Kort inlägg.

Bara så ni vet har inte orkat blogga så mycket idag. Så det fick bara bli två inlägg, bättre än inget :). Ska kolla på en serie som jag kollar på rätt så oftast. Ska stänga av bärbar datorn. Är rätt så trött just nu. Detta är sista inlägget för idag jaja.. hörs imorgon iallafall.
ɛ ℓ ɛTumblr

Är på bussen.

HejHej är på bussen med mamma. Ska någon stans med henne. Idag i skolan hade vi storsamling. Mobilbloggar, Skriver senare.

Sista inlägget för idag.

Herregud är så tröööött, ska klä på mig mina pyjamas. Sen borsta tänderna sen kanske kolla på tv en stund. Efter det så blire läggdags. Ska även stänga av datorn nu. Så vi hörs imorgon igen. Säger godnatt nu, kram.
2010 January « blink and you'll missall, cat, cute, fur, good life - inspiring picture on Favim.com

We ♥ it

we ♥ it

(3) Our girls worldfashion
Let's destroy the world ❤ - deatheater.pinger.plKidrauhl

Kort inlägg.

Heej Cindy och Kristina var hos mig innan. Sen gick jag, Edina och Kristina till Sandras skola för att hämta henne. Sandra är Kristinas lillasyster. Cindy gav mig ett armband typ. Den var jättefin från thailand.. hon har vart där :D. Hon gav mig det som en present eftersom jag fyller år på fredag ;).

Klippte håret idag.

Hejsan svejsan har inte vart i skolan idag. För jag och mamma skulle besöka två skolor. Efter det så åkte jag och mamma till en vi känner som är frisörska.. så jag klippte håret och gjorde det finare :D. Är faktiskt jättenöjd. När vi kom hem så gick jag till Sheena sen till Edina. Jag och Edina skulle till dansen men sen påväg dit så såg vi Kristina och hennes lillasyster Sandra så vi pratade med de.

Hoppas jag inte sover vid datorn..

Håller på och sover nästan haha. Bara jag inte sover vid datorn inte bra om jag göre hehe :). Orkade inte blogga så mycket idag så det fick bara bli två inlägg.

Solen skiner, men det är fortfarande kallt :(.

Hejhej åt precis frukost åt toast. Det är sol ute ;). Men det är fortfarande kallt antar jag. Igår när jag stängde av datorn kollade jag och mamma och min storasyster på karate kid. Medans brorsan satt vid datorn. Karate kid är gammal men fortfarande bra. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, så vi får se. Bloggar senare.

Köpt detta..

Kom nyss hem från stan det finns ganska mycket fint där men köpte ju inte allt exakt haha :). Utan köpte detta.
. En tröja från new yorker.
. Ett kors halsband från Ur&Penn.
. Isadora nail art brush från kicks.
. Nail artist.

Hittar ingen bild på tröjan. Men det står ocean dr och något mer.
Hittar ingen bild på kors halsbandet :(.


Mobilbloggar..

Hejsan jag bloggar från mobilen just nu ;-). Ska till stan sen med My. Har lite ont i huvudet, men det går säkert bort snart. Ska äta frukost nu. Vi hörs senare.

Lookbook.com ♥♥

Topshop Top, Topshop Shorts
Dazzlin Cardigan, Rich Top, Dazzlin Skirt, Dazzlin Shoes, Snidel Bag, Ingni Ring
H&M Top, Miss Sartorial Detachable Collar, Vintage Leggings, Chanel Bag, Marni Shoes
Http://Www.Jaglever.Com, Tophat, Allsaints Coat, Pray For Paris Tank Top, Chicwish Clutch, Aldo Boots, Coal N' Terry Vintage Shorts
Cross Ring, Cross Necklace, Scarf, Knitted Sequin Dress
80s Purple Reflective Sunglasses, Vs Pink Graphic Crop Top, Vs Pink  Neon Denim Cut Off Shorts
Shirt, Laced Denim Shorts, Boots
1963402_120223

Kort inlägg.

Hej kom precis hem var i bassängen, mamma hämtade mig från skola. Efter det så gick vi till el giganten skulle fixa mitt internet på mobilen. Så nu kan jag gå in på internet på mobilen ;). Snackade precis med Jennifer på mobilen den tjejen är som en syster :D♥♥. Har ganska många som känns som systrar :). Ska äta kebabtallrik nu hörs senare.

