Min moster ska sova hos oss idag.

Yeeeees min moster ska sova här idag och imorgon ska hennes dotter sova hos oss :D. Lyssnar på musik fortfarande har typ gjort det jättelänge ska spela sims snart :D.

Jag och min kusin äter nektarin i mitt rum :).

Jag och min kusin som är 7 år äter nektarin i mitt rum han ba vi får inte tappa haha :D. Vi kollade lite på tv förut de vill ut men jag vill inte det. Vi åt precis glass med mums.

Det är fint väder fast är bara ute ibland när det är fint väder.

Min moster och hennes dotter och min andra mosters tre barn är hos oss vissa är ute och min kusin är inne och sitter vid den andra datorn och jag vid bärbar datorn och lyssnar på musik. Har precis kollat på jönköping nu tidningen. Tidning läser jag inte varje dag när den kommer bara ibland när jag vill och orkar. Känner mig jättevarm det är varmt ute med det är ju bra fast är ju bara ibland ute när det är fint väder hoppas ni vet detta att jag gillar inte att vara ute så jättemycket är bara ute när jag vill.

Kommentera och skriv någon låt som är jättebra :D.

Frågade min bror om han kunde ladda ner låtar till mig han ba aa fast sen :). Man vill ju ba ha många låtar fast venne vilka låtar har väljt ut fyra låtar vill ha mer men snälla kan ni inte hjälpa mig och kommentera vilken låt som är jättebra ni är så snälla om ni gör det :P.
Musiktips från Yumi!<3^^

Tiden går så fort.

Shit vad tiden går fort känns som jag precis har vaknat haha men jag har precis spelat sims och nu så vill min syrra sitta så ska ge henne datorn.

Känns som jag inte har spelat sims på jätteläng.

Hejsan det är så varmt och soligt ute bra att det är sånt väder och inte regn. Och nu är jag inte trött som jag var på sista inlägget igår haha :D. Jag chattar på msn och lyssnar på musik känns som jag inte har spelat sims på länge. Men gjorde det igår bara några minuter ska kanske spela idag också. Idag vet jag inte vad jag ska göra vad ska ni göra idag??.

Ska borsta tänderna sen gå och sova är jättetrött.

Är så trött orkar inte borsta tänderna fast måste vill fan inte ha äckliga tänder utan jag måste faktiskt gå och borsta efter detta inlägget sen ta på mig egentligen borde jag göra tvärtom att jag byter om först sen går och borstar tänderna men orka bry sig eller som folk säger kåbry brukar säga det med :). Chattade lite med Emma Larsson på msn hon har en så fin blogg och den är bra jag tycker det iallafall hon är så snäll med och fin http://emmalarsons.blogg.se/ heter den läs den om ni vill. Hörs mer imorgon godnatt.

Chris Brown ft Justin Bieber next to you

Har fan fått denna låten i huvudet nu, själv hatar jag Justin Bieber och Chris Brown men tycker att den låten är bra även om jag hatar de.

Min bästa kusin har kommit

yes min bästa kusin har kommit har inte sätt henne på jättelänge :D. Jag har precis gått med mina två små kusiner och mina två mostrar en runda till bil automaten för min moster skulle köpa så hon är lite längre.

Vill ladda ner låtar fast ska göra det en annan gång istället.

Haha mina små kusiner är så söta de hänger typ efter mig hela tiden :). Chattar på msn med Cindy hon har en blogg med www.cindyss.blogg.se. Vill ladda ner låtar kom på två låtar jag vill ha på mobilen men ska ladda ner låtar en annan gång. Nu ska jag lyssna på musik igen.

Vi var precis ute.

Vi har varit ute en stund sen gick vi in. Har typ lyssnat på musik hela tiden, mina andra kusiner och mostrar ska komma sen. Haha det stinker grill blir sugen på det nu men vi hörs mer senare ♥♥.


är så glad :).

Tjena mitt bena, min moster ska komma till oss inte hon som skulle komma igår utan en annan blev så glad :P. Ska ta på mig nu sitter här i pyjamas fortfarande. På msn stog det att det var varmt igår och idag ska det bli varmare.

Har stängt lampan fast har öppnat en annan lampa som lyser rött :).

Min moster kommer inte idag hon kommer imorgon tror jag aja iallafall jag chattar med Saga tills nu :P. Jag har stängt lampan fast har öppnat en annan som lyser rött gillar ha det så det blir mysigare då tycker jag haha. Har gjort 5 inlägg idag med denna blir det ju 6 så nu har jag visst hunnit göra iallafall mer än igår. Detta är sista inlägget för idag är verkligen jättetrött men hörs imorgon♥♥.
LAMPAN Bordslampa, röd 			                         Höjd: 29 cm Fotdiameter: 13 cm Skärmdiameter: 19 cm Sladdlängd: 200 cm

Kollar på albumet när jag var liten.

Chattar med snälla Saga min moster och hennes dotter ska komma till oss de ska sova hos oss med tror jag för ser madresserna mamma sa att de ska sova hos oss det kommer bli superkul :P. Kollar på albumet när jag var liten gullig var jag faktiskt. Jag hade blond hår då nu har jag brunt hår har inte färgat kommer aldrig heller göra det.

Detta är till en person!!

Detta är till en person som är jättesnäll.
Älskar dig kommer inte glömma bort allt vi gjorde skulle önska att du stog framför mig nu har saknat dig.
Du gjorde mig glad du var så rolig och söt och snäll.
Du gjorde mig aldrig arg utan du gjorde mig glad snart hoppas jag att vi får träffas.
jag vill inte förlora dom jag älskar.
Jag älskar dig som vän.


Min syrra köpte glass till mig och henne hade så ont i magen.

Vi kom precis omg det var så sjukt varmt jag ba jag svättas :D. Fan har fått justin bieber ft chris brown next to you i huvudet sjungde den lite när vi var i stranden. I stranden fick jag ont i magen min syrra köpte glass till mig och henne tog piggelin nu har jag inte ont mer. Precis när vi skulle till stan så kollade vi runt i affärerna vi köpte två linnen och en byxa som är lite kort till mig.

Vi ska snart åka till stranden :D.

Vi ska snart åka till stranden mamma håller på att lägga chips och andra saker. Lyssnar på musik så länge lyssnar på jennifer Lopez ft Lil Wayne i'm into you den låten är jättebra tycker jag iallafall ;).

Hoppas det inte blir kallt idag.

Hej har lyssnat på musik jättelänge och nu så gör jag ingenting sen ska vi ju till stranden hoppas att vädret blir som det är nu och inte blir kallt för annars kan vi inte åka till stranden. Idag om jag hinner så gör jag 6 eller 7 inlägg som jag sa igår. Ska spela sims snart men vi hörs sen, kram♥♥.

Ska snart sova!!

Nu så ska jag stänga av bärbar datan ska kolla lite på tv sen sova jag ber om ursäkt att jag bara har gjort lite inlägg idag. Imorgon så lovar jag om jag hinner då gör jag 6 eller 7 inlägg men godnatt mina sötnosar ♥♥.


Vi ska till stranden imorgon om det är fint väder :D.

Ojojoj har spelat sims 3 jättelänge och glömt bort att jag bara har gjort två inlägg idag sorry. Mamma sa om det är fint väder imorgon ska vi till stranden blev så glad för har ju alltid viljat åka dit och sola :D. Så imorgon om det är så fint väder har jag tur.


Har inte köpt så jättemycket idag.

Har precis kommit har inte köpt så jättemycket köpte två tröjor en från Åhlens och en på HM och såklart tuggummi från godishuset det var allt jag köpte. Det är jättefint väder idag varmt och lite sol med exakt så som jag vill att det ska vara ju ;).

Ska till stan!!

Hej ska till stan med en snäll tjej alltså mammas kompis :D. Jag ska ta bussen om en timme, hoppas det finns något fint där. Just nu gör jag typ ingenting jag är bara inne på bloggtrafik.nu och gör poäng vadfan ska man annars göra? :). Men hörs sen när jag kommer hem från stan.

Haha sitter här och garvar.

Hahah sitter här och garvar min syrra är för rolig chattar med henne på msn :D. Förlåt för jag inte har gjort så många inlägg idag hoppas jag gör många inlägg imorgon, idag har jag inte haft tid att skriva många inlägg :(.

We ♥ it

Tumblr_lnew3aor0h1qgdajho1_500_large
8aed1d431d_76515457_u_large Tumblr_lnerecxove1qlcvyoo1_400_large
600934-7-1309119997272_large

weheartit.com

Favoritbloggar!!

