Pussat min kusin laura många gånger ;)

Hellu :), min morbror och hans fru och hans barn är här och min moster och hennes son är här de andra barnen kommer snart min morbrors dotter som heter Laura sitter bredvid mig hon är så söööt :P, pussade henne många gånger så många pussar fick hon ;). Min mamma har gjort mat till de har redan ätit fast inte maten mamma har gjort utan jag åt kebabtallrik ;). Min morbrors son och min mosters son vill att min bror ska komma hem de brukar vara med han och sitta vid datorn fast min bror är inte hemma han är ute med vänner =D. Ska göra något annat kanske så får Laura några pussar till åh hennes kinder älskar jag ;)♥ men hörs sen ska lägga några bilder på kläder jag tycker är fina fast inte just alla men några blir bra ;).

Shoppade idag ;)

Tja, jag har precis kommit hem jag köpte ganska mycket orkar inte berätta vad jag köpte :), jag fick min Eminem tröja åh älskar den =) tack my :D♥, aja jag säger ändå vad jag har köpt för er skull :P en tröja som man kan ha till sommaren den kan man ha nu också men vill ha den på sommaren den liknar lite en klänning det är det tror jag med blommor är det den är jättefin :D och jag köpte naggellack som spräcks en rosa och en svart hoppas det blir som jag vill ha det och jag köpte två olika tuggummi, och ett halsband som är typ som glasögon fast det är inte exat rediga haha de är rosa och jag köpte depend nagellack remover det är sånt man kan ta bort nagellack om man till exempel inte tycker om naggelacket man har laggt så kan man ta bort med den ;). Jag har chattat med Amandahh alltså tiepamandahh på msn :P♥♥. Jag ska nog hjälpa mamma med en sak hon vill ha låtar på hennes mobil fast hon vet inte vilka så vi ska kolla på youtube några låtar vi kommer på sen skriva upp de så ska min bror lägga de låtarna på min mammas mobil ville också ha lite låtar på min mobil =), har många låtar vill ha mer hoppas det funkar i alla fall om jag har många låtar =D. Mamma har laggt upp sommar kläderna nu mina gammla åh älskar de =), de är jätetfina xD.
Naggelacket ska bli så :P
En sån köpte jag fast med blommor istället för rosa och svarta prickor :)

Gav mammas present :D

Nu har vi firat mamma vi åt chips,popcron, vi drack fanta och de åt marcepan tårta och jag åt kladdkaka med vaniljsås och mamma fick sin present hon gillade den =). Men ska snart dra så vi ses sen igen ;)♥, orkar inte blogga nu gör det sen :)♥♥

Mamma fyller år imorgon fast vi ska fira henne idag istället

Tjena :), mamma fyller år imorgon fast min bror har köpt tårta så vi har nt gjort utan köpt och han har hämtat den undra hur den ser ut åh otur jag har är gluten får inte äta den tårtan kommer säkert få kladdkaka eller något :P, idag ska jag till a6 som jag berättade igår =). Min bror ville att vi skulle fira mammas födelsedag idag istället för imorgon han sa att det är samma sak men jag vill imorgon och min storasyster ville imorgon med men vet inte vad mamma tycker men jag hoppas på imorgon i alla fall =D. Idag är det ju Valborgsmässoafton så får se vad som händer mer än a6 och fira min älskade mamma :P. Min kusin fyller också år imorgon hon ska fylla 21 hon heter Victoria hon bor i Amerika har berättat om hennes familj en gång :). Hennes familj bor i Helsingborg men det är bara hon som bor i Amerika för att hon ska studera och bli något som jag skrev en gång och jag sa något mer kommer inte riktigt ihåg :D. Jag tror att jag ska gå och kolla på brasan idag också får se vad som händer ;). Men vi hörs!! ♥♥



Är så trött

Yes min Eminem tröja ska jag få imorgon av My mammas kompis hoppas den blev jätte fin :P, vi ska till a6 imorgon shoppa lite som vanligt ni vet till och med att jag älskar shopping ;). Jag är ganska så trött fast inte så trött så jag somnar hopppas jag inte somnar på datastolen haha :P. Är inne på msn och chattar lite =), fan hatar när jag ska gå och borsta tänderna och är så fett trött aja måste göra det snart åh :(. Men vi hörs mina kära läsare♥♥, förlåt för jag bara har gjort tre inlägg jag som egentligen skulle göra fler idag men hann inte men jag gör några fler imorgon :).

Åt hela soppan jag gjorde :P

Jag åt upp allt soppa det var skit gott, det var min mages fel att jag åt allt heh nu får den skulden sorry mage haha =). Vad gör man på fredagar mina kära läsare jag ska i alla fall lyssna på musik det älskar jag :P, idag när jag och mamma skulle dra till simningen tog jag med mig min mobil och mina hörlurarna går ingen stans utan de alltid när jag ska dra någon stans så tar jag med mig de men ibland glömmer jag det då brukar jag säga åh vad tråkigt utan mina hörlurar för har alltid med mig min mobil men hörlurarna är bara till ibland när jag åker någon stans så tar jag med mig de =D. Idag ska vi ha familjemys som vi alltid har på fredagar omg har sakt det många gånger aja nu får ni veta det igen tjata tjata tjata hehe :D. Yes mamma har köpt grillchips men har ätit lite också annars var det länge sedan jag åt grillchips älskar det :P, vi ska äta massa med gott också orkar inte skriva allt =).

Hade ingen skolarbete idag vi gick en promenad i skogen :D

Hejhej, jag för soppa den har jag gjort ganska många gånger den är god gjorde den själv :P, jag skärde potatisen och mamma hjälpte mig bara med löken att skära de i små bitar :D. Hela min klass och de andra årskurser gick en promenad en ganska lång promenad :), Sheena gav mig en blomma när vi var i skogen och gick en promenad hon sa silvia detta är en bästis blomma jag ba naaw :D är hon inte gullig min sötnos :P sen efter vi gick till skolan igen så fick man en korv och dricka men jag tog inget av det hade fika åt det i skogen men jag gick hem sen och åt potatis och köttbullar och brunsås och sylt =). Jag har åkt och simmat mamma följde med och det var roligt =D, jag ska äta soppan snart så ska se om den är klar men vi hörs yes fredag nu kan jag äntligen blogga mer :P. Juste det glömde jag säga blomman Sheena gav mig den vissnade så kastade den men jag tog en ny så vi säger att hon gav mig den :P.
En sån blomma var det Sheena gav mig :)

Kollade igår på fotboll :D

Jag ska snart kolla på mitt favorit program fan att det bara kommer ut på torsdagar :(, det kommer ut på tvn men idag är det torsdag och då ska jag kolla.... eller måste :D. Igår kollade jag lite på fotboll mot fc barcelona och Real Madrid och FC barcelona vann ;), messi är bäst på fotboll xD♥. Jag börjar gilla lite fotboll hatade fotboll förut hur trög var jag hehe det är ju roligt :P, nu så har min hjärna öppnat ne skoja haha =D. Åh vill åka till vidablick igen!! =), hoppas vi åker dit igen någon gång med skolan det var skit roligt :D, ändå om jag inte klättrade gjorde de andra sakerna som vi skulle göra före vi skulle klättra på de två olika klätter ställen det var roligt :P.


Det var jätte roligt i vidablick :)

Tjululu =), jag har precis ätit potatis och köttbullar och brunsås =D, vi hade skit roligt i vidablick det ligger i bankeryd vi fick klättra två gånger på olika sånna där klätter ställe jag klättrade inte fast vissa tjejer från min klass vågade och vissa inte jag hade så ont i magen så därför testade jag inte haha min fröken testade hon är höjdrädd sa hon fast hon gjorde det ändå :P. Vi fikade man fick ta med sig hem ifrån jag hämtade muffins, pepparkakor några stycken bara och dricka den heter mer det är äpple päron med smak av fläder så står det på flaskan =). Jag hade ett rött äpple med mig också så hade ganska så goda saker med mig :). Vi klättrade inte bara vi gjorde något mer fast vet inte vad det heter, aja imorgon så ska vi med skolan till skogen vi ska ta med oss fika med, vi fick ingen skolmat idag i skolan men imorgon så får vi det i vidablick fick vi istället för mat fick vi baguetter fast åt inte det för annars skulle jag ha ätit glutenfritt bröd och gillar bara äta det hemma bröden mamma köper är godare fast det är glutenfritt bröd fast brukar äta sånna bröd ni äter bara jag inte äter något som är mycket mer protein jag vet så jobbigt liv jag har men tur att det inte är mer än så vissa får bara äta 20% men jag äter 45% alltså protein om dagen så det var ju perfekt ;). Det var fint väder i vidablick och när vi kom hem var det fint väder hos oss också :).
Här var vi när vi först skulle till ett klätter ställe, inte exakt när vi kom då men efter några timmar eller några minuter gick vi hit :P. Det finns ett till klätter ställe men hittar ingen bild på den :(.

Något gott ska jag äta sen =)

Jag har precis ätit tacos det var länge sedan jag år det =), jag drack fanta med det :P. Jag ska äta något senare som är skit gott fast vet inte vad för något jag ska äta hehe älskar goda saker som till exempel chips,popcorn och kladdkaka och massa andra goda saker juste godis får man ju inte glömma fast det blir hål i tänderna om man äter mycket fast äter inte mycket godis :P. Åh imorgon skulle vi egentligen fått sovmorgon fast de ändrade på det vi har aldrig fått det de sa så för att vi skulle åka till vidablick men nu så sa de att vi skulle till skolan som vanligt klockan 08.00 :(, så de ändrade på det attans hoppas vi får någon gång sovmorgon =). Bye ♥

Kom nyss hem!!

Tjena alla bloggläsare =), idag var jag i skolan vi hade idrott och det var utegympa som igår det var sådär på idrotten det var ganska så kallt :(, vi hade engelska idag det gick bra :P. Jag kom precis hem jag gick med Cindy hem hon har en blogg också den heter http://supergirlcindy.bloggplatsen.se/. Yes var inte hemma själv idag mamma var hemma hatar vara hemma själv hehe, min morbrors fru ringde och sa att de kommer kanske idag eller på söndag hoppas idag då har jag något roligt och göra vara med den sötisen Laura min morbrors dotter så söt hon är =D. Imorgon ska vi till vidablick med skolan förutom killarna då de åkte dit förra gången skrev ju det på ett inlägg ;), vi kommer åka i två minibussar man får inte ta med sig sin mobil fan ville ta med mig den och lyssna på musik =). Man får inte ta med pengar heller.

