Har glömt och öva på glosorna idag med :(.

Fan glömde öva på glosorna idag med men vare med mig haha aja göre snart hoppas jag hinner annars får jag fortsätta imorgon har ändå mycket tid på mig, aja ska stänga datan men vi hörs imorgon.

Vi fick glosor igår, i femman fick jag alla rätt :).

Var precis hos Sheena haha hennes söta katt sover :) den heter Julius han är ett år. Ska lyssna på musik nu och ta det lugnt juste igår fick vi glosorna glömde öva igår aja jag göre sen haha orkar inte nu.

Jag äter skit gott mat :D

Hej på er mina sötnosar äter mat ris och kött det är skit gott det var så roligt i skolan idag aja vi hörs sen. Igår gjorde jag bara ett inlägg men hann inte mer aja.

Mamma hämtade mig efter skolan.

Hejhej efter skolan så kom mamma till skolan för att hämta mig så åkte vi buss skulle någonstans kommer inte ihåg vad det heter. Det regnade hela tiden förut hoppas det inte regnar mer, aja ska göra något men vet inte vadå. Kanske sitta vid datorn mer och göra något aja vi hörs sen.

är jättetrött ska snart sova.

Ne nu är jag astrött så ska stänga datan hörs imorgon när jag kommer hem från skolan kram.

Regn...

Jag är med Edina vi gick ut innan sen började det regna jag ba neeej inte regn haha så det har regnat ganska mycket idag det är inte bra för vi vill fan ha sol ;).

Är jättetrött.

Hej kom nyss hem åkte buss med min lärare och några kompisar istället för cykla resten cyklade. Först åkte vi till en lekpark sen var vi där sen åkte vi till vätten tog med mig hem tre stenar de var ganska lena tycker jag. Sen åkte vi till en skola och åt där när vi var på väg till den skolan så började det regna jättemycket. Jag som plattade håret i lördags nu så fick jag lockigt hår vill inte ha det men aja ska kanske platta det sen haha. Men det är ganska fint ändå mitt lockiga hår. Jag är jättetrött så ska vila lite i soffan hoppas jag inte sover bara vår soffor är jättesköna så man sover lätt.
[sten+vatten+vättern.jpg]
Haha bilden är jättestor men det gick inte att göra bilden lite mindre sorry för stor bild.

Sista inlägget för idag.

Detta är sista inlägget för idag imorgon äre skolan igen aja hörs imorgon.

Kom nyss hem :D

Kom nyss filmen var asbra ska köpa den när den kommer ut i DVD det var några som grät i salongen när vi kollade filmen var sorlig. Såg Shelly när jag skulle hem hon frågade vart jag var jag ba bio och en massa annat :). Aja vi hörs sen mina sötnosar ♥.

Svar på kommentar.

Jenny om ''Jag saknar dig'':
Jag har dragit igång en FRÅGESTUND på min blogg och jag undrar ifall du skulle vilja göra mig såhäääär glad och ställa några frågor?
snälla, snälla, snälla :)
Svar: Men du har ju inte ens ställt på min frågestund, folk kommenterar om jag kan ställa frågor men när jag har frågestund så kommenterar typ inga det är faktiskt taskigt. Så jag ställer frågor bara till de som ställer på min frågestund.
A-m-a-n-d-a ♥ om Använder båda datorerna.:
jätte fin blogg hörru! ;) vad händer ikväll? <3 kram
Svar: Tack så jättemycket, igår gjorde jag inte så mycket på kvällen kram ♥.
Lisa om Kommer se Mohombi idag ;).:
Fin blogg! :)
Svar: Tack Lisa!
Maja om Kommer se Mohombi idag ;).:
Super fina bilder i headern!
Svar: Tack så jättemycket om du vill veta vart jag har hittat de så är de ifrån weheartit.com.

''Jag saknar dig''

Hejhej ska på bio sen och kolla på ''jag saknar dig'' hoppas den är bra vissa säger att det är asbra så vi får se om jag tycker samma sak. Jag har ingen aning vad jag ska göra idag mer än gå på bio. Något roligt blire nog hoppas jag.

