Give me!!

Rare London - Lace One Sleeve Dress
Forever Unique - Tamsin Dress
M By M - Tulla Two Top
Club L - Liza Bandeau Printed Dres
Diesel - Upina Dress
Nelly Trend - The US Top

Krig i klassrummet.

Hej alla fina läsare är med en kompis jag mobilbloggar. Har inte gjort så mycket, jag kom precis hem från skolan.
Sista lektionen blev det typ krig i klassrummet. Ni får ha det så bra så länge. Jag bloggar senare igen, vi hörs då.


Gud vad jag längtar till sommaren, ja, jag vet jag är verkligen inte ensam ;)

WE ♥ IT

mermaids in the sunFavorite Places and Spaces / Summer days
evelinainfocus -evelinainfocus -
*Pretty and Niceisphoto -
blonde, girl, hear, sun - inspiring picture on Favim.comLeben und leben lassen.. '

Vart med..

Heej vart med Kristina och Cindy i Huskvarna vi chillade där rätt så länge. Nu så är jag hemma mina ben har gått så jävla mycket haha. Nu så ska jag bara ta det lugnt en stund sen ska jag kolla om det finns något gott hehe.
Idag hade vi klasskampen var inte med så där jättemycket. Men får se om jag bloggar senare igen.

I am so tired!!

Är så trött ska nog ta och stänga av datorn alldeles strax. Jag har inte så där jättemycket att berätta om just nu för har inte gjort så mycket. Detta får väll bli sista inlägget för idag så hörs vi mer imorgon, kram.
FacebookNice&Cute

NTA är det värsta.

Nu så är man hemma igen då. Herregud vi hade NTA sista lektionen, det är det värsta jag hatar verkligen NTA. Har alltid gjort det och kommer alltid att göra hehe :).
Men aja jag gjorde inte ett inlägg för att skriva om NTA haha ne men.. ska alldeles strax käka. Idag var det verkligen inte fint väder, solen kom fram nu då. Nu ska jag läsa lite bloggar och lyssna på musik. Ni får ha det så bra så hörs vi nog lite senare igen!!

⍙ Modifiez ⍙Strange Girl.

Kom precis hem från..

Jag och mamma åkte inte till min moster idag vi ska kanske åka imorgon istället. Men jag har haft det bra ändå, jag har vart ute med kompisar. Kom precis hem var hos Sara rätt så länge vi hade så kul.
Vi hörs mer imorgon.

Läs Carmens underbara blogg http://ccarmens.blogg.se/, alltså omg bloggen är så bra läs läs jag tror faktiskt att ni kommer ÄLSKA den. Jag läser hennes blogg varje dag. Så vacker är hon.

Kort inlägg.

Hejsan har precis käkat ris och kyckling. Det var så länge sedan jag åt det nu. Vart med Cindy och Kristina lite. Skoldagen var rätt okej typ. Jag och mamma hade tänkt att åka till min moster snart. Så ska helt enkelt spendera tid där.
Jag bloggar mer senare för har inte så mycket att skriva om just nu.

Köpte detta..

Nu så är jag hemma igen, det var rätt så mycket som var fint men kan ju liksom inte köpa allt. Men fick med mig rätt så mycket ändå. Detta köpte jag.

. Svart top från Bikbok.
. Svarta toffsar och även vita toffsar från Bikbok.
. Silver nagellack, ljusblå nagellack och gul nagellack från Bikbok.
. Svart necessär från Lindex.
. Brunpuder från HM och även sån där borste med från HM.


Ska till A6 sen.

Heej just nu är jag hos en kompis. Jag mobilbloggar. Ska med My till a6 sen. Hoppas det finns fina kläder osv.
Bloggar nog mer senare vi hörs då finisar!!


Fick med mig detta hem!!