Äter popcorn vid datorn

Jag äter popcorn vid datorn brukar inte göra så men inte mitt fel mamma gav mig det :P, hoppas att datorn inte blir oljig vill inte få skäll av min bror han slår mig annars han är för stark :P. Jag har inte varit ute idag ibland måste man ha frisk luft men idag gjorde jag inte det kanske imorgon ;). Jag tänkte ha "bloggsvar" ska fråga min bror om han kan hjälpa mig han vet typ allt den där tonåringen hehe =D. Hade inte så mycket och skriva om.

Celine Dion my heart will go on

Jag har sjungt två gånger Celine Dion my heart will go on jag kan ju den perfekt ju  jag sjungde den på mobilen :P, det finns typ en kanal på tvn man kan typ lyssna på musik på inte MTV i alla fall nu kom det låten Jennifer lopez on the floor ft Pitbull den är skit bra =D , jag älskar den låten =). Celine Dions röst är jätte skön och perfekt :P♥.

Yes inga läxor

Hejhej, jag har precis ätit ris och kycklingfile och sås tror det heter currysås, det var så himla =). Japp idag hade jag det perfekt i skolan det brukar jag ha =D, fast idrotten var sådär men det andra var bäst :D, yes inga läxor denna veckan min lärare sa det fan vad skönt haha :P, men det är bättre men orkar inte göra det egentligen haha en latis har vi här :P. Igår blev det visst inga gäster kanske kommer idag vet inte mamma har i alla fall inte sakt något hon sa bara att de skulle komma igår. Jag ska antingen lyssna på lite musik eller göra något annat får se vad jag hittar på =D. Idag efter när vi slutade skolan gick jag och Sheena och Tobias hem tillsammans vi tog den långa backen Tobias och Sheena är så roliga :P, vi skrattade ganska mycket ;).

Låtar jag brukar lyssna på

Haha lyssnar på big time rush boyfriend feat snoop dogg har aldrig hört den på youtube bara på MTV den är inte ens bra de andra låtarna jag brukar lyssna på är dubbelt bättre än den jag lyssnar på nu jag brukar typ lyssna på Katy Perry E.T. ft Kanye West, Jennifer Lopez on the floor ft Pitbull, Pitbull hey baby (drop it to the floor ft T-Pain fast har den ändå på min mobil :), och så lyssnar jag på Enrique Inglesias tonight (i'm lovin' you), Trick Trick - Welcome 2 Detroit ft. Eminem, Swedish House Mafia - One (Your Name) och Britney Spears - Till The World Ends och jätte många andra låtar =). Jag är så himla sugen på kladdkaka och vaniljsås ;), jag tror att jag ska nog äta det för är ju sugen måste bara äta det mums nu får jag i mig något gott i min mage =D. Hörs alla bloggläsare :P.

skrev bara ett kort inlägg

Är hemma nu var ju hos Edina hon ville kolla på en film fast hon ville kolla på en film som jag inte ville så det blev ingen film kanske någon annan gång =D. Jag ska lyssna på musik :), jag är inne på msn kanske ska chatta med underbara vänner =). Jag gör inte så mycket men ska blogga sen igen så vi hörs bloggen ;).


Ska kolla på en film med Edina

Hejhej alla bloggläsare =)

Jag är hos Edina och bloggar :), igår gjorde jag bara lite inlägg hann inte med så många idag kommer det lovar :P, min morbror skjutsade hem oss klockan 00.19 eller vi gick där ifrån klockan 00.19 och vi blev framme hemma klockan 00.28 vi bor inte så långt så vi hade tur ;). Vi åkte inte till min moster utan de kom till min morbror och idag blir det gäster älskar få det =D.
Hela familjen lyssnade på musik på datorn på youtube =), vi har ju en bas så att när man lyssnar på musik kan man sätta på den så det blir som disco typ när det låtar bom bom hah och så brukar golvet darra ;). Men vi hörs sen jag och Edina ska kolla på en film =), venne vilken får se vad hon vill titta på vi ska kolla det på datorn :).

Vi har en gäst :)

Hejsan :D
Vi har en gäst han och min bror äter ägg som mamma gjorde hon färglade alla ägg till grön :P, jag tror hon gjorde de igår om jag minns rätt :). Efter så kanske ska han skjutsa oss till huskvarna för vi skulle ju till min morbror sen ska vi åka med han alltså min morbror och hans barn och fru till min moster ;), eller så ska vi ta bussen tror att han som är hos oss nu kommer skjutsa oss dit får väll se om jag är bäst på att gissa =D. Jag har fixat mitt hår det blev jättefint =) tänkte ha utsläppt hår har typ alltid toffs haha brukar inte ha utsläppt men det är fint :D. Men vi hörs =D kanske sen eller imorgon om vi inte stannar där tills på kvällen hehe :), vi får väll se alla sötisar =)♥. Han som är här nu han gav oss ett påskägg ;).

Fina kläder eller ? det tycker jag i alla fall =D

Korset älskar jag ♥♥Chapel Street Pants
  Dress
Vest
White Laceups, Frilly Socks, Oversize White Shirt, Brown Belt Förlåt att de fyra bilderna blev små, men hoppas ni ser kläderna bra =)

Första gången jag berättar att jag är gluten.

Heej :P
Jag har varit i kyrkan de åt tårta fast har otur jag är gluten det har jag aldrig sakt nu så får ni veta det, hatar att vara gluten det är skit jobbigt :(, fast hade i alla fall tur att jag får äta lite och om jag till exempel äter mackor som inte är gluten då får jag inte äta något som är mycket mer protein. Det är protein jag inte får äta det som är så gott :P. Jesus är uppstånden :). Jag ska äta snart tror jag :D, sen ska vi till min morbror har tagit på mig mina nya kläder älskar de =D. Jag är ganska hungrig mamma ska ändå göra mat snart ;). Glad påsk idag med haha =D.

Vi var hos min moster :D

Jag hade jätte roligt hos min moster jag var ganska mycket med min morbrors dotter hon är 5 eller 6 år hon är så söt :P, hon har tjocka kiner fast inte så tjocka men lite det är så gulligt älskar när små barn har det =). Vi grillade kött, kycklingfile och kebab jag åt de 3 sorterna en av varje vissa ba ät mer jag ba ne men det var så himla gott :). Imorgon ska vi vakna tidigt ska platta håret sen ta på mig de kläderna som jag har tjatat om den svartvita tröjan som är kort ska ha på mit svart linne under sen ska vi äta frukost sen ska vi till kyrkan som ligger nära centrum typ =) sen efter när kyrkan är slut ska vi hem mamma ska göra ris och kycklingfile och sås kurrisås mums det är så gott =D, sen efter det ska vi till min morbror sen efter när vi har varit där ska jag och min familj och min morbrors fru och hans barn åka till min moster hon vi var idag hos ;). Jag har duschat skulle igentligen göra det igår fast fick bli idag istället så det har jag redan gjort :D. Det var ganska så många hos min moster =D.

Längtar tills senare ;)

Hellu :)
Jag har tagit på mig mamma och min storasyster och min bror med :P. Ska fixa mig sen mer =), jag har typ bara tittat på tv och varit hos sheena och shelly en stund. Lyssnar på lite musik jag börjar älska musik mer än förrut det klart det är bara för att jag lyssnar på musik hela tiden till och med på tv och min mobil =D det gör ni väll med :). Är inne på msn och gör ingenting. Nu så är det dags att läsa bloggar som jag gör ;). Längtar tills senare vi ska ju till min moster och grilla det är ganska många som kommer dit kommer säkert bli skit roligt =). Det är ju påskafton glad påsk alla läsare ♥

Duktig flicka!!

Det glömde jag säga att idag var jag en duktigt flicka damsugade alla rum och städade mitt älskade rum ;), jag hatar att städa fast gillar att städa bara mitt rum för att det är inte så smutsigt ;). Lyssnar på musik det gör jag typ varje dag så det är ingen nyhet :P, jag lyssnar på Katy Perry E.T ft Kanye West låten är skit bra =D. Yes Sheena och Shelly har äntligen skaffat comviq kompis nu kan jag sms med de ibland ;). Fick reda på det idag när jag var i huskvarna Shellt skickade ett sms och sa hej silvia och att hon har fått comviq kompis och hon sa något mer orkar inte säga allt :).
Katy Perry så gut så på låten som jag lyssnar på nu ( Katy Perry - E.T. ft Kanye West

Längtar tills imorgon

Åh längtar så himla mycket tills imorgon då är ju det dags att se mina två mostrar och typ folk omkring mig som till exempel min älskade mamma känner de är typ främlingar och vissa kommer pussa mig och sånt bara för att de känner min morsa, mammas kusin har en fru och hon pussade mig och jag hade aldrig sätt henne ens mammas kusin är en kille mamma har många kusiner =). Åh det kommer bli så roligt =D, vi kommer att grilla med skit många kommer komma har jag hört :D. Vet ni vad jag längtar efter med ? jag längtar tills det blir söndag också då ska vi till min morbror och sen med hans barn och fru ska vi åka till min moster vet inte vad vi kommer göra kommer att ta på mig de nya kläderna den svartvita tröjan som jag visade för några dagar sen :P. Ska ta på mig fina kläder imorgon med ;). Bye!!

Åt precis mat

Jag har ätit potatis och fiskpinnar och dilsås :P, vi ska snart dra min morbror och hans familj ska till kyrkan med de bor nära den =). Jag ska lyssna på musik så länge tills vi ska åka =D. Hörs senare när jag kanske kommer så ska jag göra ett inlägg till det kanske kommer fler inlägg idag får se :)

Körde uno :)

Hej på er :)
Jag körde uno med min storasyster jag är fan bra på det ju jag vann henne många gånger :P. Hon är också bra på uno fast vann henne :). Förra veckan tror jag det var så körde jag med min bror omg kunde fan inte vinna han, han är för svår :), jag vann han bara en gång men resten vann han :(. Aja vann i alla fall min storasyster många gånger ;). Idag ska vi i familjen åka till kyrkan i huskvarna, min moster som bor i huskvarna ska dit med och hennes barn fast inte just alla de är 7 barn jag vet för många skulle inte vilja ha så många sån tur att jag inte var med i deras familj skulle ha fått huvudvärk fan haha =). Min moster som bor i helsingborg har kommit igår så hon ska till den kyrkan också hon är hos min moster som bor i huskvarna hon som bor i helsingborg har 3 barn hon har 2 sönder de är stora de är något med 26 eller 27 tror jag, jag vet bara att de är något med 20 och hennes dotter är 20 år hon bor inte med hennes familj hon bor i Amerika hon studerar hon ska bli något kommer inte ihåg vad hon skulle bli. Men hennes två bröder bor hemma =D. Vi ska åka till huskvarna kyrkan klockan 14.00 =).

