Brasan.

Var i Öxnegården innan det är ju valborg som ni redan vet, de sköt fyverkerier. Har precis ätit chips, popcorn och har druckit fanta. Jag var med Kristina, Arnela, Cindy och Edina innan. Detta är sista inlägget för idag, men jag gör ett inlägg imorgon också såklart.

Saam - förlåt för alla gånger.

Hejsan min moster och hennes barn och man kommer hit. De bor i Skövde, det var så länge sedan de kom hit sen. Eller de är på väg. Kan verkligen inte sluta lyssna på Saam - förlåt för alla gånger, sjunger den hela tiden. Fast jag sjunger bara
förlåt för alla gånger jag svikit dig
förlåt för alla gånger jag hatat dig
förlåt för stunder jag varit så dum
jag tappa balansen, du tog mig upp
haha när jag och Jennifer pratade på mobilen så börjar jag sjunga den. Men vi hörs senare.

We ♥ it

WE ♥ IT

Liberty WalkNadia❤
Life fucks us allcjs -
Wall PhotosResultat av Googles bildsökning efter http://www.yupedia.com/wp-content/uploads/2011/11/what-is-neonatal-jaundice-and-how-to-treat-it.jpg
Rainha Cyrustestbloggtillminadesigner -

Fosiyas kommentar, här ska du få svar ♥♥

Fosiya om Fosiya har läst min blogg i fyra månader utan att jag ..:
Hahaha Silvia du ee roligare ! Din blogg är SKIT bra läser den varje dag bäst !! <3 o juste tack för att du gjorde ett inlägg om mig i din blogg eller den handla iaf lite om mig ,betyder mycket !! <3

Svar: Hahaha, Fosiya :D. Tack så jättemycket, du gjorde min dag älskar att få sånna kommentarer. Kul att du tycker om min blogg <3. Det var så lite så, du är värd allt <3.

Österängen..

Var med Edina, Arnela, Cindy, Julia och Karl vi var i Österängen. Vi gick in till Österängens centrum. Vi var inte bara där inne utan vi var där vid gungorna också.
Sen när jag och Edina var på väg hem så ringde hon hennes mamma. Så hennes mamma gick ner till centrum för vi skulle mötas där. Sen gå till kiosken för vi skulle hämta en sak som hennes syster har beställt.
Har precis ätit spagetti med köttfärssås har inte ätit det på jättelänge.
Nu så gör jag typ ingenting. Aja.. ska äta kladdkaka, mums :)

Fosiya har läst min blogg i fyra månader utan att jag ..

Hejsan svejsan då har man ätit frukost. Lyssnar på Saam - Förlåt för alla gånger. Den låten är så bra, gammal men fortfarande fett bra ;).
Jahapp då fick man veta att en kompis som heter Fosiya har nu läst min blogg i fyra månader. Utan att jag visste något. Hon skrev det på facebook innan.
Hon tyckte att den var skit bra, och jag blev så glad såklart. Den tjejen är fett rolig, jag skrattar alltid åt hennes skämt. Men ni får ha det så bra så länge så gör jag ett inlägg senare.

Läs Arnelas fina blogg :D

Läs min underbara kompis blogg, den tjejen är så vacker http://www.bibi.devote.se/.

Lookbook.com ♥♥

2150983_page
H&M Skirt
Minusey Jacket, Mana Naspolini Necklace, Asos Clutch
Vintage Hat, La Made Top, Play Me Shorts, Proenza Schouler Ps1 Bag, Market Hq Boots

Kort inlägg.

Då var det lördag igen då jag var hos Edina nyss. Hon har vart på a6 och shoppat så hon har visat vad hon har köpt. Kläderna var jättefina :). Ska äta lite godis senare. Har inte så mycket att skriva om så det får bli ett kort inlägg. Men vi hörs ju senare.

Centrum.

Min moster och min andra mosters barn kom till oss. Jag och mina kusiner gick ut till centrum sen såg min kusin hennes kompis så vi var med henne. Sen skulle vi gå hem.
På väg hem såg jag mina kompisar Adisa och Sophia, det var ett tag sedan vi såg varandra. Vi pratade och så. Vi gick i samma klass innan men de har flyttat till en annan skola. Har precis haft familjemys. Vi hörs imorgon sötisar.

