon ba och så lägger ni era äckliga ben på stolarna. Hon ba alltså ni är så skämmiga. Fast jag kollade mycket hon ba när några lägger sina ben på stolarna så drabbar allt er med. Och om ni inte har lagt era ben på stolarna så drabber det iallafall er med. Vi ba meeen fan vad tråkigt.

Syns imorgon.

Förlåt för jag inte har bloggat idag jag orkade inte blogga. Ville bara göra ett inlägg nu för ska stänga datorn. Men vi syns imorgon då ska jag berätta vad vi har gjort i skolan ;).

Ska följa med mamma.

Ska följa med mamma till min brors skola det är utvecklingssamtal hon vill inte vara själv där så hon vill ha med mig haha jag som älskar hans skola ;).

Tips?

Jag var med Sheena i forum innan Edina och Sheena och valentina målade tröjor. Man fick ta en tröja och sen måla på de. Jag gjorde ingen ville inte :) har tråkigt just nu, vet inte vad jag ska göra. Kommentera gärna och skriv vad man kan göra när man har tråkigt haha.
Haha kolla denna. Han/hon som har ritat den är superbra på rita, Lil Wayne ♥♥.

Köpte detta..

Kom nyss hem köpte detta.
. En dvd som heter Bert haha några av er läsare har sätt den tror jag.
. Hubba Bubba tuggummi.
. En blå penna.
. Tuggummi som ser ut som cigaretter.
Det andra tugummit hittar jag inte.

Ska till a6 sen.

Har precis gjort hela håret lockigt som ni vet så är mitt hår egentligen lockigt men ville göra så det såg bättre ut. Ska till a6 med mamma och syrran sen. Sen ska jag se My där så ska vara med henne :). Har inte gjort så mycket lyssnar på musik :D aja vi syns senare. Jag gör ett inlägg när jag kommer hem igen då skriver jag vad jag har köpt.
Typ så ser mitt hår ut just nu (det låckiga).

Svarat.

Aja.. skit i frågestunden jag svarar på den frågan jag fick ''fick bara en fråga'' lol. Har haft frågestunden skit länge nu.
Linda om Frågestund.:
Va är det bästa/värsta du vet?
Svar: Jag vet faktiskt inte.

100 frågor och svar ;).

