Tror att jag ska byta header man blir tröttnad på den jag har nu har haft den länge nu.

Vem tycker att jag ska byta header?? själv vet jag inte hur man gör eller vet fast kan inte exakt blir inte rätt när jag gör det så vill att någon ska hjälpa mig med det fast hoppas någon gör det åt mig gratis. Men får se om jag ska eller inte Shelly vill att jag ska byta header håller med henne man blir ju tröttnad av den jag har nu har haft den ganska så länge nu man måste ju byta någon gång. Jenne gör jätte fina header kolla själv http://daysofjenne.blogg.se/ men hon har säkert många som står på kö för de vill ju också ha en header men hoppas hon kan någon gång fixa det till mig :D.

Nya smileysar :)

Yes tack så mycket bloggdesign.nu han som gör videklipp på hur man gör smileysar kollade lite på det och gjorde det nu så har man ju smileysar på bloggen som blogginlägg så när jag skriver något på min blogg alltså ett inlägg så får ni se nya smileysar ;).

Cindy kollade på mina bilder hon ba fan vad söt och fin du är :D.

Jag kom för länge sedan från Gränna, det var jättejätte varmt kokade fan haha. Det står att det är 27 grader varmt i jönköping okej det är jätte varmt ute med tror jag det var det iallafall när jag kom hem med Sheena :). Men ser att det blåser lite med just nu inte så bra. Hade så ont i magen för några minuter sedan fast det har jag inte nu. I Gränna köpte jag två polkagrisar för 5 kr det blev 10 kr fast betalade 20 kr för hade inte en tia men det funkar ju med fick en tia tillbaka hade ju med mig 40 kr då var ju inte en tia med så därför gav jag hon som stog i kassan en tjuga ;). Cindy kollade på mina bilder på min mobil hon ba fan vad söt och fin du är hon ba ha så istället alltså då menade hon utsläppt hår tror jag har ju alltid toffs orkar inte ha utsläppt i skolan. Men lovar ska ha vit klänning och lite brun puder på ansiktet bara lite inte mycket och utsläppt hår på skolavslutningen =D. Cindy ba du måste lägga ut bilder på dig på din blogg du är skit fin och söt jag ba nepp vill inte :). Cindy har en blogg läs den http://supergirlcindy.bloggplatsen.se/.

Gjorde videoklipp på Charlie bit my finger och working with Harry and Charlie.

Hejhej jag har inte ens ätit frukost är inte sugenpå det just nu. Klockan 9 ska jag dra Sheena och jag ska gå tillsammans vi bestämde det igår när jag var med henne men hoppas hon kommer till mig annars får jag gå till henne det tar alls inte långt tid bara gå på trapparna sen där nere finns det en dörr och sen kan jag ba öppna dörren och så plinga på henne vilken tur vi har va? ;). Jag gjorde ett videoklipp på Charlie bit my finger och working with Harry and Charlie jag gjorde videoklipp på min mobil sa till Tobias och Sheena att jag skulle göra det sen visa de de har ju sätt den men bara så vi hade något och kolla på på väg till Gränna :) sa det igår när jag och Sheena gick med Tobias hem vi tog den långa baken som vi alltid gör när vi går tillsammans :D.


Allt det som är på bilden ska jag ha med mig imorgon till Gränna.

Yes mamma sa du kan ju ta med toast till Gränna hur kunde vi inte tänka på det förut aja det gör inget ska ändå inte göra de nu utan ska göra det imorgon ;). Vi kommer hem klockan 16.30 vi kommer att ha så roligt har varit i Gränna några gånger förut så det är inte första gången jag är i Gränna :D. Ska ta med mig money ;) 40 kronor ska kanske köpa polkagrisar hoppas inte bara att jag blir en gris efter när jag har ätit upp den där polkagrisen hahaha ne skoja haha =).

Detta ska jag ha med mig

. Kex har laggt de kexen i en burk.
. Blandsaft jordgubb på en flaska.
. Vatten på en flaska.
. Toast ska jag göra imorgon
. Muffins ska jag lägga imorgon.

Ser du vilken som är falsk? Foto: Andreas Elgstrand
 BOB Blandsaft Jordgubb, 0,95 liter Blandasaft jordgubb har laggt ända upp till toppen på flaskan elller hur man säger hoppas ni fattar iallafall :P.

Havrekakor Glutenfria Tog med mig 4 stycken.

Piruett Tog med mig 2 stycken.

Och toast orka lägga bild på det vem vet inte hur toast ser ut :).


We♥it


weheartit.com

7 ord om mig.... :)

1. Jag gillar fanta och fanta exotic fast mest fanta exotic cola gillar jag bara ibland :).
2. Jag gillar fotboll fast spelar aldrig i skolan på rasterna när mina vänner brukar göra det orkar inte :D.
3. Jag tar typ alltid kort på min mobil jag gillar att ta kort på min mobil hehe :P.
4. Älskar att resa ingen nyhet har alltid älskat att resa jag och min familj reste till Helsingborg förra sommaren var hos min moster.
5. Hatar små ungar som är skit kaxiga och inte ens vet vad de säger.
6. När jag blir stor ska jag kanske jobba som advokat eller som polis haha i mina drömmar =D. Har tänkt på klädaffär får se vart någon stans jag jobbar när jag blir stor ;).
7. Hatar att gå ut i skogen när vi är i skolan inte ens med familjen hatar att gå ut i skogen orka göra det haha :P, men ibland är det roligt.

Venne vad jag ska ta med mig och äta som lunch imorgon till Gränna.

Tjululu imorgon blir det perfekt dag :), vi har sovmorgon så det är bara att sova silvia haha :), fast vi kommer bara att ha sovmorgon till 9 sen ska vi ju till Gränna med det är därför vi fick sovmorgon har laggt lite kex och laggt de i min väska och har gjort jordgubbs saft smakade lite det var så gott :P. Imorgon ska jag bara lägga muffins det som är problemet är att jag inte ens vet vad jag ska ta med och äta men vi får ju korv med bröd fast vill fan inte äta det ville ta med nudlar fast den kommer bara att bli kall man vill ju inte äta den kall bläää. Jag har kastat sopor med mamma för några minuter sen ni anar inte vad mycket det var som vi kastade känns som om vi inte ens har kastat sopor i några månader haha men vi gör det bara när det är mycket och behövs kasta =).

Vi ska till Gränna med klassen på tisdag :).

Vad mycket jag har lyssnat på musik idag, det kanske är musik dag för mig idag hehe :P. Men ni vet sån är man när man är förälskad i musik ;). Idag är det ju söndag och imorgon är det skolan på tisdag är det så roligt i skolan inget arbete vi ska till Gränna med klassen vi kommer att vara där rätt länge tror jag men hoppas jag kommer att kunna blogga sen när jag kommer hem utan bloggen glömmer jag aldrig och kommer aldrig glömma den och glömmer aldrig mina undebara läsare =). Till Gränna blir det musik med ska ta med min älskade mobil och såklart hörlurarna också :), snacka om nörd i musik.nu ne skoja haha :D.

Mors dag!. Jag har äntligen hittat något till skolavslutningen ;).

Idag är det ju mors dag glömde skriva det på en av de inläggen jag skrev innan :D. Älskar dig mamma♥♥

Du är en mamma som man kan lita på.
Du är en bra mamma du tog hand om mig från när jag var liten som mammor gör :).
Nu har jag växt upp och blivit en tolv åring.





Idag har jag och mamma rensat lite kläder vilka kläder vi inte ska ha och vilka vi ska ha kvar mamma rensade mina och hennes och min storasyster och brorsan får har det han har nu i hans garderob ;). Mamma hittade en vit klänning som jag hade för länge sedan testade den och den passade perfekt den var jätte fin jag ska ha den på skolavslutningen nu har jag äntligen hittat något jag ska ha på mig på skolavslutningen =).

Lyssnade på musik ;).

jag åt godis förut mums :) jag har inte ätit godis på jätte länge. Sen när jag hade tråkigt testade jag Amy diamond skivan som är jätte gammal mamma köpte den för några år sedan så den är jätte jätte gammal. Den funkade lyssnade lite på den skivan jag sjöng one of the ones och shooting star och hello. Fast jag gillar inte Amy diamaond om ni undrar det :P.

Kom igen nu fråga på våga fråga! blogresponse klicka bara där uppe på bloggen det står våga fråga! blogresponse

Hejsan, jag har inte ens ätit frukost än men ska göra det alldeles strax ville bara skriva ett inlägg så är det klart jag bloggar ju mer sen :P. Glöm inte att ställa frågor på våga fråga! blogresponse det är bara att klicka där uppe står det våga fråga! blogresponse en har iallafall frågat =) så gör ni det med. Hörs mer sen ska äta toast nu mums :P.

Kissie

hmmm

Omg hur kan hon vara så missnöjd med sig själv innan när hon såg så fin ut :). Jag tycker den första bilden var finast den andra är inte fin okej inte för att vara taskig då men jag tycker inte att kissie är fin hon var jätte fin förut.