Vi har gått i 2 timmar.

Hejhej kom precis hem från skolan, alltså omg jag har så himla ont i fötterna vi har gått i 2 timmar. Sen när vi kom till skolan igen så fick vi korv med bröd och festis. Haha jag ba aj min fötter aj mina höfter alltså shit jag kunde ju knappast gå. Ingen skola på måndag och tisdag, va skönt :).

Bytt färg på ..

Var ute innan först med Edina, Sara, Haidy och Mariana sen efter det gick alla hem. Sen efter en stund gick jag till Sheena vi gick ut till centrum. Sötisen Jennifer ringde så vi pratade och så ;). Har precis bytt färg på aktivitetsfältet, bytte till rosa. Tiepamandahh skrev på sin blogg hur man gör. Alltså jag tänkte inte ens på att byta färg. Så det är bra att man läser hennes blogg haha. Men vi hörs imorgon, ha det så bra.

Det blev inte att..

Hejsan, det blev inte att åka till Göteborg idag eftersom mamma inte mår så bra. Men vi ska dit nästa vecka antar jag. Så jag gick till skolan, men var orolig för mamma. Hade med mig mobilen. Jag som älskar att ta med mig den till skolan haha.
Imorgon så ska vi samlas i klassrummet sedan går hela klassen till Öxnegården. Vi ska springa spåret, jag tänker inte springa spåret jag tänker gå istället för jag blir så trött snabbt. Ska ta med mig fika och sånt. Ska ta med mig mobilen imorgon med, för man får lyssna på musik om man vill det sa min lärare. Men aja.. vi hörs i alla fall senare.

Ge mig, Fokis kläder är så fina ♥♥. Den tjejen är så vacker.

footer

Göteborg..

Hejhej alla fina läsare, idag är det onsdag som ni redan vet. Skulle berätta varför jag inte ska till skolan imorgon, jo det är så att imorgon ska jag och morsan till Göteborg för jag ska till barn Drottning Silvias barn och ungdoms-sjukhus. Sen efter vi har vart där ska jag och morsan till Nordstan.
Jag måste vakna tidigt vilket jag inte brukar göra. Vi tar bussen till Jönköping igen klockan halv 7 antar jag. Men ni får ha det så bra så länge så kanske jag gör ett till inlägg senare.
Hejhej alla fina läsare, idag är det onsdag som ni redan vet. Skulle berätta varför jag inte ska till skolan imorgon, jo det är så att imorgon ska jag och morsan till Göteborg för jag ska till Drottning Silvias barn och ungdoms-sjukhus. Sen efter vi har vart där ska jag och morsan till Nordstan. Jag måste vakna tidigt vilket jag inte brukar göra. Vi tar bussen till Jönköping igen klockan halv 7 antar jag. Men ni får ha det så bra så länge så kanske jag gör ett till inlägg senare.

Blev jättenöjd med..

Hejhej var med Cindy och Jossan innan. Ska äta chips och ska även skriva ner låtar som jag vill ladda ner. Brorsan laddade ner lite låtar till mig förra veckan var det om jag minns rätt. Idag berättade min lärare vilka grupper jag och Isac, Tobias och Sinan kommer hamna i sen när vi börjar 7an. Jag blev jättenöjd jag ska gå med Sinan och Tobias. Det jag blev glad för är att jag och Tobias säger typ allt till varandra vi är bra vänner och nu i sjuan så hamnar vi i samma klass. Vi kommer gå i 7B. Sen kommer det ju såklart andra tjejer och killar från andra skolor som ska börja i vår klass.
Jag längtar verkligen tills jag börjar om på nytt, ny klass, nya lärare och nya kompisar. Men vill ju inte förlora min klass som jag går på nu.

Är inte i skolan på torsdag..