OM DIG
1. Ditt namn? Josefine
2. Ålder? 22 år
3. Vart bor du? Norrtälje
4. Bor tillsammans med? Mor, far, bror
5. Husdjur? Två katter
6. Färg på ditt hus? Öh... brungrön?
7. När är du född? 26 juli
8. Klass? Folkhögskola...
9. Vilket år tar/tog du studenten? Det beror på ;)
10. Något jobb? Nej, studerar
DAGENS
11. När gick du upp i morse? Sent...
12. När ska du sova? Sent
13. Duschat idag? Nej, det blir senare
14. Kramat någon idag? Nej
15. Pussat någon idag? Nej
16. Vad har du ätit idag? Den där ungsbakade torsken
17. Dagens klädsel? Leggings och tunika
18. Dagens smink? Inget
19. Dagens sötnos? Gosan, min kelgris!
20. Dagens roligaste? Älgen, som vanligt
VEM
21. Har du många vänner? Relativt
22. Hur många har du kysst? Inte överdrivet många, 15-20 kanske
23. Vem kramade du senast? Johanna, tror jag
24. Hur många har du haft sex med? Förvånandsvärt få
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Jag vet inte!
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Johanna, hon vill att jag ska söka till hennes jobb ;)
BÄSTA
31. Film? Führerns elit, Green street hooligan, Nyckeln till frihet, Stulna år m.fl.
32. Låt? Oj... alldeles för många.
33. Mat? Lax, quornbitar, pizza osv.
34. Dryck? Jag vet inte...
35. Färg? Mörklila, vinröd, svart
37. Stad? Föredrar samhällen, Ekshärad! Men stad... Dublin!
38. Land? Irland
39. Ämne i skolan? Förut var det Svenska. Nu vet jag knappt vad jag har för ämnen?
40. Människa? Många!
SENASTE
41. Personen du tänkte på? Jag vet inte
42. Personen du kysste? Ingen viktig
43. Gången du spydde? Lite drygt två veckor sen
44. Gången du grät? Minns inte
45. Pizzan du åt? Just nu ;)
46. Gången du var i Göteborg? 2007
47. Gången du var i Stockholm? I somras kanske. Ska undvika att åka dit nu.
48. Gången du var full? Första helgen denna månad
49. Gången du var hög? Aldrig varit
ANTAL
70. Personer du älskar? Öh... ett gäng...
71. Personer du hatar? Några stycken
72. Pojk-/flickvänner du haft? Ingen seriös, några stycken mindre seriösa
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 2-3
74. Glassar du ätit på en dag? Lär vara typ 5
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? Det vet jag inte, några få kanske
77. Gånger du varit hög? Fortfarande ingen
78. Personer du saknar just nu? Några mer, några mindre
79. Gånger ditt hjärta brustit? Lär vara 2
VEM
80. Vill du kyssa nu? Ingen. Fast hade Mads Mikkelsen varit här så... ;)
81. Ska du träffa imorgon? Johanna förhoppningsvis :)
82. Sjöng du senast för? Det vet jag inte
83. Hade du senast en msn-konversation med? Nån jag inte minns namnet på
84. Spelade du tvspel med senast? Minns inte.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Bobby, haha
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen speciell just nu
87. Förtjänar att dö? De som skadar andra utan anledning
88. Är söt? Johanna, som så gärna vill att vi ska bli arbetskamrater :)
89. Vill du sova jämte inatt? Mikkelsen kan få krypa ned bredvid mig...
VAD
90. Gör dig glad? Mycket
91. Gör dig ledsen? Idioter
92. Vill du helst göra nu? Jag vet inte
93. Önskar du att du slapp göra? Mycket
94. Vill du ha nu? Massa pengaaar ;)
95: Önskar du dig i födelsedagspresent? Är 9 månader kvar
96. Längtar du till? En hel del
97. Tycker du om dina betyg? Har omdöme (fhsk), och jag är väldigt nöjd
98. Ångrar du i ditt liv? Jag ångrar inte saker
99. Är det bästa som hänt dig? Att bli moster och faster
100. Hur mycket är klockan? 19.39
OM DIG
1. Ditt namn? Silvia.
2. Ålder? 12 år.
3. Vart bor du? Jönköping.
4. Bor tillsammans med? Mamma, storasyster och bror.
5. Husdjur? Två guldfiskar.
6. Färg på ditt hus? Öh.. vit.
7. När är du född? 2 mars.
8. Vilken årskurs går du i? Jag går i 6an.
9. Vilket år tar/tog du studenten? Jag är bara 12.
10. Något jobb? Nej jobbar inte haha.
DAGENS
11. När gick du upp i morse? Venne.
12. När ska du sova? Ingen aning.
13. Duschat idag? Nej duschade igår.
14. Kramat någon idag? Ja vem har inte det?
15. Pussat någon idag? Jepp.
16. Vad har du ätit idag? Potatis, köttbullar och sås.
17. Dagens klädsel? Mjukisbyxor och en tröja.
18. Dagens smink? Har inget smink på mig.
19. Dagens sötnos? Johanna och Cindy de är som systrar för mig :).
20. Dagens roligaste? Venne.
VEM
21. Har du många vänner? Ja fan :D.
22. Har du träffat någon Kompis idag? Jao.
23. Vem kramade du senast? Venne mamma haha. Men i skolan tror jag att det var Johanna ;).
24. Hur många sms har du fått idag? Glöm det så lever du längre haha ne men jag vet inte.
25. Hur många har du varit taskig mot? Alltså jag hatar att vara taskig, så jag tror inte att jag har varit taskig mot någon.
27. Vilken mobil har du? Jag har en sony ericsson rosa det är många som säger att det är en fjortis mobil. Alltså de som säger det en gång till vadfan ta och väx upp förfan.
28. Vem pratade du med i telefon senast? Min bror.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Mamma det som stog behöver ni inte läsa haha.
BÄSTA
31. Film? Jag saknar dig och lite apflickorna haha har bara sätt trailer på apflickorna. Men jag saknar dig har jag sätt på bio.
32. Låt? Oj... alldeles för många.
33. Mat? Pommesfritt, potatisgratäng, hamburgare mest mc donalds mat mums.
34. Dryck? Fanta exotic och någon mer.
35. Färg? Rosa och blå.
37. Stad? Stockholm, göteborg och några till men orkar inte tänka.
38. Land? Jag venne.
39. Ämne i skolan? Lite engelska allt annat suger.
40. Människa? Många!
SENASTE
41. Personen du tänker på? Tänker inte på någon just nu.
42. Boken du läste? Sist så var det en bok som var jättebra kommer inte ihåg vad den heter.
43. Gången du spydde? Det var länge sedan jag spydde.
44. Gången du grät? Minns inte.
45. Pizzan du åt? Får inte äta pizza är gluten free med mindre protien.
46. Gången du var i Göteborg? I sommras.
47. Gången du var i Stockholm? Kommer inte ihåg men för tre år sedan tror jag, vi ska åka dit på sommaren äntligen.
48. Gången du var full? Öh.. har aldrig varit full.
49. Gången du var hög? What?
ANTAL
70. Personer du älskar? Hemlis :).
71. Personer du hatar? Jag hatar ingen.
72. Gången du har gjort olycka? Tack och lov har inte gjort olyckor.
73. Personer du har kännt länge? Edina, Sheena, Shelly, Cindy, Johanna och massa andra.
74. Glassar du älskar? Sånna som jag inte ens får äta sandwich, daim, Magnum och några till.
75. Gången du har kännt dig ensam? Känner mig aldrig ensam.
76. Gången du haft minnesluckor? Vet inte.
77. Gången du varit hög? ?.
78. Personer du saknar just nu? Cindy, Johanna och massa andra TYP hela klassen.
79. Gången du blev arg? Idag var jag arg haha men vill inte skriva varför.
VEM
80. Vem pratade du sist med av dina kompisar? Med Edina hon var hos mig nyss.
81. Ska du träffa imorgon? My och Edina och någon mer förhoppningsvis :)
82. Sjöng du senast för? Det vet jag inte.
83. Hade du senast en msn-konversation med? I don't know.
84. Spelade du tvspel med senast? tvspel?.. spelar inte sånt.
85. Vill du resa nu? Ja klart jag vill.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen speciell just nu.
87. Vad kollar du på just nu? På ett papper som jag har skrivit haha.
88. Är söt? Det är många som jag tycker är söta.
89. Vill du sova nu? Nepp det räcker nu har sovit mycket haha.
VAD
90. Gör dig glad? Mycket.
91. Gör dig ledsen? Idioter.
92. Vill du helst göra nu? Till a6 med någon kompis och shoppa haha.
93. Önskar du att du slapp göra? Mycket.
94. Vill du se någon nu? Ja kompisar och tre av mina kusiner.
95: Önskar du dig i födelsedagspresent? Jag vet inte mycket.
96: Vilken månad skulle du önska att det var nu? Mars då fyller jag år (2 mars) då fyller jag år.
97. Tycker du om dina betyg? Vi har inte fått det än min skola är inte världens bästa den är världens sämsta haha.
98. Ångrar du i ditt liv? Jag ångrar inte saker.
99. Är det bästa som hänt dig? När vi var stockholm och den 20:e oktober när jag var i bowling tills på kvällen sen efter det så var vi i ikea för vi skulle äta.
100. Hur mycket är klockan? 18.00.

