Gladiatorerna!!

Har vart hos Sheena, var där länge. Vi kollade på gladiatorerna. Det jag måste säga är att Elin på gladiatorerna var fett bra. Den tjejen är stark. Det var tur att hon vann. Ska alldeles strax stänga av datorn. Hörs imorgon igen kram.

Tips från Nisvet Suljic

Har precis ätit tacos det var rätt så länge sen man åt det faktiskt. Läste precis Nisvet Suljics blogg. Han är 19 år. Han skrev hur man gör en blogg känd. Jag tror att ni vill läsa de tipsen. Enligt mig var de faktiskt bra :).
1. Skriv flera inlägg om dagen, du ska framstå som en bloggare som är väldigt seriös!

2. Använd Facebook för att sprida din blogg. Varför? För att Facebook hjälper dig att synas!

3. Skriv saker som folk vill läsa och inte din varddag, skriv om dina åsikter och stå för allt du skriver!

4. Kom med filmtips, bra musik och snygga bilder på dina outfits.

5. Nämn inte andra bloggare i dina blogg utan bloggen ska bara fokuseras på DIG!


6. Svara alltid dina läsare när det gäller något, va inte högfärdig.

Ska äta frukost alldeles strax.

Hej har inte ätit frukost än, men ska göra det alldeles strax. Det snöar och det blåser trååååkigt. Imorgon äre 1 april då börjar lovet. Glöm inte idag ska man släcka lampan i en timme tror jag det var. Men jaja.. gör ett inlägg senare.

Är så tröööött.

Var med Sheena innan vi var lite hos henne sen gick vi ut. Vi var även med fler där ute Shelly (Sheenas lillasyster), Sara, Diana och Haidy. Det var jättekallt ute. Är så trött det är fredag vi snackar om. Men vi hörs ju imorgon igen kram!!
Marita Solheim - Mitt livFunny,Girl,Moust

Tandsten är verkligen inte kul och få!!

Hejhej var i bassängen innan. Sen gick jag till forum var med Edina, Arnela och Kristina. Så skönt har lov nu. Kollar på tv. Ska ha familjemys sen. Var i tandläkaren idag skulle ta bort tandsten. Tandsten är verkligen inte kul och få. Ska läsa lite bloggar, får se vad jag gör senare.

Ge mig!! ♥♥

Oneness - Price Leopard Dress
Oneness - Carol Contrast Dress
Club L - Bandeau Two Part Dress
Dry Lake - Abby Dress
Dry Lake - Rachel Dress
Elise Ryan - One Shoulder Zebra Dress
Dry Lake - Laura Dress
Club L - Leopard Bandeau Dress
Vila Basic - Femme Long Tank Top
Vila Basic - Surface Lace Strap Dress
Club L - Liza Bandeau Dress
Club L - Liza Bandeau Dress
Elise Ryan - Contrast Trim Dress
Club L - Liza Bandeau Dress
Ax Paris - Malek Dress

Engelska glosor..

Hejhej åt precis ris med kyckling file och currysås. Det var så gott. Vi hade nationella prov idag. Men jag gjorde inte det var inne i ett annat rum. Ska följa med mamma och handla om några minuter!!. Har gjort engelska glosor idag fick alla rätt som jag alltid får. Det var sista engelska glosorna för vi har ju snart lov. Sen efter lovet är det glosor igen.

We ♥ it

WE ♥ IT

TumblrTumblr
Lore Vermeiren HuygheTAM-EIL-WAL-STI
EBBA ANDERSSON † -swaggie. (___remember) su Twitter
미쳐가. - H I A T U SНовости
find a way to climb themSWAROVSKI Crystal bling case for all phone device models

Justin Bieber - Boyfriend ft Mike Posner.

Kom precis hem från skolan. Mamma hämtade mig från skolan. Vi skulle till tandläkaren. Ska dit på fredag igen ska ta bort tandsten tror jag det var. Idag tog alla tjejer i klassen vaccination förutom jag. Jag ska göra det men vet inte riktigt när. Men kommer iallafall inte bli försenad.
Är inne på facebook och lyssnar på musik från youtube. Lyssnar på Justin Bieber - Boyfriend ft Mike Posner. Ifall ni undrar nej, jag är inte ett fan av Justin Bieber. Men vissa av hans låtar är bra tycker jag. Speciellt den låten :). Bloggar senare igen.