Är med min habibi Sheena♥♥♥ :)

Tjulululu :)
Jag är med min underbara Sheena vi är hos mig och vi kanske ska ut för att det börjar bli mörkt :P. Vi har lyssnat på musik de bästa musiken typ =D. Min och mammas favorit program har börjat fast har inte sätt den idag så ska se den imorgon på tv det brukar komma repris så det är ju bra ;). Jag har på mig min älskade skinnjacka på mig inne orkar inte ta av mig den jag vet är en liten latis =).
Vi var ute innan med ni vet att Sheena älskar att vara ute ;), jag har en duktig bästis som orkar vara ute skit länge inte ens jag orkar ni vet att jag älskar mest att vara inne men älskar att vara ute också =).
Jag och sheena bjuder på en hjärtbild =)

Monkis provrum :)

Vill ni se hur Monkis provrum såg ut ? hittade en bild från google ;).
Okej inte exakt som ett disco då som jag skrev på första inlägget fast det är sjukt snyggt där inne  =). det vita är lampor det gör typ så att det blir fint och speglarna är grymma också man kan se sig själv inte bara på en ända spegel som det finns på många andra affärer utan på Monkis provrum kan man se sig själv på många speglar i ett provrum, så som på bilden ;).

Jag ska ta bort nagglacket

Hejsan svejsan =)
Jag och mamma och min storasyster var i stan nyss det var ganska så fina kläder vill ha allt fast såklart så kostar det mycket är ingen bank :P, skulle önska att man kunde köpa allt man vill ha =D. Ska lyssna på musik på youtube :), ska ta bort nagglacket som jag gjorde förra gången när jag gjorde samma färg som min mobil lite av det har gått bort så ska ta bort hela istället har jag tänkt det ska jag göra alldeles strax :P. Älskar min bror bara ibland då :P, idag var han skit snäll mot mig på morgonen han hjälpte mig med bloggen ser ni att jag har ändrat bakrund till typ roslila aktigt och där vid texten bytte jag till vit och där det står slm.blogg.se där har jag också till vit ;), tack brorsan =D. När vi skulle till stan så lyssnade jag på musik på min mobil hade mina hörlurar med mig =). När vi var i en affär som jag aldrig har sätt förr så gick vi in och tittade där det var ganska fint där och provrummet vad skiiiit snyggt typ som disco fast inte musik då det var det inte fast det skulle jag önska ;). Affären heter Monki :P.

Ätit chips och popcorn

Har ätit chips och popcorn precis nyss så nu är min mage glad att den har ätit chips och popcorn nu säger den mums vad gott silvia äter ne skoja haha =), det var inte mycket i chipspåsen :(, får skylla mig själv som har ätit av det som var i påsen brukar äta lite grann sen spara till nästa gång jag blir sugen :P.
Samtidigt som jag och mamma åt chips och popcorn tittade vi på ett program som vi brukar göra varje dag ;). Åh längtar tills på lördag vi ska ju till min moster och grilla och min morbror ska dit också :P, jag längtar också tills på söndag då ska vi ju till min morbror efter när vi är där kanske några timmar eller så då ska vi tillsammans med de åka till min moster, älskar min morbrors bil så snygg =D, älskar när han skjutsar oss någon stans och hans fru kör bra med =). På söndag ska jag ju ta på mig mina underbara kläder som mamma köpte till mig den där svartvita korta tröjan från ginatricot ska ha på mig svart linne under fast den svarta linnet har mamma inte köpt i ginatricot fast den svartvita har hon köpt i ginatricot :). Jag har laggt upp den korta svartvita tröjan på två inlägg förrut äsch får väll visa den igen då så ni vet vilken ;). Nu så ska jag njuta av musik som jag älskar det är det bästa som man kan göra när man inte har något att göra :P.
Har en likadan sån fast rosa med fast ska ha på mig den svartvita som är på bilden har jag tänkt mig =D.

http://lookbook.nu/

Floral Corset Dress, Jean Vest, Thigh Highs, Strap Up Heels
Gillade bara halsbandet och den vita tröjan =)

Älskar fokis blogg !

Tjulululu :)
Älskar Fokis blogg skit mycket :P, tittade på den nyss =) är det några mer än jag som älskar hennes blogg kommentera och skriv "ja eller nej" om ni vill hennes blogg heter http://fokis.se/ läs hennes blogg om ni vill så gör det :). Och ni kan gärna kommentera mina andra inlägg som jag brukar göra inte just alla då eller ni får men ni kan i alla fall kommentera mina inlägg som jag brukar göra ;), älskar läsa alla kommentarer jag får :P.
Hon är så himla söt och fin :P

Jennifer lopez on the floor ft Pitbull är en av de favorit låtarna jag älskar :P

Innan när jag var med Edina lyssnade vi på Maddi Jane så jävla bra hon är på sjunga =D. Jag kollar nu på bloggar som jag gör varje dag ;), och nu så lyssnar jag på musik jag lyssnar på Jennifer lopez on the floor ft Pitbull sjukt bra älskar den låten den är en av de favorit låtarna jag älskar det är många låtar jag gillar ska ni veta alla underbara bloggläsare som jag älskar =). Jag ska hitta på något kult man kan göra jag brukar ha skit tråkigt på datorn ibland. Lyssnar ju på musik så det är ju perfekt ;).
Maddi Jane

Lyssnat på musik på MTV

Hejsan =D
Jag har suttit och kollat på Zac och cody på disney channel och andra program som går på disney channel och har jag lyssnat på musik på MTV =). Jag har prövat mina kläder som jag ska ha på mig på påsken när vi ska till min morbror och moster ;) kläderna blev skit snyggt på mig, vi ska dit på söndag :). Mamma sa att på lördag ska vi till min moster vi ska grilla där min moster ringde och sa det åh vad roligt det kommer att bli saknar... eller längtar =D. Jag ska lyssna på musik på youtube :D, vi hörs.

Söt liten bebis :P

Hejhej alla bloggläsre ♥♥
Min mammas kompis som heter My och hennes söta dotter Alice och Mys kompis hon heter Louis har kommit till oss idag så söt Alice har så tjocka kinder omg älskar när bebisar har det, det är så himla gulligt =D. Jag har varit med min älskade bästis Sheena ;) vi var ute och körde passningar fast inte i gården den här gången typ någon stans man kan köra fotboll vi brukar kalla det för "rinken". Ska bara njuta av musik som jag älskar ska lyssna på lite musik =). My köpte en majblomma också hon köpte en pin för 50 kronor fast hon gav mig en 100 lapp :). Har nu 140 kronor yes äntligen något med 100 i alla fall :P. Bye ♥

Ska lyssna på musik

Tja
Älskar vädret idag nu för tiden är det som sommar fan vad skönt =D. Min mamma och min bror har kommit från stan tror jag det var eller a6 de köpte kläder för 3000 kr till min bror de köpte kavaj som är svart och en tröja som är vit och två olika slips och skor som passar till det ;). Jag ska alldeles snart äta kebabtallrik , jag gick typ precis och köpte kebabsås som jag brukar göra :P. Men vi hörs sen ska göra något annat lyssna på musik från youtube det ska jag göra älskar det, det gör ni säkert med mina gullisar =D.

fick 90 kr

Jag har säljt idag med Edina och Martina igen :P, yes en tjej köpte 3 sånna där små blommor de för 10 så nu har jag 90 kronor :), hon var skit snäll hon sa så här ni säljer majblommor va vi ba aa hon sa okej jag köper 3 av dig alltså av mig då så hon gav mig pengar :). Edina och Martina fick inte något men de har skit mycket ändå =D. Hörs sen!

Den nya lilla fisken är skit snabb.

Halloj
Har precis ätit chips åt riktigt för mycket tycker jag åt det vid tv märker inte ens hur mycket jag har ätit sen åt jag glass med strössel och kladdkaka hur gott som helst . Haha hur dum som helst jag trodde att vi skulle börja skolan imorgon hahaha =), vill inte ens det =D. Är så arg på mina läppar idag också faktiskt de blir så torra jag har laggt läppsyl många gånger idag fast det blir fortfarande torrt . Haha den nya fisken lever sitt liv i vår akvarium, vår akvarium är 15 litar den är rund så det är inte en stor akvarium det är bara så att man kan bara ha 3 fiskar i den, den är skit snabb alla våra fiskar är det :P. Ska mumsa i mig några jorgubbar sen som vi köpte i coop forum i a6 
Mums vad gott :P, åt inte sån glass fast det vore gott med sån glass ;)

underbara kläder och kors halsband♥♥ !!

Black Jeans From Dr.Denim, Vintage Shirt, Vintage Purse
Favorite Accessory, Golden Fantastic Blazer From H&M, Black Shorts From Aa, Black Bustier From H&M
Pinkish Beige Sweater From Www.Trixiave.Com Korset är jättefint vill ha en sån kors halsband ett långt fast hittar inte har ändå på mig ett kors halsband det är jättefint med, alla sånna kors halsband är jättefina :).
Zara Knit From Paris, Zara Patched Leggings From Spain, Diy Headband Kläderna var bara fina annars är det andra inte fint.
Tumblr_ljibwvgw7h1qgg4q0o1_500_large
Tumblr_ljpe605xjb1qcqawbo1_500_large

Inga köpte majblommor i a6

Hejhej alla bloggläsare
Inga köpte majblommor de sa att de redan har köpt. Så har fortfarande 60 kronor ;(, jag ska gå till sheena sen edina ringde mig när jag och mamma och min storasyster var i bussen på väg till a6 hon sa att sheena har klippt luggen åh hatar när hon klipper sitt hår alltså sheena hon har så himla långt och fint hår hon säger att hon inte ens gillar hennes hår. Åh det är så underbart väder idag vilken tur =D för det är så jag vill ha det och det vill ni säkert också :P. Vi köpte mycket godis till påsk :) , så det mumsar jag i mig nu fast bara tre godisar äter jag vill inte ha mer :P. Vi åt i mc donalds =D. Omg ni skulle bara se jag hade så himla ont i magen så åt ganska tidigt fast det har gått över tur :D. Mamma köpte en fisk till från a6 zoo vi hade 2 fiskar ett par månader nu så köpte mamma en till så nu har vi 3 vi hade 3 förrut med på första början mamma köpte fiskar ;). Den nu vi köpte var så liten den var jättesöt :)

Ska till a6

Jag och min mamma och min storasyster ska till a6 hoppas det finns något vackert man kan köpa där =D. Jag ska sälja majblommor där också hoppas jag får mer än 60 kr det fick jag ju igår när jag säljde :P. Jag har gjort mitt hår så som ally på kompisar på nätet älskar den filmen fast den är slut :(.
Jag ville ha ganska mycket från a6 typ som kläder som jag är kär i =D. Men vi hörs senare så säger jag vad jag har köpt och hur mycket jag fick när jag säljde majblommor ;). Hejdå alla läsare ♥♥

Säljde majblommor och fick 60 kr!!