Har spelat sims jättelänge nu älskar spela det ska spela varje dag haha.

Favoritbloggar

http://fokis.se/
http://tiepamandahh.blogspot.com/
http://cooolchey.blogg.se/
http://babiigiirl.blogg.se/
http://werun.nyheter24.se/isabelles/
http://thaipinnen.blogg.se/
http://vadfanskajagheta.se/
http://lindbloomen.blogg.se/
http://cassandralilja.blogg.se/
http://daysofjenne.blogg.se/
http://tiepadaam.blogspot.com/
http://maaliins.bloggplatsen.se/
http://johannnakarlsons.blogg.se/

och några andra mer :).

Vi ska göra chokladbollar imorgon.

Vi har precis kommit hem imorgon ska vi baka chokladbollar men såklart så ska jag inte äta det ni vet varför men jag ska bara göra de alltså runda sen lägga strössel på de som man gör :D. Favoritbloggarna skriver jag sen ingen aning vart jag har laggt pappret ska leta efter den och hoppas jag hittar den. Har den säkert i mitt bord har typ jättemycket där måste rensa där med gör det sen eller en annan gång men vi hörs sen ♥♥.

Ska till a6 sen när vi kommer hem skriver jag mina favoritbloggar.

Tjena ska till a6 snart med mamma och syrran vi ska inte vara där länge själv gillar jag inte vara där så länge men en stund räcker. Har precis tagit på mig och nu chattar jag på msn igår skrev jag mina favoritbloggar på ett papper som jag skulle göra skriver de sen på bloggen när jag kommer hem.

Sims 3!!

Har ätit frukt sen blev jag sugen på toast så gjorde det. Innan spelade jag sims 3 länge börjar fatta mer det är jätteroligt ska spela imorgon med. Innan på det andra inlägget skrev jag att jag skulle skriva mina favoritbloggar på ett papper sen skriva det på bloggen. Men har inte skrivit det än på ett papper gör det imorgon eller nu fast skriver alla mina favoritbloggar imorgon på bloggen isåfall. Detta är sista inlägget för idag imorgon hittar jag på något superkul hoppas jag ;).

Ska skriva sen på bloggen ''mina favoritbloggar''



Först tyckte jag att denna låten var jättedålig så började jag lyssna och lyssna mer och mer på den och nu så gillar jag den låten :D. Sen ska jag skriva upp alla bloggar som är mina favoritbloggar på ett papper så kanske jag ska skriva det på bloggen med så mina söta och underbara läsare får se mina favoritbloggar.

Mike Posner - Please Don't Go


Vill baka!! :D

Jag vill bara baka något fast om jag bakar något får jag inte ens äta det då är gluten :(. Min syrra vill baka med hon vill baka chokladbollar fast vi har inte sånna saker som man behöver till det mamma sa att hon skulle handla imorgon. Jag äter mycket haha märker att jag älskar att äta vill fan inte bli tjok. Är lite trött lol klockan är bara 15.28 och jag är redan trött men fick inte sova så mycket jag ville idag brorsan tog ju bärbar datan som låg i mitt rum kunde han inte vänta tills jag vaknade först aja sånt kan hända.

Hoppas någon gång jag fattar mycket på sims 3.

Har kollat när min bror spelar sims 3 igen han fattar mer än mig på det så orkade inte spela kanske blir en annan gång när jag fattar mer på sims 3 :D.

edina ([email protected]) om Tre saker jag väntar på.:
vantar du ej po att jag ska komma fron kosovo
Svar: Jo det gör jag :D. Kan du inte bara komma nu? haha.

Ska spela sims 3 sen.

Hejsan kollade precis på när min bror spelar sims 3 ska kolla mer sen juste ska ju spela idag med det kommer bli så kul. Vaknade av brorsan tog bärbar datan i mitt rum från mitt bord. Jag skriver mer senare ♥♥, har verkligen ingen aning vad vi ska göra idag hoppas vi gör något superkul :D.

Är så trött tänk så sover jag vid datorn haha :D.

Jag spelade inte sims 3 innan så ska det kanske imorgon jag chattar med fina Cassandra Lilja på msn hon har en blogg älskar den läs den http://cassandralilja.blogg.se/. Är så trött kommer alldeles strax sova här istället för sova i sängen haha ne det hoppas jag verkligen inte händer utan mycket bättre och sova i sin underbara säng ;). Har gjort 8 inlägg idag med denna blir det 9 detta är sista inlägget för idag bloggar imorgon hoppas det blir många inlägg då med det tror jag säkert. Ska kolla på tv en stund sen sova eller först borsta tänderna som jag gör varje dag.

Ska inte platta håret imorgon.

Nu har vi precis fikat jag och mamma och syrran brorsan är någonstans vi kollade på en film som är ny på tv det är första gången vi kollar på den det kom två avsnitt idag den var faktiskt bra. Ska inte platta håret imorgon ska testa shockwaves sånt man kan lägga till håret så det blir lite lockigt ska lägga där bak. Sen ska jag platta lite där framme mamma brukar ha så ville testa ha mitt hår så med.




Yes nu har vi sims 3.

Min bror har gjort så vi har sims 3 nu yes :D nu blir det sims 3 man kan spela om man har tråkigt. Jag ska spela vi gjorde precis gubbar. Det funkar bara att spela sims 3 på bärbar datan hos oss iallafall det är ju bra det.


Tre saker jag väntar på.

Det jag väntar just nu på
. Jag väntar på maten mamma håller på att laga mat så väntar tills den är färdig.
. Jag väntar på att klockan ska bli 16.30 för då börjar mitt älskade program på svt så ska kolla det på datorn.
. Att det ska bli varmt ute och sol. Inte lite båsigt och lite kallt som vi har det just nu.
Det är inget mer jag väntar på just nu inte vad jag vet iallafall orkar inte tänka mer på vad jag väntar på orka tänka och tänka bara för att skriva det :).

Kollar på lite filmer på svt.se.

Jag kollar på någon film på svt.se hade inget och göra så blev lite filmsugen ;). Alltså omg jag har så ont i ryggen bara lite grann och lite i armarna hatar ha ont någonstans aja sånt händer hoppas det går bort snart. Men nu så ska jag kolla klart på filmen jag kollar på. Sen kanske det blir några till filmer får se om jag orkar kolla på några filmer till.
Logga SVT Play (Bild: SVT)

We ♥ it

In another life Asswalk
✩BIGHEARTDIARY✩Love burns brighter than sunshine because you're special..♥Photos de fan de Paris Pictures f a s h i o n i s t h afoodoholicbitch Juras e promessasWe can walk together and hold hands ♥ - Polyvore
weheartit.com

Sitter på bärbar datan äntligen.

Nu så sitter jag på bärbar datan fan har längtat och längtat tills jag skulle göra det igår så fick göra det nu istället. Jahapp vad kan man göra idag?. Ska lyssna på musik det är det bästa man kan göra när man har tråkigt tycker jag iallafall det finns ju massa saker man kan göra med men jag lyssnar på musik om jag har tråkigt ibland :). Har läst bloggarna jag brukar läsa på den andra datorn så tycker inte att jag behöver läsa några bloggar mer på denna datorn.

Glad midsommar :P.



Hoppas ni får en härlig midsommar, själv vet jag inte vad jag ska göra men hoppas jag får en härlig midsommar iallafall man vill ju inte ha tråkigt.

Ska göra 400 poäng.

Hej nu så ska jag göra 400 poäng på bloggtrafik.nu sen ska jag sitta vid bärbar datan sen ska jag göra 400 poäng igen på den jag ska göra på nu :D. Jag chattar med brorsan på msn idag med. Har ingenting och skriva nu hoppas jag har något roligt och skriva om sen har precis vaknat typ och ätit frukost och nu så sitter jag vid datorn.

Frågor och svar :).

neli om Frågestund !!:
åh tack hihi =) va gullig du är!
då kan jag fråga, varför skaffade du blogg? och vilka bloggar följer du dagligen? =)

Svar: Jag gillar och skriva då tänkte jag varför inte börja blogga så gjorde jag det. Jag följer många bloggar som tiepamandahh, fokis, Isabelle strömberg och många mer.

aagnes om Frågestund !!:
vart vill du komma med din blogg? :)
favorit bloggar ?
kraam :)

Svar:  Jag vet faktiskt inte. Jag har många favoritbloggar.

neli om Frågestund !!:
varför började du blogga? =)

Svar: Jag gillar och skriva då tänkte jag varför inte börja blogga så skaffade jag en blogg :D.

