Sitter för mycket vid datorn haha.

Har ont i ögat men jag vet redan varför för jag sitter för mycket vid datorn. Kan typ aldrig gå bort från den haha. Och det kallar jag för nörd haha skoja. Aja detta är sista inlägget för idag jag bloggar såklart imorgon efter skolan kram ♥♥.

Snackade i telefon (mobilen).

Var med Edina nyss och snackade i telefon eller aa.. på mobilen så snackar inte på hem telefon. Tog bort hem telefonen för länge sedan. Snackade med Edina på telefon och en annan. Har inte gjort så mycket jag jag venne vad jag ska skriva.
Har en sån mobil.

Kom nyss hem från skolan.

Tjena alla underbara läsare kom nyss hem hade en underbar skoldag skrattade mycket. Aa men det gör jag hela tiden i skolan haha. Ska snart käka lite ska kolla vad mamma har gjort för mat. Gick hem med Cindy hon bor rätt så nära mig.
Ville bara skriva detta till en underbar människa, Sebbe du är en sån man kan lita på. Du är jätte snäll tur att jag har dig :). Kommer tycka att du är snäll och massa annat tills jag lämnar världen. Timmarna när vi pratade de har vart underbara.

Åt glass innan mums!!

Åt glass innan med strössel har inte ätit det på länge!! aja är trött ska inte göra så mycket hörs imorgon. Förresten ni glömde en sak frågestunden snälla ställ frågor http://slm.blogg.se/2011/november/fragestund.html#comment.

Slutade lite tidigare, de andra gick inte hem.

Slutade tidigare bara jag, fick vara med en annan grupp så länge. Min fröken ba Silvia du kan gå hem nu. Jag ba okej. För de i min grupp är i badet. Glömde att min grupp som är a att vi skulle dit. Alltså vi har grupp a och b och c och jag är i a. Hahaha skrattade ganska mycket idag i skolan. Var med Kristina, Hatice, Katia, och Liljana. Vår lärare ville ba se om vi kan simma 200 meter. Jag tror att det är de som vill aja skit i det. Men såhär ser det ut i vår badhus i jönköping ;).
Så ser det ut (ute) när man ska in till badet. Fast tror att bilden är rätt gammal.

Hörs imorgon alla läsare ♥♥

Jahapp nu vare dags att stänga av datorn som jag har suttit vid i några timmar. Haha jag sitter vid datorn hela tiden aa.. ni vet säkert det redan. Imorgon äre skolan igen jättekul ne men inte så kul med lektioner. Bara att snacka med kompisar det är liksom min grej haha. Hörs imorgon bye ♥♥.
Förresten läs denna, det var en tjej som la den på sin blogg.

Ska äta!!

Kom nyss hem fick jätteont i huvudet och var lite snurrig i skolan. Men nu äre bra har inte ont någon stans. Ska kolla vad mamma har lagat för mat. Har inte så mycket och skriva jag vet inte vad jag ska göra idag. Ska ba göra det gamla vanliga tror jag :).

Det blåser jätte mycket.

Tack för alla kommentarer har fått jättemånga älskar er läsare :). Det blåser jätte mycket, aja ska stänga av datorn. Vi hörs imorgon efter skolan ;).

Sofija♥♥

Kom nyss hem från kyrkan hade kul de sjungde och sånt. Vi fikade efter kyrkan. Lyssnar på sofijah hennes låtar, de låtarna är bra. Hon är så vacker.

Ska till kyrkan om en timme.

Hej alla fina läsare ska till kyrkan om en timme. De ska säga min morfars namn. För han dog och så ska de säga när han dog. Han dog ju 26 november fast för länge sedan så det är inte nyligen. Jag har skrivit en annan dikt i fredags i profilen vet inte om jag har skrivit det men aa.. om ni vill så kommentera och skriv att ni vill läsa dikten. Har skrivit en dikt första gången jag skrev en dikt om min morfar men den dikten har jag skrivit på bloggen en gång.

Webbade på msn..