Vill ha lil wayne tröja denna på bilden och några mer tröjor på lil wayne :D♥♥

Linne - Lil

Jag gillar Lil wayne jätte mycket som kändis okej Eminem gillar jag jätte mycket med som kändis men först är Lil wayne han är jätte jätte bra på att sjunga så grym är han :). På modekungen finns det några till linne och tröjor på lil wayne vill ha alla haha men det finns inte här i jönköping :(. Om jag hittar det ska jag köpa direkt :P♥.

Tryck på den blåa rutan som står våga fråga! blogresponse för att fråga frågor :)

Har frågat Jenne på msn hur man gjorde för att lägga bloggsvar på bloggen hon sa hur man gjorde. Där uppe står det en blå ruta som står våga fråga blogresponse tryck där för att fråga frågor :). Vet faktiskt inte varför det blev så med bloggsvar att det stog så och varför just det kom där uppe men det får väll vara så då kan inte fixa det. Men ni kan iallafall bara trycka där om ni ska fråga något mina underbara läsare =D♥.


Nu funkar bloggsvar fast den har ett annat namn de har bytt.

Nu så funkar bloggsvar fast det har ett helt annat namn nu de har bytt så nu heter den http://blogresponse.com/. Jag har en nu men kan inte få den så den kommer på bloggen attans måste fråga brorsan sen när han har kommit hem, han är säkert proffs på det eftersom han brukar hjälpa mig och brukar göra det rätt så tror jag att han fixar så min bloggsvar kommer på bloggen ;).

Denna lyssnade jag på många gånger förut. Rebecka karlsson är så söt och bra på sjunga :P

Låten är gammal men Rebecka sjunger så vackert. Hon är så söt =).

bloggsvar ska ha en stor uppdatering idag

Förlåt för jag inte har blivit medlem på bloggsvar än. Bloggsvar ska ha en stor uppdatering idag och det står att det är klart om ett par timmar på deras sida jag blir medlem sen =). Tänkte blir medlem nyss men kom på att jag fick ett mejl igår på msn att de ska ha en stor uppdatering på bloggsvar och att man skulle byta kod och sånt fast har redan det :). Hörs sen♥.

Jag bloggar mer senare :)

Hej allihopa, jag är hos Edina nu och bloggar frågade om jag fick skriva ett inlägg hon sa okej :P. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men hoppas min dag blir iallafall rolig =). Jag bloggar sen när jag har kommit hem. Min bror och hans kompis sitter vid datorn just nu annars skulle jag ha gjort fler inlägg men lovar gör mer inlägg senare :P.

Om mig :D

1. Vem kramade du sist? Jasmina.
2. Är du kär? japp, det är jag :).
3. Har du någon gång varit i Liseberg? Ne det har jag inte men det kommer vi ska dit när vi går i 6:an går i 5:an nu så inte så långt tid tills jag börjar 6:an ;).
4. Gillar du att shoppa? ja det klart i love it :P.
5. Gillar du spel på datorn? öh spelar aldrig spel på datorn utan bloggar och är inne på msn och lyssnar på musik.
6. Vem pussade du sist? min bror.. tror jag :).
7. Tycker du om att kramas? japp fast gillar inte krama främlingar utan sånna jag gillar gillar jag att krama =).
8. Tre saker du alltid har med dig? min mobil så klart är typ kär i den :D, och något mer orkar inte tänka.
9. Vilket ämne gillar du? engelska sådär.
10. Gillar du fotboll? ja men orkar inte spela ibland på rasterna brukar några av mina vänner spela fotboll fast är aldrig med då orkar inte det är därför vet jag är lat hehe =D.
11. Gillar du dans? ja jättemycket har funderat lite grann att jag vill börja på dans men vet faktiskt inte kan inte bestämma mig.
12. Har du någonsin blivit mobbad? ne.
13. Har du någonsin varit på bio? Ja det klart :).
14. Är du mörkrädd? njaa.. venne.

Har precis duschat och mitt hår är så mjukt :P

Har precis duschat, mitt hår är fortfarande blött men ska snart fixa så det inte är lika blött som det är just nu. Mitt hår är så mjukt har aldrig haft det efter när jag brukar duscha.. eller kanske men i så fall har jag inte märkt det =). Ska fika nu med mamma och min storasyster fast först göra så att det inte är så blött längre kan ju inte gå runt i blött hår hehe vi hörs sen :D.

we♥it

Tumblr_li4njzzahv1qfafhzo1_500_large
Tumblr_llv5y3synb1qh588j_large
Tumblr_ll1xmojlnl1qif5bpo1_500_large
Tumblr_lkzaiovpei1qc6cuao1_500_large
Tumblr_lh2momrirm1qbirrfo1_500_large
Tumblr_lk9nhup6dp1qjnnu9o1_500_large

De kläderna på bilderna vill jag verkligen ha de var jätte snygga :D

Dagens låt :D


Åkte karuseller

Det var jätte roligt det var marknad och vi köpte ganska så mycket och så var det tivoli åkte karuseller jag åkte parishjulet med Edina och mamma och min storasyster och sen åkte jag och Edina spiderman det var jätte roligt fast blev lite yr. På marknaden såg jag en som heter Jasmina hon var vår vikarie en gång hon är skit snäll :P. Fan saknar min bror redan :D. Vi hörs mer sen♥. Så här såg spiderman karusellen ut

Bild
Bild





Jessica gav mig en inbjudan till bloggsvar :D

Aja jag får väll skriva ett inlägg till då har bara tråkigt så ville skriva ett till inlägg skriver ju mera sen när jag har kommit :). Kollade mina mejl på msn och det stog att Jessica som har denna bloggen http://jessicanyqvist.blogg.se hade skickat inbjudan till bloggsvar ;). Jag blev jätte glad :D jag ska göra en imorgon istället för orkar inte göra det idag. Då kan ni fråga hur många frågor ni vill ;) tack så hemskt mycket Jessica♥. Hörs sen efter när jag har kommit hem mamma har kommit nyss hon hade visst en påse med sig ska se vad hon har köpt hihi =). Hon sa att hon köpte en parfym till min kusin som ska ta studenten ;). Och så köpte hon mer tror jag för hon hade ganska så stor påse påse kolla det :P

Ska snart till stan.

Hellu :), ska snart till stan det är tivoli och andra roliga saker :). Ska dit med mamma och min sotrasyster :D. Igår sa jag mamma jag vill inte hänga med sen jag ba eller jo eller ne sen nu smsade jag mamma och skrev mamma jag vill åka till stan kan inte du komma och hämta mig sen hon skrev okej jag kommer :P. Det är ju mors dag snart med fan har inte ens köpt något :(. Fick mycket mer besökare igår hade rätt ;) sa ju att jag skulle få mer :D, nu ska ni få veta hur många jag hade igår 112 stycken och nu har jag 44 vänta det kommer snart tack så mycket bloggtrafik.nu♥. Idag ska min bror åka till Liseberg de ska åka klockan 14.00. Hörs mer senare när jag har kommit hem =).

80 besökare och 116 sidvisningar

Omg jag är så glad alltså i love bloggtrafik.nu har fan 80 besökare just nu och 116 sidvisningar det kommer säkert mer eftersom det kom jätte snabbt förut ;). Var precis ute med Sheena =)♥.

Är inne på bloggtrafik.nu

Är inne på bloggtrafik.nu och surfa/samla poäng där man läser andras bloggar och får mer poäng yeeess har fått mer besökare nu och det går så jävla fort när man får besökare bättre för mig hihi :P.

Min brors kompis ska sova över imorgon

Hejhej :) jag kom typ nyss hade utvecklingssamtal och allt var perfekt och allt är godkänt det stog iallafall det på pappret :). Det känns faktiskt som fredag tycker jag :D, imorgon åker min bror till Liseberg med något som heter forum som tonåringar går till ibland det finns också för 5:an och 6:an och några fler årskurser tror jag. Igår hade jag 62 besökare är så glad har inte haft så mycket ta så hemskt mycket bloggtrafiken♥ jag har många nu med :D i'm so happy. Min brors kompis ska sova över hos oss imorgon när de har kommit från Liseberg de kommer hem kl 3 eller 1 på natten tror jag det var om jag minns rätt =). Han bor ganska så långt min brors kompis och så kommer de ju klockan 3 eller 1 på natten så han ska sova hos oss imorgon istället. Imorgon ska jag inte åka till bassängen utan efter skolan ska jag direkt hem så tar jag och mamma bussen till stan eller a6 kommer inte ihåg vart vi skulle sen ska vi möta min storasyster där och kolla lite på kläder och något annat :P.

BloggTrafiken!

Vill du ha Tusentals besökare ? Då är http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=silvia Något för dig !

Du lever bara en gång...

REMEMBER....