Kom precis hem köpte rätt så mycket idag, fick med mig detta hem.
. Linne som står beach fun från HM.
. Guldigt nagellack och även vit nagellack från åhlens.
. Nail & Body Decoration Kit.
. Tre st Juicy Fruit.
. Extra strawberry flavoured.
. Ensam hemma.
Här får ni bilder på det jag har köpt

Stan idag då ;)

Hejsan lite senare idag ska jag och My åka till stan, det är ju tivoli och marknad där idag sen igår. Som jag sa igår då. Hoppas man hittar något fint har inte vart där på jättelänge nu faktiskt. Men jag bloggar sen när jag kommer hem igen och ifall jag har köpt något så skriver jag vad för något och bilder och så. Ni får ha det så bra så länge.

CannesFashion Is My Drug: Shopping time

Imorgon blir det shopping, jag som verkligen älskar det ;).

Hade familjemys för en halv timme sedan. Nu så har jag precis duschat. Är lite trött just nu men ska lyssna på musik och läsa bloggar ;). Ska även kolla lite på HMs sida och Gina Tricots sida och andra. För vill se vad som har kommit nytt tänkte åka in till stan imorgon med My. Då blir det minsann shopping som gäller. Men ska ändå skriva det imorgon också aja skit samma ni får helt enkelt läsa det två gånger hehe. Får se om jag hinner blogga mer lite senare igen.
Фотографии стеныUlrikke Lund

Så vaaaarmt det är idag.

Hej alla fina läsare igår när jag och mamma var i Göteborg gick det jättebra när vi var i Silvias drottnings sjukhus. Vi tog en sväng på Nordstan köpte ett par shorts och en plånbok som är märke på.
Har precis käkat spagetti med köttfärssås.
Gud så varmt det är idag jag har på mig shorts och ett linne.
Idag finns det tivoli och även marknad i stan jag kanske ska åka dit idag annars får det bli imorgon för det är tivoli och marknad imorgon också.
Stylish Floral Print Bikini - Love It So MuchCover Photos

Vissmålen!!

Jag och Sheena har vart i stallet i Vissmålen. Vi såg jätter, små katter och får. För er som undrar nej jag är inte en sån som verkligen älskar hästar. Men där emot är Sheena det. Hon frågade om jag ville med till stallet så sa jag aa det kan jag :). Men jag tycker att hästar är väldigt fina.
Vi hade sån tur för det var så fint väder.
Detta blir nog sista inlägget för idag faktiskt men vi hörs KANSKE imorgon men då blir det rätt så sent så vi får se om jag ens gör ett inlägg. Aja.. annars hörs vi på fredag igen som vanligt. Ni får ha det så bra så länge. Hoppas man hittar något fint i Nordstan imorgon.

Ska åka till Göteborg imorgon!!

Hejhej nu är jag hemma. Imorgon så ska jag inte gå till skolan eftersom jag och mamma ska till Göteborg. Jag och mamma ska till Silvias drottning sjukhus sen efter så åker vi till Nordstan ;). Idag så kanske jag ska följa med Sheena till stallet.
Men aja.. vi hörs senare helt enkelt.

Lookbook ♥♥

Luscious Closet Lace Top, Sheinside Floral Pants, Call It Spring Heels
Shorts   Coal N' Terry Vintage, Shoes / Jeffrey Campbell  Nightwalk, Crochet Top, Vintage Blazer
Accento Necklace, Zara Crochet Shorts
Bershka Shorts, Sandals, H&M Bag
Hautelove Top
Club Monaco Mia Belt, Free People White Cropped Skiny, Super Sunglasses

Kort inlägg..

Hejhej kom precis hem från skolan. Skoldagen har vart så där idag. Ska alldeles strax måla naglarna. Kan verkligen inte gå runt utan att ha målat naglarna.
Det är fint väder idag det är bra :). Har inte så jättemycket att skriva om så jag bloggar senare igen.
The Yacht Week 2012 Caribbean Week 11Instagram Photos

Give me!!


Skolan var väll okej..