Webbade med Cindy snackade med Emilia med. Emilia är hos Cindy hon sovde över hos Cindy igår hon ska göra det idag med. Skrattade rätt mycket när vi webbade också. De är asroliga, många som jag känner är jätteroliga också. Åt lite godis innan sen åt jag chips sen åt jag en macka med ost haha. Så är asfet nu ahahah ne skoja inte nu bra för vill inte ens vara fet.

Hade jättekul!!

Hejhej kom hem för några minuter sedan var i stan med My. Såg Cindy och Emilia där var med de länge. Vi hade jättekul, vi skrattade mycket. Köpte bara en kofta från HM den kostade 200 kr. Den är jättefin jag har velat ha den länge nu. Men nu så har jag den ;). Haha Cindy är för rolig typ allt hon hittade tog hon kort på. Jag och Emilia ba alltså vart hittaru allt haha. Sigrid har en likadan kofta http://sigridhjartafoto.blogg.se/category/design.html skrolla ner tills det kommer en rubrik som står ny och höstigare header sån kofta som hon har på sig sån har jag med nu.

Familjemys!!

Har precis duschat och har på mig pyjamas nu lyssnar på musik. Sen ska vi ha familjemys aa ni vet man äter ju det goda. Chips, popcorn och dricka fanta eller cola eller vad mamma har köpt och något annat tror jag ;). Vi får se när det kommer en ny header.

Var inte i bassängen idag.

Åkte inte till bassängen idag ska göra det nästa fredag idag var det sista gången. För det är ju snart jul men ska gå tre gånger till sen får jag lov :). Det har det hänt mycket i skolan idag men orkar inte berätta allt. Iallafall idag hade vi profil på morgonen. Spelade piano spelade snabbt haha så jag sa till vår musiklärare att jag ska skriva en till dikt om min morfar. Hon sa ja göre hon blev glad haha. Hon gillar mina dikter. (Jag har ju skrivit en annan dikt om min morfar men skrev en till idag). 26e november då dog min morfar :(.

Frågestund.

Zandra är inte inne på msn ska kommentera på hennes blogg istället aja så ingen ny header idag :(. Kör på en frågestund snälla ställ frågor :). Fråga om vad du vill du har frågan jag har svaret. Frågestunden är avslutad när det är många som har ställt frågor.

Ska få hjälp med..

Vi slutade tidigare idag tuuuur. Idag så ska Zandra hjälpa mig med en ny header. Frågade henne för några veckor sedan om hon kan göra en ny header den 24e november. Hon sa aa så ska prata med henne idag på msn. Ska påminna henne hoppas hon inte har glömt bort det.

Ska klä på mig mina sköna pyjamas :).

Ska nog gå och lägga mig snart ska klä på mig mina sköna pyjamas. Sen borsta tänderna sen kolla på tv i några minuter. Sen gå och lägga mig aa.. som vanligt. Imorgon äre torsdag så vi får se vad jag gör för något. Jag bloggar såklart imorgon också. Detta är sista inlägget för idag jag gör inte så jättemycket. Så det är därför jag inte gör tre eller fyra inlägg varje dag. Fast man gör ju ingenting ibland och ibland har man kul aja hörs imorgon kram.

Detta gjorde jag i skolan.. ^^

Hejhej har haft en bra skoldag idag med, efter skolan så gick jag och Tobias och Sheena hem tillsammans. Han följde med oss. Han väntade på gården skulle visa han en sak på mobilen vi skrattade. Sen följde vi med han halva vägen hem jag och Sheena. Vi hade storsamling idag i skolan det var jättekul de dansade och sjungde.

Har inte gjort så jättemycket idag.

Har inte gjort så mycket idag så har inte något och skriva om just nu. Ville bara skriva att jag inte ska blogga mer idag. För ska ändå stänga av datorn nu. Ska klä på mig pyjamas och borsta tänderna, och kolla lite på tv vi hörs imorgon.

I skolan.