Vi hade klasskampen idag :D

Hej, kom nyss allt detta hade vi idag i skolan

8.20 kula.
9.00 längdhopp.
9.40 60 meter.
10.20 klassrummet.
11.00 lunch.
12.00 2,km öx där man går spåret till exempel blå,röd och andra mer spår.
12.40 klassrummet.
13.20 stafett.
Vi kollade på en film två gånger den hette desperados (fel staving tror jag) filmen var på engelska fast svensk text den är jättebra alla i min klass gillar den filmen. Det var inte första gången vi såg den vi har kollat på andra avsnitt medså vi kollar ju inte på samma hela tiden :). På stafett kom vi 2:a 6:orna blev jättearga för de kom sist. Johanna en i min klass är så jävla snabb hon sprang sist med en som går i 6:an men Johanna kom före bra Johanna :D. Många kramade henne jag med det var hon värd =D♥. Vi hade klasskampen så därför gjorde vi allt det där jag skrev med kula och länghopp och det :P.

Min lärare sa till mig att rektorn typ inte visste vilka låtar de ska sjunga på skolavslutningen så min lärare sa till rektorn att jag är bra på skriva dikter och då kunde vi sjunga den så jag skrev en och den blev faktiskt jättebra ;).

31 maj åker vi till Gränna med skolan =).

Har precis kommit var hos Edina, hon var inte hemma igår så var inte med henne som jag skrev på ett inlägg igår att jag skulle till henne tror jag det var om jag minns rätt :). Omg nudlarna var så jävla gott hihi =), 31 maj då blir det så roligt vi ska till Gränna med skolan vi ska besöka Andrémuseét och titta på polkagristillverkning och eventuellt ska vi åka till Visingsö om vi hinner. Då får vi ta med rejäl matsäck och så kommer vi grilla korv men ska ta med nudlar istället har bestämt det med mamma igår och ska ta med andra saker med skrev allt jag ville ha med dit på ett papper så mamma kan läsa det och ta fram det och fixa så jag kan ta med mig det ;). Kommer ha med mig min mobil och tror också att hörlurarna får följa med haha ni vet att jag älskar musik och vill höra på musik mycket =D.

Jessica frågade om jag ville vara med på tävling hos henne.

En som heter Jessica har skrivit på kommentarer på rubriken som heter snygga shorts med usa motiv hon sa anmäl dig till min tävling om bloggsvar-inbjudan: http://jessicanyqvist.blogg.se/2011/may/tavling.html jag har kommenterat och skrivit att jag är med ;) vill verkligen ha bloggsvar så då får ni passa på och fråga saker och jag svarar =D. 


Det här är Jessica :)


Vi hade så roligt.

Tjululu kött och blåbär ne skoja men kom nyss var lite i centrum med Sheena och Tobias, vi hade så roligt Tobias är ju klockren började garva kunde typ inte ens sluta haha :D. Idag i skolan skulle vi skriva dikter som vi har typ börjat göra har skrivit några tror det var fyra eller fem stycken jag har skrivit skriver typ en text som är fin och min lärare tycker att jag skriver så fina dikter hon sa när det är sommarlov tycker jag att du ska skriva dikter du skriver så fina ord när du ska skriva dikter jag ba omg ska jag göra det sen jag ba okej. Så det ska jag göra faktiskt är bra på att skriva fina texter ;). Yes ska äta nudlar som jag aldrig har ätit eller joo men inte mycket bara lite bara en haha nu blir det gött =).

Snygga shorts med usa motiv




De här är jättefina shorts med USA flaggan, vill också ha sånna hoppas att jag hittar sånna då måste jag köpa det :D.

Ska snart till Edina, vi får se om jag bloggar något mer idag men jag hoppas iallafall att jag kan annars om jag inte gör det så kan jag inte. Är faktiskt lite trött har märkt att jag blir trött ganska så snabbt något fel på mig ne skoja :) sover ganska så mycket men vaknar tidigt med när vi ska ha skolan men är fortfarande trött konstigt.

We ♥ it

Paradise in the name of fuck.
♫♫♫ Aprendendo a tocar varios instrumentos ♫ ♫♫: Apostila para saxofone Hell is empty and all the devils are here.

ätit precis.

Nu har jag ätit det som vi åt igår kyckling bara lite grann för är gluten då får man inte äta så mycket kyckling och andra saker och så åt jag stekt potatis det kunde jag visst äta hur mycket jag ville =). Känner mig fet hehe jag kanske är det ne skoja har blivit smalare har jag märkt men det brukar kännas efter maten att jag känner mig lite fet :). Jag vet inte vad jag ska göra idag hoppas det blir något roligt tror inte att jag kommer att vara ute så mycket eller inte ens någonting får väll se :D.

Måste vänta.. :(

Jag kom typ nyss :), och är så hungrig så kan inte ens vänta men måste för att ingen är hemma mamma sa att jag skulle vänta tills hon skulle komma så då får jag väll göra det :(. Hon kommer om en timme snälla kom ba nu hehe :D. Fan vi fick inte svar på när vi ska till bio under skoltid men de sa att när de alltså mina lärare får svar så ska de säga när till oss för det är inte de som vet det utan vi måste vänta tills vi får svar när vi kan åka till bio =). Lyssnar på musik från min mobil gissa vilken låt omg ni kommer inte tro mig men det är bad boys hehe lyssnade på en annan nyss men det blev slut så då kom bad boys ;). Men vi hörs sen♥.


Var nära på att sova i soffan haha :D

Hade så ont i magen förut sen tog jag bara det lugnt satte mig i soffan och vilade lite och såklart lyssnade på musik på min mobil hade hörlurarna på mig bara jag ska lyssna hihi :P. Haha var skit nära på att sova i soffan blundade sen mamma ba silvia jag ba mm hon ba aha trodde du sovde.

Nu har min bror konfirmerat sig ;)

Kom exakt nu för en minut sedan hihi :D. Nu har min bror konfirmerat sig sa grattis och så fick han en puss och en kram och kramade en jag känner med en tjej som min bror är kompis med en sa grattis till henne med och en annan sa jag grattis till de har också konfirmerat sig :). Nu ska vi fika tror jag sen efter några timmar eller minter inte vet jag iallafall då ska vi äta mat =). Sa grattis till min undebara morbror också :D.

Egentligen skulle jag blogga sen efter när jag har kommit hem från min brors konfirmation.

Hej, igår på sista inlägget skrev jag att jag ska blogga sen när jag har kommit från min brors konfirmation men jag skriver ett inlägg endå så skriver jag kanske mera sen när jag har kommit från konfirmation ;). Har precis tagit på mig fina kläder ;). Alldeles strax ska jag lägga parfym gissa vilken parfym??... jo det är britney spears älskar den och den blåa med men lägger den rosa hihi :). Och ska fixa mitt hår har just nu utsläppt som jag inte så oftast har det jag gillar inte ha det så himla mycket som andra människor jag gillade det mycket förut när jag gick i 4:an hade det typ varje dag i skolan men sen nu vill jag ha toffs =). Hörs mer senare :)♥.


Konfirmation!!

Är fan skit trött fast kan inte sova just nu kommer inte ens kunna. Imorgon blir det super roligt ni vet varför hoppas jag iallafall aja okej då säger varför samma sak varje gång hehe.. min bror ska ta konfirmation och vi ska till kyrkan och min moster och hennes barn ska komma och min morbror och hans barn och fru de ska också till kyrkan sen ska vi till oss och fika. Min bror och vissa av hans kompisar som ska ta konfirmation ska spela upp något typ drama eller vad nu heter :P. Min mamma kommer att göra stekt potatis och kyckling har mamma redan köpt i fredags när jag berättade det :). Men vi hörs mer imorgon jag tror inte att jag kommer skriva något på morgonen eller så utan det blir efter när jag kommer hem från min brors konfirmation =). Juste min älskade morbror fyller år imorgon haha måste säga grattis imorgon det klart ;), han kommer få en puss med hehe :D.


We♥it

1249667523_5_r8nv_large
Tumblr_llinpjl43n1qdoun5o1_400_large
Tumblr_lleus9vfza1qcflgeo1_500_large
Tumblr_lliethye6p1qdl5tvo1_500_large

Var med mina kusiner :)

Idag var jag ute med mina kusiner vi stack till puls där man spelar fotboll. När klockan var 17.00 sa vi och några andra mer att jorden går under om en timme och vi måste vara tillsammans jag ba jag vill dö med min mamma och mina två underbara syskon haha :D. Och Shelly fick en kramis för de vann på fotbollen ;). Mamma förbereder till min brors konfirmation som är imorgon. Haha i expressen ljög de, de sa att vi skulle dö och sån tur gjorde vi inte det trodde inte ens på att jorden skulle gå under idag.