Hejsan svejsan har precis käkat. Lite senare så ska jag fixa naglarna tror jag. Skolan idag var väll okej. Vi hade idrott den här gången kämpade jag som in.. idrottsläraren tyckte att jag kämpade jättebra. Det sa han själv.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, får väll bara göra det gamla vanliga.
Jag bloggar nog senare om jag nu har något och skriva om.

Sandras underbara blogg!!

Har precis ätit gott gott och den här gången fick jag göra maten för jag själv ville det. Jag och mamma har tänkt att gå till min moster lite senare. Jag tänkte göra ett snabbt inlägg bara, skriver nog mer senare. Ha det så bra så länge sötnosar.

Alltså ni läsare måste verkligen ta och checka in Sandras underbara blogg http://makesmecrazy.devote.se/. Den tjejen är så vacker heeeelt sjukt :).

Skola imorgon.

Hej alla fina fint väder är det idag med det var ju tur det. Man kan ju klä på sig shorts idag kanske ska klä på mig det istället får se om jag nu gör det. Nu så läser jag bloggar.
Vad jag ska göra idag har jag ingen aning om så det är bara att ta och vänta och se vad jag hittar på för något idag. Skola imorgon då, usch varför just imorgon??. Ne men.. om några veckor har vi ju sommarlov så sköööönt!!
long hair and tan skincug41.jpg at Free Image Hosting

Solen måste dyka upp!!

Sitter på mitt rum och äter cornflakes haha, det var rätt så länge sedan nu faktiskt. Har vart ute med kompisar det regnade lite.
Alltså jag undrar ibland när solen dyker upp, på sommaren kanske ni tänker nu men på sommaren brukar det vara samma skit. det regnar ändå om det är sommar. Aja jag ska inte skriva mer om regn haha.
Detta är nog sista inlägget för idag vi hörs mer imorgon ♥♥.

There's beauty in everything....Corazón ☁ delator.

Promenad!!

Hejhej har gått ut och promenerat det är väldigt fint väder så där hade man ju tur. Har inte så mycket att skriva om just nu. Jag ska va med kompisar lite senare antar jag.
Men jag gör ett inlägg sen när jag har något mer och skriva om, puss.

Tack brorsan!!

Vart med kompisar och har precis duschat. Ska ha familjemys lite senare när Antonio kommer, han är min bror för er som inte vet det hehe :). Har även sagt till han att ladda ner låtar så det har han minsann gjort. Tack brorsan ♥♥.
Får se om jag hinner göra ett till inlägg sen.

Göteborg nästa vecka!!

Håller på och skriva upp låtar som min bror ska ladda ner till mig. Äntligen lite nya låtar på mobilen eftersom jag och mamma åker till Göteborg nästa vecka men jag skriver om det på onsdag istället. Alltid lika kul att lyssna på musik på väg till Göteborg. Eller andra ställen.
Jag har inte någon aning om vad jag ska göra idag så vi får se vad jag hittar på.

Kom precis hem!!

Kom precis hem från min moster. Jag, min mamma och min moster gick till min mosters mans mamma och pappa.
Slängde sopor nyss haha. Det regnade innan usch sånt väder vill vi ju inte ha. Detta är sista inlägget för idag jag bloggar imorgon igen såklart, kram.

Twitter / @Pladdermf: Lekt i regnet.. http://t.c ...Marita Solheim - Mitt liv


Mat mat mat mat..

Hej alla fina läsare jag och mamma ska till min moster sen. Nu så lagar mamma mat det är bra det för jag börjar bli fett hungrig. Ska be Antonio att ladda ner låtar till mig, hoppas han lyssnar hehe. Antonio är min bror. Det är nog första gången jag har skrivit vad min bror heter just på bloggen då.
Men jag bloggar när jag kommer hem från min moster sen. Ni får ha det så bra så länge.