Kom nyss hem var med mamma skulle hämta mina nya skor som vi har beställt sen efter det gick vi någon stans det var sista gången jag skulle dit eller aa.. på Januari så ska jag dit igen. Idag hare varit en bra skoldag ja som det brukar vara. Men blev lite snurrig när vi hade NTA. Har aldrig varit så snurrig. Hahah skulle till biblioteket för att säga till Ulis en som jobbar där att jag vill låna om min bok för det är ba några sidor kvar. Så jag glömde göra det efter maten kom på det när jag gick upp till skolan igen jag och johanna sen jag sa till Johanna jag ba fan jag glömde låna om min bok följ med mig till bibblan hon ba okej så gick ner till bibblan och lånade om den haha. Denna boken äre jag läser i skolan.

Var med Cindy innan.

Hej var med Cindy förut vi var hos mig vi satt vid datorn. idag på idrotten så hade vi fotboll men ville inte vara med på det. Jag fick sköta en sak som står hur många mål man har gjort. Kommer inte ihåg vad det heter haha lol. Kollade på mina bilder på mobilen innan jag och Cindy hon ba så söt du är haha. Cindy du är söt du med gumman haha ♥ hon har en blogg med www.cindyss.blogg.se läs den. Detta är cindy.

Det är hennes söta hund, den heter princess.


Hon hade så långt hår innan, men nu har hon inte så långt eller typ, haha.

Stackars Demi Lovato.

Glömde säga detta idag när jag vaknade så kollade jag och mamma på tv så pratade Demi Lovato. Hon sa att hon har varit på sjukhus förra året tror jag det var. Hon blev sjuk hon hade fel på tarmarna. Och inga av hennes kompisar kom till henne och frågade hur hon mår. Så nu pratar inte Demi Lovato med hennes kompisar längre. Men nu mår hon bra igen hon tar tabletter nu. Denna låten kom när hon sa lite av detta.

p3 star har bästa låtarna :D


Ska äta.

Hejsan lyssnar på musik på mobilen haha har laddade mobilen igår. Tog bort sladden nu haha nu kommer batteriet gå slut. Ne men ska ju inte göra så batteriet går slut så snabbt. Nu ska jag äta så vi hörs senare.

Ska äta popcorn.

Ska stänga av datorn ska äta popcorn med familjen och kolla på tv. Har redan på mig mina sköna pyjamas, har haft på mig de från igår. Orkade inte klä på mig kläder idag haha. Aja vi hörs imorgon igen.

Tangentborden.

Kunde inte skriva med tangentborden innan. Men mamma fixade det haha. Trodde att mamma var tvungen på köpa nytt tangentbord men ne det var inte så :). Det var ju tur det. Är sugen på något gott haha ska äta något gott ska kolla vad det finns.

Nya låtar på..

Heej min underbara bror har laddat ner låtar till mig ÄNTLIGEN. Har väntat och väntat men nu har jag äntligen nya låtar på mobilen ;).

Jag är jättetrött.

Är astrött så jag venne om jag ska gå och lägga mig riktigt än. Det är fredag vi snackar om är alltid trött då. Är ni också trötta mest på fredagar?. Ska äta äpple mamma köpte asgoda äpplen för några dagar sedan.

Rip theodor.

Igår skickade min Kusin som heter Johanna ett sms hon går i femman så jag är ett år äldre än henne aa.. fick ett sms av henne det stog att deras fågel dog :(. Rip theodor han var en jättefin fågel, en underlat tror jag det var. Aja.. sånt händer med många de födds sen dör de.

De bilderna är fina (vissa av de är inte fina) men la de ändå haha, eller vad tycker ni?

 

Jag skrattar mycket när jag är med Johanna ;).

Hej alla fina läsare kom nyss hem från bassängen, när jag skulle upp från trappan för vi skulle hem jag och mamma. Så var Sheena där ingen var hemma hos henne. Senare så ska vi ha familjemys chips och fanta och popcorn och sånt :). Hahaha jag och Johanna är asroliga vi snackade med rektorn han nya. Jag ba kan du ändra på skolans regler han ba va? jag ba alltså jag skojar ba. Sen Johanna och jag skrattade sen frågade jag och Johanna hur mycket Lena syslöjdsläraren får i lön. Men alltså vi ba skojade med han vi ville inte ens veta hur mycket hon får i lön. Men han kollade hur mycket hon får i lön. Jag ba hallå vi skojar ju ba du behövde inte kolla på den där pärmen Hahah. Sinan och någon mer låste in Isac i hissen de brukar ta hissen istälelt för trapporna. Sen så såg vår lärare att Isac var i hissen lite skäll fick han haha. Jag ba Isac vare roligt och få lite skäll? haha sen han ba ne hon såg mig fan. Köpte comviq kompis. Innan jag och mamma skulle ta bussen till bassängen.