Ali  ([email protected]) om Frågestund !!:
va e din favorit glass ^^ ?

Svar: Daimglass och sandwich och några till.

Ali  ([email protected]) om Frågestund !!:
vad ska du göra på sommaren, bada ?

Svar: Ingen aning.

Michaela om Frågestund !!:
vilka bloggar läser du? :)
kram!

Svar: Tiepamandahh, fokis, Isabelle strömberg och massa andra bloggar.
Saga om Frågestund !!:
Vad heter dina syskon?
vad gillar du att göra?

Svar: Min bror heter Antonio och min storasyster heter Sandra. Jag gillar att göra mycket till exempel blogga och massa annat :P.

Sofia - Foto, mode & personligt ([email protected]) om Frågestund !!:
när började du blogga? :)

Svar: På 8/3-10.







Chattar med brorsan på msn :D.

Yes nu så funkar bärbar datan Edinas bror hjälpte oss. Så snällt av han, han brukar hjälpa oss med saker på datan ibland när vi behöver hjälp :D. Chattar med brorsan på msn haha han sitter i mitt rum med datorn. Fan vad gott mat jag åt idag i ikea jag ba mamma alltid när vi äter här ska jag äta den maten. Snart avslutas frågestunden hann inte avsluta den innan precis när vi kom.

Hatar ljudet på dammsugare.

Min syrra dammsugar och hatar ljudet ni vet hur dammsugare låter tror att ni hatar ljudet med. Snart ska jag dammsuga med då kommer jag få damp för ljudet haha men jag lever :P. Snart kommer mamma hem tror jag jävlar vad länge sedan jag inte åt i ikea men vi ska äta där idag så nu får jag äta maten där istället för mc donalds har ätit där många gånger nu vill äta i ikea med eftersom det var jättelänge sedan.

Frågestunden är avslutad sen när jag kommer hem ;).

Hej på er klockan 13.00 ska vi åka och köpa en bärbar data och något annat men när vi kommer tillbaka är frågestunden avslutad så passa på och fråga mer så får ni svaret tryck här  http://slm.blogg.se/2011/june/fragestund.html#comment fråga vad ni vill och hur mycket ni vill :D. sitter här och äter en macka haha brukar inte äta macka när jag sitter vid datorn men nu gör jag det.

Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn men vi hörs imorgon ska snart sova först kolla film eller något på tv sen gå och borsta sen sova godnatt sötisar ♥♥
Aw så söta kolla på bilden :D.

Jag och Edina bärde madrasser förut.

Satt upp mitt hår till en boll haha aa ni fattar vad jag menar hoppas jag. Har inte haft det på jättelänge känns det som typ 100 år haha ne skoja men det var jättelänge sedan :D. Haha jag och Edina skulle gå och hämta två madrasser i källaren förut vi skulle bära de det var jobbigt jag och hon skrattade skit mycket vi kunde knappast bära de för de var tunga. Vi hämtade de två madrasserna för mina två mostrar och deras barn ska komma kanske på fredag det har jag iallafall hört hoppas de kommer och inte säger att de inte kan eller något annat. Edina har åkt för några timmar sedan :(.


Mamma ska köpa bärbar data imorgon.

Yes min mamma är för snäll och bäst :D, imorgon ska hela familjen till a6 vi ska leta efter bärbar men såklart vi ska ju ha den vi har nu med så vi har två har alltid viljat ha det så alltså med två datorer nu kommer vi ha en bärbar och en stor data eller hur man ska säga haha. Men nu ska jag kolla på en film det var nyss reklam ville bara skriva ett inlägg kram ♥♥.

Ska till Edina kommer sakna henne.

Var med Edina innan hos mig ska till henne nu kommer sakna henne mycket. Jag har precis ätit ris och kött mums :D. Har ingenting och skriva om så därför fick det bli så kort inlägg. Men hörs sen sötnosar ♥♥.

Tycker ni jag ska byta bloggnamn kommentera och säg ja eller nej. Sen skriv ett bloggnamn som är bra så ska jag kanske byta till det som är bra :D.

Vem tycker att jag ska byta namn på bloggen? www.slm.blogg.se snälla vad är det för namn det är förkortning till silvia like miley gillade henne innan kan inte fatta att jag har gillat miley cyrus. Har tänkt att byta namn på bloggen men vet inte om jag ska eller inte så ville skriva detta om ni tycker det eller inte. Annars tänkte jag byta till www.silvias.blogg.se eller www.silvia.blogg.se eller något annat. Kom på något bloggnamn som är superbra så ska jag kanske byta :D.

Vi väntar på en mamma känner hon kommer snart.

Hejhej vi ska få en gäst någon mamma känner. Vi väntar på henne hon kommer snart jag lyssnar på musik så länge. Igår innan vi skulle gå och lägga oss så kollade vi på karate kid den var superbra har sätt den två gånger igår och en gång förut :D. Imorgon är frågestunden avslutad så kom igen nu fråga på ♥♥. Lycka till Edina du som var så nervös för flyget haha hoppas du har det bra där i kosovo tills ni åker hem igen den första augusti.

http://3.bp.blogspot.com/_9R82Z9c_POE/S9zsLfqb72I/AAAAAAAAAEc/PNXhgQ7_wXo/s1600/Karate+Kid.jpg

Inspiration

Jessica Simpson Dany Heels, Ginatricot Baby Blue Dress From Http://Emmasays.Se/, Oversize Clutch From Http://Www.Melba.Se/Index.Php?Page=Shop.Product Details&Flypage=Flypage Flash.Tpl&Product Id=3924&Category Id=38&Option=Com Virtuemart&Itemid=68&Vmcchk=1
Jeffrey Campbell Foxy Heels, H&M Braided Belt, Leaf Ring From Www.Nelly.Com, Jeane Blush Lace Dress

Fan vad det stank i bussen.

Det var visst Amandahh jag såg fan att jag inte sa hej eller något något fel på mig när jag såg henne haha :D. Fan när jag skulle fixa blogresponse saken så fattade jag inget skit vill inte ha den där jag har den nu. Omg när vi gick in i bussen stank det kobajs jag ba omg är vi framme någon gång eller det stinker här haha :D. De har ändrat på bussarna det är därför så har jag hört iallafall. Aja skit i kobajs nu haha hörs sen.

Det finns att köpa Justin Bieber tröja i HM

Juste glömde säga detta när jag var inne i HM så såg jag en Justin Bieber tröja själv köpte jag verkligen inte den jag gillar inte ens han. Ville bara säga det om mina läsare gillar honom så kan ni köpa Justin Bieber tröja från HM om det nu finns kvar. Nu så ska jag lyssna på musik och göra något annat om man inte sitter vid datorn och tråkar.

Tror att jag såg tiepamandahh fast vågade inte gå fram och fråga haha :D.

Vi kom för en stund sen, jag tror jag såg amandahh där med sin lillebror och hennes pappa såg bara hennes hår och kläderna hon liknade amandahh iallafall. Och så såg jag en tjej jag ba du brukar väll sjunga på youtube hon ba aa jag ba du sjunger jättebra hon ba tack :D. Hon har en blogg med läs den om ni vill http://angelijnas.blogg.se/.

Vi åker till a6 sen när brorsan kommer hem.

Shululu vi ska åka till a6 sen när brorsan kommer hem istället det blev bättre för mig annars skulle jag inte ens hinna skriva detta inlägget. Kom igen nu fråga vad ni vill och så många saker ni vill på frågestunden ni har väll inte glömt bort den. Har inte så mycket och skriva om men bloggar kanske mer senare eller sen när jag kommer hem från a6.

Kommer inte öppna datan på morgonen imorgon jag och syrran ska med mamma någon stans sen gå till a6.

Min moster och hennes barn och hennes man var här för en stund sen. Men nu ska jag gå och kolla på en film med familjen sen gå och borsta tänderna sen gå och lägga mig så hörs vi imorgon ♥♥. Kommer inte öppna datan imorgon på morgonen ska med mamma jag och syrran någon stans sen ska vi till a6 och kolla lite där vad det finns och så men skriver ett inlägg om det imorgon när jag kommer hem från a6.

Vem passar den svarta klänningen bäst på??

Har inte åkt än och handlat med mamma och syrran ska det snart antar jag. Ville se vilken kläninng ni tycker satt bäst på.



Christina Aguilera och Kristen Stewart?
själv tycker jag att den svarta klänningen passar Christina Aguilera.