Kladdkaka!! ♥

Hej alla fina läsare var ute innan med Edina, Krisitna, Ata och Shelly. Äter kladdkaka med vaniljsås blev så sugen. Tänkte skriva om vad som händer imorgon. Men det gör jag imorgon istället. Ska läsa lite bloggar och så men ni får hare så bra. Så hörs vi imorgon igen eller får se om jag bloggar sen.

Var ute innan.

Heej orkade inte blogga när jag kom hem från skolan så bloggar nu istället. Snackar med underbara Jennifer har snackat med henne på mobilen i 3 timmar och 32 minuter. Åt precis två olika chips så gott blev så sugen. Var ute innan, det var rätt så kallt. Ska alldeles strax göra min matte.

Frågestund.

Dags för frågestund, det var ett tag sen jag hade det. Fråga på fråga vad du än vill. Frågestunden avslutas när det är rätt så många som har ställt frågor.

Pratade med min mormor :D

Hejhej alla fina läsare jag har precis ätit frukost. Det fick bli toast idag eftersom det var så länge sen jag åt det. Pratade även med min älskade mormor på mobilen hon bor i syrien. Idag ska mamma göra kebabtallrik min favoritmat. Jag hoppas att det blir jättefint väder idag som det har vart.
Behöver även nya låtar till mobilen så dags för ladda ner låtar. Men får se om min bror kan hjälpa mig med det. Han är bättre än mig på det hehe.

Twitter / Recent images by @CamylaWanderleysomebody to love

Fick med mig ..

Hejhej var i a6, var där med My mammas kompis. Köpte rätt så mycket idag. My gav mig en present eftersom hon inte gav mig någon när jag fyllde år den andra mars. Hon gav typ ett linne som var kors på i leopard färg den var superfin :D.

. Parfym som heter La rive dream.
. Dip-in remover som tar bort nagellack.
. Guldigt nagellack och ljusrosa nagellack i depend.
. Hubba bubba.
. Papper.
. Messi plansch.
. En ring.
Hittar ingen bild på sånt papper. Hittar inte en bild på messi planschen heller. Hittar även ingen bild på ringen.

Kort inlägg.

Är fett trött nu det är fredag vi snackar om. Ska alldeles strax gå och lägga mig. Så får vi väll hoppas att det är jättefint väder imorgon med. För det var ju sjukt fint väder idag.

Skolan..

Heej idag i skolan hade vi storsamling. Och sen hade vi rast och efter åt vi sen åkte klassen till badhuset. Men följde inte med eftersom mamma skulle hämta mig från skolan. Jag och mamma skulle till bassängen. Det är jättefint väder det är bra det. Min mobil är på laddning när den har laddat klart så ska jag nog gå ut. Pratade även med sötisen Jennifer på mobilen nyss ;). Vi hörs senare, kram.
Onde há-mar, há-braços e sol-risosVerloren in einer Welt, die man nicht betreten..

Lookbook.com

Borrowed Skirt, Jimmy Choo Platforms, Alana Hale Mint Blouse
Romwe Jumper, Josign.Se Ring, Josign.Se Birdy Ring
H&M /Diy Shorts, Primark Shirt, Cross Chain, H&M Wedges
Scaramuggio Pants, Scaramuggio Shirt, Felicee Blazer, Scaramuggio Necklace, Schutz Clutch
Ville Rose Dress, Ville Rose Cardigan, Asos Shoes
Vintage Tee, Vintage Doc Martens Back Pack, American Apparel Vintage Sunnies, Levis Vintage
Ingni Shoes, Bbw Tank Dress, Bbw Pastel Skirt, Accessorize Clutch Bag, One Spo Necklace
Romwe Blouse, Vero Moda Pants, Papilion Shoes
Vans Pink Shoes, Neon Pink Sweater, Camaieu Varsity Jacket, Yellow Cambridge Satchel Bag, Bershka Jeans
Sugarlips Navy Playsuit, Skechers Secondhand Boots
Jacket, Bag, Leggings, Shoes Jc
Gomer Sunnies, Helmut Lang Blazer, Helmut Lang Bag, One Teaspoon Shorts, Dolce Vita Booties, Poleci Tank
Shirt, Hat, Shoes

Jennifer ♥♥

Hejsan svejsan idag kom mamma och hämtade mig från skolan idag med. Vi skulle till sjukhuset brukar kolla hur jag mår och snacka osv. När jag kom hem igen så gick jag till Edina. Var med henne sen gick vi ut med Julia, Mariana och några till. Idag var det jättefint väder.
Ska inte skriva mer idag tror jag. Får se om jag bloggar imorgon.


