Sista inlägget för idag!!

Var precis hos Sheena vi hade så kul vi skrattade mycket. Ska dit igen hehe skulle ba göra en grej hemma :D. Detta är sista inlägget för idag hörs imorgon igen.

Prov..

Tjena kom hem för länge sen. Efter skolan gick jag och Sheena in till kiosken. Sen gick vi till pizzerian skulle köpa kebabsås mamma har gjort kebabtallrik mums. Ska äta alldeles strax. När jag kom hem var jag tvungen och gå till skolan igen. För att hämta en historia bok. Min lärare ba vad duktig du är som kom ihåg den haha :D. Vi har prov så måste plugga på. Hatar det men aja.. man måste ju lära sig saker med. Hörs ska äta nu.

Innebandy..

Hejsan kom precis hem från skolan. Vår lärare var hemma idag med en av hennes barn, för hennes son/dotter är sjuk. så hon fick stanna hemma. Så vi hade sylöjdsläraren Lena som lärare istället. Är fett hungrig mamma har inte gjort mat än. Hon ska göra det sen när hon kommer hem. Idag på idrotten kämpade jag gjorde mitt bästa (jag kämpade inte för länge sen. Men nu för tiden gör jag det). Vi körde innebandy Jag, Gracian och Mattias var i ett lag vi vann ;). Simon var med oss lite med han går i första gymnasiet på en annan skola då. Men han ska typ vara i vår skola i några veckor till tror jag. Han var jättebra faktiskt :D.

Börjar bli trött.

Börjar bli jättetrött, ska klä på mig mina pyjmas och efter det ska jag kolla på tv. Imorgon äre skola har idrott imorgon hoppas det blir kul på idrotten hehe. Aja.. vi hörs imorgon kram. 


My är hos oss :D.

My är hos oss nu för er som inte vet så brukar jag åka till a6 och stan med henne. Hon är mammas kompis. Hon är jättesnäll. Åt nyss kladdkaka med vaniljsås mums. Var med Edina innan ska vara med henne sen igen. Hörs senare.

Lookbook.nu ♥♥

Unif Fringe Top, Mink Pink Snakeskin Print Shorts, Jeffrey Campbell Galatin
Furor  Top, Furor Sunglasses, Rebecca Minkoff Bag, Bcbg Shoes, Forever 21 Pants
The Kooples Jacket,Jeans,Top, The Kooples Hat, Dr.Martens Shoes
Catsuit / Pingping And Rabbit, Shoes / Sixty Seven, Hat / Vintage
Coat, Bouse And Collar
Terminal D Shirt, Di Santinni Shoes, Doc Dog Dress, Zara Bag, Renner Sun Glasses
Xiquita Bakana Dress, Asos Shoes, Asos Clutch, Gabriela Faraco Bracelet
Ronald Enrico Gown
Tony Bianco Blue Suede Platform Heels, Dotti White Blazer, One Teaspoon Denim Shorts, Lotus Mendes White Goddess Ring
Detachable Lace Collar, Necklace, Leopard Top, Shorts, Jeffrey Campbell Lita Studs


Tjejkväll..

Hejhej har precis plattat håret!!. Jag måste verkligen klippa håret. Har fått långt hår så det är dags att klippa. Men vet inte riktigt när jag ska klippa. Så får se när jag och mamma ska till frisören. Idag ska jag, Edina och Shelly och några till ha tjejkväll. Så det kommer bli fett kult ;). Ska nog käka snart börjar bli lite hungrig.

Ska alldeles strax gå och lägga mig!!

Då vare dags att gå raka vägen till mitt rum och lägga bärbar datorn på mitt bord. Har suttit vid bärbar datorn ett par timmar. Ska även gå och lägga mig snart men först borsta tänderna. Hörs sötisar.