Danish torka dna tårar ♥

Är med Edina vi lyssnar på musik lyssna på denna låten vi lyssnar på den nu älskar den ;). Hoppas jag har något och göra idag aja.. vi får se vad som händer alla underbara läsare.

Sista inlägget för idag :).

Orkade inte blogga idag så därför har jag bara gjort ett inlägg och nu med denna blire två :). Jag vet inte vad jag hittar på för något imorgon men vi får se. Så skriver jag vad jag har gjort såklart vad har jag annars blogg till? haha. Aja.. vi hörs imorgon ska snart sova är lite trött. Mamma och syrran har redan gått och lagt sig jag och min bror ska snart sova. Eller aa hoppas att han stänger datorn när jag ska sova. För han sitter vid bärbar datorn i mitt rum. Och jag vill inte höra massa knappar från datorn när han skriver. För hatar höra massa knappar när jag sover.

Skalar potatis, haha.

Kom nyss hem var i bassängen som jag alltid brukar vara varje fredag. Jag skalade potatis nyss tog en paus för ville göra ett inlägg ska fortsätta har lite kvar haha. Idag är det ju fredag äntligen ;). Vi ska ha familjemys som vi har på fredagar fast det ska vi ha sen.

Bowling när lamporna lyser skit fint.

Har haft asroligt jag och mamma gick till min moster sen gick jag någon annan stans med några. Vi åkte till bowling vi hade skit kul där vi lyssnade på musik. Och alla lampor lyste skit fint jag kom tvåa på bowling haha. Sen efter det åkte vi till ikea. Jag åt bara pommes för har redan ätit kött och sånt idag, annars skulle det vara mycket protien. Och jag får inte äta så mycket protien för jag är gluten free aa.. det har jag sakt några gånger förut. Hahah några som var på bowling var fulla en dansade jag började skratta :D. Det var mörkt ute med jag som älskar när jag är ute och det är mörkt.