Glömde att blogga mer idag.

Oj jag glömde att blogga mer idag jag är sån som glömmer ibland. Såklart ni glömmer med ibland haha. Vi hörs imorgon kram.

Stektpotatis är gott :).

Skalade potatis nyss haha hjälpte mamma hon ska göra stekt potatis till mig. Har tjatat om det nu i några dagar haha. Imorgon äre fredag tycker att det har gått så himla snabbt denna veckan. Haha fick ett sms av min söta kusin innan på morgonen hon heter Cecilia. Hon går i fyran haha aaw kommer ihåg när jag gick i fyran. Jag ba undra hur det går för mig när jag får ännu mer läxer hahah. Jag gjorde inte glosorna orkade inte haha skoja men hon jag skriver glosorna hos var inte i skolan idag hon är sjuk. Fan fick ett sms av comviq nyss att jag inte har comviq kompis längre. Måste ner till kiosken imorgon eller när jag orkar för att köpa comviq kompis igen. Oj så kul det är att gå ner dit när det är askallt. Aja får se om jag orkar det imorgon eller när jag orkar.

Dikt.

Ska skriva dikten jag har gjort om min morfar.
Du är mitt allt varför lämnade du mig? jag behöver dig just nu och alltid. Alltid har jag viljat träffa dig du är min morfar glöm inte din dotter älskar dig. Det kommer hon göra hela tiden min morfar du är en ängel min hjälpte. Hoppas du har det bra. Jesus är med oss och dig skulle önska att du fick träffa mig. Men nu går det inte för du lever inte längre. Jag vill att du ska vara detta, jag är ditt barn barn jag älskar dig och det kommer jag göra hela tiden såklart min älskade morfar. Din fru har inte så jättebra utan dig hon behöver dig hoppas hon klarar sig. Kämpa mormor det är det du behöver, visa din starka sida. Er dotter har gett mig namnet Silvia.
jag läste den för en hon grät. Min morfar dog på denna månaden :(.

Fan hatar engelska glosor.

Fan också ska öva på engelska glosor, jag som hatar att öva på engelska glosor. Vi ska skriva på engelska och min lärare säger de på svenska det är imorgon. Så jag måste öva de nu jag får alltid rätt så denna gången kommer jag få alla rätt med. Hahah äter chips det känns som om jag inte har ätit chips på några månader. Fast jag åt chips i fredags när vi hade familjemys ;).

Filmen Klara.

Tjena gick hem med Edina och Martina och Mariana sen kom Edina till mig så nu kollar vi på en film som heter Klara. Klara  flyttade tillsammans med sin mamma efter färäldrarnas skilsmässa. Hon känner sig utstött och har svårt att få kompisar, de flesta tjejerna i Klaras klass rider och för att komma in i gänget följer hon med till ridskolan. För att inte avslöja att hon inte är helt nybörjare på hästar, tvingas Klara ljuga och innan hon ljög så har hon anmält sig till en stor ridtävling. Hennes räddning blir Jonte, en pojke i hennes egen ålder. Och med hans hjälp tränar hon hemlighet på den fula hästen Star som ingen vill ha. Men som visar sig vara den stora stjärnan. Klara kommer tvåa på tävlingen. Klara och Jonte kommer tycka om varann sen tror jag.

Dags att stänga..

Jahapp då vare dags att stänga datorn imorgon så har jag inte studiedag hade ba det idag. Vill ha det imorgon med haha, så jag slipper skolan. Men aa.. vill ju träffa mina underbara vänner ;). Hörs imorgon igen kram.

Hatar bussarna.

Kom nyss hem alltså omg hatar bussarna fick vänta på bussen i en halv timme jag och mamma. Vet var där länge där jag och mamma skulle till.

Jag och mamma ska någon stans sen.