Bilder från weheartit ♥♥

Tumblr_lsycxinmwf1qkkskwo1_500_large
378433_271210639607060_182142248513900_758239_1605801141_n_large
Tumblr_ll22ai1cjm1qdw5m6o1_500_large
Tumblr_lyh1mjkxq31r0yopf_large
Tumblr_lyh151sbdg1r1iat9o1_500_large
Tumblr_lyh175ckxh1r1iat9o1_500_large
401391_179903485443215_124445734322324_220253_1029113443_n_large
Tumblr_leg9m2hu6n1qdasj6o1_500_large_large
Audrina-patridge-brunette-coral-dress-pretty-favim.com-278630_large
Tumblr_lygyodvaqu1r1iat9o1_500_large
Img1437265061_large
1893571_alab_large
Tumblr_lnnoaat4ns1qiksano1_500_large
Tumblr_llm7ij0h901qci9q5o1_500_large
Slike profila
375293_326276494068733_326266147403101_1201890_1896484023_n_large
300191_262037443842305_221811281198255_764065_1331322106_n_large

Skolan..

Hejsan kom precis hem från skolan. Idag fick jag damp i skolan för vi inte fick en vikarie på sylöjden och profilen. Vår sylöjdslärare var sjuk idag :(. Istället för att göra min onepiece så virkade jag på profilen. För Lena som är sylöjdsläraren var ju sjuk idag. Johanna fingervirkade haha det blev faktiskt fint. Det är hon bra på med ;). Jag ska med mamma sen någonstans. Idag äre fredag äntligen nu får man sova så länge man vill.



Kom nyss hem.

Kom nyss hem var med mamma någonstans. Ska till Sheena och Shelly istället för sitta hemma och tråka. Jag kanske gör ett inlägg till senare om jag orkar.

Var med kompisar!!

Jag och Edina gick till dansen innan sen efter gick vi till Sheena och Shelly vi var med de. Efter det gick jag, Sheena och Shelly ut det var svin kallt. Detta är sista inlägget för idag men vi hörs ju imorgon igen.


Sheena kommer efter hon har ätit klart ;).

Hejsan kom nyss hem från skolan. Gick hem med Sheena. Hon ska äta sen kommer hon till mig ;). Jag har ingen aning vad jag ska göra tills hon kommer. Ska nog bara lyssna på musik och logga in på facebook.

Käkade nyss!!

Hejhej alla fina läsare efter skolan så gick jag och Kristina till hennes lillasysters skola. Vi skulle hämta henne :). Käkade nyss hamburgare sen grönsaker med chicken bits. Kollar på tv kollar på en serie.

Sista inlägget för idag!!

Var hos Sheena och Shelly innan hjälpte Shelly lite med hennes nya blogg. Var ute innan med Edina och Sheena. Jag kan skriva vad Shellys blogg heter imorgon istället om jag kommer ihåg det. Bara så ni vet så är Sheena och Shelly syskon. Ville bara göra ett kort inlägg om att detta är sista inlägget för idag. Ska stänga av min storasysters skoldata. Har suttit vid den några minuter. Ska klä på mig mina sköna pyjamas sen kolla på tv med familjen. Hörs imorgon sötisar kram.

Hamburgare tackar man aldrig nej till ;).

Hej är med Kristina vi är hos mig. Ska på dansen idag ska dit med Edina. När jag kom hem så kollade jag vad för mat det finns. Så såg jag att mamma hade köpt hamburgare haha så hade tur ;).

Clementiner ♥♥

Var hos Sheena innan vi hade roligt vi skrattade ganska mycket :D. Imorgon äre måndag som ni redan vet, så det är skola imorgon. Just nu så gör jag inte så jättemycket kollar på tv ska ta en clementin. Nu för tiden äter jag mycket clementiner det är ju gott :P.

Kort inlägg.

Hejhej igår så var jag hos Sheena och Shelly vi hade kul. Plattade håret igår så det behöver jag inte göra idag ;). Shit mitt hår har växt jättemycket. Har precis ätit frukost. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag så vi får se.

Köpte detta..

Kom nyss hem från a6 köpte lite mer saker idag.
. Apflickorna.
. Cigarett tuggummi.
. En parfym som heter have fun.
. Klistermärken, med hjärtor på och sånt.
Hittar ingen bild på de klistermärkena jag köpte.

Ska till a6 sen!!

Tjena ska till a6 med My, ska ta bussen om en halv timme. Man kanske hittar något fint idag. Ska lyssna på musik så länge.

Weheartit !!

Wehearit
 Passion 4 Fashionerin's icons - Polyvore
 making all the same mistakes.Estilo / Another Alana 


Är med Sheena :D

Kom nyss hem är med Sheena. Idag på idrotten så vare faktiskt kul. Vi virkar det tycker jag och Sheena är superkult. Ska alldeles strax käka potatisgratäng. Det har jag inte ätit på jättelänge. Som sagt idag äre fredag. Senare ska jag och familjen ha familjemys. Jag och Sheena lyssnar på Loreen sober :).