Weheartit ♥♥

WE ♥ IT

Summer lovin'Fotos do Mural
Summer Lovin'Summer Lovin' - http://staytrue-behappy.tumblr.com/
Zidne fotografije | FacebookZidne fotografije | Facebook
CarolynKimberly Wong

Det gick bra.

Det gick bra i den nya skolan, träffade mina kusiner där. Pratade med en av de :). De ska också börja i den skolan men inte i samma grupp utan de ska börja i 7A.
Några som går i min kusins klass och som ska börja i min grupp ba din kusin hälsar. Sen sa de vafina naglar.
Vi fick gå runt och kolla de visade lite och sedan fick vi ta kort. När vi gick in till klassrummet pratade vi och så.
Vi skulle skriva om oss själva jag skrev att jag har en blogg och en massa annat.
Men jag kanske gör ett till inlägg senare om jag orkar annars hörs vi imorgon.

Inna Feat. Flo Rida - Club Rocker HD.

Hejhej har precis fixat mig. Sheena ringde hon sa att hennes pappa skjutsar oss till träffen på Alfred Dalinskolan.
Lyssnar på Inna Feat. Flo Rida - Club Rocker HD.
Jag gör ett inlägg till när jag kommer hem från träffen. Ha det så bra så länge.

Kanske hinner..

Dags att stänga av datorn, börjar bli trött. Men vi hörs imorgon jag kanske hinner göra ett inlägg innan jag ska iväg till träffen på Alfred dalinskolan. Ska dit med Sheena och Madde, Maddes pappa skjutsar oss dit :). Aja.. som sagt vi hörs imorgon igen sötisar.
Kalastajan vaimoFreshege

Grattis Amandahh.

Kom typ precis hem från skolan. Imorgon är vi lediga. Men alla vi som ska börja i Alfred dalinskolan ska åka dit imorgon och få träffa de nya läraren och de nya eleverna. Vi ska prata och massa annat.
Idag fyller Tiepamandah 17 år, grattis sötnos :). Hoppas du får en jättebra födelsedag. Läs gärna hennes blogg http://www.mondoblog.se/tiepamandahh/.
Men vi hörs senare helt enkelt.



Stänga av datorn..

Var precis hos Sheena och Shelly. Ska stänga av datorn men jag bloggar imorgon när jag kommer hem från skolan såklart kram.
run away to some fortuneThe city

Är ledig på..

Heej skolan har vart rätt okej förutom sista lektionen. Är ledig på onsdag, torsdag och fredag om jag skriver rätt här nu :).
Just nu så gör jag inte så mycket, så då är det bara att lyssna på musik. Sedan har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag bloggar lite senare igen vi hörs.

Har verkligen fastnat i denna låten. Låten är fett bra. Han låter som Justin Bieber men nej det är inte Justin Bieber :).
Lyssna på låten, hoppas ni också tycker att den är bra!!

Kort inlägg.

Kom precis hem har vart ute. Men nu så ska jag äta en smörgås jag gör ett inlägg imorgon.

Söndag!!

Hejhej då var det söndag igen då. Har precis ätit toast, gott gott. Ska alldeles strax locka håret ska bara skriva klart inlägget. Men aja vi hörs sen igen.

Har redan planerat lite inför sommarlovet.

Har fett tråkigt just nu. Vad som händer imorgon har jag ingen aning om. Vet bara att Jennifer ringer mig på morgonen hehe ;). Det kanske får bli att ta en prommis.
På sommaren så har jag faktiskt tänkt att vara ute mer än vad jag brukar. Ska ta en timmes prommenad kanske lite längre också. Ska även springa.
Men jag hoppas verkligen att vi åker till Stockholm denna sommaren. Min moster bor där. Jag och hennes dotter som är 12 år är med varandra hela tiden när vi åker dit. Hon är fett snäll hon heter Klaudia :). Min moster har en son också han är 7 år han heter Josef.

evelinainfocus -evelinainfocus -

Jennifer ♥♥

Var hos Natta med Kristina så jag kom precis hem. Mina två mostrar och barnen kom också.
Mamma sa precis att den lilla fisken dog :(
Imorgon ringer älsklingen Jennifer mig vid 8 eller 9 på morgonen om jag minns rätt. Hon ska ner till stan nu det är någon hon typ känner som hon ska till hon ringer mig när hon är där sa hon. Att få prata med henne känns så jävla bra, älskar den tjejen hon gör mig glad hela tiden :D.