Om en underbar syster!! ♥♥

Ville bara skriva om en sjukt underbar och snäll tjej som heter Jennifer. Den tjejen är så sjukt vacker, söt och snäll osv.
Hon får mig och skratta när vi pratar på mobilen och även på msn ♥♥. Hon känns verkligen som en syster för mig. Det kommer hon alltid att göra. Hon gör mig glad när jag pratar med henne.
Kan även prata med henne om vad som helst!! så den tjejen är helt klart min älskade syster ♥♥. Jennifer, kommer aldrig glömma dig du finns i mitt hjärta där kommer du alltid att vara.

Kom hem för en halv timme sen!!

Hejhej kom hem för en halv timme sen. Mamma hämtade mig från skolan för skulle iväg med henne någon stans. Då var både min moster och min storasyster med :D. Det är en fluga i mitt rum. Försöker döda den men det går inte. Imorgon är det torsdag veckorna går så fort. Ska nog gå till Edina alldeles strax. Får se om jag gör ett till inlägg senare. Annars hörs vi imorgon.
elo gue endMyspace

Play & Win - Ya BB ♥♥


Är med Arnela och Kristina i forum.

Hejhej är i forum med sötnosarna Kristina och Arnela. Idag hade vi matteprov men jag ska göra det en annan gång istället sa min lärare. Det var tur det!!. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra senare när jag kommer hem så det får bli att lyssna på musik och så. Men vi hörs senare.
Läs Arnelas underbara blogg http://www.bibi.devote.se/.

Snön..

Hejhej idag i skolan fick jag skriva på ett papper till vilken skola jag vill börja i sen i 7an. Och så fick jag skriva mitt namn såklart, osv. Lyssnar på musik ska alldeles strax städa mitt rum. Det är inte stökigt eller så. Men ska städa mitt skrivbord och ska lägga koftorna i garderoben. Jättebra väder är det ju verkligen säger vi. När man vaknar och ska till skolan så kollar man ut så ser man snö. Men sån tur att det inte snöade jättemycket. Och tur att snön har gått bort.
Tumblrf6 | Flickr - Photo Sharing!

Arnelas fina blogg!! ♥♥

Arnela har också en blogg den är jättefin, läs gärna och hoppas ni tycker om den http://www.bibi.devote.se/. Kommentera även hennes blogg det vore kul för henne och läsa det ni skriver :D.

Min moster..

Hejsan svejsan var med med Arnela, Kristina och Edina innan. Sen när jag skulle hem och göra en sak så såg jag min moster jag kramade henne hårt. Har inte sätt henne på tre månader. Såg även hennes man kramade också han hårt. De har vart i Amerika eftersom deras dotter är där hon är något med 20. Har precis ätit det var fett gott. Det regnar lite grann usch sånt väder vill inte jag ha. Solen måste komma fram nu ;).

Var i stan med..

Hejhej kom nyss hem var i stan med Nathalie, Edina, Cindy och Amanda. Ska äta godis sen åt det igår men ska äta det idag med. Ska läsa lite bloggar och sen lyssna på musik. Och medans jag lyssnar på musik så ska jag skriva på en lapp vad jag behöver ;).

Kort inlägg..

Hej jag bloggar imorgon istället. Orkar inte blogga idag. Skrev detta inlägget så ni skulle veta varför jag inte bloggade idag. Hörs imorgon.

Kom precis hem!!

Hejhej kom precis hem från a6 var där en stund med mamma. Hittade byxor som jag tyckte var så fina så köpte de. Senare tänkte jag fixa naglarna typ måla om de. Som jag inte gjorde igår. Så får göra det idag istället. Ska lyssna på musik lite sen ska jag gå till Edina. Efter det så får vi se vad jag hittar på!!