Ska äta nu :).

Jag och Sheena gick tillsammans hem med Tobias vi hade jätteroligt :D. Jag och mamma ska dra någon stans snart. Ska äta nu den maten jag älskar typ ris och något mer vet inte vad det andra heter men de är typ gröna haha :D.

Sylva..

Haha idag så var min brors gamla lärare Sylva i vår skola hon jobbar i 3an de ringde till henne och frågade om hon kunde jobba i 3an tills decemeber hon är egentligen i Pension. Jag brukade krama henne hela tiden för länge sedan när jag var liten. Jag frågade om hon kommer ihåg min bror jag sa det min bror heter sen hon ba aa jag kommer ihåg han. Sen jag ba aa han är min bror. Jag ba haha jag kommer ihåg när jag alltid kramade dig när jag såg dig. Hon ba aa sen kramade hon mig så sa hon jag kommer ihåg när du var så liten. Jag ba haha aa haha när jag kramade henne så var jag nära på gråta :). Saknade henne jättemycket efter hon hade tagit pension. Men nu så ska hon jobba med trearna tills december. Så det kommer att bli jätteroligt och få se henne mer och snacka i korridoren.

Ska logga in på msn..

Hejsan svejsan är med Sheena men hon ska hem för hon ska äta :(. Ska logga in på msn och chatta med någon har tråkigt. Ska lyssna på musik med.. kommentera gärna vilka låtar ni tycker om det blir kul och få lyssna på de sen ;).

Ska till Sheena nu !!

Hejhej jag och mamma åkte till en som heter Therese efter skolan idag som vi brukar göra på tisdagar :). Sen när vi kom så var det mörkt för vi var där länge eller aa.. vi var i a6 lite sen när vi skulle ta bussen så märkte jag att det var mörkt jag ba fan vad kul haha jag som älskar när jag är ute och det är mörkt. Är med Sheena nu vi ska till henne ska vara där lite.

Ska borsta tänderna.

Ska borsta tänderna nu snart så ska jag till tandläkaren hoppas jag inte har några hål, jag har iallafall inte haft hål hittills.

Ska till tandläkaren.

Hejsan åt nyss och jag lyssnar på musik ska till tandläkaren med mamma. Gick hem med Sheena har ont i magen nu. Jag sjunger Celine Dion my heart will go on haha den är gammal jag vet men ville sjunga den :).

Svarat på kommentaren jag har fått :).

Lisa om Dagens låt! älskar denna låten.:
guud vilken underbar blogg du har!
Kraaaam!
kolla min och kommentera ;D
Svar: Haha tack så jättemycket jag blir så glad när jag får sånna kommentarer :). Kram ja jag ska kolla din blogg och kommentera.
tova lundgren om Har haft frågestund länge nu och det är bara en som har ställt något :(.:
fiin blogg!
Svar: Tack så mycket!!
nathalie om Apflickorna!:
Fin blogg! :D<3
Svar: Tack Nathalie <3.
elin om Apflickorna!:
Vill också se den! trailen är bra! ;D
Svar: Ja trailen är bra såg lite av trailen igår så jag ba shit den verkar vara asbra.
osefine om Apflickorna!:
Fin blogg :)
kika gärna in på min också! KRAM

Svar: Tack :) jepp jag ska kolla på din blogg kram.

Dagens låt! älskar denna låten.


Har haft frågestund länge nu och det är bara en som har ställt något :(.

Var med Edina nyss vi var först hos mig sen gick vi till henne. Nu lyssnar jag på musik har tråkigt ska logga in på msn och chatta med någon haha :). Alltså ingen har ställt frågor på frågestunden bara en :( snälla då ställ någon fråga http://slm.blogg.se/2011/october/fragestund.html#comment.

Apflickorna!

Vill se apflickorna på bio någon som har sätt den? om ni har sätt den kommentera gärna om den var bra eller inte. Har bara sätt trailer lite grann men vill se vad ni tycker.

Var i tvättstugan.

Jag och mamma och Edina gick ner till tvättstugan mamma tvättar fick hålla mattor de vägde asmycket haha. Det är mörkt älskar när det är mörkt och man är ute haha :D.

Har fixat mitt hår.