Var ute med Edina och Kristina :D.

Var precis ute med Edina och Kristina vi hade jättekul. Shit det är så kallt. Är inne på facebook chattar med sötisarna Arnela och Jennifer ;).

Kebabtallrik ♥♥

Hejhej ska alldeles strax äta kebabtallrik, det är så gott det skulle jag verkligen aldrig tacka nej till ;). Imorgon äre fredag så direkt på morgonen så har vi profil. Gör en one piece har skrivit det en gång men säger det igen. För er som inte har läst det på inlägget där jag skrev att jag gjorde en one piece. Nästa fredag  fyller jag 13 år. Det känns konstig men det är ju också jättekul och fylla år ;). Hörs senare.

Skolan osv..

Tjabatjena åt precis pyttipanna. Idag i skolan så var vi i reningsverket. Det stinker så jävla mycket där haha. Alla ba åh det stinker medans jag ba kan vi dra här ifrån nu?? haha :D. Vi fick gå runt och kolla och så. Hade min mobil med mig idag till skolan. Brukar inte ta med mig den till skolan annars. Igår orkade jag ju inte blogga.. jag va även inte på dansen. Men iallafall.. igår så gick jag ner till kiosken jag köpte comviq. Sen såg jag Edina, Shelly, Pamela och Sofia och några till i centrum. Var med de. Jag vet inte riktigt om jag ska till dansen idag för har jätteont i huvudet men hoppas det går över. Men får se om jag ska dit eller inte. Fyller snart år det är inte så jättelångt kvar faktiskt. Fyller år den andra mars ;). Så det är bara nio dagar kvar.

Bloggpaus.

Tar en bloggpaus för orkar inte blogga hela tiden.. men jag kanske bloggar imorgon istället. Vi hörs iallafall.

Jennifer ♥♥

Heej har vart på dansen kom hem för någon timme sen. Har snackat med Jennifer och Julia och Petra och några till. Vi snackade skit länge. De tjejerna är fett sköna. De gjorde verkligen min dag ;). Lyssnar på musik.. har inte så mycket och skriva om. Jag kanske inte gör ett till inlägg. Aja.. om jag inte gör ett inlägg så hörs vi iallafall imorgon.

Så söt röst har ..

Pratade med Jennifer på mobilen.. så jävla söt röst har hon ♥♥ !!. Hörs imorgon alla söta läsare ♥♥.

Skolan imorgon!!

Hejhej var hos Edina innan. Har precis käkat ris och kyckling ;). Är inne på facebook, spelar petville hehe :). Imorgon äre skola har faktiskt saknat skolan. Det har ni säkert också gjort, eller jag tror det iallafall. Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag det kanske blir bara att tare lugnt. Det snöar jättemycket.. gillar inte snö, där fick ni veta en ny grej om mig.. att jag hatar snön. Aja.. orka snacka om snö nu haha vi hörs sen.
Fotky na nástenkeheart, love, pink, snow - inspiring picture on Favim.com

Smoke weed everyday - Rasmus Hedegaard.

Har precis dansat på mitt rum blev trött. Och fick lite ont i benen haha. Dansade till smoke weed everyday - Rasmus Hedegaard. Kom på egna steg till låten och sånt. Låten är faktiskt jättebra, ändå om den är gammal. Nu äre dags för läsa lite bloggar, jag kanske inte gör ett inlägg till sen vi får se iallafall.

Har köpt detta.

Kom precis hem köpte inte så mycket idag. Utan köpte bara detta.
. Guldigt nagellack från kicks.
. Tugummi två stycken från pressbyrån.
. Ett medlemskort på ett spel från gamestop.

A6.

Tjabatjena ska till A6 med My (mammas kompis). Hoppas man hittar något fint. Har precis ätit risifrutti det är så gott. Men hörs senare!!

We ♥ it

WE ♥ It

Live. Laugh. Love.I Heart Cookies
Photographies: It's fashion.Photos of you

Beroende av..