Ska följa med mamma och syrran och hanlda mat.

Fick ett sms innan av min kusin som går i 4:an, hon skrev att min moster och hennes dotter är hos henne och att de ska vara där i 5 dagar sen planerar de att åka till oss och min moster och min morbror, blev faktiskt jättglad älskar när de kommer men nu får vi bara hoppas att de kommer och inte säger att de inte kan eller så för det brukar vara så. Egentligen skulle vi till min moster snart fast mamma orkar inte och jag som vill dit aja. Mamma ska hanlda mat snart istället så ska följa med. Kollade vad mamma köpte det var tre olika parfymer och något mer. Diesel parfym till brorsan köpte hon, och Britney spears parfym den blåa till mig och min syrra och en grön parfym den heter typ delicious den är min och min syrras med och så fick min syrra en till sak.








Mamma har köpt saker till mig och mina syskon :D. Hoppas det är något fint.

Haha jag som sitter vid datorn och inte ens hör att jag får 8 sms av mamma och en av min kusin :D. Mamma sa att hon har köpt saker till oss hoppas det är något jag tycker är superfint, det kommer jag säkert tycka min underbara mamma köper saker som jag tycker är jättefint ♥♥. Min storasyster ska sitta nu vi hörs mer sen sötnosar.

Danza kuduro - Don Omar ft Lucenzo



Denna låten kan jag aldrig sluta lyssna på, den är bra och har redan blivit en av mina favoritlåtar. Det är många låtar jag har som favoritlåtar med ♥♥.

Läste precis alla inlägg jag har skrivit från när jag började blogga.

Läste precis alla inlägg jag har gjort från när jag började blogga, det var faktiskt kul att läsa det och se hur man bloggade för länge sedan. Har precis tänkt om jag ska lägga musik på bloggen idag med och det blev visst ett ja. Ska göra det snart.

Youtube funkar nu :D.

Yes youtube funkar nu loggade in på youtube och skrev en låt sen jag ba yes det funkar nu kan jag lägga musik på bloggen när jag vill ;). Ska göra det får se när det blir jag la ju en låt igår när jag var med Edina hos henne. Aja.. nu ska jag fortsätta att läsa bloggar :D.

Kollade om man kunde se min header på firefox :P.

Tjena fan Edina åker på onsdag till kosovo hon kommer där ifrån. Hon ska vara där tills första augusti :(. Yes kollade om man kunde se min header på firefox för det är det vi har och man kunde det igår kunde man inte det. Har ingenting och skriva mer om, lyssnar på musik med ;).

Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne



Är hos Edina nu frågade om jag fick lägga musik på bloggen och hon var så snäll och sa okej :P. För vår youtube hemma hos mig funkar inte hoppas det funkar snart, detta är sista inlägget för idag bloggar mer imorgon puss ♥♥.

En tjej sov i kyrkan haha :D.

När vi var i kyrkan var det en präst som sa något sen en tjej sov sen efter några minuter vaknade hon sen hon ba oj jag skrattade haha :D. Jahapp nu blir det musik igen är inne på msn med och chattar med Saga. Är inne på bloggtrafik.nu. När vi skulle till kyrkan regnade det men sen när vi skulle hem så regnade det inte.

Frågestund !!

Nu så tänkte jag att det är väll roligt med frågestund har aldrig haft det förut men det ska jag ha nu ;). Jag svarar på de på ett inlägg där jag svarar på alla frågor som ni har frågat mig. Frågestunden avslutas på torsdag så passa på nu, kom igen nu jag vet att ni vill fråga något :P.

Tack Zandra ♥♥

Tack så mycket Zandra jag älskar min header du gjorde till mig igår ;). Tusen tack söta Zandra♥♥. Jag är så glad att jag äntligen har en fin header :D. Läs Zandras fina blogg tryck här ---> www.lindbloomen.blogg.se.


Zandra Lindbloomen



Kollade på the last song med Sheena och Shelly.

Hejhej har precis varit hos Sheena och Shelly vi kollade på the last song. Idag är det regn, klockan 18.00 ska vi till kyrkan hoppas det inte regnar då. Älskar att vara i kyrkan ♥♥. Vi ska fika där med hoppas det finns något gluten firtt man kan äta ;).

http://2.bp.blogspot.com/_eek864gik_M/TDt9ndoXDhI/AAAAAAAAAAU/RF9bOsrUP1Q/s1600/the-last-song-poster.jpg

KLART

så tjejen!
nu är headern & disagnen klar!
den vart gjort snabbt, men det får duga en stund?
hoppas du blir nöjd för en stund iaf!
besök gärna min blogg! gör även gratis disagner..

                                                             www.lindbloomen.blogg.se
                                                             Besök gärna sötnosar!♥

10 saker ni inte visste om mig :P

1. När jag gick typ i 3:an tror jag det var så började jag fotboll sen slutade jag direkt tyckte det var så tråkigt, men nu så tycker jag att det är roligt fast orkar inte spela fotboll ibland.

2. Jag är syrian kan bara ett ord på syrianska har inte lärt mig syrianska än bara det där ordet jag kan, mamma kan prata syrianska. Hemma pratar vi bara svenska eller arabiska fast som sakt är inte arab :D.

3. Jag hatar verkligen oliver, har alltid gjort det.

4. Har egentligen lockigt hår fast plattar det varje lördag eller söndag hatar ha det lockigt.

5. Jag är alltid inne på msn.

6. Jag hatar folk som inte ens vet vad de säger.

7. Hatar vänner som bråkar och är jätte dumma.

8. Är alltid inne på min blogg såklart i love my blog ♥♥. Om jag inte ens gör inlägg på bloggen så är jag fortfarande inne på bloggen och kollar statistiken eller om några har kommenterat och lite så.

9. Ibland när jag skriver för hand så brukar jag få så ont i handen men ibland så gör det inte alls ont.

10. När jag var liten var jag inte gluten men sen när jag blev 8 år märkte doktorn att jag måste ha det. Egentligen skulle jag få det för länge sedan inte när jag var 8 år mindre skulle jag varit.


Målat naglarna :).

Innan när jag hade så himla tråkigt så målade jag mina naglar fint blev det fast målade bara lite la genomskinligt nagellack först sen den som var lite rosa och lite vit. Är inne på bloggtrafik.nu ska göra 800 poäng fast det kommer ta evigheter. Här får ni se tre bilder på jättefina nagellack.



956381-10-1300986275633_large


Har inte läst bloggarna jag brukar läsa ska göra det nu :D.

Nu så lyssnar jag på musik haha älskar lyssna på musik från grooveshark. Och så chattar jag med Saga en jag inte ens har träffat men vi brukar chatta på msn ibland :D. Nu så ska jag läsa bloggar som jag är beroende av har typ inte läst bloggarna jag brukar kolla på idag så det ska jag göra nu och se vad de har gjort för skoj, så hörs vi senare♥♥.

Varit hos edina

Har precis varit hos Edina hon gjorde popcorn och de blev bränt bara lite då hon tog bort det. Nu så lyssnar jag på musik. Har inte gjort så mycket jag skriver mer sen om jag har något och skriva om som är roligt ;).

Lyssnar på musik från grooveshark ..

Något som har hänt med youtube det har det iallafall på vår dator. Fast min underbara brorsa har skaffat något som heter grooveshark man kan lyssna på musik där ;). Först laddade han ner spotify fast bara man lyssnade på låten 5 gånger om och om igen så togs den bort. Just nu lyssnar jag på musik från grooveshark :D. Nu ska jag läsa bloggarna jag alltid läser. Hörs imorgon.

Reklam är det jag hatar .

Det är reklam, alltså hatar det vem gör inte det?, har inte kollat på ana gina show får göra det senare eller imorgon nu för tiden är den inte lika bra som förut tycker ganska många själv tycker jag inte det heller. Den börjar nu ses sen♥

We♥it


Har precis duschat !!

Har precis duschat och sitter nu vid datorn och har lockigt hår har det utsläppt ska alldeles strax göra en fläta ;). Men nu ska jag kolla på en film och sen efter några minuter ska vi fika. Filmen jag ska kolla på kommer två stycken av de det gör den alltid på fredagar. Och så har jag skickat sms till Emilia innan så vi började smsa varandra men inte nu.

Mamma köpte pyjamas till mig i a6 igår :D.