Frågestund.

Ville köra igång en frågestund fråga fråga fråga kom igen nu, en fråga räcker men ni kan fråga hur mycket ni vill bara ni ställer frågor. Frågestunden är avslutad när det är många som har ställt frågor.


Använder båda datorerna.

Jag venne om vi kommer dra och kolla när Mohombi sjunger ska fråga mamma för i tidningen stog det att det kostar pengar men ska fråga mamma först så jag vet. Hon är i stan med min syrra så kan inte få svaret nu. Aja sitter och lyssnar på musik haha använder både bärbar datan och den andra datan som inte är bärbar utan en vanlig. Men vi hörs sen kram ♥.

Kommer se Mohombi idag ;).

Hej alla fina läsare har precis ätit frukost Mohombi kommer att sjunga idag så vi ska dit och kolla. Yes nu får jag äntligen se hur han ser ut i verkligheten har hört att han bor i stockholm.

Kollade på tidningar :D

Sitter i vardagsrummet och kollar på tv med min underbara mamma kollade precis på tidningar som mamma hade köpt för länge sedan. Hade inget och göra så gjorde det istället nu så ville jag skriva ett inlägg så nu gör jag det. Får se om jag gör ett sista inlägg sen när jag ska stänga av datan.

Det är jättevarmt idag :D

Hejsan svejsan kom för länge sedan vi ska fira min storasyster sen hon fyller 16 år idag. Grattis syrran vi ska äta chips och dricka fanta exotic och massa annat ♥♥. Det var asvarmt när jag och Sheena och Tobias skulle gå hem tillsammans svättades. Men bloggar senare.

Slutar halv tre imorgon.

Jag och Sheena gick en promenad förut det var jätteroligt. Idag har jag inte heller orkat blogga men jag hann iallafall skriva två inlägg den andra och denna. Men vi hörs imorgon slutar halv tre imorgon då blire att snacka med vänner mycket imorgon yes jag som älskar snacka med mina underbara vänner.

Svar på kommentar..
stina ahlgren om Skolfoto :):
SV, tack jag blir verkligen skit glad näru sägr sånt, tack sötis :D
Svar: Haha du är skit fin och så söt.
Alla mina läsare måste bara läsa Stinas underbara blogg hon är jättesöt och jättesnäll och jättefin ;) läs den http://stinaahlgren.blogg.se/.

Skolfoto :)

Hejhej åt precis jättegod mat mamma gör bästa maten. I skolan hade jag det jättebra vi tog skolfoto idag undra hur jag ser ut på skolkatalogen längtar tills vi får se de.

Glass mums ♥

Orkar inte blogga idag men hörs imorgon ska äta glass nu mums aja hejdå ♥.

Är med Cindy :D.

Heej är med Cindy vi är hos mig när vi gick hem så regnade det mycket nu ska jag fixa lite på Cindys blogg läs hennes blogg www.cindyss.blogg.se den är jättebra men hon har justin bieber bilder usch.. inte min stil :D.

Ska snart äta är ganska hungrig.

Hejhej har så ont i magen kom precis hem från skolan vi gick den långa backen vi gick med Tobias jag och Sheena. Ska snart äta maten är redan klar men jag äter alldeles strax men vi hörs senare.

Det är lite kallt ute.

Kom precis hem jag och Sheena gick en promenad där vid villorna vi skulle kolla en sak. Vi var där ganska länge, det var lite kallt ute så har lite kalla händer ska stoppa in de i varmt vatten så de blir varma igen. Ska försöka bli som förut när jag gjorde fyra inlägg och fem. Men vi hörs imorgon när jag kommer hem från skolan kram.
De villorna är asfina skulle önska att jag bodde på båda husen haha.

Kom nyss hem från skolan.

Heej var i skolan kom typ precis är med Sheena nu vi är hos mig är skit hungrig men vet inte vad jag ska äta haha.