Jag och edina och martina gick och säljde majblommor fick 60 kr ska nog sälja imorgon också :). Sen gjorde vi något annat sen efter några timmar var vi med sheena och shelly de ville gå ner till kiosken och köpa snow slush så vi gick ner och köpte men jag köpte inte ville inte ens ha :P. Tog med mig en choklad kex så jag åt det sjukt gott =D. Yes ingen skola imorgon fast otur för att på tisdag är det skolan :(, fast det kommer säkert att bli roligt i skolan då det hoppas jag på i alla fall ;). Åh så jobbigt mina läppar svider som bara den. Har laggt läppsyl typ 2 eller 3 gånger det hjälper inte något det brukar göra det!, äsch får väll lägga läppsyl en gång till då och se om det hjälper snart ;).

Tittat på ana ginas videoklipp

Är med Edina hos mig, vi tittade lite på an aginas videoklipp på youtube så himla rolig hon är :P. Ska se om anagina show som var denna torsdag har inte sätt den. Den är säkert tråkig nu för tiden gör hon tråkiga show de var bättre förr. Har skickat lite låtar till Edina hon hade tappat sin mobil och hon hade många låtar som inte blev sparade sa hon så skickade låtar sen såg jag att alla hennes låtar var visst sparade hon sa att hon inte visste hur man gick in på den andra sidan man kan lyssna på låtar. Är för smart för mobilar ne skoja =D. Ska ta och göra något annat nu men vi hörs sen på de andra inläggen :P.

Hahaha ! :P, ful fast roligt :P

Ska äta ägg nu!

Halloj =D
Jag åt precis frukost jag åt cornflakes och lättfil det är jordgubbssmak. Vaknade av att min kompis Edina väckte mig hon skickade ett sms. Jag, sheena, shelly och edina ska sälja majblommor idag äntligen har inte gjort det på två dagar nu. Det var perfekt väder igår =D. Ska äta lite ägg gott gott :P, ska inte äta så mycket orkar inte det. Vi hörs senare gullisar ! ♥

Om mig ! :)

1. Vad är klockan just nu: 22.54
2. Vad heter du på ditt andra namn?: Marina!
3. Smeknamn: Soso 
4. Intressen: Jag gillar att dansa till en låt och massa andra saker 
5. Hur gammal är du: 12 år
6. Har du husdjur?: Ja, jag har 2 fiskar hade 3 en dog, mamma ska kanske köpa en till  
7. Hårfärg: Brunt!
8. Favoritfärg: Mörkrosa och ljusblå och massa andra fina färger
9. Bästis: Min bästa vän heter Sheena hon är snäll, söt, rolig och är med henne typ hela tiden
10. Vilken favoritmat gillar du: Min favoritmat är hamburgare,pommes, potatisgratäng och massa andra goda maträtter
11. Gillar du skolan: Ibland gillar jag skolan och ibland hatar jag det
12. Gillar du att läsa bloggar?: Ja, jag älskar det jag läsar ganska mycket på andras bloggar nu för tiden
13. Hatar du snön?: Ja, ibland hatar när det kommer jättemycket och när det är jätte kallt
14. Har du varit kär: Yes, jag är kär!
15. Har du varit i några andra världsdelar?: Har aldrig varit i några andra världsdelar. 
16. Har du varit med om en bilkrasch?: Ne sån tur var.
17. Har du någon gång varit nära på att dö?: Ja ganska många gånger.
18. Kaffe eller glass?: Glass 
19. Vilka djur gillar du?: Katt och chihuahua.
20. Gillar du lakrits?: Ja, älskar det !
21. Färg på strumporna: Jag har på mig svarta strumpor just nu.
22. Lyckotal: 2!
23. Favoritfilm: Jag vet inte många!
24. Gillar du att shoppa?: Ja, jättemycket ! 
25. Bästa semestern: Stockholm och andra ställen.
26. Vilket spel gillar du?: uno sådär och spela kortspel är roligt.
27. Sämsta veckodagen?: Det måste nog vara, Fredag för att då blir man så trött efter skolan fast det jag bara gillar med fredag är att vi inte har någon skola sen på lördag och söndag.
28. Senaste låt du lyssnat på?: Mohombi dirty situation ft Akon, tror jag
29. Sommar eller vinter?: Det klart sommar älskar det. åh saknar sommaren 
30. Favorit TV-program: Family guy och simpson
31. Favoritrestaurang: Venne faktiskt!
32. Favoritblommor: Hm, rosor.
33. Tycker inte om: Småkryp.
34. Sport att titta på: Dans eller fotboll
35. Vart någon stans älskar du mest och äta?: Mcdonalds mums 
36. Vilken färg har du på dina ögon ?: Grön!
37. Favoritdricka: Multivitamin och fanta och fanta exotic.
38. Hatar du dina lärare?: Aa, ibland.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Haha 0. Jag har inte ens gjort ett körkortstest är för liten för det.
40. Vem/var är du om 10 år: Om 10 år är jag en jävligt grym tjej.
41. Vem fick du senast e-mail från: Venne.
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Hm ne.
43. Vilka affärer gillar du?: Bikbok, H&M, och massa andra affärer.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Jag går till mina kompisar eller sätter på musik från min mobil och sjunger och ibland brukar jag dansa.
45. Har du syskon?: Ja två en storasyster som är 15 år och en bror som är 14 år.
46. Bor dina vänner nära dig?: Ja Sheena och Shelly och Edina. Och mina andra kompisar bor ganska långt men ser de i skolan.
47. Hatar du att bli sjuk?: Ja, verkligen det är så sjukt jobbigt.
48. Det bästa du vet: Att dansa, umgås med alla mina vänner och lyssna på musik!
49. Läggdags: När jag är trött!
50. Snyggaste skådespelaren: Venne!
51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik: 5 och ibland 4.
52. Vad är klockan: 23.46
53. Bästa artisten genom tiderna: Hm, eminem och akon och massa andra.
54. Favoritspel: Inte vet jag.
55. Favoritfilmmusik: Många 
56. Använder du smink?: Ne, är för liten för smink.
57. Syskon: 1 syster och en bror.
58. Favoritpålägg: Ost , Skinka, gurkor 
59. Om du var tvungen att skänkabort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Rädda barnen eller röda korset.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Romantisk, underbar ne skoja venne faktiskt, det kanske är de!
61. Bästa bok du läst: Jag gillar inte att läsa böcker så vet inte. Men någon dag ska jag läsa något intressant!
62. Är du internetberoende: Ganska så faktiskt hehe!
63. Favoritdjur: Katter och hundar mest chiwawa heh.
64. Gillar du snö: Nja ibland!
65. Favoritglass: Choklad glass med strössel!
66. När köpte du något åt dig själv sist: Förra veckan 
67. Är du lång?: Aa, inte jättelång då fast normalt.
68. Din sämsta egenskap: Ingen aning.
69. Tittar du mycket på tv?: Ne bara ibland tittar jag gillar datorn mer
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Bli grym inom att dansa fint !!
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: Nej, aldrig!
72. Vad gör du i sommar: Sommaren är över. Nästa sommar ska min moster och hennes barn komma till oss sen ska vi åka hem med henne och hennes barn vi ska sova hos de också.
73. Mest intressanta stad du varit i: Hm, venne 
74. Gillar du att skriva mycket?: Ja, ibland
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Hm. Alla är väl intressanta på sitt sätt tycker jag.
76. Gillar du att få kommentrarer på bloggen?: Ja, älskar det
77. Favoritgodis: Åh, älskar all godis! Surt, Sött, Anything!, fast det finns kanske något godis jag hatar.
78. Spelar du nåt instrument: Nej.
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Dansa! Fotboll är kul det med ibland.
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Eminem för han är min favoritkändis, hans låtar är skit bra åh älskar han.
81. Vilken film såg du på bio senast: Kommer inte ihåg vad den hette. 
82. Senaste köpta skiva: Köper inga skivor.
83. Roligaste konserten: Jag har typ inte varit på någon konsert 
84. Bästa känslan: När man har gjort någonting som man känner sig stolt över haha!
85. Samlar du på något: Hah nja..
86. I så fall, vad: Kläder haha!
87. Vad har du på dig nu?: Rosa pyamas och hello kitty tröja. 
88. Vad för instrument gillar du?: El gitarr och trummor.
89. Hatar du att vänta på något du vill ha?: Ja.
90. Bästa kompis: Sheena! =)
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Haha i don't know.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Mitt stökiga rum, kan inte ens gå på golvet haha fast brukar inte ha så stökigt i mitt rum.
93. Favoritlåt: Det är ganska många låtar jag gillar.
95. Har du en mobiltelefon: Yes i have!
97. Vad är det vackraste som finns: Färger, och andra underbara saker.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka: Usa eller turkiet, inte vet jag 
99. Gillar du att vara ute: Ibland när det är fint väder.
100. Vad är klockan nu när du är klar: 00.14

polisen och väktaren var i skolgården.