Har fixat mitt hår så nu är det superfint har lockigt men alltså egentligen mitt hår e lockig. Men brukar bara fixa så det ser bättre ut ;). Edina kom till mig innan hon ville ut med mig men hatar vara ute så jag sa det. Tycker bara om att vara ute IBLAND när jag själv vill och orkar.

Ska gå och lägga mig nu!!

Nu ska jag gå och sova är trött nu men vi hörs imorgon.
zaaandra om glömde...:
hejdu, kanske inte sakt det till dej, men min msn funkar helt enkelt inte längre, och har bytt blogg.
och har lovat dej en header ju? så säg till bara så fixar jag de:) och ser att du använder smilysar i din blogg, haru bilder eller så kan jag även hjäplpa dej med de oxå, men hör av dej till min nya blogg 
KRAM zandra
Svar: Hej jaha det är därför du inte är inne nu för tiden. Ja jag har sätt din nya blogg den är jättefin. Tack så jättemycket Zandra för du hjälper mig och vill hjälpa mig :D<3.

glömde...

fan glömde bort att jag skulle till Natta aja har redan skickat ett sms och skrivit att jag glömde och om vi kan va på söndag hoppas jag bara har skickat tills rätt nummer för vet inte om hon har bytt nummer.

Träslöjd är det jag hatar.

Hellu åt nyss var i bassängen innan är trött nu, äntligen så är det fredag nu får jag äntligen sova längre. När jag skulle hem från bassängen så såg jag Nathalie i bussen hon var i a6 eller så var det stan kommer inte ihåg vad hon sa. Vi ska va sen om jag blir astrött så ska jag skicka sms till henne och säga det. Vi hade träslöjd gjorde ingenting hatar träslöjd för det första träslöjdsläraren hjälper mig aldrig och det andra är att han inte ens bryr sig om mig. Jag var mest med Johanna där så snackade jag lite med Tobias också. Idag på profilen i musiken så sa jag vad jag skrev jag skrev om min mormor och morfar sen vår musiklärare Sofie sa den är sorlig jag ba haha aa jag sa den till någon så hon började gråta.

Var ute, shit så kallt det är.

Kom nyss hem först plingde Edina på mig sen frågade hon mig om jag vill gå med henne till forum. Så jag sa okej så vi gick sen var vi lite där såg några kompisarna där. Sen gick vi till puls sen gick jag hem för det var skit kallt. Sen gick jag till Shelly var hos henne lite sen skulle vi till mig skulle hämta lite chips la chipset i en påse sen gick vi till puls sen nu kom jag hem med Edina.

Morfar älskar dig, mormor älskar dig också såklart♥♥.

Åt ris och kött och soya innan så gott :). Just nu så gör jag inte så jättemycket skrev lite om min morfar och mormor på ett papper så blev klar nu. Min morfar dog för länge sedan har aldrig sätt han ens :(. Men min mormor lever jag har sätt henne bara några gånger. Typ 2 gånger vill se henne flera gånger. Skulle önska att jag hade sätt han någon gång och skulle önska att han inte dog.

Var med Cindy.

Hejhej bloggen Cindy var hos mig innan sen plingde Edina på mig så vi var med henne. Vi hade kul ska äta nu börjar bli lite hungrig.

Hade så himla tråkigt så ville göra detta.