Chips..

Hängde med mamma och syrran och min moster och hennes dotter till min mosters bil för de skulle åka hem igen till Helsingborg min moster kommer tillbaka nästa vecka. Aja.. ska äta chips nu mums skulle äta det igår tog med chips påsen sen la den i min säng så glömde jag äta så efter några minuter så sa jag oj glömde äta upp chipset så tog några stycken sen la den tillbaka där den låg haha.

Skolan imorgon!

Hej har precis ätit frukost imorgon är det skolan tråkigt men lite roligt med. Har faktiskt saknat skolan lite grann vi ska få en ny i klassen en kille. Igår så gjorde min underbara kusin mina naglar hon gjorde asfint hon gör så fint ;). Vet inte vad jag ska göra nu kanske bara sitta vid datorn.

Min moster och hennes dotter kom nyss ;).

Är med Sheena hos mig min moster och hennes dotter är här hon är stor så hon är inte liten :D. Men orkar inte göra fler inlägg så vi hörs imorgon kram♥♥.

Saker jag fick med mig hem =D

Kom nyss köpte lite saker detta köpte jag
. Guld nagellack från kicks.
. Messi plansch från gallerix♥♥
. Nails artist i svart,vit och silver från kiks.
hittar ingen bild på en sån Messi plansch som jag köpte.

Ska till a6 :).

Hejsan svejsan ska till a6 sen har inte varit där på länge nu ska dit med mammas kompis som jag brukar göra hon hämtar mig med bilen. Ska lyssna på musik så jag har något och göra tills jag ska dra.

Det är inte alltid man hinner att göra många inlägg.

Min morbror och hans fru och barn var hos oss förut men nu ska jag göra det jag alltid gör före jag ska gå och lägga mig så detta är sista inlägget har bara gjort två inlägg idag men man har inte alltid tid till att göra många inlägg men vi hörs imorgon.

Lyssna på denna låten ;)

Hejhej har verkligen ingenting och skriva om men här så får ni lyssna på denna låten. Den är skit bra har den på min mobil sjukt bra är den lyssna bara så får ni se att den är jättebra. Den är en av mina favoritlåtar faktiskt ♥.

Vi hade så kul =)

Hade så kul ute men sist skulle vi gå någon stans var med Sheena, Shelly, Edina och Martina vi gick någon stans för att hämta Martinas lillebror hos en han och hans kompisar hoppade på studdsmatta. Det lät något konstigt när vi var på väg hem typ som en bil slirade haha blev rädd. Edina ba du är med oss bli inte rädd haha. Jepp men detta är sista inlägget för idag så vi hörs imorgon. Ska inte sova än ni vet säkert vad jag ska göra tror jag tvätta ansiktet och borsta tänderna och sen kolla på tv som vanligt har sakt det många gånger men ändå sa det nu för de som inte vet.

Ska ut..

Ska ut med Edina men bloggar efter kanske kram ♥.

Barcelona vann yeees xD.

Hej såg matchen igår yeeees barcelona vann sa ju det de är ju bäst såklart. Visste också att jag inte kunde blogga mer igår. Har inte gjort så mycket så det är onödigt att blogga men vi får se om jag har gjort något sen.

Vi får se om jag hinner blogga senare.

Jag och Sheena gick en promenad runt villorna förut vi hade sån tur vi såg Bengt en som jobbade i vår skola han är så klockren sen var vi lite ute. Så nu regnar det min mobil är på laddning skulle kolla om den var full laddad det var den inte men ska gå till henne nu vi ska kolla matchen sen på tv också så vi får se om jag har tid och blogga senare.

Fångad

Ska kolla på fångad är inte barnslig haha men den är bra så ska kolla på den nu på svt.se sen blire musik sen efter det vet jag inte vad jag hittar på.