Det var roligt idag :D

Tjululu :) det var skit roligt fast vi behövde inte ens sälja utan vissa föräldrar gjorde det istället ;). Jag gick med Sheena dit yes vi vann utmaningen vi ska till bio men vi vet inte när de ska se när vi ska det hoppas de säger det på måndag när vi ska till bio så är det under skoltid fan vad bäst vi är hehe :P. Jag och Sheena gick till scenen 3 stycken jag känner sjungde de sjöng bra =D. Jill svensson sjungde 5 låtar efter det så fick jag och Sheena hennes autograf till mig skrev hon till silvia kram jill sen ett hjärta. Det var en kille som liknade skit mycket lil wayne han sjunger engelska låtar men han pratar svenska han rappar han var jätte bra tycker jag :D. Min moster kom dit med med hennes barn fast inte alla barn hon tog med sig sina 4 stycken hon har 7 barn haha jag vet många med de andra är hemma tror jag :). Imorgon ska min bror ta konfirmation som jag har skrivit om igår tror jag det var då kommer de med alltså min moster och barnen och min morbror och hans fru och barn ;) så det kommer bli roligt. Just nu vill jag ba ha mat jag har inte ätit något från morgonen då åt jag en macka med ost på. Min mamma och min moster och de andra barnen de kommer snart mamma ska göra mat då blir jag glad :).

Kommer inte blogga mycket imorgon

Jag vet inte om jag kan blogga så himla mycket imorgon. Men jag behöver ju inte blogga så mycket imorgon jag ska ju sälja muffins och mina vänner ska sälja antingen bakelser eller leksaker eller traser jag ska med sheena vi ska träffas någon stans alltså min lärare sa det så jag och sheena ska dit och jag hoppas sheena vet vart vi ska träffa vår lärare och kompisar :D. Så vi får helt enkelt som en skoldag kan man ju säga =) senare kan man gå till biblioteket för man kan välja en bild sen kan man göra en knapp och sätta den på tröjan ni har säkert sätt sånna förut hoppas jag =). Men vi får se om jag kan blogga i alla fall något, jag glömmer ju aldrig min blogg och mina underbara läsare ;)♥ hörs imorgon =D.





Dagens låt ♥


Vi ska till bio under skoltid vet inte när

Imorgon ska jag ha på mig jeans och en svart vit tröja ;), vi ska inte bara ha loppis och sälja bakelser utan minuten och frågor och länghopp och stafett och något mer tror jag. Men ganska många måste vara med men det är vissa som inte kan och inte vill vara med och de andra vill men jag vet inte får väll se om vi vinner så ska vi på bio med 6:orna i vår skola vi ska kolla på en film som heter (pirates of the caribbean), men om vi inte vinner utmaningen så ska vi inte åka till bio under skoltid. Men Sheena vill ut så ska ut med henne hon ville ut med mig vi ska köra one touch ;).

Liseberg!!

Hej, jag har varit och simmat och det gick bra ;). Imorgon blir det super roligt ni vet varför sa det 17 maj på ett inlägg. Denna veckan ska jag eller har tänkt att jag skulle ha tävling som förra gången och frågorna är om mig igen hehe =), men ska kanske ha det denna veckan annars får se om jag har det en annan gång :D. Min mamma köpte fyra kycklingar från coop forum idag för vi ska äta det med stekt potatis fast tror inte just att vi kommer äta alla de fyra det är inte bara min familj som ska äta det min bror ska ju ha konfirmation på söndag så vi kommer få gäster min morbror och hans barn och fru och min moster och hennes barn =).
Omg mamma betalade till min bror för att han skulle åka till liseberg med några kompisar och några som jobbar i ett ställe som heter forum men de ska åka till liseberg nästa vecka tror jag mamma sa till mig :P, så orättvist har aldrig varit där men det kommer det är därför vi håller på att skaffa mer pengar alltså med skolan och det är därför vi ska sälja bakelser och leksaker och traser imorgon =D. Jag ska sälja muffins haha, när vi går i 6:an ska vi åka till liseberg ;).

Ne tror inte på det!!

Anonym om Vi ska sälja saker på lördag !!!!:
Du vet på lördag tror du att jorden går under då?
Svar: Nej, verkligen inte folk vet ju inte ens om det fast de lägger det på expressen alltså Jesus vet bara.



We♥it

Tumblr_llbsr8gyfb1qb4hv5o1_500_large
Tumblr_llg2n00be81qjvzi3o1_500_large
Tumblr_llfascszg71qbl89wo1_500_large
Sn2083681_119684063_large
Tumblr_llg2k4kozr1qdkzzlo1_500_large
5700446491_53e671fffd_z_large
Tumblr_lgwwhalszq1qho7suo1_250_large
Tumblr_ll4swqi9qd1qd6t8yo1_500_large

Ska äta pyttipanna med rödbetor :D

Nu är jag verkligen hungrig jag ska äta pyttipanna som igår det är gott jag ska äta det med rödbetor ;). Vi får se om jag bloggar något mer senare :P.

Lil Wayne- Drop The World ft. Eminem


Ska inte göra mycket idag.

Hellu :), idag har det hänt ganska så mycket i skolan både roligt och tråkigt men orkar inte berätta :). Jag ska inte göra så mycket idag tror jag, utan det blir mer som kolla på tv och sitta vid datorn men inte så mycket och kanske vara med Sheena om jag orkar det ;).

Vi ska sälja saker på lördag !!!!

Jag har precis ätit två pannkakor mamma har gjort det alldeles nyss de var jätte goda faktiskt :). Jag har var en stund med Sheena innan, jag snackade lite vad som hände i skolan idag och vad hon ska hämta på lördag vi ska ju typ ha loppis vi ska typ sälja leksaker som vi inte behöver eller så kan man baka hemma något och sälja det och ta med trasor och sälja de haha =) sen ska pengarna till klasskassan som vi har ganska så mycket pengar i vi hade disco en gång så många kom så vi fick pengar så de är i klasskassan och nu om vi får mer pengar av bakelserna och traserna och leksakerna ska de ligga i klasskassan sen när vi har fått mycket ska vi åka till liseberg när vi går i 6:an ;). Alltså har berättat att de som bor där jag bor ska till centrum vi brukar ha det fast vi har aldrig säljt något när vi har haft sånt som vi ska ha på lördag. Men bye hörs imorgon♥♥

Grattis!!

Juste glömde säga nu är tävligen avslutad den som hade rätt var

1. Sheena.
2. Edina på två ord hade du fel på om jag gillade matte och på vilken mat jag gillar men annars var allt rätt.
3. Melissa du hade fel på vilken färg jag gillar och villken mat jag gillar jag vet att du menade 208 på hur många bilder jag hade det gör inget om du råkade trycka på 209 istället för 208 :), och vilket djur jag tycker om på katt hade du rätt men gillar också hundar.
4. Saga du hade rätt på allt du skrev fast du tog de lätta så därför fick sheena alla rätt allt det hon skrev var rätt :P.

Grattis till er mina snälla och söta bloggläsare, men Sheena var den första grattis min underbara bästis ♥♥

idag var sheena sjuk :( krya på dig sötis♥ Sheena Anna Patricia du är den man kan berätta allt till och jag brukar  det jag vill till dig kram min söta och fina Sheena =)♥



Detta är till er :)♥

Om en tjej som blev dödad den 29 november

Hejhej allihoppa, idag kom polisen på besök de heter Conny och Håkan de brukar vara i vår skola idag kom de till  vårt klassrum vi fick svara på frågor och de skulle svara, frågade ganska så mycket hehe :). Det var en tjej hon hade två barn hennes exman dödade henne den 29 november tror jag det var om jag minns rätt hon borde där jag bor nu fast inte samma gata så han som dödade henne får nu vara i fängelset i 18 år jag frågade hur länge då sa de i 18 år kommer han vara i fängelset. Han dödade henne med kniv hon skulle gifta sig med en annan som var muslim tror jag så han dödade henne med en kökskniv hon hette Carla Saado hon är syrian det är jag med ;), hon har facebook hennes dotter med hon heter jennifer Saado men ingen aning om hennes son har det.
Omg idag när vi skulle äta så kom det en kille till mig han heter Anton han går i min klass han ba hej jag ba gick sen efter en stund sa han erkänn att du gillar mig jag ba neeeej han ba allvar då jag ba ja jag menar ju allvar tror du jag ljuger eller sen sa någon att han gillade mig så mina kompisar skulle fråga han om han gillade mig  på allvar han ba aa så de sa till mig det jag ba omg vill fan inte att han ska gilla mig hatar han sa jag då. Och killarna i min klass visste det med de ba säg nej om han frågar chans jag ba jag vet såklart jag ska säga nej, han som gillar mig gillar Eric Saade som kändis då och han sjunger typ varje dag alltså han är cp det säger alla och jag säger det med hehe :). Men vi hörs senare♥♥

Venne om jag ska tro på detta.

Omg kolla http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag, jorden kommer att gå under på lördag fast vet faktiskt inte om jag ska tro på det för de har sakt att jorden kommer att gå under många gånger typ och det har det inte ens gjort.

Lite nya saker har vi köpt

Nu har vi fått ganska så mycket nytt hem ;) en ny tangentbord som är skit skön och det låtar inte lika  mycket som den andra det låtar knappast något när man ska skriva på den, och en ny mus som är också jättebra och en ny kaffebryggare ni vet den nya man kan göra chappochino och andra smaker kan man göra vi köpte allt det från elgiganten de sakerna är superbra där :).



Är hungrig!