1. Hur ser din drömkille ut? Snyggfan!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Hmm... Nej.
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Familjen.
4. Hur lång är du? 174-175 cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Gills Desperate Housewives?
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: -privat-
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vem man snackat/smsar med.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Inget av de.
9. När såg du senast din mamma? För en timme sen
10. Icke godkänt i något ämne? Yes alla.
11. Mvg i något? Nej
12. När vaknade du idag? 11.50 typ
13. Vilken är din favoritplats? sängen ?
14. Vilken plats föredrar du minst? Skolor.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? I en asnice lägenhet, haha!
16. Hur stor är din säng? Inte stor :(
17. Vad sover du i? Stooora tröjor ?
18. Hur många kuddar har du i sängen? 4
20. Tycker du om kinamat? Aa
21. Tycker du om kaffe? Nej,
22. Vad dricker du helst till frukost? OBOY ????
23. Kan du spela poker? Haha nej
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Hmm... nej.
25. Kan du några andra språk än svenska? Lite engelska,
26. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, tack och lov.
27. Föredrar du havet eller en bassäng? rädd för havet så poool!
28. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, smink, kameragrejjer och sånt :)
29. Är du cool? Klart!
30. Kan du rulla med tungan? haha ja?
31. Vem är den roligaste människan du känner? Hmm. känner många roliga :)
32. Vad har du för ringsignal? Någon vanlig tråkig.
33. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Någonstans har jag säkert de.
34. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Haha en parfym.
35. Kan du byta olja på bilen? Nej, är inte så bra på sånt.
36. Vilken var den senaste boken du läste? New Moon
37. Nämn två stycken som är din favorit artist? Har inga, ;)
38. Dansar du i bilen? De e klart!
39. När var du i kyrkan senast? Hm.. när jag försökte gå på en gudstjänst för något år sen = tråkigt.
40. Har du någon tatuering? Nej, men vill ha ?
41. Tycker du om någon? Kanske...
42. Röka eller snusa? ?.. nej.
43. Hur gammal är du? 15
44. Vad är ditt mobil nummer? hemlishh
45. Vad ska du göra ikväll? Sova, sova och sova.
46. Har du några syskon? en storebror och en lillasyster
47. Hur mycket pengar har du på din mobil? Massssoooor!
1. Hatar du någon? - Ne varför skulle jag det?
2. Vad har du på dig just nu? - Jag har på mig en kofta som är blå och den är adidas och jeans.
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - Familjen och kompisarna..
4. Hur lång är du? - Det var länge sedan jag kollade hur lång jag är men är lite lång.
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - Klara en häst film.
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - Nepp :).
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Beror på vem man snackar eller smsar med.
8. Choklad med nötter i eller utan nötter? . vad tror ni? med nötter såklart haha :D.
9. När såg du senast din mamma? - Pratade med henne nyss för 4 minuter sen hon ba stäng datan jag ba vänta haha.
10. När fyller du år? - 2 mars.
11. Mvg i något? - Vi har inte fått betyg än vi kommer att få det i 7an.
12. När vaknade du idag? - Fan vet jag kommer inte ens ihåg.
13. Vilken är din favoritplats? -  Venne.
14. Är du rädd för något? -  Nepp eller jo.. spöken haha ne skoja.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - Jag vet inte.
16. Hur stor är din säng? - Ingen aning.
17. Vad sover du i? - pyjamasbyxor som är skit sköna och en tröja.
18. Hur många kuddar har du i sängen? - En.
20. Tycker du om kinamat? - Har aldrig smakat.
21. Tycker du om kaffe? -  Haha jag hatar kaffe. Jag har smakat några gånger.
22. Vad dricker du helst till frukost? - Oboy men dricker inte det så jättemycket.
23. Kan du spela poker? - Haha nej vill inte ens det.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - Hmm... ne.
25. Kan du några andra språk än svenska? - Lite engelska och mycket arabiska för vi snackar det hemma och lite syrianska för är syrian :D.
26. Har du någonsin åkt ambulans? - Nej, tack och lov.
27. Vilka djur tycker du om? - Små hundar och katter.
28. Vad spenderar du helst pengar på? - Kläder och massa annat.
29. Är du cool? Klart jag är cool :D
30. Kan du rulla med tungan? Ja tror det.
31. Vem är den roligaste människan du känner? - Känner många som är roliga :)
32. Vad har du för ringsignal? - Pitbull - give me everything ft Ne-Yo.
33. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Tror inte det.
34. Vad har du närmast dig just nu som är rött? - Mitt linne, haha.
35. Kan du byta olja på bilen? - Nej, är inte så bra på sånt.
36. Vilken var den senaste boken du läste? -  Haha någon dålig bok som heter gå vilse och andra spökisar.
37. Nämn två stycken som är din favorit artist? - Lil wayne och Jennifer Lopez.
38. Dansar du i bilen? - Haha ne.
39. När var du i kyrkan senast? - Hmm.. kommer inte ihåg.
40. Har du någon tatuering? - Nepp.
41. Tycker du om någon? - Aa.
42. Röka eller snusa? ? - Ne.
43. Hur gammal är du? - 12 år.
44. Vad är ditt mobil nummer? - Det säger jag inte.
45. Vad ska du göra ikväll? - Venne.
46. Har du några syskon? - En storebror och en storasyster.
47. Hur mycket pengar har du på din mobil? - Vet inte orkar inte kolla.