Fc barcelona vinner såklart ♥

Hejhej alla fina läsare idag fortsätter matchen mellan barcelona och real madrid ska kolla med Sheena, Shelly och Edina vi hade så kul förra gången när vi kollade på den. Äntligen får man se vem som vinner barcelona vinner lätt ♥♥. Har inte så mycket och skriva om så det får bli så tills jag har något och skriva om.

Var med Shelly och Edina.

Kom för länge sedan såg Shelly när vi var i vår gård för vi skulle precis gå hem så jag var med henne lite sen gick jag hem så hon plingde på mig så vi va med Edina och kollade på en film på datorn. Men de gick precis hem men detta är sista inlägget för idag så vi hörs imorgon bloggen.

Vi ska till min andra moster som bor ganska nära oss :D

Nu så har vi precis ätit nu ska vi åka till min andra moster vi ska vara där lite sen vet jag inte vad vi ska göra sen efter de ska min moster som har kommit åka hem tror jag men vi hörs.

Svar på kommentar igen :)

LouiseSandberg ♥ ' om Tur att jag hann med tre inlägg idag =):
veeerkligen suuper sööt blogg !! ^^ 
har du gjort headern ? (:
Svar: Tack så jättemycket ♥, Ne inte själv fick hjälp av en som är så snäll.
LIIV - vanlig men unik om Svar på kommentar.:
Alltid kul med snälla kommentarer :)
Svar: Japp det tycker jag med.

Ska klä på mig ;).

Hejhej yes min moster och hennes barn ska komma snart blev så glad när jag fick höra det för har inte sätt de på länge. Ska fortsätta lyssna på musik har ganska tråkigt just nu men snart blir det skit kul. Ska klä på mig kan ju inte bara ha på mig byxor och linne eller jo men vill inte.

Tur att jag hann med tre inlägg idag =)

Är jättetrött nu var med Sheena förut vi var hos mig. Ska kolla på en film med familjen som vi alltid gör haha, tur att jag hann med tre inlägg idag. Ber så mycket om ursäkt för jag inte bloggar så mycket längre men sitter mycket vid datorn och gör massa annat sen orkar jag inte blogga men aja hejdå mina underbara läsare.

Svar på kommentar.

Frida Johansson om Ska till Edina :D.:
Fin blogg! Ta åt dig av dessa ord!

Har frågestund på bloggen, så ställ gärna en fråga!
Ha en fortsatt bra dag!
Kram Frida.
Svar: Tack så mycket ♥♥, men när jag brukar ha frågestund så frågar typ ingen men när jag får kommentarer att några vill att jag ska ställa frågor på deras frågestund så är jag så snäll och gör det. Tack fortsätt en bra dag du med kram.
Moa Larsson ([email protected]) om Älskar klänningarna på nelly.com, här är några som jag gillar ♥♥:
Älskar Nellys klänningar! :)
Svar: Aa jag med!
Frida om Älskar klänningarna på nelly.com, här är några som jag gillar ♥♥:
fin blogg!
Svar: Tack så jättemycket blir så glad när jag får sånna kommentarer ♥♥.
frida [DANIEL PARIS STÖRSTA FAN] om Kollade klart på matchen igår :D:
fin blogg!
allt bra idag?:)
kram
Svar: Tack japp allt är bra allt bra med dig med? ♥♥.

Kollade klart på matchen igår :D

Heej igår hann jag inte göra ett till inlägg kollade klart hela matchen hos Sheena och Shelly och Edina var med oss med vi hade så kul jag och Sheena hejar på barcelona och Shelly och Edina på real madrid. Så när barcelona får mål så blir Edina och Shelly arga och när real madrid får mål så blir jag och Sheena arga. Två två blev det men det fortsätter någon som vet när? tror att de sa när men jag hörde inte isåfall. Men nu ska jag äta frukost ska tvätta ansiktet först är så trött fortfarande men snart börjar ju skolan så måste bli van igen som förut att gå upp lite tidigare.

Ska till Edina :D.

Ska till Edina vi ska göra en sak jag och hon och Sheena :D. Men ska göra ett inlägg sen igen kanske när jag kommer hem.