Var ute innan i det kalla vädret, eller aa.. inte så kallt var det faktiskt inte. Har fett tråkigt så ska snart stänga av datorn sen kolla på tv en stund. Ska även öva på engelska glosorna som är till på onsdag. Egentligen brukar jag ha engelska glosor till torsdag men på torsdag är jag inte i skolan på hela dagen. Och det ska jag inte säga varför utan det får ni veta på onsdag istället ;). Jaja.. men vi hörs imorgon igen, kram ♥♥

Kort inlägg.

Hejhej jag kom hem för en halv timme sedan. Är så hungrig så jag ska alldeles strax käka. Jag och mamma ska åka in till stan det blir inte shopping utan jag har en tid där hos en som heter Eva. Ska käka nu men jag gör ett inlägg senare, hejdå så länge.

Frågestunden är avslutad.

Annie om Ställ frågor på frågestunden, snälla.:
1. Vad drömmer du om?
2. Vad är din största rädsla?
3. Vad är dina fritidsinteräressen? 
4. Vad är det värsta du varit med om?
5. Vem är din favoritbloggare?
6. Vad fick dig att börja blogga?
Svar: Jag drömmer om en massa. Min största rädsla är att förlora de jag älskar, och en massa annat.
Min fritidsintressen är att vara med kompisar, fester osv. Det värsta jag har varit med om är första gången jag blev gluten free. Jag visste inte ens vad det var för något men sen berättade mamma allt. Men nu när jag är äldre så börjar hon berätta mer och mer.
Jadu.. jag har många som är min favoritbloggare kan skriva några
http://julialindbloms.blogg.se/
http://thaipinnen.se/
http://kenzas.se/
http://ccarmens.blogg.se/
och många andra.
Jag älskade verkligen att skriva så mycket och sen tänkte jag aa.. varför inte skaffa en blogg.

kajsa
om Frågestund.:
vad vill du göra i framtiden? :)
Svar: I framtiden vill jag öppna en egen klädaffär och även en sminkaffär.
Sandra Dagh - hästar, 1D & självförtroende om Frågestund.:
Vad gör du? :)
Svar: Lyssnar på musik och är inne på facebook ;).
Hoppas jag inte har glömt att svara på någons fråga.

Hur kan FC Barcelona förlora..

Alltså omg jag tror jag drömmer, hur fan kan FC Barcelona förlora mot Real Madrid??
Var hos Edina och när jag kom hem börja jag skrika jag ba faaaaaaaaaaaaaaan. Och Eftersom Edina är min granne hörde hon mig hahaha. Är så arg :(. FC Barcelona forlorade till och med mot Chelsea.

Det regnar och åskar :(

Där började det spöregna. Och inte bara det, det åskar också :(. Åt lite godis innan gott gott. Var även hos Edina innan. Aja.. ska till Sheena nu, får se om det blir ett inlägg till senare.


Kenzas jacka är så snygg :D

Läste Kenzas blogg, såg denna bilden jag skulle önska att jag såg en sån jacka skulle köpt den direkt!!

Ställ frågor på frågestunden, snälla.

Gick ner till pizzerian och köpte två kebabsås, har precis ätit nu är jag så mätt :). Ska locka håret sen, det gör jag rätt så ofta nu för tiden.
Ska läsa bloggar ni får så jättegärna kommentera och skriva tips på bloggar som är så bra. Har ingen aning om vad jag ska göra idag.
Alltså jag har haft frågestund jättelänge nu det är typ inga som har ställt frågor. Det är bara två stycken som har ställt frågor. Snälla ställ frågor http://slm.blogg.se/2012/march/fragestund.html#comment.

Bassängen..

Hejhej kom precis hem först åkte vi till a6 och åt. Där såg jag Edina, Sheena, Shelly och Sara. Sen gick vi till bassängen och eftersom min bror också hade studiedag fick han följa med ;).
Nästa vecka så blir det ingen bassäng för mig. Har inte så mycket att skriva om, så jag kanske gör ett inlägg senare.

We ♥ it

WE ♥ IT

Sexy AngelYOU ARE FUCKING BEAUTIFUL¨
YOU ARE FUCKING BEAUTIFUL"i.just.wanna.be.on.the.beach"
TumblrTumblr
TumblrGive your Heart A break ♥'«

Lilla aktuellt skola.