Svarat på de kommentaren jag vill svara på.

en tjej från göteborg om Grattis Tobbe min snälla kompis :).:
gillar du tobias eller?
Svar: Haha, ne men han är en bra och jättesnäll kompis.
Ebba om Bad:
Vad roligt det värkar där (Y) snälla kicka in på min blogg ohc ställ en lite fråga elr en kommentar :) <3 <3 gillar du rosa??? tycker iaf att din blogg är jätte fin och rosa (Y)
Svar: Ja det är roligt där :) klart jag ska kolla in din blogg haha aa rosa är min favoritfärg och ljusblå med. Tack så mycket.

Var hos en som heter Therese.

Kom nyss hem efter skolan så kom mamma vi gick till en som heter Therese. Haha idag på NTA så började jag och Sheena skratta skit mycket. Har inte så mycket och skriva om så det får lbi såhär så länge.

Var ute kom nyss.

Kom nyss hem var med Sheena i kiosken hon skulle hämta något där och sen gick vi in till biblioteket. Och var där lite sen när vi skulle hem så såg vi Cindy och Jossan så vi snackade med de. Det är mörkt ute skit kul var det, sen när vi var hemma så sa mamma kan du slänga soporna jag ba skojaru haha :D. Hahah juste när Sheena skulle lämna den där saken hon hämtade från kiosken så var Shelly vid dörren i korridoren. Hon skrämde mig haha jag ba omg blev skit rädd hon skrattade.

Grattis Tobbe min snälla kompis :).

Juste det glömde jag ju säga idag fyller Tobias 12 år grattis snälla tobias :D. Jag har sakt grattis till han innan i skolan så det var bra att jag kom ihåg det innan när vi var i skolan ;).

Vi hade orientering.

Tjena jag och Sheena gick med Tobbe den långa backen som vi alltid brukar ta när vi brukar gå tillsammans hem. Haha vi började skratta hela tiden som vanligt :). Åt nyss ris och kyckling mums det var länge sedan jag åt det. Idag på morgonen gick jag och Sheena tillsammans vi hade orientering. Så vi skulle vara ombytta hemma vi skulle sammlas någon stans, fan kommer inte ihåg vad det heter så glömsk haha. Det regnade lite och mitt hår blev lite lockigt. Jag som plattade det igår aja skit i det.

A6.

Kom nyss hem var i a6 köpte två tröjor som kostade 200 kr My ska göra så det blir messi tröja och lil wayne tröja :). Plattade håret förut :D.

Musiktips?.

Lyssnar på musik som vanligt, musiktips? då äre ba att kommentera och skriva vad låten heter ;). Jag vet jag har inte gjort så mycket inlägg men visste inte vad jag skulle skriva sorry ♥.

Svar på kommentar.

Var med Edina innan nu gör jag inte så mycket fick tre kommentarer så ville svara på de :D.
Angie om Bad:
Tja, kollade runt bland bloggar på internet och hittade hit och såg bilderna i dethär inlägget och jag måste bara fråga. 
Är inte det rosenlundsbadet i Jönköping? :P 

Fin blogg förresten ^^
Svar: Hej haha jo det är rosenlundsbadet i Jönköping :). Jag bor i Jönköping, det är kul och vara där :). Tack så mycket din blogg är också fin :).
elsa! om Bad:
fin blogg! :)
Svar: Tack Elsa :D.
Lina Sallander ([email protected]) om Bad:
Hejsan vilken fin blogg du har? Är allt väl? :)
Skulle vara riktigt trevligt om du besökte min & min bästaväns blogg!www.jelieofsweden.blogg.se
Kommentera gärna detta inlägg, behöver just din hjälp!
http://jelieofsweden.blogg.se/2011/october/entry-140198823.html#comment
Svar: Hejhej tack så jättemycket jag ska kolla din och din bästaväns blogg nu och kommentera ;).

Bad

Hej alla fina läsare kom hem för några minuter sedan vi slutar aldrig så tidigt. Men någon stans vid 10 åt vi mat i skolan vi skulle till badet. Men jag följde inte med för att jag ska till bassängen men inte där de är nu. De går ända ner dit nu så de är inte framme nu tror jag. Så efter maten så skulle de åka till badet så jag gick hem. Kan visa lite bilder på vad som finns där har varit där jättemånga gånger.
här är det vågorna.
Det finns massa annat med men orkar inte lägga mer bilder på det.

Kladdkaka! ♥

Kom typ nyss hem käkade nyss ris och något mer nu så äter jag kladdkaka blev jättesugen på det det var rätt länge sedan jag åt det. Blev törstig så ska dricka vatten nu :). Vi tog vaccination idag jag ba neej kommer dö hahah sen när jag hade tagit det så sa jag ome det kändes ju inget vi fick ett äpple och vatten tog ba äpple.