Sitter vid min ..

Sitter vid min storasysters skoldata. Börjar bli trött ska nog tvätta ansiktet sen klä på mig mina pyjamas. Ska borsta tänderna med ;). Aja.. vi hörs imorgon igen kram <3.


Hatar när datorer laggar ;( ;(

Datorn har laggat och laggat inte den jag sitter vid nu. Sitter vid bärbar datorn istället. Lyssnar på musik ska skriva lite låtar jag vill ladda ner snart. Vet inte riktigt när jag ska ladda ner låtar. Måste fråga brorsan först han brukar ladda ner låtar till mig :). Han brukar hjälpa med med det. Jag vet snäll brorsa man har haha. Gjorde lite av min läxa innan har lite till men jag gör resten sen när det är dags att stänga av datorn. Alltså har ni verkligen glömt bort frågestunden totalt? STÄLL FRÅGOR KOM IGEN SNÄLLA DÅ. http://slm.blogg.se/2012/january/fragestund-kom-igen-stall-fragor.html#comment <--. Fråga exakt vad ni vill.

Ska alldeles strax käka :D.

Hej alla söta läsare kom nyss hem från skolan. Imorgon äre fredag vi har profil då. Har syslöjd på profilen med Johanna och Sheena och några till. Jag och Johanna håller på och gör onepiece som jag skrev förra fredagen. Men ni kanske inte har läst det. Så jag skriver det nu igen för er som inte har läst det. Ska alldeles strax käka börjar bli lite hungrig.

Kladdkaka med vaniljsås fett gott !!!!

Äter kladdkaka med vaniljsås, fett gott. Efter dansen gick vi in till biblioteket och snackade jag och några till. Sen gick jag och Edina hem. Var med Sheena innan lite hon kommer till mig sen.

Kommentera detta inlägget. Skriv vilka låtar ni tycker är bra.

Tjena sötisar har dans idag igen ska dit med Edina sen. Lyssnar på musik tänkte ladda ner låtar denna veckan. Vet bara några låtar som jag vill ladda ner. Någon som vet några bra låtar?? kommentera bara isåfall. Så ska jag lyssna på de. De kanske är bra. Inte vet jag om ni har bra musik smak, men det tror jag ni har :).

Läs de bloggarna.

Läste precis tiepamandahhs blogg. Hon tipsade typ om hur en blogg ska vara. Det var bra tips faktiskt. Läs tiepamandahhs blogg http://www.mondoblog.se/tiepamandahh/. Förresten läs gärna också min kompis och hennes bästis nya blogg http://thatyouwant.blogg.se/.
Tiepamandahh
Tiepamandahh
På den andra bloggen så har de inte lagt upp bilder på sig än. Bara på deras outfits. Men det kommer bilder på de men vet inte riktigt när.

Kom typ hem för några minuter sen.

Kom hem för några minuter sen. Var med mamma någon stans. Sen gick vi och åt i mc donalds. Sen när jag åt färdigt så gick vi in till a6. Vi skulle till coop forum vi handlade där lite grann. Ställ frågor på frågestunden, snälla http://slm.blogg.se/2012/january/fragestund-kom-igen-stall-fragor.html#comment.

Hörs imorgon.

Japp nu äre dags att stänga av datorn. Ska kolla på jag saknar dig filmen. Filmen som jag köpte igår ska kolla på den med familjen. Men vi hörs såklart imorgon igen kram.

Hade fett kul.

Hade så fett kul kom nyss hem. Var med ganska många. Pamela och Magdalena lärde oss den där dansen de har lärt sig. Dans läraren kom inte det brukar hon bara göra ibland. Men vi kommer iallafall få en ny dans lärare tror jag som kommer när vi ska dansa. Vi drack fanta och cola tog fanta och vi åt massa gott. Så vi hade verkligen superkul. Vi ska åka till liseberg vi i dans gruppen.

Idrott är viktigt..