Hej alla fina läsare kom precis hem från skolan. Sista lektionen kollade vi på lilla aktuellt skola, tävlingen var mot Nyarpsskolan som ligger i Jönköping och Skönstaholmsskolan som ligger i Stockholm.
Har studiedag imorgon både jag och min bror, skönt med studiedag ;). Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men det blir nog att vara ute med Sheena och Shelly antar jag. Ni får ha det så bra så länge så gör jag ett inlägg senare.

Kort inlägg.

Kom precis hem från skolan. Det snöar, sommar kom fram nu. Jag ska alldeles strax äta. Ska fråga brorsan om han kan ladda ner låtar till mig. Han är bättre på sånt men kan inte fråga han nu eftersom han är i skolan fortfarande. Ska skriva upp låtar jag vill ha haha, inte på bloggen utan på ett papper så jag kan bara läsa och så kan min bror ladda ner de :).

Bästa dagen igår!!

Hejhej alla fina läsare. Igår var det bästa dagen hos min morbror och min moster hade skit kul :D. Jag och mamma gick till vårdcentralen efter skolan. Ska alldeles strax äta, är fett hungrig. Min morbror och hans familj kommer till oss sen. Jag tror att min moster och hennes familj kommer till oss också sen.

Firar påsk idag eftersom jag är syrian :D

Hej alla fina läsare har fixat mig har lockat håret. Klätt på mig en rosa klänning som mamma köpte när vi var i Göteborg. har även lagt smink och så vidare eftersom jag som är syrian firar påsk idag.
Vi ska till min moster och min morbror och fira med de. Vi kommer vara där jättelänge så jag tror inte att jag kommer blogga mer senare. Men hoppas ni också kommer ha jätteroligt för det kommer jag ha :D. Vi ska åka efter maten. Vi hörs imorgon.

Victoria Dogan & Laurence - God's Gift to Me ♥♥


6 saker ni inte visste om mig.

. Jag är stolt syrian :D.
. Lyssnar oftast på Laurence och Victorias egenskrivna kärlekslåt ''god's gift to me''.
. När jag blir äldre så har jag tänkt att jag ska öppna en egen klädaffär och en sminkaffär.
. Jag är lat, ja ni läste rätt.
. Har inte vart på bröllop sen vi bodde i Skövde och det var när jag var typ 7 år antar jag.
. Kollar nästan hela tiden på mitt stora feta bröllop på datorn nu för tiden.



Kom precis hem från stan.

Kom precis hem fick med mig lite saker i alla fall.
. En tröja som står who där framme och cares där bak. Den är grön.
. Stiftpenna som är blå.
. Kiss nail artist flat stickers.
. Martiniglas flamin.
hittade ingen bild på en sån tröja i grön, men en sån köpte jag i alla fall fast i grön då.
Hittar ingen bild på Martiniglas.

Ska till stan :).

Japp då var det lördag. Ska till stan med My det är mammas kompis. Ska ta bussen om en timme. Hoppas man hittar något fint idag. Jaja.. har inte så mycket och skriva om så det får bli kort inlägg. Ni får ha det så bra så hörs vi senare.


Nya bloggen..

Så ni bara vet så har jag en till blogg just nu den heter www.babigirl.bloggplatsen.se läs gärna och kommentera. Kommer ju blogga på både denna bloggen och den andra. Så det är ju inte så att jag kommer sluta blogga här, nej nej ALDRIG :D. Har inte börjat göra sådär jättemycket på den nya bloggen. Men ska göra det nu.

Saknar..

Jahapp då var det fredag igen då. Åt precis ris och bacon. Idag direket på morgonen när jag kom till skolan så hade vi ju profil jag virkade och virkade på syslöjden. Men sen efter det hade vi rast sen hade vi syslöjd inte profil den gången. på syslöjden försätte jag med min one piece som jag bara har gjort lite grann sen tagit en lång paus. Sån är jag när något är för svårt så gör jag något annat istället. Saknar sommaren VERKLIGEN. Det gör mina underbara läsare med det är jag hundra på!!. Familjemys sen då. Men aja.. ska duscha nu, vi hörs senare.