Nelly.com ♥♥

Little Mistress - Tina One Shoulder Dress
Aura Boutique - Prom Embellished Waist Dr
Aura Boutique - Prom Embellished Waist Dr
Stars by Jonas Hallberg - Rita Dress
Club L - Tiger Tube Detail Dress
Dry Lake - Tara Dress


Ge mig kläderna!!


Vi vann!!

Var precis där nere i centrum. Det är ju Öxnehagadagen. Vi sexor vann den där tävlingen vi vann pengar :D. Nu ska pengarna gå till klasskassan antar jag. Jag och Kristina pratade med Cindy.
Ska äta pyttipanna nu men vi hörs sen igen.

Öxnehagadagen!!

Är så himla trött, men kan inte sova för annars kommer jag inte kunna sova sen. Jag är nog inte ensam det är fler som är sånna :).
Har så tråkigt, tagga imorgon då är det Öxnehagadagen. Vi har skola tills klockan tolv. Kristina och jag ska till skolan tillsammans imorgon. Hon kommer till mig sedan går vi. Vi ska ha en tävling man ska svara på frågor och sånt vår lärare delade in oss i grupper. Sen så ska vi fika och sånt.
Öxnehagadagen har vi alltid på 12 maj. Det är typ loppis och biblioteket är även öppet. Det finns också en scen det är några som kommer sjunga. Några poliser kommer med hundar och så finns det en massa annat på Öxnehagadagen.
Ska vara där med Kristina och hennes syster med antar jag. Och några fler om jag skriver rätt här nu :).

We ♥ it

WE ♥ IT

Live fast, die young.Dreams Come True!
don't be sad.just another toy story.
Tumblrpiccsy
Search results for cute outfit summerTumblr

Friday!!

Kom hem från bassängen för en halv timme sedan. Då var det sista gången för den här terminen. Fick diplom. Just nu skypar jag med Kristina :D.
Har precis käkat kebabtallrik, det tackar man aldrig nej till.
Senare så ska jag och familjen ha familjemys.
Gör ett till inlägg senare, då får ni minsann läsa om vad som händer imorgon. Kommer ju också skriva det imorgon med. Men aja.. ni får läsa det två gånger haha. Visst är jag bra på upprepa 100 gånger?? ne skoja.

Om mig!!


Namn – Silvia.
Hårfärg – Brunt.
Önskar du att du bodde någon annanstans – Ja, ibland önskar jag det.
Vilken parfym använder du – Britney Spears parfym både den rosa och blåa och Have Fun parfym den från HM och massa andra.
Gillar du att tvätta – Ne, absolut inte. Jag tvättar ibland men annars gör morsan det.
Är du kär i någon – Aa, det är jag!!

Din första:
Operation: Jag har gjort operation tre gånger.
Första husdjuret: Fiskar!!
Första semestern: Jag vet inte faktiskt.
Första piercingen: Har aldrig haft piercing.

Just nu:
Äter du: Kladdkaka med vaniljsås, mums!!
Dricker du: Inget.
Ska du: Städa mitt rum och samtidigt lyssna på musik :).
Väntar du på: Väntar på tills det blir lördag.
Har du på dig: Becha byxor, tröja som står Ocean Dr och en adidas kofta som är guld och svart.

Din framtid:
Barn: Mm, tror det.
Giftemål: Aa.

Har du någonsin:
Tappat bort glasögon/linser: Nepp.
Brutit ett ben: Ne, det har jag inte.
Rymt hemifrån: Nae.
Röntgats: Aa!!
Gråtit när någon dött: Ja.
Varit i slagsmål: Nej.