Hejsan kom nyss hem från skolan. Vi hade idrott idag och nu har jag vart med två gånger och kämpat på idrotten. Förra veckan och idag. Var aldrig med på idrotten innan. Men kroppen behöver få motion också. Idag så gick jag, Cindy och Ibo till sylöjdsläraren Lena. Vi skulle sitta med henne och göra gånger tabellen, och matte läxan. Jag gjorde gånger tabellen snabbt. De var fett lätta. Sen ska jag och Edina till forum. Man kan dansa där det är typ en dans grupp där. Jag och Edina och flera som vi känner ska dit med.

Äntligen har jag filmen ''jag saknar dig''

Köpte bara jag saknar dig. Var med My i a6 sen åkte vi till stan och köpte filmen. Sen gick vi in till bio och väntade där inne istället för frysa ute. Vi väntade på bussen den skulle komma om 13 minuter tror jag det var. Min morbror och hans fru och hans barn kommer till oss sen.

Thanks Julie ♥♥

Hej alla fina läsare. Ska till stan sen. Hoppas man hittar något fint. Imorgon äre skola som gäller jobba jobba jobba haha. Läste kommentarerna som jag fick. Och det är en tjej som har skrivit till mig. Blev superglad när jag läste det. Kommer aldrig glömma det hon skrev. Thanks Julie, you have an incredible nice name :)♥♥.

Julie om Börjar bli lite trött.:
She was awsome:D Hi. I know this could be wired, but I just have to say that I love you're blog. It looks really nice! It's true:D keep up the good work!!

Börjar bli lite trött.

Ska nog stänga av datorn. Är lite trött, ska kolla på tv. Sen efter det så ska jag klä på mig mina pyjamas. Sen efter jag har klätt på mig mina pyjamas ska jag borsta tänderna. Sen gå och lägga mig i min sköna säng! men vi hörs imorgon igen.
Kolla på henne hon är så vacker, hon är så grym :).

Gick till kiosken innan.

Var ute innan med Shelly, Edina och Fosiya vi gick till kiosken. Köpte en klubba. Sen såg vi några andra kompisar. Vi pratade med de. Sen gick vi hem så jag gick hem till Edina. Har lite tråkigt nu men aa man har ju inte roligt hela tiden.

Frågestund, kom igen ställ frågor!

Har inte gjort så mycket. Lyssnar på musik ska kanske till Edina sen. Läser bloggar, efter det så vet jag inte vad jag ska göra. Kör på en frågestund snälla ställ frågor. Ni ställer  ju typ aldrig några frågor när man har frågestund :(. Kom igen ställ frågor nu då. Frågestunden är avslutad när det är ganska många som har ställt frågor. Du har frågan jag har svaret ;).

Tips om vad ni kan ställa för frågor.

Hur ser du ut?
Vilken hårfärg har du?
Vilken ögonfärg har du?
Har du någonsin..?
Vad är din favoritmat?
Vem är din favoritkändis?
Hur många..?
Vad är det du inte gillar?
Har du syskon?
Vilken klass går du i?
Vad gör dig glad?
Är du bra på sjunga?
Är du bra på skriva låtar?
Vilka låtar tycker du om?
När fyller du år?
Har du djur?
Eller massa annat bara fråga på!!

We ♥ it

weheartit

World of hapinessTumblr

TumblrTumblr

ρяεττγ ℓιττℓε sαη∂яαI want to be forever young †

SWAG PICTURES. - Hyves.nlWelcome to my silly life..xx

(1) Fotky na nástenkeEverybody Wants To Be A Cat


Det blåser, och det har det gjort jättelänge.

Shit det blåser jättemycket. Det har det gjort sen jag kom hem från skolan. Det har aldrig blåst så jättemycket tror jag.  Hoppas det inte blåser så mycket imorgon. Har precis haft familjemys.

Hade idrott sista ..

Hejhej har precis ätit vi hade idrott sista skoldagen. Blev så svettig jag hade ganska ont i ryggen efter men aja. Idag är det fredag yeeees. Äntligen så kan man få sova så länge man vill. Idag på profilen på syslöjden så gjorde jag och Johanna en one piece. Vi kommer bli klara om några veckor tror jag. Och sen på sylöjden (inte profilen) igen så virkade jag. Det var kul faktiskt. Efter maten fick vi gå in till forum och vara där. Det är också kul och vara i forum.

Ska kolla på tv med familjen.