Fashion-girl-skinny-favim.com-360693_large

Lookbook.com ♥♥

2108462_tights
Topshop Stud Cross Jumper, Topshop Yellow Pants, Magrit Snakeskin Shoes, Zara Parka
Meow Shirt, Shoes, Glasses, Slave Bracelet
Tie Dye Pants
Leggings
2109714_minia
Zara Lace Dress, Bershka Boots, H&M Denim Jacket, Vintage Bag
Asos Cape
0039 T Shirt
Blouse

Jag och Sheena och Edina..

Hejsan idag har jag och Sheena bestämt att vi ska först till Hagen vi ska hälsa på hästarna där. Sen ska vi till Huskvarna. Sen ska vi busa lite. Edina ville så jättegärna följa med oss, så det fick hon :). Har precis ätit spagetti med köttfärssås är så mätt så.

Kommentera om ni vet..

Någon som vet om man byter bloggnamn så går alla läsare bort från bloggtrafik.nu?? kommentera om ni vet. För jag tänkte byta bloggnamn, men är så rädd att alla läsare från bloggtrafik ska gå bort.

Vaccination.

Kom precis hem mamma hämtade mig från skolan idag med. Vi skulle iväg till en som heter Therese hon är jättesnäll. Hos Therese pratade vi om bloggen och hon fick även se min blogg för första gången. Hon tyckte att den var fin, så jag blev jätteglad såklart.
Vi snackade också om andra saker. Idag ringde skolsköterskan Eva till min lärare. Min lärare ba Silvia du ska ner till Eva jag ba va ne du skojar. Han ba ne, så jag gick till henne jag skulle egentligen ta vaccination idag. Det är bara jag från klassen som inte har fått den än. Men jag tog inte den idag utan det kanske blir imorgon.

Söder - Du snurrar min värld.

Söder - Du snurrar min värld den låten är gammal men den är fortfarande skit bra. Lyssna gärna på den, hoppas ni läsare också tycker att den är skit bra!!

Weheartit♥♥

WE ♥ IT

my pretty little thingsSelineds
Nothing is forever. So live in the here and now.Untitled
korean fashion | TumblrGirneHaber.com
FacebookMein Profil - Community - TOPModel
Sweety. ^ - 3. strona bloga dostępnego pod adresem lusia103.pinger.plCardigan,Cute,Fashion,Shorts,Star,Top - inspiring picture on PicShip.com
bling, chanel, cute, girly, i phone - inspiring picture on Favim.comEBBA ANDERSSON ♕ -

Röntgen!!

Hejhej då var det dags att börja skolan igen då, vi har fått en ny kille i klassen. Efter lunchen i skolan kom mamma och hämtade mig. Jag och mamma skulle åka till sjukhuset eftersom jag skulle till röntgen de tog bilder. Det gick fort fick klä på mig sånna där kläder som en doktor gav mig.
Jag har gjort röntgen en gång förut med så detta är inte första gången.
Sen efter det gick vi till a6, för er som inte vet vad man gör i a6 så shoppar man där det finns även mc donalds och det finns restauranger där osv.
Förlåt för jag inte bloggade igår. Jag orkade inte göra det och hade inget att skriva om. Edina skickade sms när jag och mamma väntade på bussen hon ville att jag skulle gå till forum hon var där med Sofia och Maggie. Var där en stund sen gick jag och Edina hem.  Men ni får ha det så bra så länge så gör jag ett inlägg sen.



Trött.

Var med både Sheena och Edina innan. Orkar egentligen inte blogga så aa.. det får bli ett kort inlägg. Är rätt så trött just nu. Så det är dags att stänga av datorn. Ska inte sova just nu efter jag har kollat på tv en stund då ska jag gå och lägga mig. Men jaja säger godnatt nu istället.

UntitledUntitled Album

Naglar..