Heej igår så var vi hos min morbror vi kom hem sent. Är inne på facebook. Chattar med Arnela den tjejen är fett söt och snygg lovar :D♥♥. Arnela är supersnäll.. om ni skulle ha sätt den vackra tjejen ni skulle verkligen vilja bli hennes kompis ;). Lyssnar på Lil Wayne ft Bruno Mars - Mirror. Alltså börjar bli beroende av den låten, och när jag blir beroende av en låt kan jag verkligen inte sluta lyssna på den. Jag vet att jag inte är ensam det finns fler som är sånna.
Detta är Arnela ♥♥.

Kebabtallrik!!

Tjena var ute med Edina vi gick till biblioteket. Så såg vi Kristina, Ilina, Julia och Arnela sitta där inne och pratade och så. Så vi va med de egentligen skulle inte forum öppna idag men de öppnade ändå :D. Ilina och Kristina är syskon. På väg hem gick jag och Edina till pizzerian skulle köpa kebabsås. Har precis käkat min favoritmat kebabtallrik muuuums ♥♥.

Edina..

Hejsan jag och Edina har vart på A6 efter det så gick vi till ikea och åt. Det var så gott. Och nu har hon och hennes mamma kommit till oss. Eftersom hennes syster som är 19 år ska ha fest hos de. Vi kanske hörs senare.

Sista inlägget för idag.

Alltså shit.. ska snart sova jag döööör är så trött!!. Haha detta har ni säkert fått läsa flera gånger (på sista inlägget bara). Inte alla då men några att jag ska klä på mig mina pyjamas alldeles strax. Sen borsta tänderna sen kolla på tv sen gå och lägga mig. Haha jag är väldigt bra på upprepa saker ne jag skoja. Aja.. ska stänga av datorn innan jag kommer sova vid datorn istället. Så jag säger godnatt nu istället eftersom det är sista inlägget för idag. Vi hörs imorgon igen ♥♥.

Inspiration ♥♥.

Closet Goddess Blue Dress, Flatterbuy Earrings, Michael Antonio Wedges, Prada Bag
See More On Blogspot
H&M Fake Fur Scarf, Zara Bag, Ugg Australia Ugg Boots
Zara Mint Blouse, Zara Faux Fur Coat, Miu Miu Bag, Aldo Heels, Chanel "June" Nailpolish
Diy Pearl Fringe Necklace
Chanel

Alla hjärtans dag ♥♥

Hejhej jag och Edina ska snart dra till centrum för vi tänkte först dra till a6 men pallade inte. Så vi ska bara chilla lite idag istället och köpa lite godis i kiosken. Vi ska till forum sen klockan två (om det är öppet ens eftersom det är ju sportlov). Det är ju alla hjärtans dag idag hoppas ni får en underbar dag!!.


Dags att stänga av datorn.

Dags att stänga av datorn ska klä på mig mina pyjamas :). Ska inte skriva mycket just nu för ville bara säga att jag ska snart sova. För börjar bli trött. Men vi hörs ju såklart imorgon igen kram.


Kort inlägg!!

Ska inte till dansen idag det är inte öppet i forum idag där vi dansar, eftersom det är ju sportlov. Vi har gäster, käkade precis pyttipanna det var så länge sedan jag åt det.

Alfred Dalinskolan!!

Hejhej jag och mamma ska till Alfred Dalinskolan, jag vet nu kanske ni säger men skolan är ju inte öppet men vi ska dit och prata med en och så. Åt precis frukost, Edina vill att jag ska gå till henne så ska dit nu hörs senare.

Mohombi - in your head.

Läste precis lite bloggar lyssnar på Mohombi - in your head. Den är gammal men den är fortfarande bra. Ska till Edina får se om det blir ett inlägg senare. För tror inte att jag orkar blogga sen men aa.. vi får se.


Ska käka!!

Tjena var hos Edina nyss Sheena var där med. Är så hungrig ska käka. Sen efter det så ska jag göra en soppa som jag verkligen älskar. Har inte så mycket och skriva om så det får bli så, så länge.

Datorn!!

Var hos Sheena och Shelly innan vi kollade på melodifestivalen. Sen var jag med Edina en stund. Sitter inte vid min storasysters skoldata nu som jag har gjort rätt så länge nu för tiden. Utan min underbara bror och hans kompis som han har varit kompis med sen han var liten har fixat datorn den laggade jättemycket innan. Men den är mycket bättre nu :D. Sån tur är. Den datorn jag satt vid hela tiden förut :D. Tusen tack!!.