Jag och mamma ska någon stans sen först till a6. Sen efter det så ska vi någon stans venne vad det heter. Mamma sa vad det heter men det var långt namn. Och kommer inte ihåg vad det var för något. Har inte ens klätt på mig mina kläder. Sitter fortfarande i pyjamas haha ska klä på mig mina kläder nu. Vi hörs sen när jag kommer hem.

Haha kolla denna :).


Garvade.

Hej hahaha bästa dagen kom nyss hem efter skolan det var bäst garva asmycket jag och Sheena och Tobias gick långa backen sen kom det tre små katter vi ba gå de var asjobbiga. Har ingen skola imorgon har studiedag. Min bror har det med.
Katterna var typ så små.

Imorgon äre skola.

Imorgon äre skola som ni redan vet så ska göra det gamla vanliga klä på mig mina pyjamas sen borsta tänderna och efter så ska jag kolla på en film med min underbara familj ;). Så vi hörs imorgon kram.

We ♥ it

831_largeApp_full_proxy_large_php_large
Tumblr_lulviv0s4p1r4ffgyo1_500_large
Tumblr_lubjlnqdhk1r22cmao1_500_large
Tumblr_luk9ujh1wr1qghb5to1_500_large
LOVE BY MATILDA -all inspiration, no motivation
universe/sky/ocean II☮

Köpte detta.

Hejsan var i a6 med My köpte inte så mycket idag. Fick med mig detta.
. WARPPEN, när man säger något så kommer det konstiga röster. Hittar ingen bild på den men den är blå.
. staedtler graphite 777 en stift penna som är svart och lite rosa. Hittar inte heller någon bild på den.
. Barcelona som man kan hänga på nycklar. Hittar inte någon bild på den heller.

Bästa discot.

Kom nyss hem det var jätteroligt skit många sa bästa discot tycker det med faktiskt. Hahahah på en låt sist så sa de tack dj. Sen han som var dj på discot ba inga problem hahaha. Haha en Edinas syrra var kompis med edina satt ner han kom till Edina hela tiden sen ba Edina sitt inte där kom nu dansa haah vi garva. Han var jätterolig han var snäll med. Äter kladdkaka med vaniljsås mums :). Bästa dj var det har sätt han många gånger.

Fixat håret och tagit på mig ;).

Har nu fixat mitt hår har plattat och massa annat. Jag ska snart gå till discot, ska till Edina nu och vara med henne och Martina hennes bästa vän. Martina ska också gå till discot. Mina öron kommer bobas för hög musik sen i forum. För det är där discot är. Men älskar musik och jag kommer bara hare bra där ;). Har tagit på mig fina kläder en svart vit tröja som är typ kort sen ett linne under sen svart leggings.

Disco.

Hejhej ska på disco idag i forum det är Edinas syster och hennes kompisar som tar hand om det. Ska klä på mig sen har på mig pyjamas nu. Det kostar 30 kr hoppas det blir jätteroligt, sist jag var på disco så vare jag och hela klassen som tog hand om det. Det var jätteroligt det var då vi gick i femman.

Ett kort inlägg.

Jag är astrött det är jag alltid på fredagar. Ska stänga av datorn sen klä på mig pyjamas och efter det så ska jag kolla på tv. Och efter så ska jag borsta tänderna. Det är sista inlägget för idag men vi hörs ju imorgon såklart.
Förresten fick en fråga om jag hejar på barca ja jag hejar på barca.

Frågestunden är avslutad.

Glömde säga detta har haft frågestund länge nu. Men orkade avsluta frågestunden så jag göre nu istället.

Moa om Frågestund.:
1. hur gammal är du?
2. vad fotar du med för kamera?
3. har du gjort något riktigt dum för att du vart så kär?
4. vilket tycker du är den bästa egenskapen en vän ska ha?
5. vilken linje går du på gymnasiet? ifall du går på gymnasium, vilken linje gå du?

ps. du får gärna säga till när du har svarat på frågorna ;)
Svar: Jag är 12 år. Jag fotar inte med kamera jag tar kort bara på mobilen. Haha ne jag har inte gjort något riktigt dumt för att vara så kär. Det bästa egenskapen en vän ska ha är att vara snäll och inte svika andra och massa annat. Haha jag går inte på gymnasiet än. jag går i 6an, förresten tack för alla frågor :).
AMANRA♡ om Frågestund.:
var får du din blogginspiration ifrån? :)
Svar: Från en sida men det var länge sen jag var inne på den faktiskt så kan inte skriva vad den sidan heter.

tila om Frågestund.:
ditt längsta förhållande? :-)
Svar: Har inte varit ihop med någon.