Hej på er igår kollade jag färdigt alla delar av älska mig började gråta. Och så var vi ju i a6 mamma köpte pyjamas till mig de var fina :D och så såg jag Edina där med. Förlåt för jag skrev så lite inlägg igår hann inte med några till. Kunde inte sova igår fast sen till slut kunde jag det, och igår när jag skulle försöka sova så skickade söta Shelly sms det stog hej silvia jag skickade tillbaka hej. Och så skickade vi ett till sms sen kunde jag fortfarande inte sova sen efter några minuter eller så kunde jag sova. igår kollade jag på den där filmen jag alltid kollar på söndagar den slutade så bra sen när den filmen var slut sa jag vadfan jag vill se mer haha :P.

Kollade på ''älska mig'' på youtube innan det är en film.

Vi ska till a6 istället för stranden själv orkar jag inte alls åka till stranden just nu. Nu blir det shopping mamma sa att hon ska köpa saker från coop forum. Kollade på älska mig alltså en film. Ni kan kolla på den med http://www.youtube.com/user/iFocusFilmMultimedia#p/c/B01DDB765AC16066/0/3PLj3tXXMMc. Har inte kolla på hela är på del 4 nu ska kolla nu på den och några till ;).



Kanske blir stranden idag ;).

Hejsan, det är fint väder så idag tror jag det blir att åka till stranden och sola fast det är lite kallt så venne om vi ska dit hoppas det blir varmare sen. Kollade på vädret hur det skulle bli idag alltså kollade på internet och det stog klockan 14.00 ska det bli 19 grader. Och klockan 18.00 ska det bli 18 grader så det kommer ju bli rätt så gött väder idag ;). Nu får vi bara hoppas att det jag kollade på inte ljuger och att det blir varmt idag.

crazy girlscrazy girlscrazy girls
Vad ska ni göra idag sötisar?, ni kanske ska också åka till stranden eller?. Har inte ens tagit på mina kläder har fortfarande mina pyjamas på mig haha ska alldeles strax byta om. Juste idag är det ju torsdag yes min älskade film börjar idag ni vet den filmen jag alltid kollar på torsdagar. Det har gått så jävla snabbt denna veckan tycker jag iallafall.

Var med sheena vi åt chips och drack hon hade med sig cola och jag vatten.

Jag och Sheena tog med chips och dricka och jag hade med mig min sparkcykel och Sheena hade med sig sin cykel vi gick någon stans man kunde sitta och vi åt chips och drack. Jag hade med mig vatten och Sheena hade med sig cola. Sen var det en kråka eller vad den fågeln heter där vi satt den var uppe på ett träd den hållde aldrig käften Sheena sa tyst jag lovar du kommer få se på en fin sak jag började garva. Sheena är för rolig haha <3.

Hatar vädret som var idag ..

Blev visst inte så fint väder som jag trodde det skulle bli just nu är det jävligt fult väder, det blåser.

Tumblr_lmht7s3qsi1qgd3o2o1_500_largeTumblr_lmhlb54s0p1qd6gpmo1_500_large53cf0733000b6cd54dd18173_large
Det blev visst inte att åka till stranden idag det är inte så jättebra väder då kan man ju inte åka dit. Men hoppas att det blir sol och varmt imorgon. Då kan man ju åka dit har kollat på vädret hur det skulle bli imorgon det skulle bli 20 grader om de inte ljuger. Nu har jag suttit vid datorn för mycket ska till Edina vet är alltid där men vill vara med henne :).

Man tackar aldrig nej till kebabtallrik ♥♥.

Nu har syrran kommit hem hon hade tandläkare nu är det bara att vänta på morsan för hon väntar på bussen hon ska göra den maten jag älskar. Det är kebabtallrik vem älskar inte det?, jag måste bara säga att jag är kär i det haha man tackar aldrig nej till kebabtallrik ;).

Läste precis kevins blogg han är bara 5 år.

Kollade precis på Kevins blogg han är bara 5 år :D, men såklart så skriver hans mamma det stog så iallafall. Har aldrig läst den förut såg att det stog Kevin 5 år på blogg.se så tryckte där och började läsa. Om ni vill så kan ni läsa den med http://tusenniohundraelvadagar.blogg.se/. Just nu lyssnar jag på musik för har så jätte tråkigt som vanligt. Nu blir det att fortsätta läsa bloggar, älskar att göra det ;).

Hoppas det blir fint väder idag!!

Idag ska jag och hela familjen till stranden om det blir fint väder. Så jag hoppas verkligen att det blir fint väder för har alltid viljat åka till stranden har viljat det från när vi slutade skolan. Ni vet säkert varför jag vill åka dit det är för att jag vill sola ;). Just nu gör jag ingenting, vi hörs sen ♥♥.

Var i stan vi hade roligt där :D.

Åt i mc donalds och sen gick vi någon stans där det finns båtar och två ställen man kan sitta på bänkar och kolla lite och så kan man köpa glass jag köpte det eller aa... mamma köpte det till mig för ville ha det köpte en piggelin glass. Sen gick vi en jätte lång promenad. Sen gick vi till busshållplatsen för vi skulle åka hem. Sen när vi var hemma tog vi det lite lugnt. När klockan var 21.00 åt jag och hela familjen chips och popcorn och så kollade vi på tv.

Dagens vill ha ♥♥


http://2.bp.blogspot.com/-FNkKrhBO48o/TfY27QU8TeI/AAAAAAAAA9o/rmwh_9AOiQc/s1600/Double+Leo+%25286%2529.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-laDevByL0g0/TfDf_sdnQeI/AAAAAAAAA8M/lMMcze1WUco/s1600/Loopsided2.jpg

fokis blogg är för bra ♥♥

Har läst fokis blogg nu den bloggen är jätte bra älskar hennes header. Hon är så söt och fin♥♥, hon skrev på ett inlägg om sig själv och något mer. Läs den ni kommer älska den tror jag iallafall http://fokis.se/. Jag har också varit inne på bloggtrafik.nu tills nu haha skulle göra 300 fast glömde bort det gjorde 306 istället haha aja får bli det nu det kanske blir extra besökare har jättemånga nu iallafall tack så mycket till er som läser min blogg.








Fråga något på min blogresponse.

Är inne på msn och chattar med sötisen Shelly, hennes kinder omg älskar de haha :D. Kom igen nu fråga något på min blogresponse om ni gör det så får ni en länk ;).


För att fråga tryck där uppe där det står våga fråga! blogresponse, hoppas ni gör det ♥.

Ska till stan sen om det inte regnar!!

Är inne på bloggtrafik.nu ni vet säkert vad jag gör där, för ni som inte vet så samlar jag poäng sen får mer och mer besökare ;). Har inte gjort så mycket har typ precis ätit frukost och det var allt. Jag ska till stan sen med mamma och syrran om det inte regnar. Hoppas det blir lite shopping där i stan det hoppas jag på iallafall eftersom jag älskar att köpa saker. Måste fråga mamma om jag får köpa något där.


Var med mina vänner vi var i maddes trädgård :D.

Har varit med Sheena, Shelly, Edina, Madde och patricia vi var i maddes trädgård de hoppade studsmatta och jag satt på en stol och kollade på orkade inte hoppa. Sen skulle en som heter fosiya hem så jag och Edina gick med henne en liten bit sen gick vi till maddes trädgård igen. Sen efter några minuter tror jag skulle Edina hem så gjorde jag det med. Madde kramade Edina för madde ska till usa imorgon sen kramade jag madde och sen sa hon ses om två månader jag ba vaaa två månader hon ba aa. Sen gick jag hem med Edina och när jag var hemma tog jag på mig mina pyjamas. Det var faktiskt lite skönt att ha på sig sina sköna pyjamas :D. Edina köpte godis hon köpte till mig och fosiya jag tog två klubbor och ett tuggummi. Hörs imorgon sötisar.

Kasta sopor är inte min typ haha.

Har precis kastat sopor med min bror och syrra kan bara säga hatar att göra det fast man måste göra det :D. Just nu tråkar jag bara så ska lyssna på musik, jag gör det alltid när jag har tråkigt :). Är inne på msn med chattar lite med mina underbara vänner ♥.
Tummen ner är till att jag hatar kasta sopor haha :P.







http://weheartit.com/


Balloon-cute-girl-heart-love-shadow-favim.com-75018_large
Tumblr_lmoud0qerr1qdd4t7o1_500_large
Tumblr_llk05yfuux1qgir9so1_500_large

Kollat på min mosters bröllop

Innan så åt jag glass med lite strössel och en kaka. Sen efter ungefär en timma kollade jag och mamma och min storasyster på min mosters bröllop, hon gifte sig på 2006 hon har nu två små barn de är killar. Hon bor i tyskland. Min mosters bröllop är inte klar än men orkade inte kolla mer har kollat på den jättemånga gånger förut.