Hejsan
Jag och sheena, shelly och edina var i skolgården polisen och väktaren var där det var några fönster som gick sönder i skolan det var någon som gjorde det idag när vi hörde att det var någon som tog sönder fönstrarna när vi var där så sa någon jag och sheena, shelly och edina känner sa att de gjorde det för 10 minuter fast nu är det några timmar. Vi pratade med en väktare han hette Pontus han var så klockren och skit snäll =D han var chefen, vi pratade med en annan också han hette Richard han var snäll också. Vi säljde inte majblommor idag vi hann inte vi ska göra det imorgon istället ;). Polisen visste vem det var som tog sönder fönstrarna i skolan polisen visste det bara för det låg en jätte stor sten som de som tog sönder med alltså de som tog sönder fönstrarna kastade en stor sten och den låg i ett klassrum det var ett fingeravtryck så de visste vem det var.

lite bilder

¨

Har inte säljt majblommor igår !

nemen tjena :P
Igår säljde inte jag majblommor, ska göra det idag istället med Sheena. Har precis ätit frukost jag åt toast och sen lite gurkor :P, fast orkade inte en macka och det var bara tre gurkor kvar fast åt nt upp de orkade inte det :). ska göra något annat nu så vi hörs senare alla läsare :D.
Sånna små gurkor åt jag :)

Familjemys !!

Hejhej på er!
Jag, mamma och min storasyster fikade alltså familjemys fast min bror var inte med han är fortfarande ute med en kompis.
Det vi åt var:
. Paprika chips fast det smakar inte paprika :D sån tur va :)
. popcorn
. Vi drack fanta
. Chips barbecue
vi tittade på tv vi tittade på ett program som jag och min älskade mamma gillar att kolla på :P. Det brukar komma två avsnitt på fredagar ;). Hejdå alla läsare ♥
barb1

så snygga bilder :P

glitters butterflies
MySpace and Orkut Butterfly Glitter Graphic - 5 glitters butterflies
Längtar tills det blir sommar =D
Så underbar klänning tjejen är underbar också :P
Så underbar klänning kronprinsessan Maddeleine har :D. Så fin hon är :)

Påsk mat i skolan.

Så nu har min bror och hans kompis åkt till något som heter game haven det ligger i stan man sitter vid datorn och spelar nått venne har aldrig varit inne där det är bara för killar. Jag har kollat lite på bloggar som jag brukar göra behöver inte ens säga det för jag gör det varje dag =D. Jag ska kanske sen sälja majblommor med Sheena. Ska kolla sen om min älskade bästis Sheena är hemma så vi kan sälja majblommor :P. Vissa säger att majblommorna vi har nu har vi haft förrut ni kanske vet om det är sant mina läsare vet allt tror jag i alla fall ;). Äntligen hade profil idag har ju syslöjd och jag hållde på med min nalle den blev så jävla ful ville ba kasta den min syslöjdslärare ba nej den är jätte fin när jag sa att den blev skit ful jag tänkte så här öh ingen smak eller :P. Idag i skolan fick vi påskmat det fick vi igår också, typ samma mat som när det är jul då brukar vi få några maträtter vi åt idag hade vi på julen också i skolan.

Bilder på de gamla majblomorna. Ni har ju sätt de som är nu har visat det på ett inlägg :P. Så ville visa er de gamla hur de såg ut ;). Yes nu har vi påsklov :)

Bloggar sen kanske :)

Ska göra något annat så vi hörs senare, min bror ska ha datorn nu hans kompis ska komma orkar inte ens sitta så jag ska ge datorn till min bror istället bloggar sen kanske :).
Titta på denna bilden hon är så fin och hon har så fina kläder på sig =D
80s Purple Warhol Sunnies From Www.80spurple.Com, Secondhand Velvet Dress From Urban Jungle, Forever 21 Lace Socks, Ralph Lauren Pointed Heels

så underbara bilder :)


Tumblr_lj8ta0mfny1qhaw8ao1_500_large
Tumblr_ljes8dpj5j1qc5utro1_500_large
Tumblr_lj3bc81v2v1qdoid8o1_500_large

Alla rätt på engelska glosförhöret ;)

Jag fick alla rätt på engelska glosförhöret jag är så stolt att jag alltid får alla rätt hur duktigt är man ;). Har inte så mycket och säga ska skriva sen på bloggen :D.

Vi hade knytkalas i skolan idag :P.

Hej :)
Idag i skolan hade vi knytkalas det var roligt vi tittade på Arn :). Det var många som tjatade och mina lärare sa om några vill prata och äta chips och sånt kan gå in till det andra klassrummet så vi gjorde det vissa och de andra satt och tittade på arn och åt jätte goda saker =D. Arn filmen var ganska så bra :), igår säljde jag majblommor med Sheena fast vi gick inte och säljde länge bara några minuter jag fick 10 kr av en gammling som jag och Sheena känner hon är jätte snäll hon var den första som köpte alla andra ba ne vi vill inte ha. Jag och Sheena ska sälja idag också om vi inte glömmer bort det ;). Jahapp nu ska jag göra något annat kanske lyssna på lite musik det är ju det bästa man kan göra eller det finns ju massvis med saker som är jätte roligt också :). Vi hörs sen :)

Är med Shelly hos mig!!

Jag är med Shelly hos mig nu :), Sheena gick med deras pappa och de skulle byta däck på bilen. Vi ska göra något ;). Fast jag venne vad kanske titta på bloggar som jag gjorde förrut :P.
Det var många idag som säljde majblommor jag såg det när jag skulle gå till Shelly inte just många men några :).
Jag ska göra det imorgon tror jag det får bli =D. 

ska till Sheena

Ska låta min storasyster sitta har suttit från när jag gjorde första inlägget :). Jag ska till Sheena och om hon är och hämtar hennes mamma från jobbet så ska jag gå hem och göra något. Jag har varit inne på msn en stund, jag har tittat på bloggar nu som till exempel tiepamandahh och isabelle strömberg och 7 andra :). bye :)

Spelade fotboll idag i skolan på rasten :)

Hejhej
Idag var det bara tjejerna i klassen som var i skolan, det var faktiskt roligt och skönt utan killarna ingen skriker lika mycket som de :P. Vi påskpysslade idag det var också roligt ;), yes vi har fått majblommorna idag ska sälja idag eller imorgon :D. Haha idag var jag med på fotboll med Sheena Rahmas lag Johanna var med yelda vår lärare :), haha jag fick ett mål =D, för första gången är jag med i skolan på fotboll eller har gjort det en gång på idrotten annars spelar jag aldrig det i skolan och brukar inte ens göra det hemma :). Jag har fått mål någon gång förr också så det är inte första gången en gång i idrotten fick jag det :P. Jag ska sen till Sheena!, nu är det dags att titta lite på blogg på andras blogg som jag brukar göra typ varje dag ;). Vädret idag var bra och det var sol med perfekt, fast det som inte är perfekt är att jag har hört att det kommer att komma snö :(, hatar snö men ibland är det roligt men usch vill inte ha snö. Hejdå ♥

Dåligt väder idag :(

Ska till Edina nu ska vara lite med henne. Jag är så varm i kroppen :), usch vilket väder det var idag kallt och lite  regn hatar det vädret jag skulle vilja ha sånt väder som det var denna veckan soligt och varmt inte så som det var idag usch. Hoppas det blir jättefint väder imorgon soligt och varmt som vi hade denna veckan =D. Är så sugen på kladdkaka och vaniljsås :P, jag åt det igår så jag ska inte äta det idag. Ska äta något gott sen haha vill alltid ha något sött haha älskar äta något gott :P.

Vidablick!!

Hellu igen :)
Jag har ätit klart det var gott mamma gör alltid god mat ;). Jag satt i vardagsrummet och åt för jag vill titta på tv jag tittade på disney channel på "zack och cody ljuva hotelliv" bara lite av den. Igentligen har vi inte disney channel för vi är inte medlem med de alltså för att få extra program på tv fast jag tryckte på 92 där det är disney channel så kom det bara upp ett program tom och jery haha sen jag ba va hur kom disney channel upp när vi inte ens är medlem :), jag hade tur jag som alltid ville titta på filmerna som går på disney channel ;). Längtar tills imorgon för vill jag vill så gärna sälja majblommor :P, imorgon är det bara tjejerna i klassen som kommer att vara i skolan killarna ska åka till vidablick sen efter påsk tror jag det var ska tjejerna också göra det :D. Killarna kommer att gå in i syslöjden och ta majblommor så de ska också få det imorgon :). På fredag ska vi ju ha knytkalas så det är roligt med vi ska titta på en film och äta chips,godis,popcorn, dricka fanta eller cola eller några andra drickor och kakor och massa andra goda saker =D.
Vi hade musik idag det var skit tråkigt, det är alltid tråkigt på musiken vi hade roligare med den andra läraren vi hade förr vi gjorde massa roligare saker som till exempel dansa :). Hoppas att vi har roligt någon gång i musiken.

Visade två bilder på mig själv när jag var liten

Jag har typ precis kommit hem från skolan vi hade idrott idag det var roligt =D. Imorgon ska vi få majblommorna yes :). jag visade två bilder på mig själv när jag var liten på bild de tyckte att jag var söt :P. Jag ska äta nu så vi hörs senare :). Bye ♥

Dagens bild!!

Ashley Tisdale är söt och fin fast gillar inte henne som kändis hennes låtar är sådär tycker jag, åh gud kolla in denna underbara klänningen vill ha en lika dan =D.
image796
Ashley Tisdale
Vad tycker ni Ashley Tisdale passar bäst i, brunt hår eller blont?
den klänningen som är på första bilden är så himla fin vill ha den med ;). Hon är söt på båda bilderna :).

Ska sälja majblommor :).

Tjena
Jag har inte övat glosorna ska göra det senare brukar göra de typ efter en film jag tittar på klockan 20.30 sen efter när den är slut brukar jag göra "engelska glosor" det är lätt som en plätt får de i huvudet jättefort ;). Jag har varit inne på msn och chattat med tiepamandahh hon som har blogg och en annan fast han har inte blogg :). Idag i skolan har min lärare pratat om "majblommor" som vi ska sälja hon sa att det är bara om vi vill sälja annars behöver vi inte. Jag ska sälja jag har gjort det en gång förr också jag fick ganska mycket och lite fick jag av de pengarna jag säljde man får lite av det man har säljt det beror på hur mycket man har säljt :P. Vi kommer att få de på torsdag :), men det är fubbigt bara för att 3an aldrig har säljt så ska de få väskorna med majblommorna vi vill också ha väskan den är bättre än påsar, vår syslöjdslärare sa att vi kommer få påsar hon ska ska ta hand om det hon ska se till att alla i vår skola ska få majblommor bara de som vill sälja :). Detta året är majblommorna rosa och grön tror jag det var jag har hört det i alla fall =D.
2011 års majblommaÅrets majblomma 2011 :P

Ska öva engelska glosor.