Var i bassängen.

Var i bassängen min moster sovde hos oss igår hon är hos oss nu med. Hon följde med oss till bassängen. Äntligen så äre fredag, idag blire familjemys som vi alltid gör på fredagar. Min moster ska sova hos oss idag med tror jag, hoppas hon göre. Haha när vi skulle åka hem igen så var det jättemycket trafik jag ba shit. Så var det ambulans saken som tutade jag ba vad har hänt idag?.

Gick typ halva vägen hem med Emilia.

Kom typ nyss hem från skolan det var en bra dag ändå. Okej min lärare kom men hon var inte så sträng idag. Gick halva vägen hem med Emilia. Sen fortsätte jag hem vi bor inte så nära varann men skulle önska det haha. Hon är för rolig snäll och söt och såklart fin det är det hon är ;). Hahaha jag och Emilia skrattade asmycket idag glömmer aldrig bort det :D.

Har stränga lärare..

Ska stänga av datorn vi syns imorgon igen. Omg imorgon kommer min lärare hon har varit sjuk i två dagar lol. haha hoppas jag lever då hon har jätte sträng.. aja jag klarar mig hoppas jag. Förlåt för jag inte har gjort några inlägg idag mer än denna.

Vikarie!

Oj oj oj har glömt bort att blogga idag haha kom på det nu. Gjorde något annat istället svättas haha. Idag var vår lärare sjuk så vi hade en vikarie. Han var bäst vissa tuggade tuggummi på lektionen. Han ba skit samma men säg inget till Yelda. Yelda är vår lärare. Min moster är hos oss hennes man var hos oss innan han skulle till stan tror jag det var. Aja ses imorgon kram.

Skridskor.

Hej idag var jag i skolan vi åkte skridskor vi gick ända ner dit haha. Jag snackade med Johanna asmycket kunde aldrig hålla käften. Haha jag ba Torbjörn alltså vår lärare sen han ba aa. Jag ba du har väll inte fått damp på mig än va. För jag snackar så mycket? hahaha han ba ne haha :D. Sen när vi skulle till skolan igen så tog vi bussen. Äntligen så snackade jag med Johanna haha. Ska snart äta mat ska kolla vad det finns och äta, när vi slutade skolan så gick jag och Sheena och Tobias hem tillsammans aa.. som vi brukar göra ibland. Sen såg vi Edina vi gick med henne med.

Mohombi - Say Jambo.

Mina två mostrar och min mosters barn är här och hennes man. Lyssnar på musik på Mohombi say jambo haha.

Har precis ätit.

Hejhej har precis ätit spaghetti med köttfärs sås. Det var jätte länge sedan jag åt, var med Edina innan. Imorgon är det skola yes. Då ska jag snacka med Johanna mycket haha saknat henne jätte mycket.

Kom typ nyss.

Kom typ nyss haha vi var där jätte länge. Jag har lite ont magen nu jag gör inte så mycket just nu. Lyssnade på musik hela tiden i a6 på hörlurarna.

Ska till a6.

Ska till a6 med mamma och syrran bloggar sen när jag kommer hem vi kommer hem typ klockan 5.

Familjemys..

Vi ska fika nu hela familjen.. vi ska ha familjemys som vi alltid har på fredagar. Nu ska jag äta chips och popcorn och dricka fanta exotic och massa annat gott. Ska stänga datorn så detta är sista inlägget för idag kram.

Har precis duschat.

Jepp då har jag varit på Sheenas kalas men ingen Johanna var där det var tråkigt utan henne ville att hon skulle komma. Hon glömde säkert bort eller något jag venne. Mamma skickade ett sms att jag skulle komma hem och duscha. Så nu har jag duschat och klätt på mig pyjamas. De pyjamasen jag har på mig nu de har jag aldrig klätt på mig förut. De är jätte sköna.

