idag är det söndag

Hej, idag är det söndag och imorgon är det skolan. idag har jag inte gjort så mycket faktiskt jag har suttit vid datorn och lyssnat på musik och varit inne på msn och nu så tråkar jag bara :). sen tänkte jag kanske gå till mina vänner. det var allt jag ville säga det var lite men det duger xD. Hejdå <3

Hur min dag har varit idag♥

Idag på morgonen åt jag frukost sen gick jag till skolan sen väntade jag tills alla skulle komma så kom det två st så väntade vi lite ute sen när det var bara 10 minuter tills klockan skulle bli 7.55 så stack vi ner till bussen för vi skulle till upptech så såg vi några från klassen där och våra två fröknar det var skit roligt jag och johanna var tillsammans där vi hade roligt:). sen när vi skulle gå tbx så skulle vi äta då gick vi till matsalen och åt efter det när alla var klara gick några till träslöjd jag var där med men det var tråkigt men jag och sheena och tobias skrattade typ hela tiden:) det var roligt alla fall:). sen skulle vi gå hem jag och sheena och tobias gick tillsammans hem vi skrattade när vi skulle hem också:).


Hur min dag har varit idag den 10 januari :)

Hej hej:), idag började jag skolan och vi hade det roligt. Sen kl 11.00 äter vi i skolan sen efter åkte vi buss till alfred dalinskolan. Det var jätte roligt xD vi gjorde scones sen så fick man ta te till det det var jätte gott :)♥♥. varje måndag åker vi till alfred dalinskolan men nästa gång ska vi göra raggmunkar. sen den 24 januari på en måndag ska vi dit en gång till då ska vi göra pizza då är det sista gången vi åker dit :(, men när jag går i 7:an ska jag börja den skolan den är bäst :)<3♥. sen efter när vi hade hemkunskap då tog vi bussen och åkte hem xD jag och sheena och tobias hade skit kul i bussen xD♥. Nu ska jag göra något annat hejdå:)

RSS 2.0