Tjena :).
Jag lyssnar på musik på youtube och jag tror ni vet vilken ;), det är Eminems låtar :P. Jag är hemma själv som jag brukar vara ganska ofta :( så tråkigt kan inte någon komma hem nu. De kommer snart tror jag ;), jag är klar med påsk bilden :). Jag ska öva engelska glosor det gjorde jag igår också ska göra det tills torsdag sen på fredag skriver vi de på en lapp typ om vi säger nu att det står modig på svenska sen ska vi skriva vad det heter på engelska det heter ju brave det har vi nu på lappen som man över sig tills fredag =D.
Jag har inte gjort så mycket mer, det kommer kanske sen det är alltid så ;). Jag ska äta potatisgratäng nu men vi hörs sen alla läsare :D.

Påsk snart ;).

Idag i skolan hade vi idrott, sista skoldagen hade vi träslöjd yes är klar med min spegel fick hjälp av några kompisar och lite hjälp av han som jobbar i träslöjden han heter Per Ove Gunnar. Jag komer typ precis hem =D, jag sitter och målar klart bilden som vi fick av Lena sysljdsläraren igår när vi hade bild efter man blev klar fick man måla en påsk bild eller någon hade redan målat kyckling och sånt så vi fick välja vilken färg vi ville måla på bilden :P. Snart är det ju "påsk" yes har köpt fina kläder som jag visade på ett inlägg den korta tröjan den är svartvit jag ska ha ett svart eller vit linne under, mode nu för tiden har jag märkt haha ;). Jag har en helt rosa också fast vill ha den svartvita :).

Min bror orkade inte göra bakrundsbilden på bloggen igår så det blir inget ;(, jag vet inte hur man gör :(. Men kanske någon gång kommer jag fatta hur man gör då lägger jag in bakrundsbild på bloggen :).

Varit ute idag!!


Hejsan!

Jag var ute med Ata, Edina, och Hiwi jag var ute med med de innan, det är jättefint väder så därför är jag ute mycket idag. Mamma nagglackade mig klockan 17.03 det blev fint :P. Det torkade klockan 17.12 alltså nagglacket, jag la först den där ljusrosan och sedan den genomskinliga vita. När jag och Ata, Edina och Hiwi hade ingenting att göra så vi gick till Madde hon var ute och hon hoppade på sin studsmatta hon var med Hannah, vi fick hoppa på hennes studsmatta fasr jag gjorde inte det för jag inte ville. Sen kom Sheena och Shelly de hoppade på Maddes studsmatta med. Sen gick jag hem och åt en pannkaka med sylt och glass mums =D. Sen efter några minuter när jag var klar med pannkakan så kom Shelly och frågade mig om vi kunde gå till kiosken och köpa en stor cola jag sa okej med vem ska vi gå med hon sa Sheena så vi gick ner till kiosken och köpte det. Hon som jobbade där frågade om vi gillar lakris jag och Shelly sa aa men sheena hatar det så jag och Shelly fick typ en mellan burk med lakrits godis. Jag smakade en det var så gott =D. Sheena smakade en fast sen spottade hon ut det hon ba åå vad äckligt jag och Shelly ba ne det är gott :). Sen när vi var framme hem så hoppade vi hopprep som vi brukar göra ibland :D. sen gick Shelly in så jag och Sheena gick ner till gungorna och gungade lite. Sen började det bli kallare. Jag skrev ett extra inlägg med det här men jag ville blogga 4 gånger idag :P. Bye bloggen♥♥

Ska äta pannkakor med sylt senare ;).

Hejhej bloggen!!
Jag har ätit nu, igentligen tänkte jag äta exakt när mamma kom men jag var inte hungrig blev det senare så jag åt pommes :). Mamma skulle nagellacka mig efter jag var fädig med maten, fast hon ska göra det sen :P. Sen ska jag äta en eller två pannkakor med sylt mums det är gott det kanske ni tycker också tror jag =D. Jag har inte gjort så mycket idag.
Jag ska bara titta på tre stycken som bloggar alltså deras blogg vad de har gjort för spännande idag :), ni vet säkert att jag älskar att läsa andras bloggar ;), jag älskar outfit och bilder på sig själv och videoklipp och en fin bakrundsbild och skriva om sin dag och andra saker som man kan ha på blogg. Men nu ska ni få veta varför jag inte lägger in bilder på mig själv och videoklipp och bakrundsbild, jag lägger inte bilder på mig själv för att det inte är bra jag vet att man kan bli känd och så fast det är inte bra men jag önskar att jag kunde det och för att jag inte gör videoklipp är för det inte är bra heller och för att jag inte lägger bakrundsbild på min blogg är för att jag inte vet hur man gör men jag kan hemsidan som man kan lägga in sånt fast min bror testade igår jag frågade han om han kunde hjälpa mig med det han hjälpte mig då fast det gick inte :( vill så gärna ha en bakrundsbild på min blogg har alltid viljat ha det ;). Min bror sa igår att han skulle testa idag med ska säga det till han så han vet ;) när han kommer för han är inte hemma just nu. Nu ska jag ut i det underbara vädret med Sheena och Shelly igen =D.  Hörs mina sötnosar, Kram♥.
image12Den färgen skulle jag vilja ha på min bakrundsbild på min blogg :P.

ska äta pommes =D.

Jag kom precis in för jag var ju ute med Sheena och Shelly två söta syskon =D. Jag var visst med de och hoppade  hopprep annars brukar jag bara veva det var faktiskt roligt =D. Jag ska äta pommes snart jag är hemma själv så jag vill äta när mamma kommer hem :P. Jag hatar att vara hemma själv men har bara tråkigt men mamma kommer snart så det blir ju bra :). Jag ska nagellacka mig efter jag har ätit :), mamma ska hjälpa mig för jag ville det jag sa det till mamma på morgonen :P, jag frågade henne för hon är bra på det =D. Jag ska först lägga den genomskinliga nagellacken sen den rosa :D. Det var jätte varmt ute idag nästan som sommar ju och det blåser inte heller men det är ju perfekt =D. Hejdå bloggen♥

Ska ut !!

Halloj .
Idag var jag i skolan och sista skoldagen hade vi bild det var jätte roligt, jag har målat mina två hjärtan och den där bollen som man kan lägga pennor i jag färglade de :P. Jag ska ut med Sheena och Shelly de plingde på mig nu ska ut med de :), så de är med någon för de ville vara med mig =D. Jag ska äta pommes sen mums jag som älskar det, det är ju perfekt =D. Vi ska hoppa hopprep jag och Sheena och Shelly de ska snart åka och handlar så jag ska blogga sen när jag kommer :). Sheena äter chips och Shelly äter också chips jag blev faktiskt också sugen fast jag sak äta pommes senare :D.

Älskar när solen skiner!!

Idag är det så underbart väder ;), så när jag var i a6 så hade jag på mig min älskade svarta skinnjacka =D. Jag frös ingenting det var ju suveränt =D. Älskar när det är så fint väder längtar bara till sommar för min moster ska komma de ska sova över hos oss sen ska vi följa med de hem sen sak vi sova hos de ;) längtar så mycket efter det. Förr förra sommaren var vi stockholm där min moster bor alltså hon som ska sova hos oss på sommaren vi badade och grillade korv och jag kommer ihåg att det var en fredag då fikade vi som typ mys :) och massa andra saker gjorde vi det var så himla roligt :P. Min moster har en man och han heter Abbod de har 2 barn den största dottern heter Klaudia och hon går i 4:an och hennes lillebror heter Josef och han är 5 eller 6 år. Han är så gullig :P.

Shoppade lite idag ;)

Hej !!
Jag har varit i a6 nu jag kom hem nyss jag köpte ett svart vit linne från HM och nagellack som är samma färg som min mobil och ett genomskinligt som är vit det genomskinliga vita ska jag lägga först sen ska jag lägga den rosa färgen :P. De två nagellacken köpte jag i lindex och så köpte jag senses tuggummi från pressbyrån och så köpte jag halsband med kors från urochpenn älskar kors älskar jesus det klart han är bäst♥♥ och ett läppstift som lukar fanta från kappahl den är röd. Jag köpte en nalle som hade en rosa tröja på sig det stog världens bästa mamma jag köpte den för jag skulle ge den till mamma hon fyller år 1 maj så jag slipper köpa det sen ;). Jag åt också i mc donalds mums gott ;), jag var där med en som heter My :). Vi hörs sen mina älskade bloggläsare♥♥

Ska ta bussen 12.37

Hejhej bloggen !!

Jag ska till a6 igen med någon ;), jag ska köpa rosa nagellack exakt samma färg som min älskade mobil :P. Jag ska äta i mc donalds med som jag brukar göra omg jag har märkt att jag äter ganska mycket i mc donalds nu för tiden haha men det ska man ju inte göra.
Jag lyssnar på trick trick welcome 2 detroit ft Eminem ;). Jag ska ta på mig snart för ska ta bussen 12.37 sen är jag framme 12.52, men ska blogga sen när jag kommer hem då ska jag skriva lite vad vi gjorde i a6 och vad jag köpte ;). Bye ♥


D etroit f. Eminem

Jag har tittat på andras blogg :)

Tjena tjena :)
Jag är med shelly hon plingde på mig nyss, vi ska snart gå ut och ta lite frisk luft det är ju så underbart väder så det är ju bra :). Jag tänkte att jag först skulle göra ett inlägg så jag slipper göra det sen ;). Jag lyssnade på lite musik som jag brukar göra när jag sitter vid datorn det är typ ba det jag gör och tittar lite på andras bloggar och skriver på min egna blogg och är inne på msn och chattar och lite mer saker gör jag på datorn :P. Jag har tittat på isabelle strömbergs blogg och tiepamandahhs de har jätte fina bloggar :). Det är så härlig dag idag solen har kommit fram det var ju perfekt ;). Hejdå vi hörs :P.
Tiepamandahh och hennes blogg heter http://tiepamandahh.blogspot.com/
Isabelle Strömberg hennes blogg heter http://werun.nyheter24.se/isabelles/

Såg Eric Saade när han sjöng !