Barcelona och real madrid såklart barcelona vinner ;).

Har bara suttit vid datorn har märkt att jag sitter verkligen för mycket vid datorn nu för tiden ni vet om man älskar att sitta vid datorn kan man aldrig sluta sitta. Idag ska barcelona och real madrid möta varandra heja barcelona de äger men messi tar de såklart ♥♥. Ska lyssna lite på musik från grooveshark .. vi hörs sen sötnosar.

Det är kallt i min brors rum.

Hej på er mina söta läsare sen kanske min moster och hennes dotter kommer till oss de skulle egentligen komma igår men nepp de kommer idag kanske. Jag sover mycket nu för tiden idag väckte mamma mig hon ba Silvia vakna jag ba vänta vill sova mer haha. Jag fryser är i min brors rum det är rätt kallt där just nu så jag har på mig hans sköna kofta den är lite stor men kan fortfarande ha på mig den.

Gick en promenad :D

Jag och mamma och syrran gick en promenad det var så kul. Sen när vi skulle precis gå hem så såg jag Sheena ute i sin trädgård så vi är hos mig nu :). Ska kolla på habib med henne nu.

Frågestunden är avslutad ingen ställer några frågor :(

Hejsan svejsan har precis ätit mamma ska ringa min moster och kolla om hon är hemma så vi kan gå till henne. Jag ska lyssna på musik från min älskade mobil. Ska sitta i min säng med bärbar datorn den har äntligen laddats klart. Jag orkar inte ha frågestund längre ingen ställer frågor så den får avslutas nu så får det bli frågestund en annan gång hoppas att ni ställer fråga då.

Ska kolla på en serie på datorn :D

Duschade förut sen fikade jag och familjen gav mamma en puss för hon köpte min älsklings chips. Nu så ska jag kolla på en serie som jag inte har kollat på idag den började för länge sedan. Men sån tur svt.se finns så jag kan kolla där istället för tv. Men detta är sista inlägget för idag tur att jag hann iallafall med tre inlägg idag och inte bara två men vi hörs ju såklart imorgon igen sötisar ♥♥.

Ska lyssna på how to love xD

Ska ut i balkongen och känna om det är varmt.. ska först lyssna på musik ska lyssna på how to love den är så bra.

Det är varmt ute äntligen det har ju bara regnat denna veckan.

Hej på er allihopa äntligen så är det varmt ute idag det har regnat ganska mycket denna veckan om det är varmt sen med så kan jag sola. Ska lyssna på musik en liten stund sen ska jag göra något annat får se vad det blir.

Lil Wayne - How to love ♥♥.

Har ingenting och skriva om så ni får lyssna på denna låten.

Ska gå och köpa kebabsås!!

Hej på er alla fina läsare ska ner till pizzarian och köpa kebabsås vi ska äta kebabtallrik idag mums. Mamma lämnade tillbaka mina byxor som jag inte tyckte om hon köpte ett par andra som var jättefina :D.

Älskar klänningarna på nelly.com, här är några som jag gillar ♥♥

Oneness - Presca Bandeau Dress
Oneness - Vanessa Contrast Dress
Nelly Trend - Dangerous Dress
Awear - Louise Two In One Dress
Club L - Celisa Diamond Trim Dress
Elise Ryan - Bodycone Dress
Paprika - Colour Block Rouch Dress
Rut m.fl. - Flower Tube Dress

Regn regn regn det ska man ju kalla sommar för när det bara regnar hela tiden typ.

Åt glass förut det var länge sedan jag åt glass, alltså omg skojar ni? inga har frågat något på frågestunden  http://slm.blogg.se/2011/august/fragestund.html#comment där är det ni ska fråga något kom igen nu jag avslutar när jag har fått ganska många frågor. Har inte gjort mycket idag heller så det fick bli två inlägg idag med men lägger in lite kläder som jag gillar sen. Det har typ bara regnat idag så då har man ju inte kunnat gå ut aja hoppas det blir fint väder imorgon.