Tror du på:
Gud: Ja, det gör jag :D.

Senaste:
Film du köpte: Jag saknar dig tror jag det var.
Låten du lyssnade på: Chris Brown - Turn up the music.
Låten du hade på hjärnan: Saam - förlåt för alla gånger.

Favorit:

Mat: Kebabtallrik, Hamburgare och Tacos och massa annat
Låt: Jennifer Lopez - Dance again ft Pitbull, Saam - Förlåt för alla gånger och flera andra låtar.
Sak att göra: Vara med kompisar, åka till stan eller a6 för er som inte vet vad man gör på a6 så köper man kläder osv.
Dryck: Fanta exotic!!
Bil: Har ingen.

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Varit med kompisar, varit i skolan såklart och nu så sitter jag vid datorn. Och så har jag chattat med kompisar på facebook.
Gillar du att slåss: No.
Var har du ont: Ingen stans.
Använder du hårspray: Nae, det gör jag inte.
Kan du stå på händerna: Nepp.
Salt eller socker: Socker.
Gillar du ketchup: Njaa.
Är du glad nu: Aa, det är jag.
Kan du sjunga: Jepp :).
Ska bli skoj: Sommarlovet!!




Ska snart hämta .....

Då är man med sötnosarna Kristina och Natta. Jag och Kristina ska alldeles strax gå och hämta hennes lillasyster. Men jag, Natta och Kristina bjuder på en bild på Natta och Kristina.


Kort inlägg.

Hej alla fina läsare är med Kristina vi sitter på mitt rum. Men nu så ska jag käka, morsan har lagat min favorit. Det blir kebabtallrik. Ska kanske till Natta senare hade vi tänkt. Men vi hörs nog senare helt enkelt puss.

Målat naglarna hos natta

Är med Natta har målat naglarna hos henne. Mobilbloggar från Nattas iPhone.
Här får ni se på mina naglar
(har inte lös naglar )

 


Lookbook.com ♥♥

2185796_mojjjjjj
Topshop Jeans, Topshop Top, Topshop Shoes
2169298_juliett_k_maffahion_1

Liisa ..

Hejsan svejsan har precis käkat och nu är jag så mätt!!. Det har varit en bra skoldag idag. Men idag var inte Johanna i skolan hon är sjuk stackarn. Vill ju vara med henne också ;).
Idag pratade jag och Kristina med Liisa en kurator i skolan. Hon är världens bästa kurator enligt mig i alla fall hehe. Vi pratade inne i Liisas rum hon har ett jättemysigt rum.
Nu så är det dags att läsa bloggar, alltid lika kul och läsa andras bloggar. Förlåt för jag inte gjorde fler inlägg igår jag gjorde ju bara ett inlägg. Men vi hörs nog senare.

Kort inlägg.

Hejhej jag är med Kristina hos mig. Har precis ätit potatis, köttbullar och brunsås. Ska ut sen med henne vi ska vara i min gård. Men vi hörs i alla fall senare.

Ska stänga av datan.

Nu så är det dags att stänga av datorn. Bloggar när jag kommer hem från skolan imorgon. Hörs imorgon igen kram.

Ska snart äta.

Japp då var det måndag idag då ska alldeles strax käka. Hade ett prov typ fick 18 rätt. Hon som rättade sa att det är det bästa man kan få. Så det var ju bra att jag hade alla rätt vad glad jag är hehe :).
Men vi får helt enkelt se vad jag hittar på idag, vi hörs senare sötisar.

Weheartit ♥♥

WE ♥ IT

TumblrThe ℱifth Avenue
Tumblrthings that girls love // outfit
(1) Pinky Promise, cause I like it that way (:Pinky Promise, cause I like it that way (:
photography ♥Tumblr

Frukost i morgonsol..