Fått damp på datorn i några minuter.

Hejhej, har fått damp på datorn i några minuter det funkade inte att öppna den men nu så går det. Hoppas det blir jättefint väder idag för vill åka till stranden, vad ska ni göra idag mina underbara läsare??.

Grillchips

Vem fan vill inte äta chips?? :D. Jag ska göra det nu, det får bli grill chips. Det står superchips åt den igår med när vi fikade, den ser ut så här. Ska kolla på film med.

OLW Super Chips - Grill


Någon som kan hjälpa mig med att göra gratis header?

Någon som kan hjälpa mig med att göra en header??, adda mig så kan vi chatta för att säga hur jag vill ha den och så. Min msn heter [email protected] har en till men är mest inne på den jag skrev ;). Och gärna gratis header vill jag ha hoppas någon av mina underbara läsare vill hjälpa mig med det ♥♥.

Varit i a6 med mammas snälla kompis :D.

Hej på er, jag har varit i a6 och köpt narnia 3 filmen och en parfym som luktar jättegott :D. Var med mammas kompis hon har lånat en bil från hennes mans mamma hon ska lämna tillbaka den imorgon. Hon vill så hemskt gärna ha en bil med fast det är ju för dyrt med bensin och sånt. Efter a6 så åkte vi till henne i råslätt vi skulle hämta sims 3 vi skulle kolla om det funkade hos oss sen åkte vi hem till oss så jag fick skjuts till a6 med när vi skulle träffas så snäll hon är :P. Sims 3 funkade inte hos oss när vi la CD skivan så funkade det inte det kom inte upp något.

The Chronicles of Narnia 3


Har duschat.

Har precis duschat och nu så ska vi fika och kolla på en film :D. Hörs sen eller imorgon♥.

Hm har ändrat design på hm.com

Såg nyss lite kläder på hm vad som finns där lite nytt och så och så såg jag att de ändrade design på hm.com. Man fattar ju vart man ska trycka för att se kläderna fast det känns lite ovant nu. Den nya ser ut så här

Tack jesus för jag kan äta något de andra får inte ens äta något, och vissa får äta vad de vill.

Har precis ätit godis åt bara några stycken det var skit gott skulle bara önska att jag inte var gluten annars skulle jag äta mer godis än vad jag gjorde nyss ;). Jag mår iallafall perfekt det ska jag vara stolt för och att jag inte är sjuk och inte ens kan äta något alls tack jesus♥♥♥♥, tack för du gav mig det du ville och tack för du gjorde så jag kan äta några får inte ens äta något :(. Tack för jag lever!!♥♥♥♥.

Vad jag har gjort idag.

Hej på er allihopa igår hade jag jätte roligt. Har precis varit med Edina vi kollade på en film. Jag och mamma åkte och handlade förut lite chips och popcorn och massa annat vi behöver. Vi fikade inte igår så det blir det idag istället ;). Vi har inte ens duschat igår heller vi ska göra det sen.

Vi ska stanna där länge.

Vi åker snart till min moster bussen kommer 15.15 tror jag det var. Vi ska vara där länge vi ska vara där till 23.00 eller kanske längre med men bloggar imorgon då för hinner inte blogga mer idag :(.

Skulle skriva ett inlägg sen efter när jag har kommit hem från min moster ville göra ett nu med så gör jag inlägg sen mer ;).

Jag skriver ett inlägg till skulle göra det egentligen när jag har kommit hem från min moster men nu får ni ett inlägg till på min blogg :), cindy gick precis hem hon skulle logga in på msn då kan vi chatta där ;). Vi lyssnade på musik jag och hon älskar musik.  Cindy har en blogg med hon har precis skaffat blogg.se hon gjorde det idag men hon har haft en före den nu hon har. Den nu hon har heter http://cindyss.blogg.se/ och den andra hon hade före heter http://supergirlcindy.bloggplatsen.se/, hon har inte laggt bilder på sig på den nya men det kommer bilder på henne och videoklipp med men hon har bilder på sig och lite videoklipp på den hon hade före så kika in där. Nu ska jag inte skriva ett inlägg till utan ska det sen efter när jag har kommit hem från min moster.

Kom nu :D

Hej jag är med Cindy hos mig :). Vi kom nyss det var roligt på skolavslutningen fast den var ganska så kort fast bättre haha :). Vi hörs senare när jag kommer från min moster ;).

Har kollat på en film den är för bäst :).

Har kollat på en film i några timmar nu fan att den bara börjar på torsdagar den är en av mina favorit film. Den blev slut nu. På torsdag börjar den igen måste kolla gör det varje dag så det är lugnt. Innan när jag sa att min moster skulle få 45 gäster på hennes sons student imorgon så blev det visst inte så många. Det kommer ju många tror jag fast inte 45 sycken mamma sa det till mig min moster sa till henne att typ vissa inte kommer och massa annat, aja skit i det nu vi ses imorgon ;).

http://weheartit.com/







Tror inte att jag kommer att kunna blogga så jättemycket imorgon.

Måste bara säga detta tror inte att jag kommer att kunna blogga så jättemycket imorgon. Min mamma och min storasyster ska åka till stan för att gå till min kusins skola tror jag han ska ta studenten och sen ska de komma hem då ska jag äta och sen ska vi vänta på brorsan sen ska vi åka till min moster. De ska få mycket gäster 45 stycken kommer att komma har mamma sakt jag ba what så många haha :D. Men jag hoppas på verkligen att jag kan blogga så mycket jag hinner jag skriver iallafall inlägg sen när jag kommer från min moster♥.




Ska lyssna på musik :P.

Min storasyster ska typ på en fest och hennes klass ska det med som hennes lärare har ordnat hon fixade sig och hon fick låna en klänning av mig den är jättefin och hon sminkade sig och sånt :). Nu så ska jag lyssna på musik på fest i hela huset, e ni med yao in the club yao lak jalla allihopa kan ni höra oss ropa! wo-o-o-o w-o-o-o-o och så vidare haha :D. Och några låtar till :P.


Skolavslutning imorgon :P.

Hejsan, kom typ precis det var ganska så roligt på skolgårdfesten sist så skulle 6an möta lärarna på brändboll och lärarna vann jag hejade på de ;). Imorgon är det skolavslutning wiiiihhooo ska ta på mig min vita klänning och ska ha vita leggings och ska lägga lite så jag blir brun. Men vi hörs mer sen♥.

test

1. Har du rökt? - nej
2. Vem var den senaste du pussade? - venne, mamma tror jag
3. Vilka är dina favoritbloggar? - har många favoritbloggar
4. Vad gör du just nu? - lyssnar på musik och skriver detta
5. Vill du ha någon lillasyster eller lillebror?- ja det vill jag är minst i familjen hatar det
6. Gillar du nån nu? - aa
7. Vad gjorde du inatt? - sov 
8. Och i förrgår natt? - sov
9. Vad gör du innan du ska sova? - loggar in på bloggen och ibland något annat
10. Kan du prata med din mamma om allt? - ja nästan
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? men ja haha dom hade ju ändå märkt?
12. Har du varit gravid? ne
13. Hur länge har du haft din msn? - har två msn men den första har jag haft i tre år tror jag mins att jag gjorde den typ på 2009
14. Choklad eller glass? - båda
16. Kan du göra mat själv? - njaa tror inte det men min soppa kan jag göra själv haha
17. Klackskor eller tygskor? - båda
18. Kjol/klänning eller jeans? - Både klänning och jeans gillar jag hatar ha på mig kjol

Sju fakta
1. Hemstad/ort - Huskvarna
2. Hårfärg? - brunt
3. Längd - venne hahaha
4. Frisyr - uppsatt
5. Ögonfärg - gröna
6. Humör - har rolig humör fast inte alltid utan det är bara ibland 
7. Vänster eller högerhänt? - höger


två saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - ja det klart
2. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - ja

Sju saker
1. Kärlek eller pengar? - båda
2. Dag eller natt? - dag =)
3. Tv eller internet? - Internet
4. Pepsi eller cola? - Cola
5. Färgfoto eller svartvita? - färgfoto
6. Bilddagboken eller MySpace? - inget av de
7. Vinter eller sommar? - lätt sommar

Fem Har du nånsin
1. Har du någonsin frågat chans på någon? - ne det har jag inte
2. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
3. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja
4. Har du någonsin blivit sårad? - aa
5. Har du någonsin suttit vid datorn i 4 timmar? - ja säkert mer med

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - aa
2. Är du glad? - aa
3. Är det roligt test? - ja fan
4. Är du uttråkad? - ao
5. Är du tysk? - ne
7. Är du italienare? - ne
8. Är du fransk? - ne
9. Gillar du någon just nu? - aa ......