Favoritprogram :D

Hejsan är hos Edina det spöregnar, jag och Edina ska kolla på vår favoritprogram har inte hunnit kolla på hela. Men bloggar sen.

Gör fyra inlägg imorgon om jag....

Jag har inte glömt bort bloggen men har inte orkat blogga idag heller imorgon ska jag göra fyra inlägg om jag gör något kul. För idag och igår så har jag inte gjort så mycket och har inte orkat blogga igår heller så därför så har jag inte bloggat idag och igår. Vi hörs ju imorgon och jag lovar er om jag har gjort något kul imorgon så skriver jag ett inlägg om det.
Det var en tjej som vi kände från när vi var små hon kom till oss förut hon är jättesnäll, kram♥♥.

Sitter vid bärbar datorn.

Hejhej har inte gjort så mycket har mest suttid vid datorn sitter vid bärbar datan väntar tills den har laddats klart så kan jag sitta med den på min säng. Och kolla på en serie som börjar snart ska kolla på den på datorn istället. Sen efter det ska jag lyssna på musik tror jag annars blir det något annat.

Brände min tumme :(.

Har så ont i min tumme brände den förut på Sheenas plattång när jag skulle hålla den men aja sånt händer hoppas att det går bort snart. Är med Sheena och Shelly hos mig vi lyssnar på musik. Jag vet har inte bloggat mycket idag men ska göra fler inlägg imorgon hoppas jag gör något kul imorgon.

Fick lite nya kläder.

Hej orkar inte blogga mycket idag heller fick lite nya kläder idag några tröjor och ett par byxor ska testa byxorna nu. Vi hörs senare.

Har inte orkat blogga idag.

Jag och Sheena gick ut och och blåste bubblor eller vad man ska kalla det för istället för gå en promenad för det blev mörkt. Detta är sista inlägget idag har jag inte orkat blogga mycket men ska vila nu har ont i magen men vi hörs imorgon kram.

Sheena blev kär i en husbil när vi gick en promenad haha.

Är med Sheena vi gick en runda nära villorna förut vi ska göra det snart igen det var roligt. Sheena såg en husbil som hon ville ha hon ba fan är den till salu jag vill ha den ska fråga pappa haha fan vad klockren hon är :D. Vi ska lyssna på musik nu.

Det regnar.

Hej allihopa det regnar mycket mamma hade rätt det skulle regna mycket idag stackars mamma och syrran de har åkt någon stans när de kommer hem snart så kommer de säkert bli jätteblöta. Ska lyssna lite på musik på grooveshark men vi hörs sen.

Ska äta toast är sugen på det.

Har precis varit ute är sugen på något gott men åt muffins förut jag och Sheena fikade Shelly ville inte. Ska äta toast mums men vi hörs sen.

T-Pain ft Chris Brown best love song ♥♥

Lyssnar på T-Pain ft Chris Brown best love song den är så bra. Jag och Shelly ska fika sen ute nära gården typ.

Har inte gjort så mycket.

Hej på er jag vet inte ens vad jag ska skriva om för har inte gjort något typ är i mitt rum och tråkar ska till Sheena sen tror jag. Alltså omg ni har inte frågat något kom igen en fråga skadar inte. Hoppas det blir varmt idag så jag kan sola i balkongen haha.

Är med Sheena :P

Är med Sheena vi är hos mig vi ska lyssna på musik chattar med hennes söta lillasyster på msn Shelly heter hon.

Ställ några frågor då.

Ställ några frågor då trodde att jag skulle få några idag på frågestunden men ni har inte ställt några kom igen nu då. Ställ frågor här http://slm.blogg.se/2011/august/fragestund.html#comment.

Sheena är äntligen inne på msn :)

Har precis duschat och loggade in på msn så var Sheena inne på msn hon har inte varit inne på skit länge så vi chattar nu :D.