Glöm inte att imorgon avslutas tävlingen då får ni se vem som vinner ;), det kan vara fler som vinner utan inte bara en :). Men det beror på om ni har svarat rätt mina sötnosar :P. Det känns inte som tisdag idag hehe :) det känns som en annan dag. Okej nu är jag verkligen hungrig kan inte de komma snart elller, mamma har i alla fall skickat ett sms och sa att de har köpt hamburgare till mig och min syster ;). Min syster är inte ens hemma hon typ praoar eller jobbar eller hur man nu ska säga någon stans.


Den 21 maj ska vi ha något och alla de som bor där jag bor ska till centrum...

Hejhej bloggen :P, har precis kommit hem och så klart är jag hemma själv och hatar det vill typ ha sällskap min bror hade ingen skola idag skulle önska att det var samma med mig ;). Mamma och han är i a6 tror jag eller stan mamma sa igår att hon skulle köpa hamburgare till mig och min storasyster med så inte bara min bror får =). Omg på 21 maj ska vi ha något så typ alla där jag bor ska till centrum det är typ loppis och andra saker och vi ska baka något hemma och sen får man ju pengar och med de ska vi åka till liseberg tror jag det var :). Och så ska vi ta med typ grejor/leksaker för att sälja det. vi fick en lapp om det och om vi ska sälja står det så här på lappen (anmäl er genast på torsdag den 19 maj om ni ska vara med). Det står mer men orka skriva just allt :D. Hörs senare!♥


Föräldrar möte ...

Fan mamma var ju på föräldrar möte och de snackade om när vi går i 6:an ska vi till liseberg fast föräldrarna måste fixa det. Och att mamma ska ge de 300 kr tror jag det var, för något. Så de sa till min mamma att jag ska sälja traser omg haha :). Vissa i min klass har gjort det alltså som om jag vill det det ska ni bara veta att jag vill egentligen inte sälja det men ba aa hej vill du köpa traser haha snacka om fattig.se hehe :D. Men hörde mamma typ sa att jag inte måste och det vill jag inte och säg inte att min fröken kommer snacka om det imorgon och säga att jag ska göra det. Tror inte att min fröken är så :).







Varför finns det aldrig de kläderna i jönköping? :(

Style Stalker Runaways Dress, Opening Ceremony Heels
Teenage Clothing Big Dots Oversize Shirt

Jessie J- Do It Like A Dude


Varför äter jag för mycket goda saker för ??

Min bror ska fixa sig nu han ska ta kort med kyrkan han går typ där ibland och de ska ta kort sen ska de vara med i " jönköping nu" så det måste jag se när posten kommer hehe har aldrig sätt brorsan vara med i "jönköping nu" :). Jag ska inte göra så mycket idag utan vi får se vad jag hittar på idag :P, alltså kan inte sluta att äta något gott det är inte bra att äta för mycket tänk på att bli big mama sen det vill inte jag bli har redan blivit smal jag var ju det förut också men nu har jag blivit ganska så smal typ normalt =D. Fast nu äter jag inte lika mycket som förut äter typ inte chips och muffins och kladdkaka och allt annat som innan utan det är bara ibland ;). Jag har inte så mycket och skriva om men vi hörs sen kanske får se om jag bloggar något mer idag. Men alldeles strax ska jag lägga musik på bloggen förlåt om ni tycker att jag lägger musik för mycket på bloggen men vill ba lägga det :P♥. Idag är det till och med föräldrar möte då ska inte barnen komma.

Hade så ont i magen idag :(.

Vi säger hej how hej how ne skoja men tjena idag var jag i skolan och ni måste bara veta detta när vi skulle ha bild det var det sista vi skulle göra sen skulle vi sluta. Vi skulle rita av oss själva och jag hade så fruktansvärt ont i magen så jag gjorde inte det sa det till min syslöjdslärare för det är hon vi har på bild hon sa bara tror du att du orkar det sista för det är en halv timme eller något sånt sa hon jag ba jag venne sen efter en stund hade jag ännu mer ont i magen så det kändes verkligen som jag skulle spy så jag sa det till henne hon sa okej då kan du gå hem jag ba okej. Sen skulle jag säga det till min lärare som är i den andra gruppen i grupp 2 han heter Tommy han lät mig inte gå hem :(, så jag bara var inne i vårt klassrum det klassrummet vi har när vi brukar börja skoldagen och när vi arbetar och där inne var Cindy, Hatice och liljana. Cindy frågade vad som hände jag sa det till henne. Men sen fick jag gå hem för det vi skulle ändå sluta men fick gå hem lite tidigare än de andra sen när jag var halva vägen hem hade jag fortfarande så himla ont sen när jag var framme hemma sa jag aj aj mamma ba vad har hänt så jag berättade allt sen gjorde hon te som gör så att man inte får ont i magen mer och det hjälpte vilken tur :P. Amandahh har länkat mig det jag skrev till henne när jag skrev att hon fyllde år och allt annat hon är så söt Amandahh :P♥.
På söndag ska min bror ha konfirmation =), och de ska typ visa upp något min bror ska vara Josef och hans kompis som är tjej ska vara Maria och min brors andra tjejkompis ska vara Jesus och min brors andra kompisar kommer jag inte ihåg =D. Vi hörs senare!♥.


La bilder igår också men det får bli idag med :D

Här får ni kolla på lite bilder jag la ju bilder igår med men det får bli idag också ;).

Tumblr_ll8tkyzsco1qam6r1o1_500_large
Stamford-editorial-photography_large
Tumblr_ll6sr3idzy1qbv4sdo1_500_large
Tumblr_ll4nmk8p0a1qbv4sdo1_500_large
Tumblr_ll83yzuzi71qjwl5wo1_500_large
Tumblr_ll6uhv30i81qbv4sdo1_500_large
Tumblr_ll4io8sqyp1qb4hv5o1_500_large
Tumblr_ljp7f0e0ue1qe42eqo1_500_large
Tumblr_ll781l3bpo1qh8nbho1_1280_large
Tumblr_ll5522grrw1qesordo1_500_large

Har köpt tre saker från a6 ;).

Hejhej :D, har precis kommit hem från a6 det var roligt och jag hittade inte så mycket utan jag köpte bara två stycken tuggummi som jag älskar från pressbyrån ;), och så köpte jag en penna man kan typ strycka över det på något papper på en text på ett ord som typ är viktigast vet är lite dålig på berätta hehe :P. Men hoppas att ni fattade vilken penna jag köpte :) det står på den timing överstryckningspenna nu tror jag ni fattar vilken penna har bara köpt en den är rosa ;). Har inte planerat något speciellt idag men har varit i a6 det var det jag skulle och har redan det så ska göra något annat =D kanske vara med Sheena får se :). Innan när jag var i a6 sen när vi skulle äta såg jag en killkompis som går i min klass där med hehe sa hej :D, han heter Tobias jag har pratat om han förut tror jag på ett inlägg att jag och sheena brukar vara med han och gå tillsammans hem vi brukar ta den långa backen hem ;).




Hittar inte någon bild på överstryckningspennan :(

Tiepamandahh fyller år idag :P.

Hej! , nu har jag tagit på mig eller gjorde det för länge sedan :P, ska till a6 om en timme hoppas man hittar något ;). Tiepamandahh fyller 16 år idag som min storasyster fast min storasyster fyller 26 augusti då fyller hon 16 =D, har redan sakt grattis till amandahh :) hon är så söt och så snäll :). Hoppas ni har sakt grattis till henne annars får ni göra det ;) http://tiepamandahh.blogspot.com/.
Har sjungit Josef Özer- blå blå på min mobil den låten älskade jag när jag var liten jag sjungde den oftast ;) gillar den fortfarande kan hela låten :D. Men vi hörs mer sen när jag har kommit hem från a6 då kan jag berätta om jag köpte något och vad jag köpte som jag brukar göra ;)♥. Kram!♥

Denna tårtan fick hon den är jättefin det ser god ut :).




Bruno Mars- Grenade



Jag hatade låten förut men jag börjar lyssna på den mer och mer så jag börjar gilla den lite grann :P.

Bilder =D

Hej nu är Sheena hos mig jag ville lägga ut lite bilder här kommer de ;)


Tumblr_ll6qg94yns1qdm1h0o1_400_large
Tumblr_ll6qh2c2b11qdm1h0o1_400_large
Tumblr_ll6ud84r7v1qfj4fdo1_500_large
I hope Karma slaps you in the face before I do.
Tumblr_ll6uasb2se1qdm1h0o1_500_large
Tumblr_ll5z8ew4nn1qcedleo1_500_large
Tumblr_lkzw5zstko1qk234oo1_400_large
Tumblr_ll6tdf7f9u1qf75j7o1_500_large
Tumblr_ll3zmh2tt31qgfbebo1_500_large
Tumblr_ll413bxhw81qcr2yto1_400_large
Tumblr_ll29obm6uv1qzgotbo1_500_large
Tumblr_ll4jyxt5q51qcxieko1_500_large
Tumblr_lkwcw8kz1o1qg92bjo1_500_large
Tumblr_ll26m5vaou1qzd4hyo1_500_large
Tumblr_lkkrj3jqvw1qjdx4mo1_500_large
Tumblr_lku378leji1qam6r1o1_500_large_large
Tumblr_ll1kir4l5b1qga34n_large

Laptop :D

Äntligen så har brorsan åkt för länge sedan han skulle vara med några kompisar han sitter ganska så mycket jag vill också det hehe han sa att han skulle köpa en egen laptop efter när han har praoat hoppas det blir då har jag och min storasyster denna datorn den är i alla fall inte laptop den är typ stor skärm, men min storasyster sitter inte så länge hon orkar inte ibland så kommer typ använda denna datorn som vi har nu ganska så mycket mer än vad jag gör nu ;), när man öppnar den så kan man trycka på en putte liten prick den är touch =D. Men det var inte det jag skulle skriva om men det fick bli det :P. Lägger ut musik och lite bilder sen :D.