Dags att stänga av datorn. Jag och Sheena kollade på två filmer hos henne vi hade så mysigt :). Ska kolla på tv med familjen så vi hörs imorgon kram.

Är med Sheena !!

Halloj är med Sheena vi är hos mig. Vi ska till henne alldeles strax. Imorgon så äre fredag. Vi har profil direkt på morgonen. Sheena har syslöjd med mig och Johanna och några fler. Så det ska bli kul men vi hörs kanske senare.

Kort inlägg.

Heej är med Shelly och Edina. Åt nudlar innan fett gott. Idag i skolan hare vart bra. Vi ska till forum.

Hade kul hos Sheena.

Kom hem från sheena och Shelly nyss, vi hade så kul vi skrattade ganska mycket. Var med både Sheena och Shelly. Tog kort på sheenas mobil tog kort på henne haha. Nu ska jag kolla på en serie med morsan hörs imorgon igen.

Ska till Sheena.

Vi gick inte ut, det kanske blir imorgon istället. Just nu gör jag inte så jättemycket. Ska till Sheena.

Hahaha, sen när kan gamlingar sjunga så bra? hahaha, lol.


Ska ut senare.

Hejsan svejsan kom nyss hem. Är med Edina vi ska ut sen med några kompisar! så det ska bli kul. Ska äta nu jag och Edina ska kolla på en serie på tv. Det är af1 ;) vår favoritserie.

Den nya headern är jättefin.

Tack så jättemycket Isabelle. Den nya headern är fett fin. Tack så jättemycket för hjälpen :D.
Åt nyss popcorn, sen efter det så tog jag en muffins mums.

Ny header idag ;)

Idag kommer jag äntligen få en ny header. Isabelle håller på och fixar den :). Tack snälla Isabelle ♥♥.

Det är lite tur att vi började skolan igen.

Hej alla fina läsare var i skolan idag. Det var kul sen efter skolan så följde jag och Johanna med Kristina. Vi skulle hämta Kristinas lillasyster från skolan. Det är faktiskt lite tur att vi började skolan igen. För det är rätt så tråkigt när man sitter hemma.

Jag och Edina och shelly var hos ..

Jag och Shelly och Edina gick till Ata. Hon målade våra naglar. Jag sa att jag inte ville ha nagellack. Men hon gjorde det ändå. Det blev fett snyggt. Har så himla ont i magen.

Varför skriver ni taskiga saker till tiepamandahh?

Hur kan ni vara så taskiga mot Tiepamandahh? hon är en fett vacker tjej. Brukar söka på henne på youtube sen så kollar jag kommentererna. Då står det typ jävla fjortis, du är finare utan smink och du är den äckligaste fjortisen någonsin och massa annat. Alltså hon är den hon är varför bryr ni er ens?. Sluta och skriv sånna kommentarer. Tänk såhär tänk så skulle någon skriva så till mig. Vore det verkligen roligt om någon skrev så till er?. Jag tycker att hon är både söt och fin utan smink och med smink.

Grattis Johanna ♥♥

Halloj har inte gjort mycket idag. Men kan börja skriva att jag var hos Edina innan. Nu så lyssnar jag på musik och är inne på facebook. Och så läser jag lite bloggar. Ville säga detta med, att underbara Johanna fyller år idag. En som verkligen känns som en syster för mig. Henne glömmer jag aldrig bort sen när jag börjar i 7an när hon går i en annan skola. Och jag i en annan skola. Grattis gullet ♥♥.


Af1 för bra film som går på svt.

Hejsan jag och min bror har kollat på en film. Den heter af1 den är superbra.
Om filmen, ni måste också se den. Om ni vill http://svtplay.se/v/2659925/af1__alla_for_en/del_1_av_6?cb,a1364151,1,f,-1/pb,a1364150,1,f,-1/pl,v,,2660861/sb,p172520,2,f,-1.