Hej alla fina läsare då är det söndag igen, har precis ätit. Målade om naglarna innan. Det som är så bra är att jag har långa naglar. Många tror att jag har lösnaglar men det har jag inte. Bet mycket på naglarna förr, men det gör jag inte längre. Lyssnar på musik ska till Sheena sen tror jag. Ni får ha det så bra så länge så bloggar jag senare :).

Skulle önska att jag också kunde måla mina naglar så fint!!
Bilden är tagen från en blogg. Det står vad bloggen heter på bilden.


Ska stänga av datorn alldeles strax!!

Är lite trött så ska nog stänga av datorn alldeles strax. Sedan ska jag kolla på tv en stund. Efter det ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det söndag så vi får se vad jag hittar på. Men aja, säger godnatt nu ♥♥.
Glöm inte frågestunden http://slm.blogg.se/2012/march/fragestund.html#comment.

Lockat håret ;).

Hejhej lockade håret innan och sen efter det gick jag till Edina. Ska dit sen igen vi ska göra en grej. Ska läsa lite bloggar nu och lyssna på musik. Ni får hare så bra så länge så hörs vi senare.

Är jättetrött!!

Nu så ska jag stänga av datorn för jag är så trött nu, så jag ska gå och lägga mig. Vi hörs ju såklart imorgon igen :), kram.

Kort inlägg.

Hej alla fina läsare fick ett sms av min kusin idag med. Iallafall.. jag var hos Edina innan. Ska dit sen också tror jag, bra och vara grannar ju hehe ;). Idag är det ju fredag vi ska ha familjemys senare. Nu så ska jag käka hörs sen.

Messar med min kusin :)

Jag, mamma och syrran var på a6 innan. Vi fick med oss lite saker också :). Messar med min kusin Johanna jag är ett år äldre än henne :).  Aja.. vi hörs imorgon kram.

Var hos min moster och hennes man. Fick äntligen träffa min kusin Victoria.

Bästa dagen igår forutom blodprovet då hehe. Vi gick till min moster och hennes man istället jag och morsan. Egentligen skulle de komma till oss. Men de har ju precis flyttat så vi skulle hjälpa de med kartonger och sånt. Vi var där typ till klockan 12. Det var jättefin utsikt när det var mörkt. Tog kort men man såg nästan ingenting.

Sjukhuset!!

Hejsan svejsan kom precis hem från sjukhuset. Jag mår bra tack och lov. Jag skulle bara ta blodprov och mäta mig och kolla min vikt. Så jag fick gå upp tidigt idag. Som ni kanske redan har märkt så bloggade jag inte alls igår eftersom jag inte gjort så mycket igår. Men idag så kommer min moster och hennes dotter till oss. Min mosters dotter är 23 tror jag hon var.
Men något med 20 är hon iallafall. Hennes dotter heter Victoria och har nu bott i Amerika i tre år om jag minns rätt. Hon har även bott i scotland eller så vare Gotland. Eftersom hon håller på och studerar tror jag.
Ni har väll inte glömt bort frågestunden?? fråga på nu då http://slm.blogg.se/2012/march/fragestund.html#comment.

Vart med kompisar..

Heej visste inte vad jag skulle skriva innan så gjorde inget inlägg. Men nu gör jag ett inlägg ändå om lite vad jag har gjort och så. Har inte gjort så där jättemycket idag.
Har vart ute med kompisar, dåligt väder vare idag med. Usch solen kom fram igen då.
Igår snöade det och då blev man inte alls glad. Snön syns inte så mycket längre. Det syns bara lite. Åt bästa smörgåsen innan, ska göra en sån imorgon på morgonen. Då blir det minsann sån smörgås och juice ;).



Planerat lite vad jag ska göra idag.

Då var det söndag igen då, det är första april som ni redan vet. Ska kanske till Sheena igen senare om jag inte gör något annat. Ingen skola för mig imorgon eftersom vi har ju lov. Vi börjar den tionde april om jag inte skriver fel här nu. Har planerat lite grann vad jag ska göra idag.

  • Städa mitt rum.
  • Fixa håret.
  • Ladda ner låtar, men det får brorsan hjälpa mig med eftersom jag suger på sånt!!
  • Fixa naglarna, fila lite grann och måla om de.

RSS 2.0