Förlåt för jag inte la musik på bloggen igår .

Tjululu, jag har precis ätit lite godis det var skit gott =D. Jag har redan ätit var hungrig idag ganska så tidigt men ska ätit något annat senare ;). Jag ska vara med Sheena idag med vi ska busa idag med tror jag vi skickade sms till varandra förut :P. Förlåt för jag inte la musikpå bloggen igår visste inte vilken låt men ska lägga det idag ;), men vi hörs senare :D♥ då ska jag lägga bilder och annat :D♥

Var med Sheena vi hade så roligt

Hejhej bloggen :), jag har precis kommit in jag var med Sheena vi hade jätte roligt vi var i rinken man kan spela fotboll där vi körde one touch hoppas ni vet vad det är för orkar inte berätta :), sen busade vi det var så roligt vi började skratta ganska mycket =). Älskar att vara med henne vi har alltid roligt och älskar verkligen hennes humor okej vissa gillar min humor =D. Men ska stänga av datorn vi hörs imorgon gullisar, sov gott och dröm sött hihi ;).



Ska snart ut

Har hört att det är otursdagen idag. Jag har inte fått otur sån tur är :). Sheena vill att jag ska ut och jag vet inte om jag ska eller inte hon är inte med någon hon vill vara med någon men jag kanske ska gå ut sen och vara med henne får väll se om det blir det =). Sen tänkte jag lägga en låt på bloggen det kanske ni gillar när jag gör =D.

Svara nu på tävlingen :P

Halloj, har typ precis kommit har åkt och simmat som jag brukar göra på fredgar ;), och så klart mamma följde också med :P. Ville bara säga tävlingen är till onsdag har bytt =). Idag är det fredag som ni redan vet jag tycker att det är skönt att det är det idag för då kan jag sova så mycket jag vill och göra något annat också som man inte får när det brukar vara skolan :). Igår var det första gången jag hade tävling tänkte att det vore kult om ni kommenterade och ville också se om ni kunde någon av de frågorna =), fast själv klart så behöver ni inte svara på just alla som jag skrev där :P. jag ska ha tävling några mer gånger ;). Svara på frågorna och hoppas ni får en länk mina underbara läsare ;). Om det är några fler än en som har rätt så skriver jag alla som hade rätt =D.


Börjar bli beroende av att läsa för mycket på bloggar :)

Sitter och chattar på msn med några anonym ne men orkar inte skriva vad de heter =), jag lyssnar på musik som vanligt =D. Imorgon är det ju fredag yes :P, lördag och söndag hemma bra va ;)?. Jag älskar verkligen att läsa bloggar har blivit beroende av det nu omg gör det varje dag det är för jobbigt ibland men oftast är det roligt också :). Svara nu på frågorna på tävlingen ;).

Maddi Jane - Price Tag


Tävling



Tänkte dra igång en tävling det ni ska göra är att svara på frågorna, frågorna är om mig ;) man vinner en länk. Tävlingen avslutas nästa vecka på "måndag" =).



1. Har jag några djur?
2. Vilken favorit färg gillar jag?
3. Vilken favorit mat gillar jag?
4. Vad gillar jag att göra mest ringa eller smsa?
5. Vilken låten älskar jag?
6. Gillar jag matte?
7. Hur många bilder har jag på min mobil det är en av de 208-412?
8. När fyller jag år?
9. Lyssnar jag på musik just nu?
10. Vilka djur tycker jag om?
11. Är jag lång?
12. Har jag blå eller gröna ögon?
13. Har jag blont hår eller brunt?

Ni behöver inte svara på alla bara så många ni vill ;)

Det regnade och åskade igår.

Hellu omg det regnade och åskade igår vilken väder det var igår men det var fint i alla fall med sen började det regna och åska. Idag sista skoldagen var vi i skogen en stund det var lite roligt fast typ precis när vi var där så mådde jag illa sa det till en lärare som heter Hanna hon sa att jag ska ta det lugnt jag ba okej. Jag lyssnar på musik från mobilen jag lyssnar på lil wayne drop the world ft Eminem, jag börjar älska Lil wayne jag gjorde ju det förut också men nu börjar jag älska han mer och mer :P han är skit bra på sjunga rösten är perfekt och han är bra på sjunga =) Eminem älskar jag fortfarande ;). När vi var i skogen så började det regna några droppar omg vädret börjar bli bara regn :(. Ändra så det blir sol hela tiden som det har varit i några dagar :). När jag kom hem från skolan så såg jag en påse som var från new yorker i mitt rum jag kollade i den så såg jag ett linne eller till och med två det stog i och ett hjärta som var rött och ett svart torn på den och där nere på linnet stog det down town det liknade ett linne mamma köpte en svart och en grå den svarta ska jag ha och den gråa ska min storasyster ha =D.





Alexandra Stan- Mr saxobeat lyrics on screen


Måste ladda min mobil =)

24 grader är det eller det står det i alla fall på datorn :P, ska ut i balkongen och känna om det är så varmt som innan ;), fast först måste min mobil laddas ska snart lägga den på laddning :P. Senare ska jag kolla på ett program som jag alltid brukar göra =). Ska till Edina ska vara en stund med henne sen ska jag hem och göra något annat, yes min blåsa är i alla fall lite bättre innan när jag pratade fick jag så ont men idag kan jag prata utan att få ont :D, men när jag skrattar och så får jag så himla ont. Fan hatar blåsor har alltid gjort det har frågat en tjej som är skolsköterska varför jag har just fått den hon sa ibland när man brukar vara förkyld så brukar man få det jag sa men jag har inte varit förkyld hon sa men efter när du har ätit så ska du alltid tänka på ta vatten och spotta ut så det blir bättre med blåsan jag ba okej.


Lyssnade på musik när vi orienterade :P.

Tjo bre ;), det var roligt idag i skolan och sån tur vi skulle ju orientera idag fast jag gick bara jag och en tjej som heter Julia jag lyssnade på musik på min mobil på hörlurarna i love music♥♥, vi gjorde ganska så mycket idag men pallar inte berätta just allihop :). Det är så varmt idag också bra ju ;), jag har hört att det skulle regna och åska idag fast hoppas det inte gör det utan fint väder varje dag vill vi ha eller vad säger ni?? :P. Min bror laddade ner musik igår till mig igår =D. Vi hade matte sist vi skulle sluta :), okej lite tråkigt då men tur att vi inte fick ta med några läxor vi brukar inte få så himla många läxor hem :D.



9 bilder som är fina =)




222275_10150159159602723_675872722_7226545_4380610_n_large
Tumblr_lkmt24bihm1qedb46o1_500_large
Tumblr_lk241klvpy1qhbtzho1_400_large
Tumblr_lksmj5al9z1qfateqo1_500_large
Tumblr_lkfsa6sy5h1qdteoxo1_500_large
Were-engaged-request-beach_large
Tumblr_lkyu9pucor1qe450co1_500_large

Var i balkongen och solade underbart väder var det idag =)

Nyss så var jag i balkongen det är skit varmt tittade på datorn hur varmt det är det står 23 grader och en bild på sol det är bästa vädret idag ju ;). jag lyssnade på musik på mobilen lite grann också det gör jag nu med :P. Vill ha mer musik på mobilen men saken som min bror hade laddat ner för länge sedan funkar inte :(, ska säga till han igen om han kan göra det och ladda ner en sån där till eller något hoppas det blir så att han lägger låtar på min mobil =D. Alla inlägg man gör kommer inte alls på kvällen då hade vi visst fel hehe :).



Nu går det att göra inlägg :D

Tja :), nu så funkar det att göra inlägg ;) det gjorde inte det innan så därför har jag inte gjort så många inlägg. Igår när jag frågade min bror om han kunde hjälpa mig med bloggen så kom alla inläggen jag gjorde igår och förra veckans inlägg det kommer att komma alltid på kvällen alla inlägg man har skrivit, blogg.se har gjort något fel. Jag är hemma själv just nu mamma kommer säkert snart :P, hoppas jag annars om jag har tråkigt finns det alltid youtube som man kan lyssna på musik ;). Jag har inte skrivit detta på kvällen om det står något sånt.