Äta äta äta :).

Åt godis innan fett gott.. ska äta något annat nu. Åt lite chips innan också. Är inne på facebook och chattar, och kollar lite :). Aja ska se om jag hittar något gott. Är inte fet haha sån tur är. Hörs sen.

Är med Cindy och Edina.

Är med Cindy och Edina. Vi är hos mig. Gör kanske ett inlägg senare. Kolla gärna på Cindys blogg (hon har bilder på sig själv) www.cindyss.blogg.se.
Här har ni bilder på Cindy ;).




Mange bjuder :)

Är så trött ska stänga av datorn. Ska kolla på tv en stund sen gå och sova. Fast är hundra på att jag kommer sova på soffan haha ;). Men hoppas inte det för måste ju borsta tänderna också hehe. Aja.. hörs imorgon kram ♥♥.
Bjuder på Mange bjuder haha :D. Den är bra det finns nog fler än jag som tycker om den.
 

Åt ingenting i skolan.

Hej alla fina läsare åt precis mat. Var fett hungrig ska ni bara veta. Åt ingenting idag i skolan. Cindy och Josefine kom idag till skolan. De har vart i thailand i två veckor om jag minns rätt. Då vare dags för sportlov, skönt :). Egentligen skulle jag till bassängen men åkte inte dit idag.

Var i skolan idag, var inte i skolan igår skrev varför igår.

Hejhej kom nyss hem idag var jag iallafall i skolan. Men mamma kom och hämtade mig för vi skulle åka iväg. Hade glosförhör idag fick alla rätt som jag alltid brukar få :). Är lite trött men ska vila en stund. Sitter vid min storasysters skoldata haha börjar använda den lite mer nu för tiden. Den är bäst!!.

Feeeett trött!!

Var hos Sheena innan sen gick jag hem och övade engelska glosor. Är fortfarande fett trött!! detta är sista inlägget för idag. Ska stänga av datorn, ska även gå och lägga mig alldeles strax. Hörs imorgon igen.


Kom nyss hem.

Tjena kom precis hem var med mamma typ nära sjukhuset. Sen efter gick vi in till a6 och kollade lite i affärerna. Vi såg min morbrors fru där och hans barn vi pratade med de. Är trött var nära på att sova i bussen haha. Har inte så jättemycket och skriva om.

Ska inte till skolan imorgon för..

Hej alla fina läsare åt precis tacos. Imorgon ska jag inte gå till skolan. För jag och mamma ska till sjukhuset eller aa.. inte direkt sjukhuset då. Men det ligger rätt så nära sjukhuset iallafall. Ska lyssna på musik och logga in på facebook. Vill ba gå och lägga mig nu, är så trött men tror inte att jag kommer kunna sova sen när det är dags. Bloggar senare igen.

Dans ♥♥

Var precis på dansen äntligen så kom dansläraren hon är så fett snäll. Hon har typ brytit hennes rygg eller vare nu va. Så hon har inte jag sätt förr på dansen. Hon har vart där några gånger när jag inte gick på dansen. Hon har vart danslärare i 10 år det var iallafall det jag har hört hehe. Vi dansar till en låt som heter Chris brown - Look at me now ft Lil Wayne, Busta Ryhmes och några till om jag minns rätt.

Har precis käkat!!

Hejhej har precis käkat, sista skoldagen så kom alfred dalinskolan till vår matsal. De som går på musikklass tror jag det heter. de sjunga och spelade piano och sånt. Det var kul och kolla :). Har inte så mycket och skriva om. Sheena kommer till mig sen sa hon efter hon har ätit. Hörs senare.

Inspiration idag med!! ♥♥

1922857_snowlook
Mimi Boutique Bag, Jc Penney Jeans, Furor Sunglasses, Forever 21 Hat, Anne Cole Vintageblouse, Ebay Ring, Dr Martens Booties
Jacket, Dress, Necklace
Blouse
Salvatore Ferragamo Vara Bow Bag, Fur Lined Cardigan, Aldo Lace Wedges

Kort inlägg.