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 18.07
2. Namn? - Silvia
3. Har du någon gång varit dum mot någon polis? - öh ne
4. Hur många barn vill du ha? - venne jag är inte vuxen än tänker inte på sånt nu
5. Vill du gifta dig? - venne
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - vad fan var det för fråga haha
7. Har du ätit sushi? - ne tror inte det
8. Många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Räknar inte

Två Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? ne
2. tror du på spöken? - ne

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - nej
2. Är du full nu ? - nej

Kan
1. Kan du röra på öronen? - ne
2. Kan du slicka dig på näsan? - ne
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - a
4. Kan din mamma lita på dig? -  Aa ibland om jag inte ljuger
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - ah när jag sover annars nej!
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - ja
7. kan dina vänner lita på dig? - ja klart  ♥
8. kan du tänka att pierca dig i naveln? - ne vill inte ha det
9. kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ne

Har
1. Har du någonsin ljugit för din mamma? - aa, men talar sanningen sen när jag känner för det
2. Har din mamma sagt att hon älskar dig? - aa
3. Har du syskon? - ja
4. Har du ljugit på någon fråga ? - nepp
5. Har din mamma ljugit för dig? - ne
6. Har du varit full den här månaden? - nej
7. har du redan tröttnat på domhära frågorna? a
8. borstat tänderna den senaste timmen? - ne
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - ne
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nepp

Plattat håret!

Har precis plattat håret det var lite lockigt förut, har slutat och platta håret varje dag. Plattar det bara antingen på lördag eller söndag innan gjorde jag samma sak fast bara det var jätte lite lockigt så plattade jag haha. Men nu så gör jag rätt på lördag eller söndag gör jag nu men var tvungen på att göra det nu så jag slipper och göra det imorgon eller på fredag :D. Nu så lyssnar jag på musik det är ju bra när man har så tråkigt som jag har det just nu.


Vi var på bio filmen var jättebra och rolig med ;).

Hej jag kom nyss vi hade så kul på bio vi kollade på Pirates of the Caribbean och jag måste bara säga den var sjukt bra och rolig med :D. Imorgon är det skolgårdsfest man får klä ut sig och så blir det något mer vi ska göra, jag tänker inte klä ut mig. När jag precis loggade in på min blogg så stog det att jag hade en ny kommentar och kolla det skrev hon tjejen hon är så snäll tycker jag :P.

Detta skrev hon

Borderline & Jag ([email protected]) om Har laggt en påse med mycket chips.:
Hej! Följt din blogg ett tag nu via bloglovin och måste bara säga att du är bäst, OM du vill så får du gärna lägga till mig på bloglovin =) Fortsätt skriva som du gör...<3

Har laggt en påse med mycket chips.

Har gjort soppan som jag tycker om för några minuter sen tror jag, det var supergott. Nu har det slutat åska och regna tur hatar när det är sånt väder. Behöver inte skriva att jag har läst bloggar för det gör jag varje dag men aja nu fick ni läsa det iallafall. Har också laggt mycket grillchips i en plastpåse till imorgon för vi ska ju till bio med klassen. Men vi får ju gratis där fast är ju gluten får inte äta mycket popcorn och sånt och inte ens chipsen som man kan köpa i bio utan la mycket grillchips i en plastpåse det blir jag nöjd med. Hoppas jag inte bara känner mig så fet sen efter haha för det vill jag verkligen inte känna mig hatar göra det. Men vi hörs antingen senare eller imorgon.




Bruno Mars - The Lazy Song


Var lite i A6 sen skulle vi till min sjukgymnast.

Har kommit för inte så länge sen, vi var i a6 lite med vi shoppade. Har fortfarande ont i ryggen hoppas det blir som vanligt igen snart. Har inte så mycket och skriva om har inte gjort så rätt mycket jag har träffat min sjukgymnast och den nya med som jag har träffat många gånger förut. Hon jag har nu skulle inte ta penstion just nu utan hon ska stanna kvar i 2 år fast ska ha en annan nu istället. Hon jag har nu har jag haft länge som sjukgymnast. Båda är lika snälla. Det åska ju nu fan hatar när det gör det.

Ska till sjukhuset.

Har gått till skolan men kom efter när de skulle cykla någon stans för jag och mamma ska till Sjukhuset eller aa.. ska till min sjukgymnast hon ska ta penstion. Fast vet inte när hon skulle det tror det är sista gången jag träffar henne hon var så snäll mot mig nu kommer jag få en annan hon är snäll med. Det är fint väder ute. Omg har så ont i ryggen fick det precis när jag kom hem :(, imorgon blir det bio med klassen yes har alltid längtat . Fan vilken tur denna veckan kommer vi inte ens behöva arbeta i klassrummet och sånt .

jag och edina sitter i hennes balkong.

Nu så sitter jag och Edina i hennes balkong med hennes laptop fint väder är det fast det blåser men det är iallafall inte kallt ;). Men vi vet inte ens vad vi ska göra hoppas hon kommer på något kul vi kan göra vi kollade ju på film det var kul :P. Men vi hörs mer sen annars imorgon.

Åt hela polkagrisklubban :D.

Jag har varit hos Sheena och Shelly var med Shelly hon visade sin fina klänning som hon ska ha på skolavslutningen den var jättefin :D. Den var rosa, jag har ätit upp polkagrisklubban. Åt typ ganska så mycket igår av den fast det var lite kvar så blev sugen och åt hela den ;).

Har comviq när de skickar sms när man sover.

Hej på er, fan comviq skickade att jag bara har 2 dagar kvar precis när jag sovde :(. Jag ska till Edina sen eller egentligen innan hon plingde på och frågade om vi kunde va. Jag sa att jag inte ens har ätit frukost och sånt än men ska till henne lite senare :).

Har kollat på en film :).

Nu så har jag precis tagit en fett stor polkagrisklubba, tror inte att jag kommer just äta upp hela den :). Har kollat på en film med Edina typ i 2 timmar tror jag det var älskar att kolla på film nu för tiden älskade det lite grann förut. Men ska till Edina igen vi ska göra något kul hörs mer imorgon ;).

Otur :(.

Fan mamma orkar inte åka till stranden sån otur jag har ingen nyhet har det typ varje dag :(. Kommer bara ha så jävla tråkigt nu. Aja får väll ha det så som jag ska ha det idag men vi hörs sen ;).

The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough


Vi har inte åkt till stranden än...

Vi har inte åkt till stranden än vi ska dit senare sa mamma hoppas hon inte bara ändrar sig då för vill så gärna åka till stranden :D. En av våra fiskar dog igår så nu har vi bara två kvar frågade mamma om hon ska köpa en till hon sa ja och att hon ville ha en fågel så vet inte om hon kommer att köpa en fågel någon gång :). Men hörs mer senare sötisar.

Ska till stranden sen.

Hejhej jag har inte gjort så mycket har tagit på mig och ätit fukost sen gick jag till Edina. Senare ska jag och familjen åka till stranden ville det för då kan jag sola mer och hoppas jag blir lite brun :P. Fast hoppas det inte regnar och sånt idag utan hoppas det blir så som igår då var ju det underbart väder :D, nu ska jag och Edina göra något fast vet faktiskt inte riktigt vad för något men vi hörs senare :).

Har solat :).

Jag har solat ganska så mycket brun brev man fast inte så mycket. Jag och mamma och min storasyster gick till centrum och det finns en affär där vi köpte glass min glass som jag åt var jätte god har aldrig ätit den förut :P. Nu är jag hos Edina men ska kanske blogga sen ;).

Sugen på sola, ska kanske göra det senare ;).

Yes det är fortfarande jätte varmt ska kanske sola sen ;) måste bara berätta detta jag har inte solat från förra sommaren tror att jag kommer sola idag och ska lägga mobilen bredvid mig så jag kan lyssna på musik. wonderful weather, it is today . Gick precis ut i balkongen såg en tjej sola blev sugen på sola så därför kom jag just på att jag ska det kanske lite senare får se vad jag hittar på idag.

Tumblr_lesmjqwddo1qafol9o1_500_large
Tumblr_letjrpppjm1qb9uyvo1_500_large

Var precis ute det är underbart väder ;).