Ge mig !! ♥♥

Så fina kläder, smycken osv omg.. vill också ha sånna!! :D ♥♥

Y_large
318581_2707499450499_1347193502_33154590_629518204_n_large
Y_large

We ♥ it

WE ♥ IT

Blog Jar-of-Hearts-CP - Pagina 4 - Come ogni sarebbe più divertente se abbiamo mantenuto il nostro bambino interiore. - Skyrock.comprotège moi de mes désirs
I'm off to the racesTumblr
ai miei amici esauriti alle notti felici di vizi proibiti.Резултатът на Google за http://4.bp.blogspot.com/-WIqbdNezQRM/TqULXKS3pCI/AAAAAAAAAio/7dcrK9oUvVI/s1600/Waikiki%25252C%2BOahu.jpg
Blog de x-etoile-jaune - - Skyrock.comI'm off to the races
Life is a bitch.Life is a bitch.
Life is a bitch.Life is a bitch.
// ちょっと待ってDo more of what makes you happy - Well you like to bring me down don't you? - dewez - Starta en gratis blogg och börja blogga själv.

Vattenverket..

Hejsan kom precis hem från vattenverket. Vi kollade på en film i typ tjugo minuter sen fick gå runt och kolla och så. Är rätt så hungrig så ska nog äta alldeles strax.
Imorgon har vi studiedag sköööönt :D. Ska kanske vara med Edina senare. Och ska även fixa mina naglar typ fila de och kanske måla om de ;).

Inspiration ♥♥.

Zara Top, Current Elliot Jeans
Leggings, Jeffrey Cambell Shoes, Shirt
Hm Leaf Ring, Six Leaf Ring, Six Leaf Ring, Hm Heels, Ann Christine Leggins, Hm Blouse, Ann Christine Cradigan, Gate Deer
Asos Ombre Tshirt

Det är fint väder idag med!!

Hejhej slutade för länge sedan. Efter skolan gick jag hem. Sen direkt plingde Edina på mig. Vi gick till forum var där lite. Sen gick jag hem och åt stekt potatis med kött, mums. Solen skiner idag med det är bra det ;). Usch regn och snö ska man ju inte ha.
316510_318015488210853_219127678099635_1383275_466449759_n_large
Tumblr_ljywf1rkdm1qam50ho1_500_large_large
Tumblr_lypy6reyd11qicn0qo1_500_large
Tumblr_lw6owbjkeh1qei95oo1_500_large

Snacka om sommar väder ;).

Hejsan svejsan pratar med Jennifer på mobilen :D. Idag hade vi idrott, vi hade basket. Åt precis mat det var supergott. Det är så varmt ute, snacka om sommar väder ;). På torsdag har både jag och min bror studiedag skönt. Nu ska jag läsa lite bloggar som jag inte gör så mycket längre. Men ska försöka bli bättre på det där.
Tumblr_lzxo8pgwlf1r6dco0o1_500_largeApple%25203d%2520sunrise%2520mac%2520summertime-541624_large
Tumblr_m0qjmne7sb1rnihumo1_500_large
431138_195308623911920_100002983513880_313903_1033913633_n_large
Facebook

We ♥ it

TumblrOne In A Million
Just A MomentLive laugh Believe;♥
♥Brunette♥♥Brunette♥
Perfeição Inexistente l Beatriz Leitegarota, paisagem, sentimentos, solidao, tristeza - inspiring picture on Favim.com
Live laugh Believe;♥tävlingar | iidamau

Loreen vann igår!! ♥♥

Heej har precis ätit en smörgås. Det är en tjej som heter Lina som kommer till oss sen. Jag har sätt henne två gånger. Snäll är hon faktiskt :). Idag ska jag göra 4 eller 2 inlägg. Loreen vann igår jag skrek jag ba yeeeeeeeeeeeeeees, helt otroligt att man kan vara så bra som henne!! :D. Ska logga in på facebook.


Stan!!