Hejhej!!
Jag var i a6 och jag såg Nathalie och Cindy jag var lite med de sen när mamma sa kom vi ska äta hon smsade mig och sa det så jag gick åt vi åt i mc donalds sen efter när jag var klar gick jag ut för det var där jag och Nathalie och Cindy var de de var inte där. Senare såg jag Sheena och Shelly jag var med de en liten stund vi såg Eric Saade han hade en svart skinnjacka, det var skit många där så man såg typ ingenting jag såg bara lite det var 100 stycken eller mer också. Eric Saade sjöng olika låtar han sjöng bara lite låtar sen sist sjöng han popular. Det var små barn de var typ 14 eller 12 år något av de åldrarna de sjöng låtar det var en tjej hon sjöng omg som var i melodifestivalen. De tjejerna som typ var 14 eller 12 sjöng före Eric Saade det var typ när vi exakt kom till a6 så såg vi de sjunga. Man fick en julia tidning gratis jag fick en så ska läsa den senare kanske ;). Mamma köpte en tröja till mig den var jättefin mamma visade mig den när vi åt i mc donalds :P.

vi ska till a6

Hej på er!!
Idag ska jag och min mamma och min storasyster åka till a6 för att titta lite i affärerna om det finns något fint :P, sen så kommer ju Eric Saade med och sjunger vi ska titta när han sjunger och några i min klass kommer också så jag hoppas att jag träffar de ;). Jag åt precis frukost jag åt toast mums :P. Jag drack juice med det :). ibland på morgonen hatar jag att äta det är så äckligt och ibland vill jag äta haha :). Vad ska ni göra idag da?, kommentera gärna :). Jag tror att det var klockan 14.00 Eric Saade skulle komma dit och sjunga för i www.a6.se står det 15.00 aja vi får väll se :P. Men vi hörs sen mina gullisar :D.

Jag var med några vänner idag ! :)

Halloj:P
Idag har jag och mamma varit på bassängen som jag alltid brukar göra varje fredgar, men mamma är inte inne i bassängen med mig hon bara följer med. Idag har jag tittat på tv och jag titade på family guy sen efter några minuter var den slut så det började hål i väggen min storasyster gillar det programmet, sen efter när hål i väggen var slut började det cops vi tittade på det också ;). Vi har haft familjemys idag det är gott med lite goda saker :D. Yes äntlign fredag idag :), imorgon ska jag och min storasyster och mamma åka till a6 Eric Saade ska komma dit och sjunga popular tror jag det var några i min klass ska komma dit också :). Men jag hatar Eric Saade men vi ska titta lite i affärerna till exempel HM, kappahl och andra butiker :). Vi ska också titta på Eric Saade när han sjunger. Idag i skolan hade vi glos förhör jag fick alla rätt som jag alltid får :P. jag var hos Edina lite sen gick jag till Sheena vi var lite sen ville hon ut så vi gick ut Sheenas pappa grillade de har trädgård inte balkong. Annars om de skulle haft balkong skulle de inte fått grilla för man får inte grilla när man har balkong. Vi var med Ata, Shelly, Edina, Hiwi och Martina vi körde äpplet sen efter det körde vi sandman sen efter hoppade vi hopprep. Ata och Hiwi är kusiner, Ata går i samma klass som mig hon gick i min skola förrut men hon slutade hon var så snäll mot mig hon är det alltid ;). Men vilken tur jag brukar se henne ibland för hennes mormor bor nära där jag bor typ :P. Förlåt för jag bara har gjort ett inlägg idag men jag har inte suttit något idag bara nu.

Jag har tittat på film idag :)

Tja!!
Jag har tittade nyss på tv för 4 minuter sen :). Innan tittade jag på en film på tv hon har varit med några fler program, hon gillade så mycket hästar och hon hade en man men jag vet inte om hon är tillsammans med honom nu i alla fall sen hans moster tog hand om han tills han var liten hans mamma dog när han var liten och hans moster var så dum så hon sa till honom att säga till tjejen som gillade hästar att hon vill ha hennes häst hon tyckte så mycket om hästen annars skulle de döda hennes pappa så hon gav hästen sen han som var tillsammans med hon som hade en häst dödade hästen för hans moster sa gör det. Hon gick till skogen för där var hästen och hon började gråta och hon hållde nästan på att svimma fast han tog tag i henne sen kom hennes pappa hon började gråta fortfarande hon hållde på att svimma igen fast när hon skulle ramla tog tag hennes pappa i henne, hon som hade hästen var stor så det var ingen liten tjej. Hennes man gillade henne från när de var tillsammans fast han säger inte det till henne. Tjejen som hade hästen hette Asi och hennes man kom jag nt ihåg och jag kom inte ihåg heller hennes pappas namn jag kom bara ihåg hon som hade hästen. Ni kan få se bild på den filmen :). Åh är så sugen på kladdkaka jag sa till mamma att jag ville äta det med vaniljsås hon sa sen så jag ska fråga nu :P
De fick en dotter med men inte i den avsnitt jag tittade på idag jag vet inte när de fick ett barn. För det börjar om igen nu tror jag.
2.jpgDetta hände idag när han skulle skjuta hästen men den låg död men han skjöt igen, den hästen där back är någon annan. Han ville inte skjuta men hans moster sa att han skulle fråga Asi om han kan ta den annars kommer hennes pappa dö som jag skrev innan.

Älskar mammas goda sallad :P

Jag har inte ätit än jag ska äta nu, jag lyssnade på Eminems låtar precis :)♥. Jag har inte gjort så mycket idag hemma men jag kanske gör det sen det blir så ibland ;). Mamma har gjort den godaste salladen hon brukar göra den är så god :D. Jag ska titta på den där filmen jag brukar titta på varje torsdag den är så bra :). Men hoppas att kanalen fungerar idag hoppas den gör det varje dag för de skulle byta kanal ;(. Men nu ska jag äta :P vi hörs sen :).
Det är inte sån sallad!!

Jag ska snart äta :)

Tjena !
Jag har varit i skolan och jag kom nyss hem :P. Idag i skolan hade vi SO jag jobbade med Karl IX och IX betyder nionde :). Sista stunden skulle vi vara med några man skulle vara i en grupp och man skulle vara tre och jag var med Tobias och Hatice vi hade så roligt :D, man skulle ha ett papper och det stog typ hur många bilar finns det på parkeringen och hur lång puls är och hur många fönster det finns på skolan. Puls är där man spelar fotboll och andra saker som man kan leka med :). Det stog några frågor mer. När vi skulle ner och räkna alla bilar såg vi Benjamin och Isac och Kenan men senare stack Kenan så det var bara jag, Tobias, Hatice, Benjamin och Isac vi skulle ner och titta hur många bilar det var och istället för titta hur många bilar så gick jag och Benjamin och Isac in till kyrkan sen var det någon där som jobbade hon sa hej vi sa hej hon sa vad gör ni här sen sa Benjamin och Isac inget vi ville se dig men jag och Benjamin sa inte så det var isac som sa det. Sen när vi var på väg till parkeringen för att titta hur många bilar det var och däck så såg vi Mattias och Kenan han var visst med Mattias de sa hur många bilar och däck det var så vi behövde inte gå och räkna de vilken tur :P för det var så många bilar. Snart ska jag ta och äta lite mat för jag känner att jag börjar bli hungrig :). Men vi hörs mina underbara läsare :P♥.

Hoppas det blir en underbar dag i skolan imorgon :)

Neeej skolan imorgon ^^ , hoppas vi gör något roligt som jag gillar att göra i skolan :P. Skoldagarna brukar vara tråkiga ibland det gillar inte jag det gillar kanske inte ni heller :). Yes imorgon börjar den filmen jag gillar :) fast kanalen kanske går bort för den skulle det men venne när de ska byta till något annat så jag kanske inte kommer kunna titta på min älskade film ;(, fast hoppas man kan titta på datorn ska titta för mamma gillar den också ;). Men hoppas inte att sidan ger virus asså den sidan man kan titta på den filmen jag älskar. Jag köpte comviq kompis idag för min tar slut idag eller imorgon, jag tror att min comviq kompis tar slut imorgon för har i alla fall inte fått sms av comviq att den är slut :P. Jahapp jag hade inte så mycket att skriva om men jag har i alla fall gjort tre inlägg idag ;). Hejdå!♥
Comviq men den ser nt ut så där men jag la bara in den för det brukar vara sånt märke på.

Jag och mamma har varit hos min moster :P

Tjaba tjena :D
Idag har jag och mamma inte varit i a6 som jag och mamma skulle göra fast vi ville inte vi var där igår. Jag och mamma åt i mc donalds jag åt hamburgare en vanlig venne vad den heter mamma brukar ba säga en vanlig hamburgare sen drack jag fanta exotic och stor pommes :D och sen åkte vi till min moster sen var min morbrors fru där och hennes barn och min mosters barn var där också. Vi kom typ nyss :P. Jag har gjort min berättelse som vi skulle göra ska lämna in den vecka 14 det är ju nu så ska lämna tillbaka den imorgon ;). Fan ska öva tre glosor jag brukar göra typ tre på måndag och två på tisdag och så. Bye ♥ vi hörs ;)

Jag skrev ett inlägg på morgonen för första gången annars brukar jag inte göra det!

Nemen tjena :)
Jag vaknade prrecis nyss första gången jag bloggar på morgonen :), men det är bara för jag har studiedag idag jag sov ganska länge :P. Jag ska äta frukost nu men vi hörs sen ;), idag skulle ju jag göra tre så det ska jag göra :). Nu blir detta den första inlägget sen de andra två ska jag göra sen lovar er det man lovar ska man hålla ;). Idag ska jag och mamma till a6 som jag sa igår hoppas vi köper kläder :P. Men vi hörs sen♥, hejdå mina sötnosar :P♥.
Älskar sånna bröd :P.

Förlåt för jag bara gör lite inlägg nu för tiden. ska bli bättre på det som innan.