Kollar på tv åt kakor innan de var fett goda ska ni bara veta :). Just nu så gör jag inte så jättemycket, så har ingen aning om vad jag ska skriva om.

Svar på frågestunden..

Hejsan svejsan har precis ätit frukost. Och nu så sitter jag vid min storasysters skoldata. Jag håller på och skriver låter som jag vill ha på mobilen. Jag behöver lite tips så undrade om ni kunde kommentera och skriva några bra låtar. Det vore jättesnällt. Har haft frågestund länge och det är fortfarande bara två som har ställt frågor tusen tack till er som har ställt frågor. Ska svara på de nu.

ebba om Frågestund, kom igen ställ frågor!:
sv: tack gullet!

om du fick flytta vart du ville på jorden, vart skulle det vara?
om du skulle åka på semester, var skulle det vara, o med vem?
fyra saker du har fobi för. kram!

Svar: Varsågod!, Om jag fick flytta så skulle jag verkligen ha velat flytta till Amerika min kusin och min moster och hennes man är där nu. Om jag skulle åka på semester så skulle det vara till New york tror jag med familjen eller en kompis. Shoppa och åka på semester och massa annat, kram.


Rebecca om Frågestund, kom igen ställ frågor!:
Sv; Tack för din fråga! Här har du en fråga av mig till din frågestund:

Vad fick dig att börja blogga?
Har du någon bloggare du inspireras av?
Vad gillar du att läsa om i andras bloggar?

Kram!

Svar: Varsågod, tack för dina frågor. Jag älskar att blogga så jag tänkte varför inte skaffa en blogg för. Ingen aning. Jag gillar att läsa om vad de har gjort såklart och läsa om vad de har tipsat, och så vidare.

 

Bloggpaus.

Idag ska jag ha bloggpaus men jag bloggar imorgon istället.


Inspiration ♥♥



Finders Keepers Playsuit, Chanel Bag, Christian Louboutin Vintage Heels

James Jeans Jeans, Joie Fanny Lace Top Blouse, Jeffrey Campbell Dresden Sandals
Wagw Top, Cotton On Shorts, Fayeness Shop Bangle, Butingtings Charm Bracelet/Ring, Soleil Flats
H&M Coat, Vj Style Sweater, Vj Style Bag, H&M Scarf, Czas Na Buty Wedges, Reserved Gloves

Bassängen.

Hej har vart i bassängen, åker ju dit varje fredag. Men har inte vart där sen jag fick jullov. Men nu så börjar jag igen. Idag på profilen så kom Lena men på sylöjden (inte profilen) så kunde hon inte stanna mer. För hennes son har opererats. Nu är jag rätt så trött.. ska ha familjemys sen med ;).

Syslöjdslärare..

Tjena efter skolan åkte jag och mamma iväg hade någon tid någonstans :). Sån otur imorgon har vi inte profil och inte sylöjd heller :( för Lena som är syslöjdslärare är i sjukhuset med sin son. Så vi kommer ha tråkiga lektioner imorgon. Som förra gången tror jag iallafall. Men jag och Johanna (en kompis som är jättesnäll. Hon är som en syster för mig) hoppades på att det ska komma någon vikarie som är syslöjdslärare. Men min lärare sa att det var svårt och hitta en syslöjdslärare. Så vi har missat två gånger i rad nu.

Var i a6,

Var i a6 med Edina vi hade kul men vi fick ont i benen efter haha. Kollar på tv, åt precis toast. Edina tog kort på maten haha :D.

första februari!!

Hejhej idag äre studiedag skönt :). Men imorgon blire prooov. Ska plugga och plugga senare. Ska kanske följa med mamma och min syrra till a6 sen. Har 6 nya låtar på mobilen det är bra det ;). Som sagt idag äre första februari om en månad fyller jag år. Fyller år den andra mars :P. Det är rätt så många som fyller i mars som jag känner. Har inte så mycket och skriva om så det får bli så, så länge tills jag gör något kul. Ni har glömt frågestunden, har haft den jättelänge nu. Men fortfarande inte så många som har ställt frågor så kom igen http://slm.blogg.se/2012/january/fragestund-kom-igen-stall-fragor.html#comment.

RSS 2.0