Bowling när lamporna lyser skit fint.

Har haft asroligt jag och mamma gick till min moster sen gick jag någon annan stans med några. Vi åkte till bowling vi hade skit kul där vi lyssnade på musik. Och alla lampor lyste skit fint jag kom tvåa på bowling haha. Sen efter det åkte vi till ikea. Jag åt bara pommes för har redan ätit kött och sånt idag, annars skulle det vara mycket protien. Och jag får inte äta så mycket protien för jag är gluten free aa.. det har jag sakt några gånger förut. Hahah några som var på bowling var fulla en dansade jag började skratta :D. Det var mörkt ute med jag som älskar när jag är ute och det är mörkt.

Kommentarer
Postat av: joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Hej jag heter Joanna och är 23 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att folk ska få mer inblick och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funkionshinder.

Finns även massa spännande tävlingar bla en veckans blogg tävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag:) så kolla gärna in min blogg:) kram

2011-10-20 @ 20:37:39
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Mickis

Najs :)

hur gammal är du?

Tips från mig är att länka bloggen, mer bilder osv.

Så blir den bättre och mer läsvärd.

2011-10-21 @ 23:51:58
URL: http://mickislife.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0