Halloj :D
Igår var jag ute med Sheena och Shelly de plingde på mig och sa snälla Silvia kom ut det är skit varmt ute jag sa okej jag kommer ut, bara för det var så varmt ute så tog jag på mig min skinnjacka hade den på sommaren har inte tagit på mig den från sommaren. Mamma köpte den i bokbok för 500 :- den är svart den passar mig vilken tur :P för jag älskar den :D. Vi körde hopprep det var roligt :), sen gick vi ner till ner till centrum sen efter några minuter skulle vi hem sen på vägen hem såg vi madde det var jag och sheena och Elin som gick ner till centrum. Madde går i samma klass som mig och sheena. Madde
Igår var jag ute med Sheena och Shelly de plingde på mig och sa snälla Silvia kom ut det är skit varmt ute jag sa okej jag kommer ut, bara för det var så varmt ute så tog jag på mig min skinnjacka hade den på sommaren har inte tagit på mig den från sommaren. Mamma köpte den i bokbok för 500 :- den är svart den passar mig vilken tur :P för jag älskar den :D. Vi körde hopprep det var roligt :), sen gick vi ner till ner till centrum sen efter några minuter skulle vi hem sen på vägen hem såg vi madde det var jag och sheena och Elin som gick ner till centrum. Madde går i samma klass som mig och sheena. Madde och hennes mamma och pappa skulle ut med hennes två små hundar de är så söta men madde ville vara med oss istället för gå en runda med hennes mamma och pappa och hundarna så vi var en stund vi var i våran gård. Madde bor ganska nära oss :P, Förlåt för jag inte skrev detta igår men jag hann inte skriva detta därför gjorde jag inget inlägg till. Jag ber så mycket om ursäkt för jag bara gjorde två inlägg nu för tiden, men ska bli så som jag var innan att jag gör tre inlägg på bloggen :P. Jag och mamma gick till ortopeden idag de skulle titta lite. Hejdå vi hörs :). Jag har inte suttit något idag så därför gjorde jag bara ett inlägg jag gör tre imorgon lovar har ändå studiedag imorgon ;)
Den liknar lite den skinnjackan jag har :P

Det var fint väder idag :)

Jag ska fortsätta med den där igår jag gjorde när jag skrev Eminem på ett papper ska måla lite på pappret så det finare ;). Jag har inte gjort så mycket idag det kanske kommer senare sötisar :P. Jag har suttit vid datorn i 2 timmar och 36 minuter tror jag tittade på något som heter status eller något och då stog det så fattar ingenting när jag tittar på den men det står i alla fall 2 timmar och 36 minuter ;). Jag har lyssnat på trick trick welcome 2 detroit ft Eminem den låten är bra jag lyssnar på den nu med :P. Har inte gjort så mycket idag, vi får se senare hur jag har det ;). Juste idag var det jätte varmt ute och solen skiner yes så vill vi ha det eller hur ? :P. Hejdå sötnosar xD♥


Är hemma själv !

Nämen tjena är det inte mina underbara läsare :P♥
Idag var jag i skolan usch idag på morgonen hemma brände jag mig i mitt finger med plattong det gjorde sjukt ont. Idag i skolan hade vi bild som vi alltid har på måndagar vi grejade med lera man kan forma de till exempel till ett hjärta eller en boll sen göra prickor sen kan man ha sina pennor jag tror jag gjorde 10 hål på min boll för jag räknade sen blev det 10 stycken :P. Jag gjorde två hjärtan och en boll med hål som man kan lägga pennor i ;) de blev fina i den första hjärtat jag gjorde skrev jag inuti Eminem sen det andra hjärtat skrev jag ingenting på :D. Nästa måndag kommer vi att måla de ;). Vi hade grammatik idag i skolan också så tråkigt vi gjorde knappast ingenting, jag har precis ätit hemma :P. Jag är själv hemma det är så tråkigt jag brukar vara hemma själv en stund tills min mamma eller mina syskon kommer hem :) det är lugnt att vara hemma själv fast det är tråkigt. Hejdå bloggen :) vi hörs senare eller imorgon jag kanske bloggar senare :P.
Det var inte sånna hjäran jag gjorde med lera jag bara la in den bilden :).

Jag skrev Eminem på ett papper :) ♥

Hellu hellu :)
Jag har varit med Edina vi tog ett papper som man kan måla på och jag skrev Eminem på pappret jag tänkte att jag kunde lägga den på min garderob utanför för det är ingenting utanför när man öppnar garderoben sen målade jag två hjärtan sen så frågade jag mamma om hon kan måla något fint på pappret för hon målar så fint hon är typ konstnär :P så sa hon okej hon målade en blomma utan blad och den andra hon gjorde var en blomma med blad de blev fina :). Jag färglädde den med men jag har lite mer och göra på pappret ;) men jag ska göra det sen istället ;). Idag åt jag potatisgratäng åt två gånger sen efter när jag blev klar hade jag så ont i magen och jag märkte att jag blev tjockare haha men sen gick det över ;). Sen när jag var hos edina målade jag lite grann på den där pappret jag skrev Eminem på men sen skulle Edina gå till sheena och Shelly för shelly ringde henne och sa om Edina ville ut och cykla så gick de ut men jag vet inte om Sheena gick ut också aja sen efter när jag kom hem såg jag att min mamma och min bror och min storasyster och Natalie åt chpis och popcorn och nötter jag ba va det är nu ni äter efter när jag går haha :P. Bye sötisar♥

Igår när jag var med sheena !

Hej på er !!
Igår var jag med Sheena och vi var ute med en som heter Elin vi körde passningar med sheenas boll det var roligt :P. Sen ville Elin ha dricka så jag och Sheena hämtade det med men jag tog två kakor med :). Sen såg vi en som heter Vincent han är 3 år tror jag han känner också Elin hon är 3 eller 4 år kommer inte ihåg. Jag och Sheena frågade Elin om hon gillade Vincent så sa hon ne så sa vi okej sen frågade vi Vincent om han gillar Elin så sa han aa jag och sheena skrattade :D. Vincent har en lillebror kommer inte ihåg vad han hette han ville pussa och krama Elin haha :P. Sen efter en stund skulle Elin in sen sa sheena att hon också skulle in då gick jag med in när jag var hemma tog jag tuggummi :P.



Gick ner och köpte kebabsås

Min mamma sa att jag skulle gå ner och köpa kebabsås det är skit varmt ute jag svättas bara för det var så varmt ute yes nu så brukar det bli kallt och ibland varmt det var ju bra ;) och ingen snö på marken nu yes yes :).  Jag och min storasyster lyssnar på musik vi lyssnar på david guetta ft rihanna who's that chick? :D. Natalie kommer klockan 16.00 undra vad hon gör nu på jobbet ;). Det var länge sedan jag gick på våran promenadband :P man svättas mycket och så får man ganska mycket ont i benen men det är bra att gå på promenadband :P. Efter några månader eller veckor så märker man att man har blivit smal det har jag märkt en gång :).

Ska äta kebabtallrik :)!

Hejhej!!
Jag är hemma själv hatar vara hemma själv det är så tråkigt men datorn ger mig sällskap :), jag tittade precis på isabelle stömbergs blogg :P men nu vet jag inte vad jag ska göra det blir så typ var ända dag. Sen sa jag till mamma att jag ville äta kebabtallrik mums :D, jag är inne på msn och chattar med en som är så himla snäll ;). Men ska snart logga ut från msn natalie är på jobbet jag vet inte när hon kommer så mamma kanske ska laga maten när hon kommer tror jag :). men så jobbigt mamma kommer säkert be mig att gå ner till pizzarian och köpa kebabsås för vi brukar lägga det när vi gör kebabtallrik :P om mamma ens gör kebabtallrik för natalie sa igår att hon inte gillar det jag ba vaaa ofta du inte gillar kebabtallrik det är skit gott :P. Igår när jag sov så drömde jag haha trodde att det var på riktigt kommer inte ihåg vad jag drömde om. Mamma har kommit hem nu med min storasyster de var och handlade mat :). Min storasyster vill sitta nu så ska ge henne datorn orkar inte sitta mer. Jag kanske gör ett till inlägg senare :) Hejdå gullisar ;)♥.
Isabelle stömberg! hennes blogg heter http://werun.nyheter24.se/isabelles/

Big brother !

Halloj :P
Igår kom ju Natalie till oss och vi hade roligt vi hade mys med henne hon köpte 2 stycken olika chips och en helnöt choklad och så köpte hon popcorn med smörsmak det var gott :P. Mamma hade också köpt chips och andra goda saker men det blev ganska mycket vi fick äta igår haha :). Hon var visst 19 år hon ska fylla 20 år i april, min kusin är 20 år och jobbar i usa hon bor där i ett hotell tror jag hon ska bli något hon heter Victoria hon fyller år 1 maj som min mamma hon fyller också 1 maj ;). Jag och min mamma och min storasyster och Natalie tittade på big brother igår haha killarna klädde ut sig till tjej :P och tjejerna klädde ut sig till kille de såg så roliga ut :D. Jag var så trött jag var nära på sova i soffan haha :) det vore bra så jag slipper gå till min säng men jag sovde inte i soffan ;). Jag åt soppan igår den var så god jag åt två gånger, det blev ganska mycket över så jag sa till mamma att kasta det som blev över. Vi hörs<3♥

Ska göra soppa med mamma nu :)

Tjena ♥
Jag har ätit för länge sedan, ska fråga mamma snart om hon vill göra soppan nu :P, min mamma ringde min moster och pratade med henne sen ville mamma prata med natalie hon sa att hon skulle komma så det ska bli så roligt gillar när några sover över haha :P. Sheena plingde på mig innan hon ville gå ut med mig men jag satt vid datorn så jag tror att hon gick ut själv. Jag borde ha gått ut med henne men så blev det inte :(. Är så sugen på den där soppan jag och mamma ska göra den nu :P. Vi hörs sen eller imorgon för jag vet inte om jag ska sitta sen annars skriver jag ett inlägg till om jag sitter idag igen eller så gör jag det imorgon ;) vi får se vad som händer sötnosar ;). Det är första april och man får luras det har några gjort i min klass min lärare lurade oss i klassrummet :P haha några trodde på det men vissa sa att det är april skämt, sen efter några minuter sa min lärare haha april april alla ba ome :).
Det är inte sån soppa men jag la bara någon bild på soppa :P.

Idag kommer min kusin till oss hon ska sova över :)!

Hellu !! :)
Jag kom hem nyss från bassängen jag är så trött vill bara gå och lägga mig men kommer inte kunna sova sen. Sen så kanske min kusin kommer och sover hos oss för hon kan inte ta bussen hem för det inte finns bussar som åker till henne efter hon slutar jobbet venne vart hon skulle ta bussen hon heter Natalie hon är 19 år tror jag. Mamma håller på och gör ris och ska äta ris och bacon mums så gott. Sen efter ville mamma att jag skulle göra en soppa som jag har visat mamma hon gillade den man skalar potatis och kär de sen tar man lök och gör de i små bitar och buljong :) jag tycker den är jätte god också :P. Idag är det ju fredag äntligen :P sen på kvällen ska jag och min familj ha familjemys som vi brukade ha på fredagar ;). Men vi hörs senare hejdå alla sötnosar :P.
Bacon! :)

RSS 2.0