Lisa är förortens ballerina och har huvudrollen i dansföreställning på den norska Operan. En dag får Lisa upp ögonen för hip hop och struntar i repetitionerna på operan och lämnar sina vänner i sticket. Men man kan inte bli en hiphopare utan att följa hiphopgängets ledare. Hiphopare är något man är. Nabil, förortens flinkaste hiphopare blir intresserad av Lisa och tillsammans vinner de den stora hip ho-tävlingen. Och - Lisas väninna. Faisza, som vinner talangtävlingen i balett, får lov av sin far att spela huvudrollen i balettföreställningen

En dag får Lisa upp ögonen för hip hop och struntar i repetitionerna på operan och lämnar sina vänner i sticket.Alle for 1 (Foto:NRK)


Sitter vid bärbar datorn :)

Nu så äter jag lite grill chips, mums. Sitter vid bärbar datorn. Det är inte så oftast jag sitter vid den. Sitter vid den datorn i min brors rum oftast. Och min bror använder bärbar oftast. Båda datorerna är superbra.

Weheartit har fina bilder. Men tycker bara om några bilder där ifrån.

Weheartit ♥

animal, beautiful, braclet, cute, fashion - inspiring picture on Favim.com we make our own fairytales

† just die tonight Foto Sami, il popolo che sussurrava alle renne - 5 di 23 - National Geographic

dont have sex, because you get pregnant, and die. live bigger. | Flickr - Photo Sharing!

self-destructive fool Фото@Mail.ru: Harry Defender Potter : Без названия

Keep your head up, the colors are beautiful Colored Mondays

Summer | Flickr - Photo Sharing! Untitled

VINTAGE LOVE CHiC Untitled


Stella Mwangi - Hula Hoop ft Mohombi.


Någon som ..

Är det någon som är bra på göra fina header? isåfall behöver jag hjälp. Snälla kommentera om ni gör fina och gratis header.

Messi planschen är äntligen på väggen ;).

Hej!! nu är äntligen Messi planschen i mitt rum. Har lagt upp den på väggen. Det blev superfint klart det är ju Messi på ;).
Läste nyss lite bloggar, aja hörs senare.

We ♥ it

Tumblr_lsr39obzq21r05g75o1_500_large
Tumblr_lxa5w8juwb1qkdoxmo1_500_large
388476_297697320276494_210881702291390_887479_1379228709_n_large
Tumblr_li6j7eeehi1qbv4sdo1_500_large
Tumblr_lq5z37bs6o1ql7v7co1_500_large
-fashion--180_large
Tumblr_lx9xd2hhfs1r52kfeo1_500_large

Man tackar aldrig nej till hamburgare ;).

Var nyss lite med Edina. Ska snart äta hamburgare från mc donalds som mamma har köpt. Är inne på bloggtrafik.nu och klickar på nästa hela tiden. Det är fett jobbigt men jag är så van för jag gör det varje dag. Ingen aning vad jag ska göra idag. Så kan tyvärr inte skriva vad som händer idag. Kanske kommer på något kul senare!

Ska läsa lite bloggar.

Duschade för länge sen. Just nu så gör jag inte så jätte mycket. Ska läsa lite bloggar, ska kolla vad de har gjort ;). Detta är sista inlägget för idag kram.

Kolla gärna på den, om ni vill.

Varför är folk sånna?

Det kom en som vi känner vi har fått en ny parabol. Idag så är tävlingen avslutad ingen har skrivit något :( aja skit samma. Det är sånna ni är ni kommenterar och skriver var med på min tävling. Eller något liknande sen är ni inte med när någon har tävling på sin blogg. Tänk före ni kommenterar och skriver var med på tävling eller vad det är för något man ska vara med på.
Hade så kul igår hos min morbror, min moster kom dit med. Jag garvade mycket kunde knappt sluta garva haha.



Ska till min morbror snart.

Vi ska snart åka till min morbror. Jag som är lite trött men aja. Hörs senare kanske.

Vart i a6.

Heej kom nyss hem var i a6 med My. Köpte detta.
. Nagellack den var typ rosa med glitter och ett lila glittrigt.
. Lila och rosa nagellack (det var inte glitter på de).
. Messi plansch.
. Tubble gum.

Är sjukt trött.

Ska stänga av datorn, för jag är sjukt trött. Ska kolla på tv lite vi hörs imorgon.

Kom nyss hem från min moster.

Kom nyss hem från min moster. Vi hade jätte kul igår. Vi sovde där jag sov inte så jätte bra där. Det var en klocka som tickade hela tiden. Det lät tick tick tick hela tiden, den väckte mig haha. Jag gjorde videoklipp när de dansade och när vi sköt raketer. Hoppas 2012 blir ett bra år som 2011 fast bättre ;).

RSS 2.0