Frågestund =)

Ville köra igång en frågestund snälla ställ några frågor helst många men två räcker med bara ni frågar. Frågestunden är avslutad när det är många som har ställt frågor. Passa på nu fråga fråga fråga!

Trodde att det skulle bli varmt fast istället blev det regn.

Hej alla fina läsare när jag kom hem från Nathalie så regnade det tror att det gör det fortfarande. Jag som trodde att det skulle bli varmt idag men hade fel. Nu så vet jag inte vad jag ska göra men jag hittar på något snart tror jag.

Var hos Natta idag igen :P

Har precis varit hos Natta med Edina vi ska dit imorgon med vi åt chips och popcorn och saltapinnar fast åt bara grillchips. Detta är sista inlägget för idag men vi hörs imorgon.

Kommentera..

Är det någon som vet vart man köper nagellack som man kan göra smala streck med det liknar lite bilden där det är svarta streck kommentera gärna om ni vart ifrån man köper sån för vet att sån nagellack är lång spets och att den är svart.

snickerstårta och saft.

Har gått en promenad med min mamma och min storasyster nu ska vi äta snickerstårta och dricka får bli saft.

Ett kort inlägg.

Jag har precis kollat på en serie med Edina på tv och nu ska vi gå ut och gå en stund.

Älskar verkligen de klänningarna ♥♥


Musik!! =)

Heej ska lyssna på musik nu var hos Edina förut ska gå till henne sen igen vi är grannar så vi bor nära.

Sista inlägget för idag.

Detta är sista inlägget för idag eller vad säger ni?... för evigt blir det nog ne skoja men ska stänga av datorn och klä på mig mina pyjamas och lite andra saker aja men vi hörs imorgon sötnosar, kram♥.

Svar på kommentar.

Felicia om Hade så roligt igår :):
Mewn..? Är du fjårtis eller råka du skriva till ett "w" där ?
Svar: Jag råkade nej skulle aldrig viljat vara en fjortis.

Glass..

Åt precis glass med strössel det känns som jag inte har ätit det på jättelänge men kommer faktiskt inte ihåg när jag åt det sist.

Är med natta! :P

Jag är hos Natta vi är själva hennes föräldrar och hennes sköna bror som går i min klass är inte hemma så vi passar på och ha roligt :D.


Hade så roligt igår :)

Heej hade så himla kul igår vi åkte paris hjulet i nordstan köpte jag två klänningar en rosa och en blå från gina tricot och en svea mössa som var rosa. Det var jättevarmt där igår förlåt för jag inte gjorde ett inlägg på morgonen igår mewn hann inte blev arg för jag inte kunde det.

Hade skit roligt hos nathalie.

Jag och Edina var hos Nathalie Cindy var där med fast hon gick hem sen. Vi hade jätteroligt vi bestämde att jag och Edina och Nathalie skulle va på onsdag.

En sjuksköterskan tvättade mina öron :D

Har precis kommit typ det var mycket vätska i mina öron så en sjuksköterska tog en sak för att lägga vatten på den sen i mina öron för att vätskan ska gå bort blev yr efter det. Jag hör lite konstigt nu men sjuksköterskan sa att det kommer bli bra om en halv timme.

Sitter i balkongen och lyssnar på musik!!

Sitter i balkongen det är jättevarmt lyssnar på musik snart ska jag och mamma gå till vårdcentralen igen som jag skrev förut.

Var i vårdcentralen!!

Hej allihopa var i vårdcentralen med mamma förut fick en tid de ska kolla på mitt öra de ska se om det är något farligt den stängs alltid ska dit sen med mamma igen. Sen efter vårdcentralen åkte jag och mamma och handlade sen åkte vi hem igen. Så såg jag Edina och Shelly på gården var med de några minuter sen gick jag hem. Det är varmt ut idag med men ska inte sola. Imorgon ska vi åka till Göteborg aa.. men skriver inte något mer om det för jag ska skriva det imorgon ska vakna tidigt imorgon så jag kan skriva ett inlägg om det och fixa mig och så.

RSS 2.0