Blev inga nya linnen..

Jag ska snart åka och klippa mig hos en mamma känner fast ska bara klippa topparna gillar inte att klippa håret. Hoppas det ser ut som nu annars blir jag jätte arg på håret. Jag har precis ätit mat det var supergott =D. Orkar inte berätta vad vi hade i idag i skolan så därför gjorde jag inte det innan på första inlägget :). Det blev visst inga nya linnen idag för att mamma gick och det var inte bra tyg eller hur man nu ska säga och den där tröjan från new yorker finns inte heller kvar sa hon som jobbar där fast mamma köpte bara comviq kompis som jag behövde har redan fyllt i det =).

....

Hejhej, jag har precis kommit hem :). Jag ska äta potatisgratäng nu som igår mums det var så gott ;). Min blåsa gör så himla ont :(.

David guetta ft Rihanna- who's that chick?


H&M och new yorker :D♥

Har varit lite med Sheena och Shelly, nu så är jag inne på msn och har chattat med en som heter Felicia hon har också en blogg läs den http://feliciaaulen.blogg.se/ den är jättebra :), men hon är inte vid datorn står det hon är jättesnäll =). Chattade med tiepamandahh förut på msn =D, hon är jättesnäll med ;). Mamma ska köpa ett linne som är gult från H&M och ett som liknar typ ett linne från new yorker egentligen skulle mamma köpt ett gult och ett vit linne fast ville ha bara ett gult och det där linnet från new yorker. Idag har jag varit inne på H&M sidan och kollat vad för kläder de har det var ganska så fina kläder där ;). Har fått en blåsa nära tandköttet fast nere det gör så himla ont skulle önska att man kunde ta bort den på en gång. Fan jag kan inte sola nu det är ingen sol mer det var det innan men det är bara lite :(, skolan imorgon omg.... hoppas jag kan sola efter skolan om det är sol =D.




Swedish house mafia- One (your name)


Wiz Khalifa- balck and yellow


We♥it

I ℓσve fαshiσlife like this...
Live together die alone.there's more to it than just pretty colors :)

ska kanske sola senare ;)

Solen skiner det är jätte varmt ska kanske sola senare i balkongen vi får se om jag ska sola idag det var jätte länge sedan jag gjorde det från förra sommaren är ganska så vit med hatar det vill bli lite brun med vill inte gå runt och se ut som vit choklad fan haha :P. Sola ni med om ni vill ;), när jag kanske ska sola så ska jag lyssna på musik från min mobil ;). Jag vill ha flera låtar på min mobil ska fråga brorsan om han kan ladda ner musik från youtube som han brukar göra till mig =). Snart sommar jippi xD, den 10 juni är det ingen skola då är vi hemma i 3 månader skönt va i love it ;). Jag behövde visst inte skära potatisarna mamma gjorde allt istället :P, den är klar nu ska först äta potatis och två köttbullar och brunsås sen potatisgratäng :D, det ville min bror äta tror jag han sa igår när han ringde min mamma =). Hörs mina sötnosar =D.



Ska äta potatisgratäng idag ;).

Hejhej, snälla om någon har inbjudan till bloggsvar kan ni inte bjuda in mig också snälla då kan ni fråga massa frågor och så klart så svarar jag på de :P. Sen ska jag kanske gå till Sheena ville vara med henne har inte varit med henne länge känns det som. Idag blir det potatisgratäng ;), jag ska skära potatisarna och mamma gör resten hehe =). Jag älskar potatisgratäng det var ganska så länge sedan jag åt det faktiskt så idag blir det fett i magen ne skoja men ska inte äta så himla mycket bara så mycket jag orkar ;). Jag har tänkt och lägga musik idag med haha älskar och göra det så ni får väll helt enkelt veta vilken musik smak jag har =D. Hörs senare!!.

potatisgratäng

Jönköping nu posten

De där linnen som vi köpte idag satt inte bra på mig prövade de innan så mamma ska lämna tillbaka de och köpa andra sånna fast i HM i a6, så det blir ju bra det med ;). Haha kollade på jönköping nu alltså posten det kom för länge sedan men kollade den nu och de frågar små barn frågar och de ska svara de brukar alltid göra det nu när jag läste stog det varför får bara vuxna köra bil?. En tjej hon heter Ella och är 5 år sa för att annars kan de krocka. Och en som heter Jay och är 3 år sa därför att de krockar. Och en som heter Fatme hon är 5 år sa för att man krockar och en som heter Ludviq och är 6 år han sa för att de är större och så har barnen inte lärt sig än. Ludviq hade rätt tror jag han är 6 år och man fattar lite bättre då :).
Nu ska jag borsta tänderna och sedan gå och sova, imorgon kommer brorsan hem ;) då blir det många bamsekramar :P. Bye!!


Fina bilder ♥

ThaíxSugar&Spice*Claudia ConfidentialWhimsy & Whatnot


un journal de ma vie vintage ☺dangerous darling demons
Everything Fashionarenbi Dreamer


The smoke strangles the sky.life like this...
joacsyou appear just like a dream to me.


*bellaMUMMA {life is beauty-full}: wise WORDSCor Te Reducit
J'adore ChánelKimberly Wong


UntitledKimberly Wong
. -super tão legal pow!

Har precis lyssnat på denna låten :P

Har precis lyssnat på en låt som heter Rebecca black friday låten är sådär tycker jag :), ni har säkert också hört den annars får ni höra den ;)


Shakira♥ men Eminem är min favoritkändis fortfarande ;)


Stan !!

Halloj, idag var vi i stan förutom min bror då jag satt med Edina på bussen hon skulle också åka till stan vi var lite tillsammans där i stan och min mamma och hennes mamma gick lite själva så jag och Edina gick också själva vi hade roligt :D, jag köpte två linne från gina tricot ett gult och ett vit de var fina de kan man ju ha till sommaren och nu med det passar ju perfekt ;). Ville köpa ett linne från new yorker älskar deras kläder :P, fast ska köpa det nästa gång.





Är trött!!

Har bytit om till pyamas typ nyss har på mig

. En simpsons tröja som är kort armar jag inte har haft på jättelänge saknat den =)
. Pyamas byxor som är svartvita de är ganska sköna älskar de :P

Är så trött kommer snart sova vid datorn hehe :), min storasyster sover och mamma håller på att somna så är den ända som är vaken fast är trött så ska sova nu tycker jag så imorgon är jag inte trött :D. Har skickat sms till min bror innan han svarade fort annars brukar det ta ett tag tills han svarar =D. Hejdå hörs imorgon ♥♥


Vill ha de kläderna :D





Lägger snart bilder .

Jag ska fika nu sen efter när jag har fikat klart så visar jag lite bilder på kläder jag vill ha ;), det kanske ni vill se eller?? :P. Saknar min bror ska snart skicka sms till han och se vad han gör :). Min storasyster har inte suttit ska nog ge henne datorn efter jag har laggt bilderna =).

Detta är till dig brorsan♥♥ hoppas du har det bra i Mellbystrand

Ska åka till stan imorgon !!

Imorgon ska jag och mamma och min storasyster åka till stan hoppas det finns något fint man kan köpa ;), sen så ska vi äta i mc donalds :P. Jag har blivit smalare mamma märkte det på mig :) haha lite konstigt att jag skrev det men nu får det bli så =). Jag lägger ut sen bilder som jag brukar som jag vill verkligen ha i min garderob =D♥♥.


Kommer sitta ganska mycket idag ;)

Hellu, är ganska så trött ni vet fredagar en trött dag de tycker jag i alla fall :), min bror har precis åkt till mellbystrand med kyrkan och vissa av hans kompisar med =), han ska vara där tills på söndag kommer sakna han ändå om det bara är tre dag :P. jag har varit i mellbystrand en gång med familjen. Haha nu kan jag lägga musik utan att fråga Lina :). Idag i skolan var det en ganska så lugn dag det var bara två killar och några tjejer som var i skolan idag för resten åkte till prolympia det är en skola och de körde innebandy och de förlorade :(. Yes idag kan jag blogga mer min bror är inte hemma han brukar typ alltid sitta mycket bredvid datorn och min storasyster är hemma fast hon sitter inte så mycket bredvid datorn :P, så där hade jag tur tills på söndag :P.

Man kan hitta många snäckor i Mellbystrand jag gjorde det tog med mig några hem men nu vet jag inte vart jag har laggt de :), skit i de är inte intresserad ens av de =). Man kan bada där och massvis med saker fast ibland var det skit tråkigt där så sa till mamma jag vill hem =D.