Tjena mitt bena nu så har jag ätit frukost. Eller jag åt ju inte frukost precis jag åt det för en halv timme sedan. Vid två ungefär så ska jag måla naglarna jag gjorde inte det igår. Jaja.. jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Så vi får helt enkelt se vad som händer ;).
Skulle önska att man kunde ha frukost i morgonsol idag. Men det är inte just bra väder till det idag. Denna söta tjejen har ju tur.

Linne från gina tricot.

Kom precis hem från stan. Morsan köpte ett linne från gina tricot den var superfin. En sån köpte hon.

Stan.

Hejhej jag och mamma och syrran ska till stan. Hoppas det finns något fint där idag ;).
Tog bort nagellacket igår, ska lägga nytt nagellack idag. Det ska jag göra när vi kommer hem. Men vi hörs senare igen.

Min lärare gav ..

Hejsan svejsan morsan hämtade mig efter skolan idag skulle till bassängen. Har vart ute länge så jag kom precis hem :). Min mobil är död, måste fan ladda den. Mn lärare gav mig, Tobias, Sinan, Ibo, Liljana och några till en klasslista det står vem som kommer gå i samma grupp på den nya skolan i 7an och så.
Jag blev nöjd jag kommer gå med Tobias, Sinan, Ibo och massa andra nu så skrev jag bara de som går i min klass just nu.
Ska ha familjemys nu, men vi får se om jag gör ett inlägg till lite senare.

Är hos natta

Jag är med Diana och Nathalie. Vi är hos Nathalie. Jag mobilbloggar från Nathalies iphone. Nathalie har så fint rum, hon har fiskar jag har ingen aning om det är guldfiskar eller inte. Jag har i alla fall guldfiskar 😄.


Ska käka nu.

Kom precis hem jag och Kristina gick och hämtade hennes lillasyster. Hennes lillasyster heter Sandra hon går i ettan. några från klassen visade upp en mode show i matsalen idag. Vi sexor som inte var med på mode showen kollade på och de i ettan kollade på också. Men nu så ska jag käka vi hörs ju senare igen.

Lookbook.com ♥♥

2164005_darya_kamalova_cablook_fashion23591
Ray Ban Sunnies, Romwe Shirt, H&M Blazer, Urban Outfitters Flats, Oasap Shorts
Forever 21 Top, American Apparel High Waisted Shorts, American Apparel Belt, Underground Creepers, American Apparel Laces
Zara Vest, Colin's Jeand, Burberry Bag, Lv Sunnies
Topshop Leopard Print Dress, Primark Pleather Jacket
Stradivarius Dress, Stradivarius Heels

Kort inlägg.

Hejhej alla fina läsare efter skolan kom mamma och hämtade mig, vi skulle iväg för jag skulle träffa Therese. Sedan gick vi in till a6 köpte ett svart linne. Sen gick vi runt och runt i affärerna. Såg Ata och Sophia hälsade och så. Det är så vaaaarmt, det är bra det ;). Men jag kanske gör ett inlägg lite senare.

Vart ute.

Har vart ute med Cindy, Nathalie, Shelly och Edina. Kom precis hem, det var så kallt. Snackade med sötnosen Jennifer på mobilen innan. Jag mådde inte så bra innan men när jag pratade med henne så mådde jag bra igen. Det är bra att jag har henne :D.
Jahapp då är det skola imorgon, och jag som inte har övat på engelska glosorna. Men sån tur att jag i alla fall inte ska skriva de imorgon i skolan. Utan det ska jag göra den 8:e maj. Vi hörs imorgon igen sötnosar, kram.



Grattis mamma och Victoria ♥♥

Hejhej idag är det första maj och mamma fyller år idag, vi ska fira henne senare :D. Grattis underbara mamma. Min kusin som heter Victoria fyller också år idag hon fyller 22 år. Grattis underbara kusin. Nu så ska jag läsa lite bloggar och sen får vi se vad jag gör.
Men jag gör ett till inlägg sen, ni får ha det så bra.

RSS 2.0