Hej bloggen, har precis varit ute med Sheena det är jätte varmt jag har på mig vita tights och sen under den nya shortsen som är svart och en blå tröja som är gammal :). men ska skriva mer senare.

Fan vad synd.

Brorsan visade hur min kusin såg ut på balen vi kollade bilderna på facebook. Och mamma ville se på en som vi känner som har dött som är typ var 19 år han dog inte för länge sedan utan det var för några veckor sedan tror jag men det var iallafall nyligen. Det står typ rip simon och khaled på facebook fast det kom inte upp när vi skrev det men min bror visade mig en gång och mamma ville se det mamma visste ju redan att han dog. Han och hans kompis dog de körde för fort och sen bilen vändes sen en lastbil körde på den alltså omg vi kände bara en av de han heter Simon hans kompis hette Khaled eller nått Simons kropp var utspridna eller hur man ska säga hoppas ni fattar iallafall jag hörde av mamma att hans kropp var utspridna det hände på han mer än vad det hände på hans kompis. Ska inte blogga något mer idag men imorgon ska jag det hörs då ;).

Ska fika nu :)

Datorn har varit trög i några minuter eller kanske till och med några timmar men tror några minuter, hoppas att den inte stängs av igen då blir jag jätte arg. Har läst lite bloggar som jag mest gillar ;). Har precis tagit på mig tights sen shortsen mamma köpte till mig det blev så fint . Nu så ska jag duscha sen kolla på en film och mysa med min mamma och min storasyster vi ska äta chips och massa gott , ha det så bra så kanske jag gör ett inlägg till senare.

We ♥ it. Vissa bilder är jättefina där jag tog de bilderna i http://weheartit.com/ ;).

Beautiful-blonde-colorful-fashion-girl-hair-favim.com-59714_large
Tumblr_lm6r2wmcxv1qd9bb0o1_500_large
Ok_150014233_large
40255_1452258380925_1067224104_1222477_4086819_n_large
Tumblr_lm5qy8peql1qi8m1go1_500_large
Tumblr_lm7ihx9j2n1qc1x9ho1_500_large

Var i a6.

Tjena :), har varit i a6 vi köpte jätte mycket mamma köpte svart shorts till mig ville köpa jeans shorts men de var inte så fina utan de jag köpte var de finaste jag kunde hitta i HM och så köpte mamma fika till idag och lite mer saker köpte hon men behöver ju inte säga allt. Äntligen så fungerar statistiken :), idag har jag haft jätte roligt roligare än igår ;). Det är jätte jätte varmt ute. Lyssnade på musik i bussen mycket ni vet i love music. Är inne på msn nu har fått ett mejl måste kolla det.

Vad vill ni läsa mer om i min blogg?

Vad vill ni läsa mer om i min blogg?
kommentera vad ni vill läsa mer om ;).

we ♥ it

There's Something About the Sunshine Untitled
There's Something About the Sunshine f0rEveR..

Har haft så tråkigt idag :(

Jag är redan lite trött blir trött ganska så snabbt nu för tiden, det kanske beror på att jag inte sover så mycket som förut. Men ska vara glad att det inte var någon skola idag för då måste man ju gå upp lite tidigare. Var lite grann hos Edina innan typ för några timmar sen. Hade visst fel det åskade inte idag men hörde iallafall att det skulle det och vädret på morgonen var dåligt det är det fortfarande. Fan vad tråkigt jag har haft idag har aldrig haft just så tråkigt som idag hoppas det blir en jätte rolig dag imorgon eftersom det var jävligt tråkigt idag :(. Och är arg för inte statistiken fungerar idag heller Caroline som har en blogg med kan inte heller se sin statistik hoppas det funkar imorgon :). Läs Carolines blogg den är jätte bra http://czheng.blogg.se/.

Lägtar till sommaren. Läser http://thaipinnen.blogg.se/ hon bloggar jättebra :).

Vädret är sådär idag står 13 grader på datorn vill att det ska vara något med 20. Längtar så hemskt mycket till sommaren :D. Har varit inne på bloggtrafik.nu för några minuter sen och nu så läser jag http://thaipinnen.blogg.se/ den bloggen är bra ;). Men ska ge datorn till brorsan snart så får ni ha det så bra så länge jag bloggar mer sen :P. Hoppas jag hittar på något kul idag så då kan jag iallafall skriva ett inlägg om det.

Hon ser ut så här hon som har bloggen som heter http://thaipinnen.blogg.se/. Visst är hon fin och söt? :)

Tumblr_lk71gd98vt1qe2g64o1_500_large
Tumblr_lk8h9aactc1qd28soo1_500_large

Jag tråkar har ingenting att göra.

Hej, gör ingenting just nu tråkar bara fast lyssnar på låten som jag är beroende av "det är fest i hela huset". Idag är det krisi himmelfärdsdag. Har inte planerat något idag hoppas jag har det en bra dag. Attans statistiken fungerar ju inte idag heller hoppas det fixas idag.

We♥it


Tumblr_lkhpphzj8p1qfl4m5o1_500_large
Tumblr_lm4eodxuy61qg4wb2o1_500_large
53_150676629_large
Tumblr_lm45cmjaq01qdd4t7o1_500_large
Performace_photography_19_large
Tumblr_lm455smfhb1qau1h3o1_r3_500_large

Äter popcorn vid datorn det är skit gott :D

Äter popcorn vid datorn.. det är väll inte bra att äta det vid datorn va? kommer att göra datamusen helt oljig aja inte mitt fel mamma gav mig en skål med popcorn när jag satt vid datorn hihi :). Det är skit gott ni har smakat förut och ni vet smaken jävligt gott måste jag säga haha :P. Det känns som fredag idag något fel på mig nu i några veckor har jag typ sakt det känns som det och det.


Har blivit beroende av låten det är fest i hela huset :).

Mamma har inte ens kommit hem hon är i sjukhuset okej inget har hänt henne något men min moster har blivit bedövad vet inte varför. Det är tråkigt utan mamma hemma haha är inte van utan min mamis :). Har varit några minuter ute nyss det var jätte fint väder idag sol med bra ju ;). Har blivit beroende av låten "det är fest i hela huset" den är bra lyssnar på den nu. Det går inte ens se hur många som har besökt min blogg idag har tryckt på hjälp och läst vad som är felet. Nu vet jag vad som är felet det är så med de som har många besökare.

Vädret!!

Kollade precis hur vädret är denna veckan det var perfekt kolla http://www.klart.se/v%C3%A4der-j%C3%B6nk%C3%B6ping.html ;). Låten som jag la förut tog jag ba kollar inte ens på big brother men har gjort det typ 3 eller 2 gånger, har hört att tjejerna inte kommer att vara med mer på big brother utan de kommer ta bort det så att killar bara få vara med de har märkt att tjejerna bara vill vara med i big brother för att det är killar där och sånt omg skit i det nu :). Men vi hörs sen det är ju ingen skola imorgon så kommer blogga lite mer idag om jag hinner det tror jag säkert att jag gör :P♥♥.

Fest i hela huset


Ska äta nu sen ska jag lägga en låt på bloggen ;).

Idag är det ju första juni bra ju sen tionde juni är det ju skolavslutning. Vet ni när vi ska till bio med klassen under skoltid?? jo det är faktiskt så att den åttonde juni ska vi dit med klassen längtar mycket vi ska kolla på pirates of the caribbean. Min bror har kollat på den i 3D han tyckte att den var jätte bra :). Ska äta börjar bli hungrig. Efter jag har ätit klart ska jag lägga en låt på bloggen säger inte vilken utan det får bli hemligt men ni får höra på den sen när jag har ätit klart :).


Idag i musiken fick vi välja musik från youtube.

Hejsan, jag kom nyss idag i skolan kollade vi på desperados den filmen är en av de favorit filmerna jag älskar ;). Fan den sista vi kollade på var den sista avsnittet av desperados jag ba fan. Imorgon är det ingen skola och inte på fredag heller fick ett sms av min kusin hon skrev att de kanske kommer imorgon och om vi hade skolan imorgon jag skrev hej ne vi har ingen skola då. Idag hade vi musik idag var det roligt alla dagar vi har haft musik har varit jätte tråkiga idag fick vi välja musik från youtube och lyssna på vi var inte så många faktiskt som gick till musiken de andra var i trä slöjden och gjorde klart de som de skulle göra klart :D. Hörs mer sen.

RSS 2.0