Hejhej jag har precis ätit frukost. Jag och mamma och syrran ska till stan hoppas man hittar något fint. Ska ta med mig hörlurarna då blire minsann musik som gäller ;). Ska även snacka med underbara Jennifer på mobilen sen ♥♥. Ska klä på mig mina kläder nu vi hörs senare.

Kort inlägg.

Hejsan svejsan idag hade vi idrott vi hade handboll idag med. Jag och Edina ska till forum snart, vi ska träffa Arnela och Kristina. Snackar med Jennifer på mobilen ;) ♥♥. Idag äre ju fredag skönt ingen skola imorgon.. jag tycker inte att det känns som fredag hehe. Vi ska ha familjemys senare.

Lookbook.com ♥♥

Jeffrey Campbell White Tardy, Grungy Beanie, Giant Vintage Toledo Sunnies, Romwe Mohair Coffee Leopard Jumper, Comme Des Garçons The Worker Bracelet, Eye Ring, Thrifted Ripped Jeans
Topshop Shorts, Jeffrey Campbell Boots
Forever 21 Dress, Erin Wasson X Low Luv Bracelet, Helmut Lang Bag
Zara Sweater, Iro Jacket, Asos Tote, Rebecca Minkoff Bag, Dolce Vita Booties, Karen Walker Sunnies

Varför jag inte bloggade igår osv.

Hejhej var precis med Krisitna. Vi hämtade hennes lillasyster från skolan hon går i ettan. Sen gick vi till biblioteket hennes lillasyster Sandra ville pyssla :). Jag vet jag bloggade inte igår för jag inte orkade det haha. Snackade precis med Jennifer på mobilen stackarn hon ska till tandläkaren, lycka till sötnos ♥♥.

Ska snart städa rummet!!

Hejsan svejsan åt precis mat. Filade naglarna innan ska ta bort nagellacket alldeles strax. Ska bara göra ett inlägg först. Idag på idrotten hade vi handboll. Efter jag har tagit bort nagellacket ska jag börja städa mitt rum. Jag och mamma ska iväg någonstans när min bror kommer hem :D.

Var med ..

Tjena var med Kristina, Arnela och Edina innan. Haha sjunger, har typ ingenting och göra så gjorde ett inlägg. Imorgon äre skola. Har idrott imorgon, det har vi på måndagar och fredagar :(. Har inte så mycket och skriva om. Jag kanske gör ett inlägg senare.

Inspiration ♥♥.

Motel Rocks Dress, Schutz Heels
1996521_dsc_3850huj-horz
Floppy Hat, Burberry Blazer, Yes Style Leatherette Skirt, Natural Colour Lace Up Booties
1995489_dsc_0863

Lockat håret ;).

Hejhej lockade håret innan det blev jättefint. Åt precis stektpotatis och kött och sås det var verkligen supergott. Vi kanske ska till min moster sen. Jag hoppas att vi åker dit idag istället för att sitta hemma och tråka. Har precis tvättat ansiktet. Jag kanske mobilbloggar senare.
Det är inte mitt hår ifall ni undrar.

Fick detta som födelsedagspresent..

Åt tårta, popcorn, godis, chips och drack fanta innan och fick presenter. Fick pengar och mascara och en till sak :D. Åh.. är så himla trött. Det är inte alltid man fyller 13 år. Ska nog stänga av datorn snart. Duschade innan. Bla bla bla.. orkar inte ens skriva mer haha. Ska alldeles strax gå och lägga mig innan jag sover vid datorn. Imorgon äre lördag ju. Hörs iallafall imorgon.
Tumblrall things kawaii / hamster

Fyller år idag :-D!!

Hejsan svejsan är med Kristina, Arnela och Edina. Idag i skolan sjungde de för mig. Eftersom jag fyller 13 år idag. Har inte öppnat mina presenter än.

Var ute.

Var precis ute med kompisar, det var kallt det var iallafall inte snö sån tur var. Det var sol innan. Är inne på facebook chattar med Cindy :D. Orkar inte skriva om Ulricehamn. Skriver bara att det inte var så roligt som jag trodde att det skulle bli. Köpte fanta för 15 kr. Tog med mig en hamburgare så goooott.

Ulricehamn.

Heej är i bussen vi ska åka skidor i Ulricehamn med skolan. Mobilbloggar så ska inte skriva mer än så.

RSS 2.0