Vilka frisyrer är finast?


Ska klä på mig fina kläder.

Äre ingen som har tänkt och ställa några frågor på frågestunden? ställ några frågor snälla. Det är tre som har ställt frågor de är så snälla så. Ska klä på mig fina kläder haha har inte klätt på mig än så jag göre nu istället ;).

Johanna tur att du blev min vän snäll och underbar det är det du är :).

Hejsan svejsan som jag sa igår idag klockan halv 3 så ska jag på kalas. Äntligen få träffa Johanna har längtat och längtat att få träffa henne. Sist jag såg henne var det i skolan jag lever inte utan henne.

Skulle tensta en klänning.

Innan så var jag och mamma och syrran var någon stans. Där det finns kappahl och lindex och willys och sånt. Skulle testa en klänning men den satt inte så fint på mig. De har gjort fel på klänningen med märkte jag och mamma.

Grattis Sheena!

Idag fyller Sheena år grattis bästis hon blir 12 år!. Imorgon ska hon ha kalas då kommer Johanna och massa andra jag och Johanna är med varandra mycket i skolan. Någon mamma känner är hos oss vi har fikat åt bara en muffins det var länge sedan jag åt det.

Jalla tipsa om vad man kan göra haha :D

Vet ni vad jag gör? jag bajsar haha skoja men jag har rätt så tråkigt nu venne vad jag ska göra tipsa jalla haha :D. Det ända jag gör är aa ni vet säkert vad ''lyssnar på musik''.

Vill ha :)

Vila - Marcel Corsage Dress

Var med Sheena.

Var med Sheena nyss vi hade roligt vi skrattade ganska mycket. Mamma och syrran åkte nyss till stan mamma frågade mig om jag ville följa med jag ba ne jag orkar inte haha. Jag har inte gjort så mycket men ville bara göra ett inlägg om vad jag har gjorde nyss.

Ska klä på mig pyjamas nu.

Börjar bli lite trött så ska nog klä på mig mina sköna pyjamas, sen borsta tänderna. Sen kolla lite på tv med min underbara familj. Efter det så ska jag gå och lägga mig aja vi hörs imorgon igen ju såklart kram.

♥Underbara läsare♥


Svar på kommentar.

LIIV - vanlig men unik om Lol datorn är trög ibland haha.:
bra att ha en bror som kan fixa :)
Svar: Haha aa precis ! :)
Anonym om Lol datorn är trög ibland haha.:
så fin blogg du har, följa varandra på bloglovin? :D
Svar: Tack så jättemycket. Jag har inte bloglovin.
Elin om Lol datorn är trög ibland haha.:
Hej, jag letar efter nya bloggar att börja läsa/följa! vet du någon bra blogg? skulle du kunna tipsa om någon..? eller kanske din egna?:D
kommentera gärna tillbaka!
Kram!
Svar: Hej ja jag vet rätt många som har bra bloggar. De tycker jag jag är bra jag tar bara några nu http://tiepamandahh.blogspot.com/http://fokis.se/http://elinamansson.blogg.se/, och en som gör min header kommer inte ihåg vad hennes blogg heter hon hade precis skaffat en ny blogg på devote.
agneslithner om Målade naglarna till..:
det är en fin färg!
kram :)
Svar: Jepp :).
linnea (Olga.linnea.hogstrom@hotmail.se) om Målade naglarna till..:
Vilken söt blogg du har!
kram
Svar: Aaw tack så mycket, kram.
AMANRA♡ om Målade naglarna till..:
varsågod :)
allt bra idag? :)
Svar: Jepp allt är bra idag.

Snackar med min syrra hon är skit rolig :).

Jag och mamma tog bussen innan typ på morgonen. Vi skulle gå och kolla om jag behövde skor eller inte. Någon stans så vi ska köpa två skor som jag tyckte var rätt så fina. Snackar lite med min storasyster hon är skit rolig hon sitter på min brorsas säng med sin bärbar. Hon gör alltid så jag börjar garva jag och min brorsa tycker att hon är skit rolig.

RSS 2.0