Denna låten lyssnade jag ganska så mycket på förut :)


Skrivit på datorn i skolan

Tjena, idag i skolan var det sådär tycker jag när vi skulle gå ner till maten så fick jag skit äcklig mat potatis och tomatsås och korv okej korven var god då åt bara den efter så hade jag ont i magen så ville verkligen hem sa inte det till någon, när jag kom hem sa jag det till mamma hon sa okej kom sen la hon spagetti och köttfärssås och sen lite sallad på en annan tallrik så det var i alla fall godare mat jag sa till mamma jag skulle önska att du var koken i matsalen hehe =). idag har jag skrivit på datorn i skolan om författaren Cecilia Lidbeck hon har gjort vilma böckerna kom ni ihåg när jag skrev att jag skulle ta bellman historier fast nu har jag bytt bok för det stog inte vem som gjorde boken så tog vilma boken den är lite barnslig fast skit samma tog bara någon :D. Jag har till och med skrivit om religion fick skriva det på datorn är inte riktigt klar med den än :). Jag brukar kolla hur många besökare jag brukar ha jag har fått fler nu för tiden tack så mycket till ni som läser min blogg♥♥.


Köpte en väska =)

Halloj, jag och mamma har varit någon stans sen efter åt jag i mc donalds sen gick vi till a6 hittade en väska som jag gillade för 400 kr mamma köpte den jag ska ha den när jag börjar 6:an och 7:an och 8:an och 9:an haha :P, den rä från väskman =). Det är ingen sån man lägger på ryggen. Idag i skolan har brandkåren de pratade lite och så har engelska studenterna kommit så vi pratade med de engelska de var jättesnälla och skit roliga ;), engelska studenterna kommer från England =). Jag har inte gjort så mycket idag men vi kanske ses sen eller imorgon orkar inte blogga så mycket idag för har till och med inte gjort så mycket och kommer inte göra något speciellt idag men hörs :P.

Den väskan ser typ ut så förutom de två dragkedjorna som ni ser annars ser den ut så :)






Gillar några av henens låtar :P


Måste borsta tandköttet sa hon som jobbar på tandläkaren

Kom för länge sedan mina tänder var perfekt fast måste borsta mer vid tandköttet fan hatar göra det hehe det gör så fruktansvärt ont och det vill jag inte att det ska göra. Jag fick banan kräm det gillar jag få när jag är i tandläkaren :D jag fick inte äta på en timme fast nu får jag det för det har redan gått en timme ;) mamma skulle åka och handla när hon kommer tillbaka ska jag göra soppa som förra gången haha älskar den soppan =D vad bra att jag har en favorit soppa annars hatar jag soppa men nu har jag ju en favorit :P. När jag var i tandläkaren så sa hon som jobbar där om jag inte borstar vid tandköttet så får jag hål jag frågade henne om jag hade ett hål hon sa ne men om du inte borstar vid tandköttet så kommer du få hål jag behöver inte borsta sen på kvällen sa hon fast imorgon på morgonen ska jag göra det sa hon :). Mina tänder blev vita efter när vi var klara;). Jag ska lägga en låt nu på bloggen nu så hör på de :D♥.
                
                                  


Måste borsta tänderna

Lina var visst inne på msn idag med hon kanske är inne senare det var en tjej hon sa hur man lägger in musik nu har jag sparat det så jag kan titta det till nästa gång på "anteckningar" ;), men måste borsta tänderna för ska snart gå till tandläkaren åh :( hejdå ♥♥

Är inte låten bra ?? det tycker jag ;)


Tandläkaren

Hej, jag ska snart gå till tandläkaren mamma ska följa med mig hatar gå dit :(, jag håller på att äta tacos så jag måste äta nu jag ska borsta tänderna efter det sen om jag hinner så bloggar jag annars får jag blogga senare :P. Ses !!♥♥


Ska dra nu

Jag ska alldeles strax gå med Shelly till hennes träning hon går på fotboll vi får väll se hur Shelly spelar fotboll :D, men jag ska dra nu Shelly skickade sms att ajg ska gå till henne nu så vi hörs mer senare kanske vi får se om jag har tid och jag lägger musik på bloggen imorgon för Lina är inte inne på msn just nu och hinner inte nu, jag har hört att osama bin laden har precis dött min bror sa det men hejdå måste dra♥

Är hungrig!!

Lina har inte varit inne på msn från när jag kom hem från skolan aja vi får väll se om jag lägger musik idag på bloggen som igår fast jag hoppas att hon loggar in snart ska äta nu mamma har kommit hem och mina syskon med ska äta lite så jag får i mig något så jag inte blir hungrigare än vad jag är nu ;), min mage kurrar haha hatar ljudet när magen kurrar :P. bye ♥

Ska kanske lägga musik på bloggen sen ;)

Hellu, jag kom typ precis hem och så klart är hemma själv som jag brukar vara jag slutar tidigare än mina syskon hehe tuuuur =), japp idag lägger jag musik på bloggen med tror jag äsch jag gör väll det då fast vet inte om jag kan klara det själv kommer bara ihåg lite ska fråga Lina på msn sen om hon är inne annars om hon inte är inne så vet jag inte hur jag ska fixa det :P. Idag i skolan skulle vi skriva om författare man fick ta vilken man ville fast man skulle först hitta en bok och läsa i jag tog " våra bästa Bellman historier" så rolig bok haha började skratta i klassrummet fast inte just jätte högt vill ju inte skämma ut mig själv hehe =D. Idag hade vi bild också det var roligt fast det som inte var roligt var att Sheena gick ont i magen men vi skulle ändå sluta efter bilden. Orkar inte säga allt vi gjorde och hoppas jag inte behöver det heller :). Tyckte ni om musiken jag la igår?? ( Jennifer Lopez ft pitbull on the floor) jag älskar den låten sjukt bra eller hur mina underbara läsare?? ;). Har inte ens ätit mat hemma väntar på mamma, fast min mamma har laggt mat i kylskåpet till mig fast idag i skolan åt jag kycklinggryta och potatis men jag ska se om jag får äta kyckling och ris som mamma har laggt i kylskåpet för har ju sakt att jag är gluten :(, jag ska smsa istället för att vänta tills hon kommer =D. Jag och Sheena såg Tobias och Sinan i centrum så vi gick med de upp till skolgården sen gick jag och Sheena hem alltså jag och Sheena gick inte till skolgården det var bara Tobias och Sinan :P.

Tack Lina !!

Ber så hemskt mycket till Lina hon har hjälpt mig hur jag ska göra för att lägga musik på min blogg har alltid viljat lägga det fast visste inte hur man gjorde haha Lina och hennes kompis har en blogg tillsammans läs den http://htcgirls.blogg.se/

Den låten är skit bra ♥


Ska inte ta med mobilen imorgon till skolan..

Jag har fikat med min mamma och storasyster och vi tittade på min mosters bröllop har sätt den jättemånga gånger hon har två söner de är små har bara träffat henne en gång men då var hon gravid på första barnet hon bor i tyskland, jag ska snart gå till Edina har suttit mycket orkar inte sitta eller jo orkar men ska låta min storasyster sitta också ;). Imorgon ska jag inte ta med min mobil till skolan jag och mamma ska inte åka dit vi skulle vi ska dit om några veckor istället tror jag det var men det blev bättre så jag inte tappar den i skolan brukar vara klantig =).

Någon som kan bjuda in mig på bloggsvar ??

Kan någon bjuda in mig på bloggsvar?? snälla så kan ni fråga vad som helst och jag svarar :P♥

Längtar tills sommaren!!

Det ända jag har gjort är varit med Edina en stund och läst bloggar och lyssnat lite grann på musik finns det inget roligt på söndagar :(, aja imorgon skolan och ska ta med min mobil måste för mamma sa det ska ta bussen till ekhagen sen ska jag av där sen ser jag mamma vi ska någon stans orkar inte berätta vart. Är det någon mer än jag som längtar tills sommaren?, då får man sola, bada, resa och något mer roligt istället för att vara hemma och tråka som jag har det just nu brukar typ alltid ha det. Tycker ni att jag ska slänga in några bilder på saker man kan göra på sommaren??, det tycker jag =D
Äta glass!! :)
Sola!! =)
Resa!! :D
Åka till stranden!! :P
Åka till Liseberg!! =D
och massa andra roliga saker kan man göra på sommaren orkar inte lägga bilder på just allt man kan göra :D

Kladdkaka på morgonen

Heej :), på morgonen sa jag grattis till min mamma sa det igår men idag säger jag det med för det är idag hon fyller år ;). Min moster och hennes dotter smsade grattis på födelsedagen :P, igår gick jag inte till brasan hann inte och visste inte ens vilken tid den började :). Idag ska jag göra något men vet inte riktigt vad kanske vara med vänner eller något inte vet jag hehe =).
Jag skriver mer senare för har inte gjort så mycket nu har typ precis vaknat fast hann äta frukost fast det blev visst kladdkaka och vaniljsås och min bror och syster och mamma åt tårtan som vi åt igår när vi firade mamma. Brukar äta ibland kladdkaka och vaniljsås på morgonen för ibland hatar jag äta macka på morgonen =D.

lite Bilder på kläder som är fina och ringen var fin med

Topp Vit
Förlåt för jag lägger in bilderna så sent men hann inte förut hade många gäster min bror kom och och tog datorn men jag la in lite bilder nu stället, hejdå ska ta på mig mina pyamas sen borsta tänderna sen sova hörs ♥

RSS 2.0