Var i forum.

Kom nyss hem var först i biblioteket med Sheena sen gick vi till forum och var där med några kompisar det var jättekul :P. Precis när vi gick in dit så sa Liljana Silvia ju haha :D. De plattade håret och några lockade det och så gjorde de massa annat med håret.

KOM IGEN DÅ STÄLL FRÅGOR PÅ FRÅGESTUNDEN.

Inga har ju ställt frågor på frågestunden jag lovar om ni kommenterar och skriver (ställ frågor på min blogg) eller något liknande så tänker jag inte göra det om ni inte ställer på min.

KANELBULLENSDAG.

Hejsan svejsan jag och mamma åkte någon stans efter skolan. Idag är det kanelbullensdag jag har inte ätit kanelbullar idag ska kolla om vi har något annat. För får inte äta kanelbullar för er som inte vet är jag gluten free med mindre protien.

Haha börja garva.

Jag var i puls haha hade skit roligt en kille som är min kompis kusin han ba jag var inte ens i skolan idag jag fick ont i huvudet sen min lärare ringde mina föräldrar sen jag stack hem och tog en alvedon sen min kompis ba haha alla blattar när de får ont i huvudet de tar alvedon haha jag börja garva.

Ska till mataffären.

Efter skolan gick jag och Sheena till kiosken hon köpte ett tuggummi till mig hon sa att jag fick ta något :). Sen gick vi hem med Tobias haha vi började skratta ganska mycket han är så rolig. Ska ner till mataffären med Edina hon ska köpa något där det hette tempo förut men kommer inte ihåg vad den heter nu haha de har bytt namn för länge sedan.

Vi gjorde ett videoklipp.

Var ute med Hiwi, Diana, Edina och Fosiya innan vi hade skit roligt vi gjorde ett videoklipp som Hiwi skulle lägga ut på facebook jag filmade så jag kom inte med på videoklippet började skratta när vi gjorde det.

Ska byta header!

Denna månaden ska jag byta header men vet inte just vilken dag så ska bestämma det sen fråga Zandra om hon kan hjälpa mig den dagen ;).

Ska till Edina.

Hellu ska till Edina nu hon plingde på mig och frågade om jag ville komma till henne så jag sa aa snart men jag gör ett inlägg senare kram ♥.

Var med Sheena, Edina och Shelly innan.

Var hos Edina innan sen kom Sheena och Shelly så vi var med de vi sjungde men jag ville inte haha. Är inne på min msn och chattar lyssnar på musik med är lite trött.

Frågestund.

Nu blir det frågestund så fråga nu den avslutas när det är många som har ställt frågor, ni har frågor och jag har svaren.
Äter godis nu mums.
Eller något av detta
Vilken är din favoritmat?
Sminkar du dig?
Vilka är dina favoritbloggar?
Hur gammal är du?
När fyller du år?
Gillar du att shoppa?
Vem umgås du mycket med i skolan?
Vilken ögonfärg har du?
Vilken hårfärg har du?
Eller fråga något annat om ni vill det bara ni ställer några frågor.

Var ute med Edina.

Har precis kommit hem var ute med Edina vi gick till puls där man kan spela fotboll och massa annat. Så några vi känner var där de spelade fotboll. Vi var med en som heter fosiya vi hade skit kul. Det är varmt ute så var utan jacka.

gick ner till pizzerian.

Jag och mamma gick precis ner till pizzerian och köpte kebabsås för mamma ska göra kebabtallrik mums. Ska platta håret snart vill inte ha det krulligt idag hade det förra veckan.

Fick en kommentar igår så svarar på den nu.

Hej på er har precis ätit frukost nu så kollar jag på tv när några ba babblar fattar typ ingenting vad de snackar om haha men ska byta kanal nu. Juste det är ju första oktober idag tionde oktober fyller en kompis år han heter Tobias.
Fick denna kommentaren och ville svara på den
Agnes om Hade precis familjemys.:
kan du inte typ lägga in lite fler bilder på dig själv ? :) 
Super fin blogg!
Svar: Jag har aldrig lagt ut bilder på mig själv på bloggen, har hört att det har hänt ganska mycket när man har lagt ut bilder på sig på bloggen. Jag har iallafall bilder på mig på min msn. Tack har precis kollat på din blogg den är jättefin :D.

RSS 2.0